اصول بازاریابی هتل برای جذب مشتری

تسلط بر بازاریابی هتل؛ میان‌بری برای رشد اصلوی در میان رقبای کوچک و بزرگ

اگر بعضی از اقامتگاه‌ها و هتل‌ها از اهمیت بازاریابی آگاه بودند، هیچ‌وقت مجبور نمی‌شدند برای رزرو یک شب اتاق توسط اشخاص مختلف، دست به دعا ببرند. این روزها کسب درآمد از اینترنت به تمام صنایع و حوزه‌های گوناگون راه پیدا کرده است و اقامتگاه‌های گردشگری از این قاعده مستثنی نیستند. شما هم می‌توانید تبلیغات هتل خود را در این فضاها انجام دهید تا مشتریان برای اقامت در آن صف بکشند و همیشه تقاضا برای رزرو اتاق وجود داشته‌ باشد؛ اما برای این کار لازم است اصول تبلیغات هتل و بازاریابی آن را بشناسید.

در این مطلب از وی‌پدیا درمورد بازاریابی هتل صحبت می‌کنیم. در ابتدا برایتان می‌گوییم کدام اصول بازاریابی هتل را برای موفقیت در این مسیر در نظر بگیرید. سپس، وارد جزئیات می‌شویم و از ایدۀ تبلیغات هتل صحبت می‌کنیم تا بتوانید این اصول‌ را در عمل اجرا کنید. در انتها هم چند نمونه متن تبلیغات هتل به شما نشان می‌دهیم تا از آن‌ها برای تعامل با مخاطبانتان کمک بگیرید.

اصول کلیدی برای بازاریابی هتل

راه‌اندازی یک هتل و کسب درآمد از آن نشدنی نیست، اما برای موفقیت آن به چیدن استراتژی فروش و بازاریابی نیاز دارید. هتل شما در هر منطقۀ جغرافیایی‌ای که باشد، یک یا چند رقیب خواهد داشت که لازم است برای جلب‌ نظر مهمانان به‌سمت خودتان، از آن‌ها جلو بزنید و بیشتر دیده ‌شوید. در ادامه به ۹ اصل کلیدی برای بازاریابی هتل اشاره می‌کنیم.

۱) بدانید در کدام بازار به دنبال کدام مخاطب هستید

کشاندن همۀ افراد به‌سمت هتل خود کار نشدنی و بی‌فایده‌ای است. حتی اگر در این کار موفق شوید، بعد از چند روز متوجه تقابل بین مهمانان خود می‌شوید؛ چون افراد به دلایل مختلفی به سفر می‌روند: بعضی از آن‌ها می‌خواهند برای مدتی از زندگی همیشگی و شلوغ خود دور شوند و به جایی آرام پناه ببرند و بعضی دیگر دنبال آن هستند که شادترین و هیجان‌انگیزترین خاطرات را همراه خانوادۀ خود بسازند. عده‌ای نیز به دنبال جنب‌وجوش فراوان هستند.

شما می‌خواهید کدام‌یک از آن‌ها را به‌سمت خود جلب کنید؟ زمانی ‌که مشخص می‌کنید که می‌خواهید به کدام پرسونا سرویس دهید، بازاریابی هتل شما هم عوض می‌شود. بنابراین، بهتر است روی یک گروه خاص تمرکز کرده و هتل را برای پرسونای مناسب خود آماده کنید؛ برای مثال:

  • افراد مجرد؛
  • تازه‌عروس و دامادها؛
  • افراد با حیوانات خانگی؛
  • افراد میانسال و مسن؛
  • خانواده‌های دارای فرزند کوچک.

در کنار مشخص‌کردن پرسونا، شناخت رقیب و تحقیقات بازار را فراموش نکنید.

بدون آشنایی با این موارد، انگار در جاده‌ای تاریک قدم گذاشته‌اید که معلوم نیست چند متر جلوتر از آن قرار است چه اتفاقاتی برایتان بیفتد. پس بهتر است با آگاهی در این مسیر قدم بردارید تا شکست را تجربه نکنید. پیشنهاد می‌کنیم که قبل از شروع بازاریابی هتل و تبلیغ آن، با عملکرد رقبای خود آشنا شوید و مشخص کنید می‌خواهید با کدام گروه و در کدام بازار به رقابت بپردازید. با این کار، تمرکز خود را از روی اقامتگاه‌هایی که هیچ شباهتی به شما ندارند برمی‌دارید و به سراغ رقبای مستقیم خود و در بازار هدف درست می‌روید.

