بهترین روش تبلیغات فروشگاه اینترنتی برای فروش بیشتر + ۲۵ تکنیک کلیدی
چه چیزهایی باعث جذب مشتری به فروشگاه اینترنتی میشود؟
شاید سالهای اولی که روشهای سئوی کلاه سیاه هنوز توسط گوگل شناخته نشده بود، چیزی هم به نام تبلیغات فروشگاه اینترنتی یا تبلیغ یک سایت خدماتی و…، بهشکل امروزی وجود نداشت و صرفاً نیاز بود شما در یکی از صفحات سایت چندصد بار کلمات کلیدی را تکرار میکردید تا به رتبههای بالایی گوگل میرسیدید. اگر از اهالی قدیمی وبگردی بودهاید، حتماً حجم عجیب و غریب برچسبها و کلمات کلیدی در فوتر و زیر هر پست در سایتها را به خاطر دارید!
اما با پیشرفت الگوریتمهای گوگل و شناسایی این روشها، کمکم پیادهسازی انواع کمپینهای تبلیغات فروشگاه اینترنتی به یک راه بازاریابی منطقی و البته حرفهای تبدیل شد. در ادامۀ این مطلب از ویپدیا ابتدا با هم ۲۵ روش از تبلیغات فروشگاه اینترنتی را بررسی میکنیم و سپس سراغ نحوۀ انتخاب این تبلیغات و مرور چند مثال میرویم.
روشهای تبلیغات فروشگاه اینترنتی (۲۵ روش)
خب هدف در یک فروشگاه اینترنتی تقریباً مشخص است و بهجز موارد خاص، هدف اصلی افزایش فروش و کسب سود از آن است. دستیابی به این هدف البته در دنیای دیجیتالی و پر از رقیب امروز کار سادهای نخواهد بود! در وهلۀ اول به پشتکار فراوان و در مرحلۀ بعدی به تبلیغات و در ادامه هم به تغییر تاکتیک نیاز دارد. در ادامه به ۲۵ روش تبلیغات فروشگاه اینترنتی اشاره میکنیم:
۱) ارائۀ تخفیف بهشکل منظم
چیزی که زیاد وجود دارد انواع و اقسام مناسبتهاست و حتی اگر آنها را هم در نظر نگیریم، خودِ تغییر فصل و به دنبال آن آغاز مدارس، عید نوروز و… فرصت بسیار مناسبی برای تخفیفگذاشتن و یا ارائۀ کد تخفیف به مشتریان است. این کار باعث میشود که در ذهن مخاطب بهعنوان فروشگاهی که در مناسبتها همیشه تخفیف دارد شناخته شوید و بتوانید ترافیک دائمی را جذب کنید.
۲) استفاده از بازاریابی ایمیلی
وقتی فروشگاه خود را تأسیس میکنید، قطعاً به دنبال این خواهید بود که خبرش را به افراد مختلفی برسانید. اگر در ابتدای کار باشید، خب مشخصاً پایگاه دادهای از ایمیلهای افراد ندارید و میتوانید از لیست ایمیلهایی که سایتهای مختلف در اختیارتان میگذارند استفاده کنید تا با بازاریابی ایمیلی، افراد را مستقیماً به فروشگاهتان دعوت کنید.
البته ممکن است شما بهعنوان یک کسبوکار خلاق که از قبل فروشگاه فیزیکی داشتهاید، از مشتریانتان ایمیل هم جمعآوری کرده باشید و به این ترتیب میتوانید علاوه بر مطلعکردن مشتریان از تأسیس فروشگاه اینترنتی، بهصورت منظم خبرنامه هم منتشر کنید و در آن به محصولات جدید و تخفیفهای موجود اشاره کنید.
۳) بلاگ
چیزی بهتر از یک بلاگ قدرتمند، نمیتواند رهبری شما در آن صنعت را به رخ رقبا بکشد و درعینحال یکی از بهترین راهها برای تبلیغات فروشگاه اینترنتی هم محسوب میشود.
