افزایش بازدید سایت در گوگل+ ۲۰ روش عملی برای بالابردن رتبه سایت

20 راهکار کلیدی برای افزایش بازدید سایت در گوگل

فایل صوتی بلاگ

 

اگر شما هم به دنبال افزایش بازدید سایت‌ خود هستید، باید بدانید که تنها نیستید؛ طبق پژوهش Content Marketing Institute، در سال ۲۰۲۰، حدود ۶۳٪ از متخصصان محتوا با وجود داشتن مهارت‌های کافی در استراتژی محتوا، همچنان با چالش چگونگی افزایش ترافیک سایت مواجه هستند.

ما در این محتوا سعی داریم ۲۰ روش را که به‌صورت رایگان قابل ‌انجام هستند به شما معرفی کنیم؛ در انتها نیز با معرفی ابزارهای رایگان شما را غافلگیر خواهیم کرد.

فهرست مطالب

افزایش بازدید سایت به وسیله محتوا

احتمالاً می‌دانید که بدون محتوا نمی‌توان ترافیک سایت را افزایش داد؛ بنابراین هیچ‌یک از استراتژی‌های بازاریابی برای افزایش بازدید سایت را نمی‌توانید بدون محتوای خوب و باکیفیت پیش ببرید.

۱) داشتن بلاگ را در اولویت سایت کسب‌وکارتان قرار دهید

اولین رویکرد آن است که وبلاگی برای کسب‌وکارتان داشته باشید و به‌طور منظم محتوای مفید و طولانی در سایت خود منتشر کنید. طبق پژوهش‌ها:

  • دریافت لینک به سایت شرکت‌هایی که محتوای وبلاگ در سایت خود ارائه می‌دهند، ۹۷٪ افزایش می‌یابد؛
  • بازدید از سایت کسب‌وکارهایی که وبلاگ دارند، ۵۵٪ بیشتر از کسب‌وکارهایی است که وبلاگ ندارند؛
  • احتمال اینکه بازاریابان بتوانند به کمک وبلاگ، نرخ بازگشت سرمایۀ مثبتی را ایجاد کنند، ۱۳ برابر بیشتر است.

درحقیقت هرچه ارزش بیشتری را در سایت خود و برای مخاطبان خود تولید کنید، دلیل بیشتری برای بازدید از سایتتان فراهم خواهید کرد. به بیان دیگر، بدون وبلاگ، شما به‌سختی می‌توانید استراتژی‌های بازاریابی دیگر را به کار ببرید.

۲) محتوای باکیفیت و طولانی تولید کنید

یکی از اصلی‌ترین راهکارها برای افزایش ترافیک سایت، ایجاد محتوای باکیفیت و طولانی است. شما می‌توانید با تولید محتوای طولانی رتبۀ بالاتری در موتورهای جست‌وجو کسب کنید.

به بیان دیگر، محتواهای طولانی قابل ‌اعتماد بوده و پایه و اساس سئوی خوب هستند.

۳) بر محتواهای همیشه‌سبز تمرکز کنید

در‌حالی‌که اخبار و موضوعات به‌روز در زمان کوتاه می‌توانند موجب افزایش بازدید سایتتان شوند، اما خلق محتوایی که همیشه طرف‌داران خود را دارد، در بلند‌مدت و به‌طور مستمر می‌تواند ترافیک و میزان لینک ورودی شما را افزایش دهد.

۴) تیترهای ترغیب‌کننده خلق کنید

تیترها یا عنوان‌ها یکی از مهم‌ترین بخش‌های محتوای شما هستند. پژوهش‌ها نشان داده است که تیترهای تأثیرگذار، بازدید سایت را تا ۵۰۰٪ افزایش می‌دهند. حتی یک محتوای جامع نیز بدون داشتن یک تیتر چالش‌برانگیز می‌تواند ناخوانده باقی بماند؛ بنابراین هنر کپی‌رایتینگ خود را تقویت کنید تا خوانندگان محتوای شما را در SERP انتخاب کنند.

box

فیلیمو


آشنایی با تبلیغات ویدئویی در فیلیمو
کلیک کنید

۵) حسابرسی محتوا را به‌طور منظم انجام دهید

حسابرسی یا ممیزی محتوا به شما کمک می‌کند که محتواهای خود را بسنجید و از ارزشمندبودن آن‌ها اطمینان حاصل کنید. همچنین، این کار موجب می‌شود عملکرد محتواهای خود را بررسی کرده و در مسیر اصلاح آنان قرار بگیرید تا افزایش بازدید سایت را برای خود به ارمغان بیاورید.

