تبلیغات آنلاین چیست؟ + ۱۷ روش انواع تبلیغات آنلاین

تبلیغات آنلاین یکی از کارآمدترین روش‌های جذب مخاطب در عصر دیجیتال محسوب می‌شود. انواع تبلیغات‌‌‌‌‌‌‌ اینترنتی به ویژه تبلیغات ویدیویی بهترین گزینه برای پروموت در فضای‌‌‌‌‌‌‌ دیجیتال است.‌‌‌‌‌‌‌ این را بدانید که در پروموشن اینترنتی و بازاریابی دیجیتال کسب و کارها، هرچه را نیاز داشته باشید قطعا یک راه حل برای آن، وجود خواهد داشت. صباویژن به عنوان برترین آژانس تبلیغاتی کشور، این راه حل‌ها را به شما نشان خواهد داد.

دنیای‌‌‌‌‌‌‌ اینترنت پر از اطلاعات است اما فقط برخی از آن‌ها صحت دارند. جلب رضایت مخاطب، در بین دنیایی از کلاه‌برداران و اخبار جعلی دیجیتال کار آسانی نیست. لازم است اعتماد مخاطبین خود را با داشتن صداقت در تبلیغات دیجیتال محصولات و برند خود، جلب کنید. چندین استراتژی برای انواع تبلیغات آنلاین وجود دارد که در این مقاله به اصلی‌ترین‌ها و مهم‌ترین‌های آن می‌پردازیم.

فهرست مطالب

تبلیغات آنلاین چیست؟

طبق تعریف آژانس بازاریابی KB

«نادیده‌گرفتن بازاریابی آنلاین مانند افتتاح یک کسب‌وکار است بدون اینکه به کسی بگویید.»

تبلیغات‌‌‌‌‌‌‌ اینترنتی موفق‌ترین روش‌ جلب مخاطب در عصر فناوری اطلاعات است. دیگر باید پذیرفت که بازاریابی آنلاین در پروموت کردن تجارت شما، حرف اول را می‌زند. در طول سال‌ها با پیشرفت تبلیغات آنلاین، شیوهٔ ارائه و نمایش تبلیغ برای مشتریان، دستخوش تغییر شده است.

برای رشد بهتر و بیشتر در کسب و کارتان در‌‌‌‌‌‌‌ اینترنت و پروموشن آنلاین بهتر است از یک مشاور متخصص در زمینه بازاریابی دیجیتال (Digital Marketing) کمک بگیرید. همچنین می‌توانید از شرکت‌های مجری در این زمینه استفاده کنید؛ چرا که هم دانش لازم را در زمینه‌ی انواع تبلیغات اینترنتی دارند و هم بسترهای لازم برای دیده شدن شما را فراهم می‌کنند. انجام‌‌‌‌‌‌‌ این روش به خصوص برای کسب و کار‌ها و مشاغل کوچک بسیار مفید و کاربردی خواهد بود.

همواره برای تبلیغات‌‌‌‌‌‌‌ آنلاین کسب و کار‌‌‌‌‌‌‌ها این واقعیت وجود دارد که: هر مشتری که از سایت یا صفحه مجازی شما دیدن می‌کند، در مرحله اول محصولی از شما خریداری نمی‌کند. بسیاری صرفا به قصد کنجکاوی وارد ‌‌‌سایت شما می‌شوند. بسیاری نیز هنوز آمادگی و پول لازم را برای خرید ندارند. حتی ممکن است خریداران واقعی شما نیز، زمانی به ‌‌‌سایت شما مراجعه کنند که محصول یا خدمت مورد نظرشان را نداشته باشید. پس در نهایت خریدی اتفاق نمی‌افتد.

اگر شما در انتخاب بستر آگاهی رسانی و بازاریابی دیجیتال خود حرفه‌‌‌‌‌‌‌ای باشید و بتوانید اعتماد و رضایت مخاطبان خود را جلب کنید، آن‌ها حتما دوباره برای خرید به سایت شما باز خواهند گشت.

مزایای تبلیغات اینترنتی

حالا که می‌دانیم تبلیغات اینترنتی چیست، بهتر است با مهم‌ترین فواید آن آشنا شویم:

  • روش بازاریابی دیجیتال، مقرون به صرفه‌‌تر از دیگر تکنیک‌ها است؛
  • دسترسی و دستیابی بیشتر مخاطبان به محصولات شما از طریق تبلیغات آنلاین؛
  • امکان معرفی انواع محصولات در ساده‌‌ترین حالت
  • امکان شناخت بیشتر مخاطبان از برند شما (آگاهی از برند) از طریق انواع تبلیغات اینترنتی؛
  • استفاده از برند شما به عنوان یک مرجع مانند آپارات و یوتیوب

معایب تبلیغات اینترنتی

فعالیت در فضای مجازی برای جذب مشتری معمولا با چند مشکل اساسی همراه است. رفته رفته با گسترش حضور مخاطبان در فضای دیجیتال، برخی از این مشکلات کمتر و برخی نیز تشدید می‌شوند؛ برای مثال:

  • دستیابی به مخاطب هدف دشوار است: با حضور هرچه بیشتر مخاطبان با سن، جنسیت و محل زندگی گوناگون، دسترسی به یک دسته مخاطب هدف بسیار دشوارتر شده است. در چنین شرایطی باید پیام‌های تبلیغی موجود در تبلیغات اینترنتی را به شکلی تهیه کرد که دقیق‌تر مخاطبان مورد نظر شما را جذب کند.
  • دشواری و پیچیدگی فرایندها: تبلیغ در فضای مجازی نسبت به روش‌های سنتی، پیچیدگی و گستردگی بیشتری دارند. به همین دلیل معمولا ممکن است برای رسیدن به نتایج بهتر، نیاز به کمک و راهنمایی متخصصان این حوزه را داشته باشید.
  • با افزایش حجم تبلیغ، میزان دیده شدن کم شده: فضای دیجیتال و بستر وب این امکان را فراهم کرده تا کوچک‌ترین کسب و کارها نیز با کمترین هزینه، به پروموت بپردازند. به همین دلیل حجم انواع تبلیغات آنلاین روز به روز بیشتر شده است. از سوی دیگر مخاطب نیز توجه کمتری به آگهی‌ها دارد.

مزایای تبلیغات آنلاین

انواع تبلیغات آنلاین

در ادامه انواع تبلیغات اینترنتی، ویژگی‌ها و مزایا و معایبشان را شرح می‌دهیم.

۱) بازاریابی محتوایی

بنجامین فرانکلین می‌گوید:

«یا چیزی بنویس که ارزش خواندن داشته باشد یا کاری انجام بده که ارزش نوشتن داشته باشد.»

بازاریابی محتوایی شامل ایجاد و توزیع محتوای متنی، تصویری یا چندرسانه‌ای است که به‌جای پخش یک پیام تبلیغاتی، ارزشی افزوده برای مخاطبان شما ایجاد می‌کند. اگر تجارت شما بازاریابی B2C (تجارت به مصرف‌کننده) باشد، محتوا می‌تواند به‌شکل پست‌های شبکه‌های اجتماعی، مقالات بلاگ و ویدئوهای سرگرم‌کننده منتشر شود. اگر بازاریابی B2B (تجارت به تجارت) دارید، تمرکز شما در بازاریابی محتوایی می‌تواند روی مقالات سفید و گزارش‌ها، وبینارها و فیلم‌های آموزشی باشد.

مزایا

  • رایگان است و به‌جای آنکه با پرداخت هزینه، پیامی را بر مخاطبان سرد منتقل کند، بر جذب مشتری به‌سمت شما و برندتان تمرکز دارد.
  • محتوا همه‌کاره است و می‌تواند به شما در ساختن برندتان و الهام‌بخشیدن به مخاطبانتان کمک کند. بازاریابی محتوایی چیزی است که بر مواردی دیگر از قبیل بهینه‌سازی موتورهای جست‌وجو، شبکه‌های اجتماعی و بازاریابی ایمیلی تأثیرگذار است.

معایب

  • با توجه به اهمیت محتوا و انتشار مطالب بلاگ، ویدئوها و مواردی از این قبیل، فضای بسیار شلوغی را شاهد هستیم که پیشرفت و رشد در آن بسیار دشوار است.
  • برای اثرگذاری باید محتوایی سازگار و باکیفیت تهیه کنید که نیازهای مشتریان شما را برآورده کند و در ‌عین ‌حال نشان‌دهندۀ نام تجاری شما و دستیابی به اهدافتان باشد.

box

صباویژن

دریافت مشاورۀ رایگان در زمینۀ تبلیغات ویدئویی

کلیک کنید

۲) بازاریابی موتور جست‌وجو

بازاریابی موتورهای جست‌وجو این است که سایت شما در زمان‌هایی که نام تجاری‌، محصولات و خدماتتان در کنار سایر کلمات و عبارات مرتبط جست‌وجو می‌شود، در بالای نتایج موتور جست‌وجو ظاهر شود.

این شامل جست‌وجوی طبیعی از طریق روش‌های بهینه‌سازی موتور جست‌وجو و جست‌وجوی پولی یا پرداخت به‌ازای کلیک در هر دو دستگاه رایانه‌های رومیزی و گوشی‌های هوشمند است.

مزایا

  • سئو روشی رایگان است و تبلیغات کلیدی نیز با قیمت مدنظرتان، جایگاهی خوب در موتور جست‌وجو به شما ارائه می‌دهد.
  • وقتی نام تجاری شما در نتایج جست‌وجوی ارگانیک ظاهر می‌شود، اعتباری از سوی شما برای مشتریان به‌ وجود می‌آید.
  • در روش‌های PPC، شما زمانی پول پرداخت می‌کنید که کلیکی از سوی کاربر اتفاق افتاده است.