لازمۀ اینکه این تبلیغ بهخوبی انجام شود این است که در هر بلاگپست به سایت و محصولاتتان لینک بدهید. این کار علاوه بر ارتقای وضعیت لینکسازی داخلی، باعث جذب مشتری بیشتر نیز میشود. البته در نظر داشته باشید که سرهمکردن چند جمله از سایتهای مختلف نمیتواند یک بلاگ قدرتمند برای شما بسازد و برای بهرهبردن از مزایای یک بلاگ، باید محتوای بسیار باکیفیت و منحصربهفردی تولید کنید.
۴) اینفلوئنسرمارکتینگ
برای اینکه بتوانید با اینفلوئنسرهای مختلف همکاری کنید، در ابتدا باید حوزۀ فعالیت خود را مشخص کنید. مثلاً اگر مکملهای ورزشی میفروشید، شاید یک اینفلوئنسر فعال در رشتۀ بدنسازی فرد مناسبی برای همکاری باشد. یا مثلاً اگر لوازم تحریر دارید، خانمهای بلاگری که فرزند مدرسهای دارند گزینۀ ایدئالی محسوب میشوند.
البته اگرچه در اینفلوئنسرمارکتینگ حجم مخاطب هم مهم است، اما بیشتر از آن میزان تعامل مخاطبان آن صفحه اهمیت دارد و بهتر است قبل از شروع همکاری، سراغ بخش کامنتهای پستهای آن صفحه بروید و آن را تجزیهوتحلیل کنید تا میزان تعامل آن صفحه مشخص شود. برای موفقیتآمیزبودن تبلیغ حتی میتوانید محصولاتی را بهرایگان در اختیار اینفلوئنسر بگذارید تا حس واقعیتری به مخاطبان منتقل شود.
۵) استفاده از پست مهمان
پست مهمان یکی از بهترین راههای تبلیغات فروشگاه اینترنتی و دستیابی به حجم مخاطب گسترده است. بیشتر اوقات نام این کار رپورتاژ محسوب میشود که همراه با لینکدهی به سایت خودتان است و روی سئو هم تأثیرگذار است. گاهیاوقات نیز صرفاً تولید محتوا در یکی از پلتفرمهای بلاگ عمومی مانند ویرگول است که میتوانید مطلب خود را بهطور عمومی منتشر کنید.
۶) ساخت ویدئوهای آموزشی
چیزی که کاملاً اثبات شده این است که افراد محتوای ویدئویی خوب را دوست دارند. این نوع محتوا هم بهسادگی قابل اشتراکگذاری است و هم درعینحال میتواند همۀ چیزی را که نیاز است افراد دربارۀ محصولات و خدماتتان بدانند در خود جای دهد.
- مثلاً اگر تولیدکنندۀ شالگردن هستید، میتوانید در ویدئو نشان بدهید که به چند شکل میتوان آن را به گردن انداخت.
- اگر مواد غذایی یا محصولات آرایشی دارید، در ویدئو میتوانید دربارۀ مواد تشکیلدهنده و نحوۀ ساخت آن صحبت کنید.
- اگر محصولات برقی دارید هم میتوانید در ویدئو دربارۀ نحوۀ استفاده از آنها صحبت کنید.
بهاشتراکگذاری این ویدئو در یوتیوب، آپارات، شبکههای اجتماعی و سایت خودتان، قدم بعدی این نوع تبلیغ است.
۷) بازاریابی شبکههای اجتماعی
اگرچه در ایران تقریباً همۀ شبکههای اجتماعی فیلتر هستند و نسخههای داخلی هم رمق چندانی ندارند و صرفاً یک کپی-پیست مبتدیانه از نسخههای اصلی محسوب میشوند و حتی فعالیت در آنها هم ممکن است ضدتبلیغ محسوب شود، اما همان شبکههای اجتماعی خارجی، همچنان مخاطبان گستردۀ خودشان را دارند و صرفنظرکردن از آنها با این بهانه که «اینجا که دیگه فیلتره و کسی نیست!» کاری منطقی نخواهد بود.