۲) به‌دست‌آوردن اطلاعات از داده‌های هتل

اگر می‌خواهید بدانید که باید به کدام سمت بروید، نباید به حس ششم خود اعتماد کنید، بلکه باید شروع به جمع‌آوری داده‌های مختلف مخاطبان و بازار کنید. از برنامه‌های مختلفی مانند گوگل آنالیتیکس و گوگل سرچ کنسول برای این کار می‌توان کمک گرفت. بعد از به‌دست‌آوردن داده‌ها، باید اطلاعات مفید مختلفی مانند نحوۀ تعامل اثرگذار، کانال تبلیغاتی پربازده‌تر، گروه سنی اکثر مخاطبان، جنسیت، منطقۀ جغرافیایی و… را به ‌دست آورید تا تبلیغات هتل خود را مناسب‌تر از گذشته آماده کنید.

۳) آماده‌سازی پرسنل

بازاریابی و تبلیغات فقط در بیرون از هتل انجام نمی‌شود. کارکنان شما هم، نمایندۀ شما و هتلتان هستند و باید برای بازاریابی هتل آماده باشند. به آن‌ها آموزش دهید که در موقعیت‌های مختلفی که با مهمانان در ارتباط هستند، چطور صحبت و رفتار کنند. نوع پذیرش مهمانان، برطرف‌کردن مشکلات ایجاد‌شده در طول اقامت، نوع سرویس‌دهی و خداحافظی با آن‌ها باید طوری باشد که مشتریان از ابتدا تا انتهای سفرشان احساس خوبی را تجربه کنند.

۴) برندینگ

اکثر هتل‌ها می‌خواهند از رقبا متمایز باشند و مشتریان به‌راحتی نام آن‌ها را به یاد آورند. اگر شما هم چنین خواسته‌ای دارید، باید روی برندینگ خود کار کنید. با همراهی کارشناسان این حوزه، تصویر همسو با خواسته‌های خود را طراحی و آن را در بخش‌های مختلف بازاریابی و تبلیغات خود اجرا کنید. بعد از مدتی خواهید دید که تعداد مشتریان وفادارتان بیشتر از سابق شده‌ و تا چه اندازه بودجۀ لازم برای بازاریابی و تبلیغات کاهش یافته ‌است.

۵) بهینه‌کردن کارهای مختلف

اکثر افراد مسافرت را برای به‌دست‌آوردن آرامش انتخاب می‌کنند و می‌خواهند برای مدت کوتاهی هم که شده، از تنش و بحث دور باشند. اگر بعضی از کارهای مختلف مانند پذیرش و ثبت سفارش‌ها را بتوان به‌شکل سیستماتیک و آنلاین انجام داد، افراد بیشتری برای رزرو هتل شما اقدام می‌کنند. البته این کار، کیفیت سرویس‌دهی را هم بالاتر می‌برد.

۶) حضور در کانال‌های مناسب برای بازاریابی هتل

در میان داده‌هایی که تحلیل می‌کنید، باید کانال‌های مناسب را هم شناسایی کنید. برای انجام این کار درنظرگرفتن سؤال‌های زیر می‌تواند کمکتان کند:

  • میزان فروش در کدام کانال بیشتر است؟
  • در کدام‌یک از آن‌ها آگاهی از برند بیشتری خلق کردید؟
  • بیشترین مقدار رزرو از طریق کدام‌‌یک از آن‌ها انجام می‌شود؟

ازجمله کانال‌هایی که روی بازاریابی هتل تأثیر بسیاری دارند، سایت‌ها و برنامه‌هایی هستند که اقامتگاه‌ها را معرفی می‌کنند و می‌توان از طریق آن‌ها برای رزرو اقدام کرد. هرروزه افراد زیادی به این برنامه‌ها سر می‌زنند و به دنبال اقامتگاه در منطقۀ موردنظر خود می‌گردند. اگر شما هم در چنین کانال‌هایی حساب کاربری بسازید و اطلاعات کامل خود مانند آدرس، راه ارتباطی، خدمات و جاذبه‌های گردشگری نزدیک هتل را معرفی کنید، حتماً افراد زیادی به سراغ رزرو اتاق در هتلتان می‌آیند.