معایب

  • ممکن است در روش SEO نیازی به پرداخت هزینه برای نتایج جست‌وجو نداشته باشید، اما ایجاد محتوای شگفت‌انگیز و بهینه‌سازی فنی سایت شما نیازمند زمان و تلاش است.
  • تغییرات الگوریتم‌های گوگل موجب می‌شود که رتبه‌بندی ارگانیک نتایج برای شما بسیار دشوار باشد.
  • در روش PPC، هزینه‌ها بسیار است؛ به‌خصوص اگر کلمات کلیدی محبوبی برای کمپین خود انتخاب کنید.
  • بسیاری از مشتریان نسبت به تبلیغات پولی مشکوک هستند و بیشتر به نتایج جست‌وجوی طبیعی اعتماد دارند.

۳) تبلیغات نمایشی

تبلیغات نمایشی که به‌عنوان بنر نیز شناخته می‌شود، بسیار شبیه به تبلیغات چاپی سنتی است که در مجلات دریافت می‌کنید. با این تفاوت که آن‌ها آنلاین هستند و می‌توانید نشریات خاصی را که می‌دانید مخاطبان می‌خوانند، هدف قرار دهید.

مزایا

  • شما می‌توانید مخاطبان هدف خود را هدف قرار دهید.
  • تبلیغات نمایش‌داده‌شده به‌راحتی قابل ردیابی هستند و به شما این امکان را می‌دهند تا در زمان واقعی، نتایج تبلیغ خود را اندازه‌گیری کنید.

معایب

  • مشتریان ممکن است از Ad Blindness رنج ببرند و تبلیغ شما را نادیده بگیرند تا بر محتوایی که می‌خواهند بخوانند تمرکز کنند.
  • شما باید راهی برای به‌حداکثررساندن تأثیر تبلیغات‌ خود دریابید تا مورد توجه مردم قرار بگیرد، اما نه آن‌قدر که آزرده شوند.

۴) تبلیغات موبایلی

تبلیغات موبایلی تقریباً به اندازۀ بازاریابی دیجیتال، گسترده است و با بسیاری دیگر از تبلیغات هم‌پوشانی دارد. این شامل همۀ کارهایی است که شما در دسکتاپ انجام می‌دهید؛ با این تفاوت که با گوشی‌های هوشمند تطبیق شده است و تبلیغات درون‌برنامه‌ای، ارسال پیام‌های متنی و استفاده از برنامه‌های شبکه‌های اجتماعی را شامل می‌شود. این تبلیغ زمانی تأثیرگذار است که می‌خواهید مخاطبان جوان را هدف قرار دهید؛ چراکه تمام وقت‌ خود را در گوشی هوشمند می‌گذرانند.

مزایا

  • مشتریان که من و شما نیز جزوشان هستیم، این روزها بسیار بیشتر از گوشی‌های خود استفاده می‌کنند؛ بنابراین تبلیغات موبایلی به‌ این معناست که در جایی که مخاطبان وقت خود را صرف می‌کنند، به آن‌ها دسترسی داشته باشید.
  • تبلیغات موبایلی را می‌توان با استفاده از ویژگی‌های مخاطبان و موقعیت‌های جغرافیایی به‌‌گونه‌ای تنظیم کرد تا به مخاطبان هدف دست پیدا کرد.

معایب

  • این روش فضای بسیار کمی برای خلاقیت دارد و تبلیغات موبایلی همواره با نرخ کلیک پایینی همراه هستند.
  • وقتی که مردم وسط برقراری ارتباط با دوستان و خانواده هستند، نمی‌خواهند برندها و پیام‌های بازاریابی آن‌ها را مختل کنند.

۵) بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی

نقل قولی از جی بائر (Jay Baer) وجود دارد که می‌گوید:

«محتوا آتش است و شبکه‌های اجتماعی بنزین این آتش.»

در مقایسه با سایر کانال‌های تلویزیونی، تبلیغات چاپی و نمایش‌های آنلاین، شبکه‌های اجتماعی بُعدی جدید از تعامل را به ‌همراه داشته‌اند. به‌جای ارسال پیام صِرف به مخاطبان گسترده، می‌توانید با مشتریان خود ارتباط برقرار کرده و به صحبت‌های آن‌ها گوش کنید. کانال‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی وجود دارد؛ از فیس‌بوک و اینستاگرام گرفته تا توییتر، لینکدین، اسنپ‌چت، یوتیوب و پینترست، که هر کسب‌وکار حداقل باید در یکی از این کانال‌های اجتماعی فعالیت داشته باشد.

مزایا

  • تلاش شما به‌شکل چندبرابری نتیجه می‌بیند؛ چراکه افراد دوست دارند نظر دهند و مطالب شما را با دوستان خود به اشتراک بگذارند.
  • تبلیغات اینترنتی و فعالیت در فیس‌بوک در عصر امروز با قابلیت‌های زیادی همراه است و می‌توان بخش‌های خاصی از مشتریان را با محتوای خود هدف قرار داد تا پیام تبلیغاتی توسط افراد مناسب دیده شود.

معایب

  • مارک زاکربرگ و دیگر رؤسای کانال‌های اجتماعی، مدام در حال تغییراتی در شبکه‌های اجتماعی خود هستند و با تعدیل الگوریتم‌ها، راه‌های جدیدی برای کسب درآمد پیدا می‌کنند. به همین دلیل، سخت است که در کنار همۀ این تغییرات، جایگاه خود را حفظ کنید و به‌شکلی مؤثر به فعالیت خود ادامه دهید.
  • ممکن است پست‌گذاشتن و تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی، کاری آسان به نظر برسد، اما برای انجام درست و مداوم آن به یک استراتژی مناسب و زمان بسیار زیاد برای فکرکردن نیاز دارید.