شما همچنان میتوانید در پلتفرمهای مختلف مانند اینستاگرام، توییتر، لینکدین، تیکتاک و… با قدرت و البته با داشتن استراتژی مشخص فعالیت کنید.
۸) قراردادن آدرس سایت در انتهای هر ایمیل
احتمالاً از ایمیل اصلی سایت برای مکاتبه با افراد و کسبوکارهای دیگر استفاده خواهید کرد و فارغ از اینکه از چه پلتفرمی برای بازاریابی ایمیلی یا حتی ارسال سادۀ یک ایمیل استفاده میکنید، میتوانید در انتهای آن، در امضای ایمیلتان از لینک سایت هم استفاده کنید.
۹) چاپ آدرس روی همۀ المانهای بازاریابی
حتماً برای سایت خود یک کارت ویزیت مینیمال طراحی و چاپ کنید و روی آن آدرس سایت را ثبت کنید. همیشه چند تا از آنها همراهتان باشد تا به مشتریان بالقوه بدهید.
۱۰) چاپ آدرس سایت روی پاکت بستهبندی
میتوانید بهطور اختصاصی برای خودتان پاکت و جعبه چاپ کنید که همۀ اطلاعات اعم از اسم سایت، لوگو و… روی آن حک شده باشد تا به این ترتیب همیشه جلوی چشم مشتری باشید.
۱۱) دادن هدایای تبلیغاتی
در کنار هر سفارش، میتوانید یک هدیۀ تبلیغاتی که شامل آدرس یا لوگوی سایتتان هست ارائه کنید؛ مانند یک پیکسل اختصاصی آهنربایی یا سنجاقی، یا یک برچسب زیبا برای چسباندن روی لپتاپ.
۱۲) ارائۀ کارت ویزیت
اگر فروشگاه فیزیکی دارید، حتماً در کنار صندوق خود محلی برای قراردادن کارت ویزیتها تعبیه کنید تا هم همزمان با هر خرید یکی به مشتری بدهید و هم اگر کسی آمد و خریدی هم نکرد، یکی از کارتها را به او بدهید تا در ذهنش بمانید. اگرچه خود ایدۀ کارت ویزیت کمی قدیمی محسوب میشود، اما لزوماً قرار نیست کارت ویزیتی مانند طراحیهای سالیان قبل داشته باشید. کارت ویزیت شامل QR کد و… میتواند شما را از بقیه متمایز کنید.
۱۳) همکاری با فروشندگان محلی
با فروشندگان همکار خود در همان محلی که هستید صبحت کنید و همکاری مشترکی را در تبلیغ یکدیگر شروع کنید. شما میتوانید مغازۀ همدیگر را در سایتهایتان تبلیغ کنید.
۱۴) ارائۀ کدتخفیف همراه با سفارشها
وقتی سفارشهایی را که از طریق سایت دریافت میکنید ارسال میکنید، همراهش یک کد تخفیف اختصاصی با تاریخ انقضای مشخص هم قرار دهید تا علاوه بر تشویقشدن مشتری به خرید دوباره، بهنحوی این را نشان بدهید که مشتری برای شما اهمیت ویژهای دارد.
۱۵) معرفی سایت در تماس تلفنی
بسیاری از افراد در مواجهه با یک فروشگاه اینترنتی سریع تلفن را برمیدارند و تماس میگیرند. در این مواقع، ضمن اینکه باید آنها را به بهترین شکل راهنمایی کنید، بهتر است که با معرفی کامل سایت و تکرار دوبارۀ آدرس آن، به مشتری یادآور شوید که بهسادگی میتواند جواب سؤالاتش را از سایت بگیرد و خریدش را نیز بهراحتی و بدون دغدغه انجام دهد.