۷) تعیین بودجۀ بازاریابی متناسب با نیاز

در تمام اوقات سال نمی‌توانید برای بازاریابی و تبلیغات هتل یک بودجۀ مشخص داشته‌ باشید؛ چون اگر نگاهی به آمار و ارقام بیندازید، متوجه می‌شوید که تعداد سفرها در روزها و ماه‌های مختلف متفاوت است. اگر می‌خواهید در اوقات پرگردشگر میزبان افراد بیشتری باشید، باید بودجۀ بازاریابی و تبلیغ خودتان را در آن زمان‌ها بیشتر کنید تا افراد بیشتری از حضور شما آگاه شوند.

۸) طراحی سایت اختصاصی

اگر افراد نام هتل شما را بشنوند، اولین جایی که به دنبال اطلاعات بیشتر درمورد آن می‌گردند، سایت شماست.

آیا فکری برای طراحی سایتتان کرده‌اید؟ اغراق نیست اگر بگوییم که سایت شما در واقع ابزاری است که مطمئناً همیشه آن را خواهید داشت. بعد از آماده‌کردن سایت، ممکن است برایتان سؤال شود که در آن، چگونه تولید محتوا کنید.

اولین و مهم‌ترین کار شما در سایت، ارائۀ عکس‌ها و ویدئوهایی است که تمام بخش‌های هتل را به‌خوبی به نمایش بگذارد. افراد دوست دارند بدانند مکانی که می‌خواهند رزرو کنند، به چه شکل است. از لابی، منظرۀ تراس، کافی‌شاپ و اتاق‌های هتل عکس و ویدئو تهیه کنید.

علاوه‌براین، مخاطبان به دنبال شناخت سرویس‌ها هم هستند. باید به‌طور جامع عنوان کنید که اقامتگاه شما چه خدماتی برای ارائه دارد. آیا استخر دارید؟ درمورد ظرفیت پارکینگ و هزینۀ آن هم صحبت کنید. از اتاق کنفرانس و امکانات آن بگویید؛ چون بعضی افراد در طول سفرشان هم ممکن است کار کنند و می‌خواهند بدانند که با آمدن به هتل شما، با مانعی روبه‌رو می‌شوند یا خیر.

بعد از این دو مورد، نوبت به هزینه‌ها می‌رسد. افراد باید بدانند که برای اقامت در هتل لازم است چه مبلغی را بپردازند. اتاق‌های مختلف شما چند تخت دارد و برای رزرو هرکدام از آن‌ها چقدر باید بپردازند. همین‌طور، شرایط کنسل‌کردن را هم عنوان کنید. شاید بعضی افراد نتوانند در موعد مقرر به هتل بیایند؛ بنابراین اگر این اتفاق بیفتد، چطور مقدار جریمه محاسبه می‌شود.

در کنار موارد بالا، نوشتن یک «دربارۀ ما» جذاب می‌تواند افراد را متقاعد کند که هتل شما را انتخاب کنند. برای نوشتن این قسمت، حتماً از کارشناس تولید محتوا کمک بگیرید و از او بخواهید که این قسمت را با روش‌های مختلف مانند داستان‌سرایی تأثیرگذار کند که مخاطب از خواندن آن لذت ببرد و مشتاق شود که به آن سر بزند.

۹) بهینه‌سازی موتورهای جست‌وجو

بعد از آماده‌کردن سایت، افراد با جست‌وجوی نام شما در موتورهای جست‌وجو، به هتل شما می‌رسند؛ اما بهتر است کلمات کلیدی محبوب و مرتبط با صنعتتان را شناسایی کنید و در آن‌ها هم رتبه بگیرید. با این کار، حتی اگر افراد نام شما را نشنیده ‌باشند، اعتبار رتبۀ صفحۀ نتایج موتورهای جست‌وجو آن‌ها را متقاعد می‌کند که شما گزینۀ قابل ‌اعتمادی برای اقامت هستید و به‌سمت شما می‌آیند.

ایده‌های بازاریابی هتل

حالا که اصول بازاریابی هتل را شناختید و از الزامات آن آگاه شدید، بهتر است به سراغ ایدۀ بازاریابی هتل بروید؛ یعنی در واقعیت چه قدم‌هایی بردارید که سریع‌تر به رزرو بیشتر و درآمد بالاتر برسید. در ادامۀ مطلب سعی کردیم به ۸ ایده‌ای که کمک قابل‌توجهی به بازاریابی هتلتان می‌کند، اشاره کنیم.