۶) دیگران را به نوشتن پست مهمان در سایت‌ خود تشویق کنید

زمانی که یک نویسنده پست مهمانی در سایت شما خلق می‌کند، درحقیقت این محتوا را با دنبال‌کنندگان خود به اشتراک گذاشته و موجب افزایش بازدید سایت شما می‌شود.

به بیان دیگر، نویسندگان جدید نه‌تنها می‌توانند موضوعات سایت شما را متنوع کنند، بلکه بر بازدید افراد جدید از سایت شما تأثیر خواهند گذاشت. ناگفته نماند که برای آنکه بتوانید محتوای مهمان خود را مرتبط با سایتتان نگه‌ دارید، بهتر است چارچوبی برای آن خلق کنید.

۷) تصاویر بصری جذاب به وجود بیاورید

شما می‌توانید از ابزارهای مختلفی برای خلق تصاویر بصری استفاده کرده و روی برندینگ خود کار کنید. همچنین، سایت‌های دیگر می‌توانند از تصاویر شما استفاده کرده و به شما لینک دهند. به‌علاوه، گوگل تصاویر را در نتایج جست‌وجو نشان داده و به شما فرصت‌ بیشتری برای رتبه‌بندی و افزایش بازدید سایت می‌دهد.

۸) محتواهای ویدئویی را در بلاگ خود جای دهید

محتواهای متنی می‌توانند عالی باشند، اما برای آنکه بتوانید بازدیدکنندگان بیشتری را جذب کرده و در تعامل با خود نگه دارید، بهتر است از محتواهای ویدئویی نیز استفاده کنید. در ادامه به چند راهکار برای استفاده از ویدئو و افزایش بازدید سایت اشاره می‌کنیم:

  • ویدئوها را در پست‌های بلاگ خود جای دهید تا در نتایج جست‌وجوی ویدئو ظاهر شوند؛
  • بهینه‌سازی محتوای ویدئویی خود را در یوتیوب در اولویت قرار داده و لینک‌هایی به سایت خود بدهید؛
  • از دکمه‌های فراخوان به اقدام در ویدئویتان استفاده کنید تا بازدیدکنندگان را مستقیم به سایت خود بکشانید.

بالا بردن رتبه سایت با بهینه سازی SEO

اگر کمی دقت کنید متوجه می‌شوید که در تمامی استراتژی‌های اشاره‌شده در بالا یک اشکال وجود دارد: اگر کسی نتواند محتوای شما را پیدا کند، شما نمی‌توانید به هدف افزایش بازدید سایت برسید. با توجه به اینکه صفحۀ اول گوگل ۷۱٪ از کلیک‌های ترافیک جست‌وجو را به خود اختصاص داده، شما به یک استراتژی سئو نیز نیاز دارید.

۹) کلمات مناسب را هدف قرار دهید

افراد کلمات و عبارات مختلفی را در موتورهای جست‌وجو، جست‌وجو می‌کنند؛ بنابراین برخی از کلمات کلیدی بیشتر از دیگران جست‌وجو می‌شوند. استفاده از ابزارهای مناسب می‌تواند در پیداکردن کلمات یا عبارات کلیدی به شما کمک کند تا شما نیز با هدف‌قراردادن آن‌ها بتوانید محتواهای خود را در تیررس مخاطبانتان قرار دهید.

همچنین فراموش نکنید که در استراتژی کلمات کلیدی خود از کلمات کلیدی بلند (long-tail keywords) نیز استفاده کنید؛ زیرا بهینه‌سازی آنان آسان‌تر بوده و شما را زودتر با افزایش بازدید سایت روبه‌رو می‌کند.