۱۶) تبلیغات فروشگاه اینترنتی بهوسیلۀ خودِ کارمندان
مثلاً میتوانید یونیفرمهای متحدالشکلی تهیه کنید که روی هرکدام اسم سایت و لوگو طراحی شده باشد و یا پیکسلهایی را که شامل همین اطلاعات است به کارمندان بدهید تا روی لباس خود بچسبانند و بدین شکل سایت خود را تبلیغ کنید.
۱۷) بهینهکردن نام و توضیح محصول
خلاقیت جا و مکان دارد و قطعاً جای آن در نام محصول شما نیست!
شما باید مستقیماً و دقیقاً نام محصول را ذکر کنید، وگرنه مشتریان قادر نخواهند بود آن را پیدا کنند. مثلاً اگر فروشندۀ لوازم خانگی هستید، باید دقیقاً به نام محصول اشاره کنید: یخچال دوقلوی ۱۴ فوت امرسان. نوع، سایز و برند هر محصول از پایهایترین اطلاعاتی است که باید در نام محصول بیاورید.
استفاده از کلمات کلیدی در توضیحات محصول، که درمورد محصولات، نام آنها خواهد بود نیز، در سئوی شما تأثیرگذار خواهد بود. برای پیداکردن دقیقتر کلمات کلیدی میتوانید از ابزارهای آنلاین موجود استفاده کنید.
پیشنهاد میکنیم، مطالعه مطلب چطور با جلب اعتماد مشتریان فروشگاه اینترنتی به درآمد میلیاردی برسیم؟ (۱۸ ترفند تست شده) را از دست ندهید.
۱۸) تبلیغات گوگلی
یکی از راههای بسیار مؤثر تبلیغات فروشگاه اینترنتی، گوگل ادز است. اگرچه شاید عدهای این نوع تبلیغ را تبلیغی پرهزینه بدانند، اما لزوماً هم اینطور نیست؛ شما با مبالغ پایین هم میتوانید این تبلیغ را انجام دهید و حتی اگر تجربۀ کافی در این زمینه ندارید، آژانسهای تبلیغاتی بسیاری هستند که با دریافت مبلغی این کار را برای شما در بهینهترین حالت ممکن انجام میدهند.
با گوگل ادز، کاربران با جستوجوی کلمات کلیدیای که شما تعیین میکنید، سایتتان را در صفحۀ نتایج، بالاتر از بقیۀ سایتها میبینند.
۱۹) ثبت کسبوکار در گوگل مپ و سایر نقشهها
یکی از مؤثرترین راهها برای تبلیغات فروشگاه اینترنتی این است که شما فروشگاه خود را در گوگل مپ و سایر نقشههای داخلی مانند نشان، بلد و… ثبت کنید؛ چون بسیاری از مشتریان به دنبال این هستند که سفارششان سریع بدستشان برسد و اولین چیزی که جستوجو میکنند این است: فروشگاه لوازمتحریر نزدیک من!
پس اگر شما فروشگاهتان را ثبت کرده باشید، بدون انجام هزینۀ چندانی توانستهاید آن را به حجم بالایی از مشتریان بالقوه نشان دهید.
۲۰) تبلیغات ویدئویی
تبلیغات ویدئویی از آن سری تبلیغهایی است که باعث تعامل بالا با مخاطب میشود و اثرگذاری دوچندانی دارد. شما با ساختن تبلیغات ویدئویی کوتاه و کمهزینه در قالبهای مختلف مانند آموزشی، استاپموشن و… میتوانید محصولاتتان را به مخاطبان بالقوه نمایش دهید.
آژانسهای تبلیغاتی مختلفی در ایران مانند صباویژن وجود دارند که به شما اجازۀ تبلیغ در پلتفرمهای ویدئویی مانند آپارات و فیلیمو را میدهند.
۲۱) تبلیغات بنری، کلیکی و همسان
این نوع تبلیغات (بنری، همسان و کلیکی) هم از سری تبلیغات معمول و روتین هستند که تقریباً هر کسبوکاری سراغ آنها میرود. برای پیادهسازی این نوع از تبلیغات فروشگاه اینترنتی، شما در وهلۀ اول به همکاری با یک پلتفرم تبلیغاتی نیاز دارید تا آن پلتفرم بهعنوان واسطه، محتوای شما را در سایتهای مختلف نمایش دهد.