۱) شناسایی سودآورترین کانال‌ها

اگر در همۀ کانال‌ها حضور داشته ‌باشید و محتوای متناسب با آن را ارائه دهید، مخاطبان زیادی به‌سمت شما می‌آیند؛ اما بودجه و زمان محدود اجازۀ چنین کاری را به شما نمی‌دهد. از طرف دیگر، افرادی که به دنبال سفر و رزرو هتل هستند، در تمام کانال‌ها حضور ندارند. شما باید کانال‌هایی پیدا کنید که پرسونای شما در آن‌ها حضور پررنگ‌تری دارد. سپس، تبلیغاتتان را به این شبکه‌ها ببرید و آن‌ها را وارد کانال بازاریابی خود کنید.

۲) ایمیل مارکتینگ

شما در قسمت‌های مختلفی مانند پرکردن فرم رزرو می‌توانید ایمیل مهمانان خود را ثبت کنید. بازاریابی ایمیلی یکی از قدیمی‌ترین و مؤثرترین راه‌هایی است که می‌توانید مهمانان قبلی خود را از خدمات جدید و پیشنهادهای وسوسه‌کننده و هیجان‌انگیز آگاه کنید. فقط باید شناخت خوبی از مخاطبانتان داشته ‌باشید تا محتوای شخصی‌سازی‌شده‌ای را برای آن‌ها ارسال کنید. دسته‌بندی مشتریان با توجه به نوع اتاق رزروشده، زمان رزرو، تعداد افراد و… به شما کمک می‌کند که ایمیل‌های مناسب‌تری برایشان بفرستید.

۳) بازاریابی محتوایی

به سرچ اسم هتلتان در گوگل بسنده نکنید و خودتان را به منبعی اطلاعاتی در حوزۀ گردشگری تبدیل کنید.

با استفاده از قدرت بازاریابی محتوایی اگر فقط بخواهید درمورد اتاق‌های هتل صحبت کنید، دیر یا زود خلاقیتتان کمرنگ می‌شود و بعضی از مخاطبان خود را از دست می‌دهید. ببینید که گردشگران چه سؤالاتی درمورد نحوۀ سفرکردن، وسایل مورد نیاز برای آن، جاذبه‌های دیدنی مختلف، مکان‌های محبوب، هزینۀ سفر و… دارند. سعی کنید در بخش بلاگ یا پست‌های اینستاگرام به این سؤالات جواب دهید.

قرار نیست همۀ افرادی که شما را دنبال می‌کنند، مهمان شما در هتل شوند؛ اما آن‌ها نام شما را بیشتر از رقبا می‌شنوند و شما را به‌عنوان مرجعی معتبر به دیگران معرفی می‌کنند. برای شروع، از برنامه‌های مختلف مانند Keyword Planner و KWFinder و همچنین کیوردچی کمک بگیرید و سؤالات آن‌ها را پیدا کنید.

box

فیلیمو


آشنایی با تبلیغات ویدئویی در فیلیمو
کلیک کنید

۴) سرزدن به مهمانان قدیمی با تبلیغات ریتارگتینگ

همیشه نباید برای تبلیغات هتل، مخاطبان جدیدی را ترغیب به رزرو هتل کنید. گاهی به سراغ مشتریان سابق خود بروید و از آن‌ها بخواهید که دوباره شما را انتخاب کنند. ازآنجایی‌که این افراد یک یا چند بار از خدمات شما استفاده کرده‌اند، می‌دانند که چه چیزی انتظارشان را می‌کشد؛ بنابراین آن‌ها را با هزینۀ کمتری جذب می‌کنید. با به‌کارگیری تبلیغات ریتارگتینگ پیشنهاداتی به مخاطبان بدهید که ردکردنشان آسان نباشد.

البته فقط به فکر رزرو نباشید و آن‌ها را از خدمات یا اتفاقات جدید هم آگاه کنید. اگر خدمات جدیدی مانند خشک‌شویی یا اتاق کنفرانس را به مجموعۀ خود اضافه کرده‌اید، این موضوع را به اطلاع آن‌ها برسانید. علاوه‌براین، تبریک‌ مناسبت‌های مختلف مانند تولدها هم می‌تواند حس خوبی در آن‌ها ایجاد کند.

کمک بزرگ دیگری که مهمانان (مشتریان) سابق می‌توانند به شما کنند، شرکت در نظرسنجی است. با برنامه‌های مختلف، نظرسنجی کاملی طراحی کنید و بخواهید در آن‌ها شرکت کنند. با این کار، می‌دانید افراد بعد از تجربۀ حضور در هتل شما چه نظری درمورد شما و سرویس‌هایتان دارند.