۶) بازاریابی ایمیلی

ممکن است ایمیل در دنیایی که همه به‌ دنبال پیام‌رسان‌های فوری‌ای مثل واتساپ و تلگرام هستند، قدیمی به نظر برسد، اما بازاریابی ایمیلی هنوز یکی از مؤثرترین ابزارهای تبلیغات دیجیتال است؛ به‌ویژه سایت‌های تجارت الکترونیک و برندهای خرده‌فروشی با اعمال تبلیغات و تبلیغات فصلی، موفقیت‌های بسیاری به‌ دست آورده‌اند. با استفاده از این روش حتی می‌توانید خبرنامه‌های ایمیلی داشته باشید و بر پرورش و دستیابی به مشتریان بالقوه‌تان تمرکز کنید.

مزایا

  • داشتن یک لیست ایمیل به این معناست که فارغ از هرگونه الگوریتم و تغییر، می‌توانید با مخاطبان خود در ارتباط باشید.
  • تماس منظم با لیست ایمیل به شما کمک می‌کند تا روابط خود را ایجاد کنید که وقتی آمادۀ خرید هستند، شما را به یاد داشته باشند.

معایب

  • بسیاری از ایمیل‌ها دست‌نخورده باقی می‌مانند، پس باید عناوین موضوعی قوی‌ای ارائه کنید تا توجه افراد را از صندوق ورودی شلوغشان جذب کند.
  • شما باید راهی برای ادامۀ ارزش افزوده‌تان پیدا کنید تا آن‌ها در کنار شما بمانند و اشتراک خود را لغو نکنند.

۷) اینفلوئنسرمارکتینگ

اینفلوئنسرمارکتینگ شامل مشارکت با اینفلوئنسرها، افراد مشهور، متخصصان و چهره‌های معتبر است که مخاطبان فعال زیادی دارند.

هنگامی که محصول شما توسط این افراد تبلیغ می‌شود، دنبال‌کنندگان فعال معمولاً به توصیه‌های آن‌ها گوش می‌دهند و از شما خرید یا شما را دنبال می‌کنند. اینفلوئنسرها همچنین می‌توانند برای تجارت‌های B2B نقشی مؤثر ایفا کنند.

مزایا

  • شما به‌جای اینکه منتظر بمانید تا مخاطبان خود را بسازید، به مخاطبان اینفلوئنسرها دسترسی پیدا می‌کنید.
  • مرتبط‌شدن با یک شخصیت محبوب می‌تواند ارزشی را برای شما به‌ وجود آورد، مخصوصاً برای مخاطبان جوان‌تر.

معایب

  • صرف هزینه‌های بسیار برای به‌دست‌آوردن یک شخصیت مشهور کافی نیست. باید اینفلوئنسر مناسب را براساس نام تجاری و مخاطبانتان انتخاب کنید و راهی معتبر برای مشارکت با آن‌ها بیابید تا تبلیغاتتان تأثیرگذار شود.
  • بی‌اعتمادی فزاینده‌ای نسبت به اینفلوئنسرها وجود دارد و شما باید درخصوص پولی که برای تبلیغ نام تجاری‌تان به آن‌ها می‌دهید، بسیار دقیق و شفاف عمل کنید.

۸) تبلیغات ویدئویی

ویدئو امروزه گل سرسبدی در محتوا شناخته می‌شود و در هر کمپین تبلیغاتی‌ای، یکی از ملزومات تلقی می‌شود.

تبلیغات ویدیویی شما می‌تواند شامل یک کلیپ کوتاه یا طولانی، آموزشی یا سرگرم‌کننده، از‌پیش‌ضبط‌شده یا پخش زنده باشد.

مزایا

  • ویدئو می‌تواند در انتقال پیام بسیار مؤثر باشد؛ زیرا ارتباطی عاطفی با مخاطب ایجاد می‌کند و بسیار خاطره‌انگیزتر از متن یا تصویر است.
  • همۀ کانال‌های اجتماعی ازجمله فیس‌بوک، اینستاگرام یا لینکدین، بر ویدئو تمرکز بیشتری دارند و در تلاش هستند تا تبلیغات ویدئویی را بیش از قبل در فید‌های اجتماعی خود در دسترس کاربران قرار دهند.

معایب

  • مخاطبان امروزی توجه بسیار کمی دارند و شما باید در عرض چند ثانیه، نظر آن‌ها را جلب کنید؛ در غیر این صورت فقط به‌عنوان یک ویدئوی تبلیغاتی از چشمشان خواهد گذشت.
  • اگرچه هرکسی می‌تواند ویدئویی با بودجۀ کم تهیه کند، اما ایجاد محتوای ویدئویی با کیفیت بالا و جذاب، به مهارت و هزینۀ قابل توجهی نیاز دارد.