در قدم بعدی نیز نیاز است که نتایج بهدستآمده از کمپین را آنالیز کنید تا با بهینهکردن آن در کمپینهای بعدی، نتیجۀ بهتری کسب کنید.
۲۲) محتوای تولیدشده توسط کاربر
یکی از ارزشمندترین نوع محتوا یا بهنوعی تبلیغ، آن تبلیغی است که توسط مشتری شما و بدون چشمداشت و بهصورت خودجوش انجام میگیرد که اصطلاحاً به آن UGC گفته میشود. وقتی مشتری از شما در صفحۀ اجتماعی خودش صحبت میکند و یا نقد و نظری پیرامون محصولات و خدماتتان ارائه میدهد، باید بسیار قدردان باشید؛ چون چیزی بهتر از این نوع تبلیغ نیست.
هرچند اگر محصولات یا خدمات بیکیفیتی ارائه کنید ممکن است این محتوا ضدتبلیغ هم بشود، که باید حواستان کاملاً به این موضوع باشد.
۲۳) باشگاه مشتریان
راهاندازی باشگاه مشتریان یکی از بهترین راههای تبلیغ است. در این روش شما به اشکال مختلف به مشتریانتان جایزه میدهید و آنها را به بازگشت و خرید دوباره و چندباره تشویق میکنید. باشگاه مشتریان میتواند در اشکال مختلف مانند اعطای امتیاز، تعیین سطح کاربری، فروش اشتراک و… انجام شود. در ایران نمونههای نسبتاً موفقی در سایتهای فروشگاهی مانند دیجیکالا، بانی مد و… پیادهسازی شده و در حال اجرا هستند.
۲۴) تبلیغات پیامکی
یکی از راههایی که اگر زیاده از حد از آن استفاده نشود، میتواند بسیار تأثیرگذار باشد، تبلیغات پیامکی است.
متأسفانه در ایران به خاطر تبلیغات بیسروته و بیهدف پیامکی و بعضاً کلاهبرداریهایی که از این طریق میشود، این روش توسط افراد با شک و تردید شناخته میشود و هر پیامک تبلیغاتیای که برای فرد میآید ممکن است در بسیاری از موارد بدون خواندهشدن حذف شود. اما شما با پیادهسازی اصول تبلیغات پیامکی، مانند ارسال در زمان درست، انتخاب مخاطب هدف درست و ارائۀ یک ارزش مشخص، قطعاً میتوانید از این ابزار برای تبلیغات فروشگاه اینترنتی بیشترین بهره را ببرید.
۲۵) سئو
در آخرین روش هم به سئو اشاره میکنیم که رایجترین و البته پرزحمتترین نوع تبلیغ است که به فعالیت فراوان روی سایت و محتواهایش نیاز دارد و از همه مهمتر اینکه اثربخشی آن میتواند تا یک سال زمان ببرد. اما اگر بهخوبی و اصولی پیش رود و مشکل ناخواستهای گریبانگیرش نشود، بهتر از انواع تبلیغ عمل خواهد کرد.
انتخاب بهترین روش تبلیغات فروشگاه اینترنتی
برای اینکه بدانید کدام نوع تبلیغ برای شما مناسب است، باید به ۶ سؤال زیر پاسخ بدهید:
- چه نوع تبلیغاتی را مخاطب هدف شما خواهد دید؟ برای مثال، هدفقراردادن زنان خانهدار از طریق اینفلوئنسرمارکتینگ در لینکدین کار اساساً غلطی است!
- چه زمانی کاری را که از آنها خواستهاید میتوانند انجام دهند؟ مثلاً تبلیغ در یک ایستگاه رادیویی برای افرادی که احتمالاً پشت فرمان هستند و یا در ترافیک گیر کردهاند عملاً بیاثر خواهد بود. چون اگر از آنها بخواهید از سایتتان بازدید کنند، نمیتوانند یا بسیار سختشان است.