۵) بازاریابی و تبلیغات محلی

گاهی افراد وارد شهر مقصد می‌شوند و سپس از گوگل می‌خواهند که هتل‌های نزدیک را به آن‌ها نشان دهد. اگر در سئوی محلی رتبه کسب کنید، نام هتل شما در میان رتبه‌های نخست نمایش داده می‌شود. علاوه‌براین، افراد ممکن است از کسبه و افراد شهر مقصد بخواهند که هتلی را به آن‌ها معرفی کنند. برای اینکه آن‌ها شما را انتخاب کنند، لازم است که پوستر هتل را در سطح شهر و منطقه نصب کنید تا دیگران از حضور شما آگاه شوند. همچنین می‌توانید چند بروشور تبلیغاتی هم آماده کنید و آن‌ها را در اختیار کسبۀ شهر بگذارید؛ بنابراین از انجام تبلیغات محلی غافل نشوید.

۶) بازاریابی پیامکی

حالا که این روزها اکثر گروه‌های بازاریابی به مزایای بازاریابی پیامکی پی برده‌اند، شما هم از این بستر استفاده کنید. البته قبل از ارسال پیامک، باید اقدام به جمع‌آوری سرنخ (لید) کنید. پس از جمع‌آوری سرنخ، نوبت به ارسال پیامک تبلیغاتی می‌رسد؛ اما ممکن است برایتان سؤال پیش بیاید که به چه بهانه‌ای برای مهمانان هتل پیامک بفرستید. در شرایط زیر، ارسال پیامک باعث می‌شود خیالتان راحت باشد که باعث ایجاد مزاحمت برای مهمانان خود نشده‌اید:

  • ثبت رزرو هتل؛
  • پیام قدردانی برای انتخاب هتل؛
  • ارسال رمز وای‌فای بعد از حضور در هتل؛
  • مدت‌زمان اقامت و اطلاع‌رسانی تمدید رزرو؛
  • معرفی خدمات مختلف و ساعات استفاده از آن‌ها.

۷) ویدئو مارکتینگ

یکی از راه‌های جذب‌کننده برای موفقیت در بازاریابی هتل، تهیۀ ویدئو و استفاده از ویدئو مارکتینگ است. مخاطبان می‌خواهند بدانند این هتل چه خدماتی دارد و بخش‌های مختلف آن مانند اتاق‌ها یا استخر و سونا به چه شکل هستند. علاوه‌براین، زمانی‌ که درمورد چشم‌اندازها صحبت می‌کنید، مهمانان می‌توانند نظرات مختلفی دربارۀ این مناظر داشته‌ باشند؛ اما زمانی ‌که با ویدئو و عکس نشان می‌دهید که دقیقاً از چه چیزی صحبت می‌کنید، مخاطبان را شیفتۀ هتل کرده‌اید. بنابراین، به تبلیغات ویدئویی به‌عنوان ایده‌ای عالی نگاه کنید.

۸) جذب مشتری بیشتر با روش ارجاعی

بعضی‌اوقات بازاریابی را به دست مشتریان بسپارید. در روش بازاریابی ارجاعی (Refferal Marketing) از مهمانان خود بخواهید که هتلتان را به آشنایان خود معرفی کنند. در مقابل این کار، پیشنهادی وسوسه‌کننده مانند تخفیف برای اقامت بعدی، یک شب اقامت رایگان و… به آن‌ها بدهید تا با میل و علاقۀ بیشتری به انجام این کار ترغیب شوند. با این کار، خیال مشتریان راحت می‌شود که آن‌ها قرار نیست کار رایگانی انجام دهند و در این روش بازاریابی، هم مهمان و هم هتل سود می‌کنند.