۹) تبلیغات صوتی

رادیو از عصر طلایی پخش تجاری در دهه‌های ۱۹۲۰، ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰ راهی طولانی پیموده است. با وجود اینکه رادیو با تلویزیون جایگزین شده، همچنان بسیاری از مردم در طول هفته زمانی را برای گوش‌دادن به رادیو اختصاص می‌دهند؛ به‌خصوص امروز که رادیوهای اینترنتی و پادکست رشدی چشمگیر داشته‌اند. شما می‌توانید تبلیغات رادیویی سنتی یا تبلیغاتی مشابه را در کانال‌هایی مانند اسپاتیفای انجام دهید. علاوه بر این، بازاریابی صوتی می‌تواند کانال‌های گسترده‌تری شامل پادکست‌ها و دستیارهای هوشمند خانگی مانند الکسا و Home google را در بر بگیرد.

مزایا

  • صدا، چه با رادیوی سنتی باشد و چه با پادکست‌های جدید، رسانه‌ای واقعاً مناسب برای اشخاصی است که روز‌های پرمشغله‌ای دارند و از آن برای گذراندن زمان‌ خود استفاده می‌کنند.
  • تولید محتوای صوتی می‌تواند آسان‌تر و ارزان‌تر از ویدئو باشد.

معایب

  • شنوندگان شما اغلب مشغول انجام چند کار هستند و واداشتن آن‌ها برای برداشت گام بعدی و تعامل سخت است.
  • بازاریابی روی دستیارهای هوشمند خانگی هنوز کاملاً آزمایشی است و منحنی یادگیری آن تند و متغیر است؛‌ درنتیجه درلحظه نمی‌تواند سودده باشد.

شیوه شروع تبلیغات‌‌‌‌‌‌‌ آنلاین کسب و کارها

طبق گفتهٔ تام فیشبرن (Tom Fishburne)، بنیان‌گذار Marketoonist:

«بهترین بازاریابی شبیه بازاریابی نیست.»

قبل از انجام بازاریابی‌‌‌‌‌‌‌ اینترنتی، بهتر است فضای مورد نظر خود را برای شروع تبلیغات‌‌‌‌‌‌‌ اینترنتی انتخاب کنید. اگر در مرحله اول توانایی پرداخت هزینه‌های سنگین را ندارید، می‌توانید به دنبال بازاریابی در رسانه‌های اجتماعی (Social Media) بروید. رسانه‌های اجتماعی مانند‌‌‌‌‌‌‌ اینستاگرام و تلگرام از جمله پرطرفدارترین رسانه‌های اجتماعی در ایران به شمار می‌رود. اساس کار بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی، تولید محتوا است و بهترین نوع آن نیز بازاریابی ویدیویی است.

طراحی سایت

در مرحله بعدی بهترین روش استفاده از ‌‌‌سایت است. پس به دنبال طراحی ‌‌‌سایت بروید. برای انجام‌‌‌‌‌‌‌ این کار هم خودتان می‌توانید دست به کار شوید، هم می‌توانید از یک طراح ‌‌‌سایت کمک بگیرید.

اگرچه طراحی ‌‌‌سایت به عنوان یک استراتژی کوتاه مدت تبلیغات‌‌‌‌‌‌‌ آنلاین محسوب نمی‌شود اما استفاده از یک قالب ‌‌‌سایت جذاب و خوش ساخت، توجه کاربران و مشتریان را به طرف صفحه شما معطوف می‌کند.

سعی کنید صفحه ‌‌‌سایت شما طراحی جذاب، آسان خوان و مرتب داشته باشد.‌‌‌‌‌‌‌ این کار به مخاطبان‌‌‌‌‌‌‌ این اجازه را می‌دهد که راحت‌تر به محصولات شما دسترسی داشته باشند. حتما در طراحی ‌‌‌سایت خود،‌‌‌‌‌‌‌ این را فراموش نکنید که سازگار با پلتفرم‌های گوشی‌های موبایل با سیستم عامل‌های پرکاربرد اندروید و IOS باشد. همچنین فراموش نکنید که بازاریابی دیجیتال شما می‌تواند از دل سایت شما کلید بخورد.

تاثیر تبلیغات ویدیوئی در دیجیتال مارکتینگ

تبلیغات ویدیویی یک از تاثیر گذار‌ترین روش‌های دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شود. داشتن یک تجارت دیجیتال آسان نیست. هر روزه روش‌های جدیدی در حال ظهور هستند که از یکدیگر پیشی می‌گیرند.‌‌‌‌‌‌‌ این خیلی مهم است که برای پیشرفت در‌‌‌‌‌‌‌ بازار‌‌‌‌‌‌‌ اینترنتی همیشه جلوتر از بقیه قدم بردارید. در این میان جلب توجه مخاطب و اراده اطلاعات ارزشمند به مشتریان بالقوه، بهترین روش برای جذب و نگهداشت مخاطب در فضای مجازی است.