- کجا دوست دارند پیشنهادی را که به آنها میدهید، ببینند؟ درست است که مثلاً تبلیغات در شبکههای اجتماعی مفید است، اما درعینحال ممکن است آن را نادیده بگیرند و بهتر است در جاهایی تبلیغ کنید که احساس میکنید مخاطب هدفتان احتمالاً با فراغ بال بیشتری آن را میبیند.
- کدامیک از تبلیغات با برند شما سازگار است؟ معمولاً اکثر تبلیغات با اکثر حوزههای کاری سازگار است؛ اما برای مثال، اگر شما فروشندۀ محصولات لاکچری هستید، تبلیغات بیلبوردی در قسمت فقیرنشین شهر عملاً فایدهای ندارد!
- بودجۀ شما مناسب کدامیک است؟ بعضی از روشهای تبلیغاتی آسان و سریع هستند و درمقابل، بعضیها نیز زمانبر و البته گراناند. مثلاً تبلیغات تلویزیونی در ایران بسیار گرانقیمت هستند، اما تبلیغات کلیکی میتوانند گزینۀ ایدئالی برای تبلیغات فروشگاه اینترنتی باشند.
- مهارت پیادهسازی کدام نوع تبلیغات را دارید؟ اگرچه پیادهسازی اکثر انواع تبلیغات توسط آژانسهای تبلیغاتی بهعنوان یک خدمت ارائه میشود، اما درنهایت شما به تجزیهوتحلیل نتایج نیاز دارید که این موضوع هم به مهارت و تجربۀ کافی نیاز خواهد داشت.
نکات کلیدی برای جذب مشتری فروشگاه اینترنتی
فارغ از اینکه فروشگاه اینترنتی شما تازهتأسیس است یا خیر، درنهایت به جذب مشتری نیاز دارید. خود همین جذب مشتری جدید و در تعامل، برای هر نوع کسبوکاری و در هر اندازه و شکلی میتواند سختتر از آنچه فکر میکنید باشد. اما با درنظرگرفتن چند عامل اصلی در جذب مشتری، شما قادر خواهید بود مخاطب هدف خود را پیدا و جذب کنید. جذب مشتری در فروشگاه اینترنتی بهطور کلی شامل سه بخش میشود:
- طراحی سایت و تجربۀ کاربری؛
- پشتیبانی و تجربۀ مشتری؛
- بازاریابی.
راجع به بازاریابی تقریباً بهشکل تمام و کمالی در این مطلب صحبت کردیم و در ادامه به مورد ۱ و ۲ که در جذب مشتری بسیار تأثیرگذار است میپردازیم:
۱) طراحی سایت و تجربۀ کاربری
- طراحی سایت زیبا: وضعیت طراحی سایت در بیشتر موارد مشابه وضعیت کالاهای آن فروشگاه اینترنتی در نظر گرفته میشود. اگر افراد وارد یک سایت درهموبرهم و بههمریخته شوند، اولین چیزی که تصور میکنند این است که احتمالاً محصولات و پشتیبانی شما هم در همین حد است! بهتر است از تمهای مختلف و المانهای مختلف و زیبا در طراحی سایت استفاده کنید، طوری که نمایانگر محصولاتی که میفروشید و حسوحال برندتان باشد.
- لیست بهینهای از محصولات: رعایتکردن این مورد باعث میشود که مشتری چیزی را که میخواهد راحتتر پیدا کند. استفاده از دستهبندیهای درست و فیلترهای دقیق میتواند باعث راحتترشدن روند خرید برای کاربران شود. عنوان محصولات را دقیق و درست بنویسید، توضیحاتشان را کامل کنید و اگر شرایط ارسال خاصی دارند، حتماً ذکر کنید.