۱۰) کلمات کلیدی خود را در جای درست به کار ببرید

یکی از استراتژی‌های بهینه‌سازی on-page SEO نام دارد که یکی از تکنیک‌های آن قراردهی کلمات کلیدی در جای درست برای رسیدن به هدف قرارگیری در نتایج بالا و به دنبال آن افزایش بازدید سایت است. بنابراین، شما حتماً باید کلمۀ کلیدی موردنظر خود را در مکان‌های زیر قرار دهید:

  • ۱۰۰ کلمۀ اول؛
  • عنوان متا؛
  • توضیحات متا؛
  • عنوان H1؛
  • حداقل دو عنوان H2؛
  • به‌طور طبیعی در بدنۀ محتوا؛
  • نام فایل‌های تصویری و متن جایگزین.

۱۱) ظاهر SERP خود را بهینه کنید

گنجاندن کلمۀ کلیدی در توضیحات متا و عنوان متا به‌تنهایی کافی نیست؛ شما باید این اطلاعات مهم را بهینه کنید تا جذابیت آن‌ها در SERP بهبود یابد و کلیک‌های ارگانیک بیشتری به دست آورید.

  • توضیحات متا: این مورد را بین ۱۵۵ تا ۱۶۵ کاراکتر نگه دارید و ارزشی را که خواننده از پست دریافت می‌کند نشان دهید.
  • عنوان متا: این مقدار را در ۶۰ کاراکتر یا کمتر بنویسید و کلمۀ کلیدی را در کاراکترهای اولیه جای دهید.

۱۲) ایجاد لینک داخلی را فراموش نکنید

زمانی که محتوایی را خلق و منتشر می‌کنید، اطمینان حاصل کنید که حداقل ۱ تا ۳ لینک داخلی در محتوا به دیگر صفحات سایتتان داده‌اید.

این کار باعث می‌شود که بازدیدکنندگانتان را مدت طولانی‌تری با سایت‌ خود درگیر کنید و ارزش محتوایتان را بالاتر ببرید. به بیان دیگر، دلایل گفته‌شده خود موجب می‌شود که رتبۀ سایتتان بهبود یافته و افزایش بازدید سایت را تجربه کنید.

۱۳) سرعت سایتتان را بهبود ببخشید

تابه‌حال شده ۳۰ ثانیه برای به‌نمایش‌درآمدن صفحۀ سایتی صبر کنید؟ احتمالاً قبل از آنکه آن صفحه نمایش داده شود از آن خارج شده‌اید. درحقیقت اگر سرعت بارگذاری صفحات سایتتان پایین باشد، نرخ پرش به‌شدت افزایش یافته و بازدید از صفحاتتان به صفر نزدیک خواهد شد. شما باید اطمینان حاصل کنید که فایل تصویر، ساختار صفحه و عملکرد افزونه‌های شخص ثالث شما کم‌حجم بوده و صفحاتتان سریع بارگذاری می‌شوند.

۱۴) سایت خود را ریسپانسیو (responsive) کنید

بیشتر ترافیکی که سایت‌ها به دست می‌آورند از طریق تلفن‌های همراه است؛ بنابراین اگر شما سایتتان را برای تلفن‌های همراه ریسپانسیو نکرده و آنان را سردرگم کنید، آن‌ها نیز چاره‌ای جز خروج از سایت شما نخواهند داشت. به بیان دیگر، تفاوتی ندارد چگونه سایتی دارید، شما باید سایتتان را برای انواع دستگاه‌ها در دسترس و قابل ‌مشاهده کنید.

۱۵) به‌طور مرتب مطالب قدیمی خود را آپدیت کنید

حتی محتواهای همیشه‌سبز نیز به مرور زمان جذابیت و کارایی خود را از دست می‌دهند؛ بنابراین حتی اگر محتوایتان در صفحۀ اول نتایج گوگل است، شما می‌توانید آن را به‌روز کرده و مخاطبان خود را غافل‌گیر کنید.

درحقیقت محتوایی که تاریخ انتشار جدیدی دارد می‌تواند نرخ کلیک بهتری بگیرد، به جایگاه بالاتری دست یابد و موجب افزایش ترافیک سایت شود.