در تجارت‌‌‌‌‌‌‌ اینترنتی و بازار دیجیتال، خواست و راحتی کاربران و مشتریان حرف اول را می‌زند. در واقع تمام‌‌‌‌‌‌‌ این تلاش‌ها در فضای مجازی، به خاطر جذب مشتری است. به زبان ساده، هدف از دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی‌‌‌‌‌‌‌ اینترنتی معرفی محصولات برای فروش به مشتری است اما این معرفی باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن، در تمام ساعات شبانه‌روز و به موثرترین راه انجام شود. تبلیغات ویدیویی تمامی این ویژگی‌ها را دارد.

امروزه با وجود شرایط به وجود آمده، اکثر مردم ‌‌ترجیح می‌دهند خرید‌های خود را در فضای مجازی، در یک سایت و یا رسانه اجتماعی‌‌‌‌‌‌‌ قابل اعتماد انجام دهند. پس برای پروموت هرچه بهتر محصولات خود لازم است با روش‌های پرکاربرد تبلیغات‌‌‌‌‌‌‌ ویدیویی و بازاریابی دیجیتال آشنا شوید. در ادامه مهم‌ترین و کاربردی‌ترین روش‌ها معرفی شده‌اند.

انواع روش‌های کاربردی در تبلیغات آنلاین

  1. شیوه بنری (روش سنتی در تبلیغات برای تجارت اینترنتی)
  2. بهینه سازی و بازاریابی برای موتور جستجو (SEO & SEM)
  3. رسانه‌های اجتماعی (Social Media)
  4. پرداخت به ازای هر کلیک (Pay Per Click)
  5. بازاریابی مجدد (Remarketing)
  6. بازاریابی‌‌‌‌‌‌‌ با ایمیل (Email Marketing)
  7. تبلیغات اپلیکیشنی (APP Marketing)
  8. تبلیغات ویدیویی (Video marketing)

تبلیغات بنری

تبلیغات بنری نوعی پروموشن اینترنتی است که با استفاده از تصاویر و متن به معرفی محصول یا خدمات می‌پردازد.

بنرها، یکی از تاثیر‌گذار‌‌ترین شیوه تبلیغات بصری هستند. تبلیغات بصری به شکل تصاویر جذاب، بنر‌ها و Popups‌ها و غیره… می‌توانند ساخته شوند. یکی از تفاوت‌های‌‌‌‌‌‌‌ این روش با سایر روش‌های پروموت دیجیتال این است که به هنگام جست‌وجو، در موتورهای جستجویی مانند GOOGLE نشان داده نمی‌شوند.

از‌‌‌‌‌‌‌ این نوع تبلیغات‌‌‌‌‌‌‌ آنلاین معمولا در ‌‌‌سایت‌ها و بلاگ‌ها، برای جلب توجه کاربران به محصول یا خدمات شرکت مورد نظر استفاده می‌شود. بر حسب تحقیقات در زمینه تبلیغات بنری مشخص شده است که ‌‌‌سایت‌هایی که به شکل موثر و استاندارد از‌‌‌‌‌‌‌ این روش تبلیغ استفاده می‌کنند، بازدیدکنندگان بیشتری نسبت به سایر ‌‌‌سایت‌ها دارند.‌‌‌‌‌‌‌ این مقدار می‌تواند تا حدود ۷۰% بیشتر از دیگر ‌‌‌سایت‌های بدون فعالیت باشد.

امروزه بنرها علاوه بر نمایش در یک بخش خاص از سایت، حتی می‌توانند در ابتدای ویدیوهای نمایش داده شده نیز حضور داشته باشند. ویژگی و مزیت مهم این نوع تبلیغ، امکان کنترل زمان نمایش و مخاطب هدف است.

بهترین راه تبلیغات اینترنتی

بهینه سازی و بازاریابی برای موتور جستجو (SEO & SEM)

بازاریابی و بهینه‌سازی برای موتور جستجو دو روش تبلیغات‌‌‌‌‌‌‌ اینترنتی و بازاریابی دیجیتال هستند که باعث می‌شود تا صفحات سایت کسب و کار شما در سرچ‌های گوگل امتیاز کسب کند و ارتقا یابد. همین کسب امتیاز موجب می‌شود صفحه سایت شما بالاتر از باقی سایت‌های مرتبت، بالا بیاید و بیشتر دیده شود.

یک جمله معروف در بازاریابی موتورهای جست و جو وجود دارد که می‌گوید:

بهترین جا برای پنهان کردن یک جنازه، صفحه دوم نتایج سرچ گوگل است

یعنی اینکه اگر می‌خواهید در سرچ گوگل دیده شوید باید به صفحه اول بیایید. برای این کار نیز باید از تکنیک سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جست و جو کمک بگیرید. یکی از روش‌هایی که خیلی زیاد به سئو سایت شما کمک خواهد کرد، استفاده از تبلیغات ویدئویی است. چرا که می‌تواند مخاطبان جدیدی را به سایت شما بکشاند.

با استفاده ازSEO می‌توانید ‌‌ترافیک بیشتری را به صفحات سایت خود اختصاص دهید.‌‌‌‌‌‌‌ این به آن معنا است که با استفاده از کلمات کلیدی، می‌توانید مخاطبان را هدف‌دار به سمت یک مقاله یا محتوای خاص در سایت خود سوق دهید.