۱۷ نمونه پیام تبلیغاتی هتل

در بخش پایانی مطلب، به سراغ ۱۷ نمونه متن بازاریابی هتل می‌رویم که می‌توانید آن‌ها را برای تبلیغ هتل خود به کار ببرید و برای مهمانان ارسال کنید:

  1. مهمان عزیز! با تشکر از انتخاب شما. رزرو شما در هتل … برای تاریخ … تا … تأیید شد. بی‌صبرانه منتظر دیدارتان هستیم. آدرس هتل را از طریق لینک زیر می‌توانید مشاهده کنید.
  2. رزرو اتاق شما در هتل … با موفقیت انجام شد. کد رهگیری و اطلاعات رزروتان، به زودی از طریق ایمیل و پیامک برایتان ارسال می‌شود.
  3. سلام، خوشحالیم که در مجموعه هتل‌های … حضور پیدا کرده‌اید. به‌منظور آشنایی بیشتر با خدمات ما، لطفاً ویدئوی زیر را تماشا کنید.
  4. مهمان عزیز هتل … . از تاریخ … مشتاقانه منتظر دیدارتان هستیم و پیشاپیش اقامت خوبی را برایتان آرزومندیم.
  5. … عزیز سلام. به پاس قدردانی از همراهی شما، پیشنهاد ویژه‌ای برایتان در نظر گرفته‌ایم. با یک شب اقامت در هتل …، شب دوم را مهمان ما باشید.
  6. … عزیز تولدتان مبارک. از اینکه در گذشته هتل ما را برای اقامت خود انتخاب کردید، متشکریم. برای این منظور کد تخفیفی اختصاصی‌ای را در اختیارتان می‌گذاریم که می‌توانید تا تاریخ … رزرو اتاق خود را با ۲۰% تخفیف انجام دهید.
  7. مهمان عزیز، سلام. امیدواریم که از اقامت در هتل … لذت برده باشید. خوشحال می‌شویم با شرکت در نظرسنجی زیر، ما را در ارائۀ بهتر کیفیت خدماتمان کمک کنید.
  8. مهمان عزیز، از انتخاب هتل … ممنونیم. امیدواریم که در طول اقامتتان لحظه‌های خوشی را تجربه کنید و از بودن در این هتل لذت ببرید. کد تأیید رزرو شما: … .
  9. از اقامت شما در هتل … متشکریم. برای آشنایی با مکان‌های تفریحی شهر و مسیرهای دسترسی به آن‌ها، از نقشۀ زیر کمک بگیرید.
  10. تخفیف تابستانی هتل … را از دست ندهید. رزرو زودهنگام از تاریخ … تا … با ۲۰٪ تخفیف.
  11. اگر می‌خواهید برای چند روز طبیعت سبز را از پنجرۀ اتاقتان ببینید، هتل … را رزرو کنید.
  12. اگر در طول سفر نیز مجبور به برگزاری جلسات کاری‌تان هستید، هتل … سرویس جدید اتاق کنفرانس را به مجموعه‌خدمات خود اضافه کرده ‌است.
  13. … عزیز. مدت طولانی است که شما را ندیده‌ایم. به همین منظور برایتان پیشنهاد تازه‌ای در نظر گرفته‌ایم تا مجدداً شما را از نزدیک ببینیم. تا پایان این ماه می‌توانید اتاق‌های VIP مجموعه هتل … را با قیمت استثنایی … رزرو کنید.
  14. با تشکر از اقامت شما. با ارائۀ کد … به دوستانتان، حساب شما در باشگاه مشتریان ما شارژ می‌شود. همچنین با معرفی این کد به ۵ نفر و استفادۀ آن‌ها، یک شب اقامت رایگان دریافت خواهید کرد.
  15. سرویس جدید هتل … راه‌اندازی شد. با استفاده از این سرویس، می‌توانید در مدت زمان کوتاهی به تماشای جاذبه‌های دیدنی شهر بروید.
  16. هتل …، یکی از اقامتگاه‌های رؤیایی در فصل زمستان. نزدیکی به کوه … و پیست اسکی … اوقات خوشی را برایتان رقم می‌زند.
  17. رستوران … در هتل … راه‌اندازی شد. دیگر نیازی نیست برای تهیۀ غذا به خارج از هتل مراجعه کنید. امکان ارسال غذا به اتاق نیز فرهم است.

درنهایت…

در این مطلب صباویژن درمورد بازاریابی هتل صحبت کردیم. اگر هتلی دارید، برای جذب مشتری بیشتر و وفادار لازم است توجه ویژه‌ای به بخش بازاریابی و تبلیغات خود داشته ‌باشید. گفتیم که برای موفقیت در آن چه اصولی را رعایت کنید و از چه ایده‌هایی کمک بگیرید. در انتها هم ۱۷ نمونه پیام برای تبلیغات هتل و ارتباط با مشتریان در اختیارتان قرار دادیم.

منابع

۵/۵ | (۱ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.