اما شما نمی‌توانید تنها چند کلمه را تغییر داده و آن را به‌عنوان محتوای به‌روزشده منتشر کنید. الگوریتم‌های گوگل به‌خوبی می‌توانند تغییرات را تشخیص دهند؛ به‌طور مثال شما می‌توانید از این رویکردها برای آپدیت محتواهایتان استفاده کنید:

  • اضافه‌کردن کلمات کلیدی جدید؛
  • اضافه‌کردن پیوندهای جدید؛
  • تغییر عنوان متا و توضیحات متا؛
  • برطرف‌کردن لینک‌ها و تصاویر خراب؛
  • به‌روزرسانی یا اضافه‌کردن اطلاعات و آمار جدید؛
  • جایگزینی تصاویر قدیمی یا اضافه‌کردن موارد جدید برای بهترنشان‌دادن مفاهیم.

۱۶) بک‌لینک‌های باکیفیت به دست آورید

یکی از مهم‌ترین فاکتورهای بهبود رتبه در گوگل، کمیت و کیفیت بک‌لینک‌ها در سایت شماست. هرچه سایت‌های بیشتر و معتبرتری به سایت شما لینک بدهند، اعتبار دامنۀ شما نیز افزایش می‌یابد. در ادامه نیز با توجه به افزایش اعتبارتان، شاهد افزایش بازدید سایت‌ خود خواهید بود.

افزایش بازدید سایت به کمک شبکه های اجتماعی

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی مزایای زیادی دارد که یکی از آن‌ها دریافت ترافیک ارجاعی به سایتتان است. در ادامه به چندین راهکار برای تبدیل این پلتفرم‌های عظیم به تولیدکنندۀ ترافیک، اشاره می‌کنیم:

۱۷) محتوای خود را در شبکه‌های اجتماعی‌تان تبلیغ کنید

شما نمی‌توانید فقط محتوای باکیفیت تولید کنید و امیدوار باشید دیگران آن را مشاهده خواهند کرد. به بیان دیگر، شما باید محتواهایی تبلیغاتی در پرطرف‌دارترین شبکه‌های اجتماعی تولید کرده و آنان را به سایت خود بکشانید؛ برای مثال، اینستگرام برای تبلیغ کسب‌وکارهای B2C با تصاویر اجتماعی مناسب است.

۱۸) از هشتگ‌ها استفاده کنید

زمانی که محتوای خود را در لینکدین، توییتر یا اینستگرام تبلیغ می‌کنید، از هشتگ‌های مرتبط برای افزایش بازدید آن‌ها استفاده کنید. هشتگ‌ها را کاملاً مختص موضوع پست نگه دارید تا توسط افرادی که احتمالاً محتوای شما را می‌خوانند، به اشتراک می‌گذارند یا به آن پیوند می‌دهند، شناسایی شوید.

۱۹) مقالات خود را در لینکدین منتشر کنید

بزرگ‌ترین رسانۀ اجتماعی و حرفه‌ای جهان لینکدین است که می‌توانید محتواهای خود را در آن منتشر کنید.

انجام این کار می‌تواند بازدیدکنندگان بیشتری را به صفحۀ شرکت لینکدین شما هدایت کند، شهرت شما را در صنعت شما افزایش دهد و ترافیک سایتتان را بالا ببرد.

۲۰) دکمۀ اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی را به محتواهایتان اضافه کنید

این یک رویکرد بسیار آسان است. دکمۀ اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی به خوانندگان این امکان را می‌دهد که صفحۀ‌ موردنظرشان را تنها با چند کلیک در شبکه‌های اجتماعی خود و با دنبال‌کنندگانشان به اشتراک بگذارند.