یکی دیگر از مزایای SEO، صرفه جویی در وقت و هزینه شما در بلند مدت خواهد بود. روش‌های بسیار زیادی وجود دارد که می‌تواند بازدید سایت شما را افزایش دهد. اما اگر به خوبی از SEO استفاده شود، می‌توان از آن به عنوان یک استراتژی موفق و مقرون به صرفه برای رشد بازدید استفاده کرد.

بازاریابی موتور جستجو روشی است که به افزایش بازدید سایت با خرید تبلیغات در موتور جستجو اشاره دارد.‌‌‌‌‌‌‌ این یک روش تبلیغاتی‌‌‌‌‌‌‌ اینترنتی است که بجای پرداخت هزینه دائمی، با هر بار کلیک هزینه ادورتایز (Advertise) را پرداخت خواهید کرد.

SEM از سئو برای دستیابی به برخی نتایج خود استفاده می‌کند. در واقع SEM بدون وجود SEO نمی‌تواند موفق شود.

در بازاریابی موتور جستجو، روش پرداخت به صورت PPC است؛ یعنی به ازای هر کلیک جدید مخاطبان، هزینه پرداخت می‌کنید.

رسانه‌های اجتماعی (Social Media)

رسانه‌های اجتماعی یکی از جذاب‌‌ترین روش‌های بازاریابی دیجیتال است. در سراسر جهان نزدیک به ۲ میلیارد حساب فعال اجتماعی با پلتفرم‌های تلفن همراه وجود دارد. به طور مثال در ایران بیش از ۲۵ میلیون کاربر فعال در اینستاگرام داریم. هر روزه بیش از یک میلیون کاربر جدید به‌‌‌‌‌‌‌ این رسانه‌های اجتماعی اضافه می‌شوند. در‌‌‌‌‌‌‌ این روش، آن میزان درآمدی که انتظار دارید کسب نخواهید کرد اما این روش برای افزایش میزان جذب مخاطب حرف اول را می‌زند.

در بازاریابی دیجیتال به کمک رسانه‌های اجتماعی، ۲ روش عمده برای پروموشن وجود دارد. تبلیغ دهان به دهان و تبلیغ با پرداخت هزینه.

یکی از روش‌های بسیار اثربخش تبلیغات دهان به دهان (Word Of Mouth Technique) است. تبلیغ فرد به فرد به‌‌‌‌‌‌‌ این معنی است که شما با گذاشتن پست‌های تبلیغاتی به صورت تصویر، ویدیو و متن‌وار به طور رایگان محصول خود را معرفی و عرضه می‌کنید.‌‌‌‌‌‌‌ این‌گونه هر کسی که از قیمت و کیفیت محصول شما راضی باشد شما را به دیگران معرفی می‌کند. بهترین و پر کاربر‌ترین رسانه‌های اجتماعی که تا امروزه وجود دارد،‌‌‌‌‌‌‌ اینستاگرام، فیس بوک و توییتر است.

روش بعدی روش با پرداخت هزینه است. به‌‌‌‌‌‌‌ این صورت که شما با پرداخت هزینه از صفحات دیگر که کاربران بیش‌‌تری را به خود جذب کرده‌اند، می‌خواهید محصول شما را تبلیغ و معرفی کنند.

بازاریابی مجدد (Remarketing) یا تبلیغ ریتارگتینگ

بازاریابی مجدد یا همان هدف‌گذاری مجدد نوعی تبلیغات‌‌‌‌‌‌‌ آنلاین و بازاریابی دیجیتال است که، دقیقا به منظور دوباره بازاریابی کردن است.

به بیان ساده‌‌تر هدف از بازاریابی مجدد جذب مشتری و فروش بیش‌تر است.

Remarketing‌‌‌‌‌‌‌ یا تبلیغ ریتارگتینگ، این امکان را به شما می‌دهد که به گونه‌‌‌‌‌ای تبلیغ کنید که حتی اگر مشتریان به هر دلیلی پس از بازدید از ‌‌‌سایت شما، آن را‌‌ ترک کرده و خریدی نکرده باشند. باز هم بر اثر تبلیغ شما در سایت‌های دیگر مجددا جذب محصولات شما شوند. این روش تبلیغات‌‌‌‌‌‌‌ اینترنتی و بازاریابی دیجیتال احتمال بازگشت مخاطبان را زیاد می‌کند. به آن معنی که:

وقتی مخاطبان پس از بازدید از سایت شما، در حال بررسی و تحقیق درباره خرید خود هستند؛ قبل از‌‌‌‌‌‌‌ اینکه جذب سایت دیگری شوند، مجددا آگهی شما را ببینند و به سایت شما بازگردند.

معمولا آگهی‌های Retargeting را در‌‌‌‌‌‌‌ سایت‌های عمومی زیاد مشاهده خواهید کرد. برای مثال همان‌طور که مخاطب در حال بازدید از سایت معتبر دیگری است، تبلیغ ‌‌‌سایت شما را که قبلا به آن مراجعه کرده بود، می‌بینید. این تبلیغ ممکن است به صورت پاپ آپ نیز به او نمایش داده شود. همین موجب می‌شود برای بازدید مجدد از سایت شما، وسوسه شود.