- عکس باکیفیت از محصولات: اگر واقعبینانه به موضوع نگاه کنیم، شما در یک فروشگاه اینترنتی در حال فروش عکس هستید و هرچقدر هم مجوز بگیرید و خودتان را تبلیغ کنید، بازهم در ابتدا در حال فروش یک عکس هستید و اگر این عکس بیکیفیت و اشتباه باشد، شما عملاً چیزی برای فروش ندارید. سعی کنید از کالاها عکسهای باکیفیت تهیه کنید و از زوایای مختلف، چندین عکس در آلبوم گالری محصول قرار دهید.
۲) تجربۀ مشتری
- پشتیبانی مشتری: ارائۀ پشتیبانی کافی در هر کسبوکاری یکی از الزامات اساسی محسوب میشود. فارغ از اینکه چقدر به کار خود تسلط دارید و در آن حرفهای هستید و مطمئن هستید چیزی را در روند کاری خود جا نمیاندازید، ممکن است سؤالی برای مشتریان یا مشتریان بالقوه پیش بیاید که به پاسخ از سمت شما نیاز داشته باشد و این پشتیبانی قوی خواهد بود که پاسخ لازم را برای او فراهم خواهد کرد و باعث تبدیل او یا حفظ یا برگرداندنش خواهد شد. ازجمله مواردی که در پشتیبانی مشتری باید به آن توجه کنید، شرایط و نحوۀ مرجوعکردن کالا و همچنین ارسال سفارشهاست. سادهترکردن این روندها برای مشتری، باعث برگرداندن او برای خرید مجدد خواهد شد.
- تخفیف: در بخش نحوۀ انجام تبلیغات فروشگاه اینترنتی به این موضوع اشاره کردیم که ارائۀ تخفیف، یکی از راههای تبلیغاتی اساسی برای هر کسبوکاری است. بهمنظور بهبود تجربۀ مشتری نیاز است که برای آنها کدهای تخفیف شخصیسازیشده ارائه دهید و در ادامه سراغ برنامههای وفاداری بروید.
- ارسال رایگان: مشتری حتی اگر چندمیلیون هم خرید کند، برای پرداخت هزینۀ جزئی ارسال، کمی احساس ناراحتی خواهد داشت. در بسیاری مواقع، ارسال سفارشها بهشکل رایگان، حتی برای مدت محدود، میتواند باعث جذب مشتری شود.
- پرداخت درب منزل: اگرچه ارائۀ این خدمت شاید برای همۀ کسبوکارها ممکن نباشد، اما اگر بتوانید این ویژگی را به فروشگاه خود اضافه کنید، میتوانید اعتماد افراد را بهتر و زودتر جلب کنید.
نمونۀ متن تبلیغاتی فروشگاههای اینترنتی (۲۲ نمونه)
- چرا گرانتر بخرید؟
- مُد در نوک انگشتان شما.
- با خیال راحت خرید کنید.
- هوشمندانه بخرید؛ آنلاین بخرید.
- سبک خودتان را خلق کنید.
- هرآنچه نیاز دارید اینجاست!
- خرید را برایتان آسان کردهایم.
- زندگی کوتاهتر از آن است که آنلاین نخرید!
- بهترین قیمت در کهکشان!
- برای فصل جدید آماده شو!
- با هر خرید هدیه بگیرید.
- با قلبتان خرید کنید.
- کیفیت بالا، قیمت مناسب.
- حراج آخر فصل.
- حراج اول فصل.
- برای خرید هوشمندانه نیاز نیست میلیونر باشید.
- فروشگاه شما، سبک شما.
- سادهترین راه خرید.
- هوشمندانه خرید کن، همیشه خرید کن.
- اجازه بدهید خریدن یک لذت باشد.
- کیفیت بخرید، سالها استفاده کنید.
- عضو شوید و ۲۰% تخفیف بگیرید.
در آخر
باید توجه داشته باشید که انتخاب نحوۀ انجام تبلیغات فروشگاه اینترنتی باید بهدرستی صورت گیرد. توجه به رقبا، بودجه و هدفی که دارید میتواند شما را در انتخاب هرچه درستتر یاری کند.