افزایش بازدید سایت به صورت رایگان (معرفی ابزار)

ابزارهای متعددی برای کمک به افزایش ترافیک سایت وجود دارند، اما ما در ادامه ابزارهای رایگان را معرفی کرده‌ایم:

  • معیارهای SEO را در Google Analytics ردیابی کنید: گوگل آنالیتیکس منبع ارزشمندی از داده‌هاست که می‌تواند شاخص‌های کلیدی مختلفی را در تمامی صفحات سایتتان مورد بررسی قرار دهد. شما ابتدا باید معیارهای خود را در نظر گرفته باشید، سپس از این ابزار برای بررسی میزان دستیابی خود به شاخص‌هایتان استفاده کنید. درحقیقت شما می‌توانید به‌وسیلۀ Google Analytics دریابید که چه موضوعاتی در بین بازدیدکنندگان سایتتان طرف‌دار بیشتری داشته‌اند، بازدیدکنندگانتان از چه کانال‌هایی وارد سایت شما شده‌اند و… .
  • کوئری‌های خود را در Google Search Console مشاهده کنید: Google Search Console در یافتن پرس‌وجوهایی که افراد را به سایت شما کشانده است، مفید خواهد بود. درحقیقت، این ابزار به شما کمک می‌کند تا مطمئن شوید که صفحات شما برای چه چیزی رتبه‌بندی شده‌اند و چه کلمات کلیدی جدیدی را برای افزودن به صفحۀ موجود باید استفاده کنید. همچنین می‌توانید نرخ کلیک ارگانیک را در گوگل سرچ کنسول مشاهده کرده و مشکلات نمایه‌سازی را بیابید.
  • SERP را با ابزارهای SEO تجزیه‌و‌تحلیل کنید: ابزارهای یکپارچۀ سئو مانند Semrush و Ahrefs به شما امکان می‌دهند تحقیقات کلمات کلیدی، تجزیه‌و‌تحلیل بک‌لینک، تجزیه‌و‌تحلیل SERP، شناسایی شکاف‌های محتوا، ممیزی سایت و موارد دیگر را انجام دهید. شما حتی می‌توانید از این ابزارها برای تجزیه‌و‌تحلیل صفحات سایت‌های رقبای خود استفاده کنید.

ترافیک سایت در انتظار شماست

راه‌های زیادی وجود دارد که مشتریان آیندۀ شما بتوانند برای رسیدن به سایتتان طی کنند؛ تنها کاری که باید انجام دهید این است که بهترین راه را برای کسب‌وکارتان پیدا کنید. ما در این محتوا ۲۰ راهکار رایگان را در اختیارتان قرار دادیم، کافی است یکی از آن‌ها را امتحان کنید تا شاهد افزایش قابل توجه ترافیک باشید.

منابع

سؤالات متداول

آیا می‌توان بدون تولید محتوای بلاگ به هدف افزایش بازدید سایت دست یافت؟

می‌توان گفت تقریباً غیرممکن است؛ زیرا طبق پژوهش‌ها: دریافت لینک به سایت‌ شرکت‌هایی که محتوای وبلاگ در سایت خود ارائه می‌دهند، به ۹۷٪ افزایش می‌یابد. بازدید از سایت کسب‌وکارهایی که وبلاگ دارند، ۵۵٪ بیشتر از کسب‌و‌کارهایی است که وبلاگ ندارند. احتمال اینکه بازاریابان بتوانند به کمک وبلاگ، نرخ بازگشت سرمایۀ مثبتی را ایجاد کنند، ۱۳ برابر بیشتر است.

چرا ایجاد لینک داخلی برای افزایش ترافیک سایت مهم است؟


زیرا ایجاد لینک داخلی باعث می‌شود که شما بازدیدکنندگانتان را مدت طولانی‌تری با سایتتان درگیر کنید و ارزش محتوایتان را بالاتر ببرید. در ادامه نیز رتبۀ سایتتان بهبود یافته و افزایش بازدید سایت را تجربه خواهید کرد.

چگونه می‌توان محتواهای قدیمی را آپدیت کرد؟

رویکردهای زیادی وجود دارد که مهم‌ترین‌ آن‌ها عبارت‌اند از: اضافه‌کردن کلمات کلیدی جدید. اضافه‌کردن پیوندهای جدید. تغییر عنوان متا و توضیحات متا. برطرف‌کردن لینک‌ها و تصاویر خراب. به‌روزرسانی یا اضافه‌کردن اطلاعات و آمار جدید. جایگزینی تصاویر قدیمی یا اضافه‌کردن موارد جدید برای بهترنشان‌دادن مفاهیم.

۵/۵ | (۲ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.