تبلیغات و بازاریابی اینترنتی

پرداخت به ازای کلیک (PPC)

پرداخت به ازای یک کلیک یا Pay Per Click همان طور که از نامش مشخص است، به ازای هر کلیک جدید مخاطب، هزینه تبلیغات را پرداخت خواهید کرد.

در‌‌‌‌‌‌‌ این روش تنها کافی است کاربران در ویزیت از صفحات وب روی آگهی شما کلیک کنند. تنها آن زمان هزینه پرداخت خواهید کرد. در شبکه تبلیغات کلیکی صباویژن شما می‌توانید کمپین‌های مختلف بسازید، برنامه‌های تبلیغاتی متنوع تعریف کنید و هدف‌گذاری‌های گوناگون را در پروموشن خود اعمال کنید. برای مثال در بازاریابی ویدیویی می‌توانید بر اساس روش پرداخت به ازای کلیک، هزینه تبلیغ را پرداخت کنید.

به‌‌‌‌‌‌‌ این معنا که اگر بازدید از آگهی اینترنتی شما ۱۰۰ کاربر باشد و تنها یک کاربر بر روی آن کلیک کرده باشد، شما تنها هزینه همان یک کلیک را پرداخت خواهید کرد؛ این یعنی صرفه جویی در هزینه. در تبلیغات کلیکی صباویژن، شما با پایه قیمت ۱۵۰ تومان به ازای هر ۱۰۰۰ نمایش بنر می‌توانید پروموت خود را شروع کنید. تبلیغات PPC معمولا متنی هستند یا تصاویر کوچکی به همراه دارند. معمولا از‌‌‌‌‌‌‌ این روش پروموت در صفحات ‌‌‌سایت استفاده می‌شود.

تبلیغات PPC در آپارات

بازاریابی با‌‌‌‌‌‌‌ ایمیل (Email Marketing)

روش بازاریابی‌‌‌‌‌‌‌ ایمیل همچون روش رسانه‌های اجتماعی، از پتانسیل حیرت‌انگیزی در جذب مشتری برخوردار است. اگر چه استفاده از‌‌‌‌‌‌‌ این روش کمی‌ کمتر شده است اما به دلیل رایگان بودن هنوز هم محبوبیت خود را دارد. حتی با یک خبر ساده می‌تواند مشتریان‌تان را به بازدید از سایت خود تشویق کنید.

اگرچه دنیای‌‌‌‌‌‌‌ ایمیل رو به فراموشی است اما باز هم مخاطبان خاص خود را دارد. البته برای بازاریابی اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ تنها ارسال یک پیام متنی کافی نخواهد بود. شما می‌توانید با استفاده از عادات و علایق مشتریان خود و استفاده از آن‌ها به توسعه پروموت خود بپردازید. برای مثال ارسال محتوای ویدیویی یکی از راه‌های افزایش تاثیر این روش است.

بازاریابی اپلیکیشنی (APP Marketing)

اگر وارد دنیای اپلیکیشن‌ها و بازی‌های موجود در گوگل پلی (Play Store) یا اپ استور (App Store) شده باشید، حتما در حین دانلود یا استفاده از نرم‌افزار مورد نظرتان با تبلیغات اپلیکیشنی مواجه شده‌‌‌‌‌‌‌‌اید. در‌‌‌‌‌‌‌ این روش با پرداخت هزینه به اپلیکشین‌های دیگر از محصول شما در اپلیکیشن خود تبلیغ می‌کنند.

استفاده از‌‌‌‌‌‌‌ این روش در حال پیشرفت است. فراموش نکنید در استفاده از‌‌‌‌‌‌‌ این روش باید هوشمندانه رفتار کنید. زیرا باید در یک زمان بسیار کوتاه مخاطب خود را جذب کنید. محصول خود را به گونه‌‌‌‌‌‌‌‌ای معرفی کنید که مخاطبان برای دیدن آگهی شما به نرم افزار و سایت شما، مراجعه کنند.

تبلیغات ویدیویی (Video Marketing)

تعریف این شیوه از بازاریابی، دشوار نیست: نوعی تبلیغات بر پایه فیلم و ویدیو است.

شما با استفاده از پخش ویدئو در فضای مجازی، Social Media و آپارات (که امروزه بزرگترین بستر اشتراک ویدیو را در ایران دارد) می‌توانید نام تجاری و محصولات خود را معرفی کنید.

تبلیغات ویدیویی، انقلابی در روش‌های تجارت آنلاین و بازاریابی دیجیتال به پا کرده است. در‌‌‌‌‌‌‌ این روش نه‌تنها نحوه خرید و فروش محصولات و خدمات مشاغل، سمت و سویی دیگر گرفته است، بلکه راه‌های بیشتری برای ارتباط فروشندگان و کاربران باز کرده است.‌‌‌‌‌‌‌ این امر موجب افزایش اعتماد مشتریان به فروشندگان شده است.

ایده استفاده از ویدئو برای آگاهی رسانی، چندان جدید نیست. اما آنچه تغییر کرده است، شیوه و فرایند جذب مخاطبان است. تحقیقات نشان داده است که بیش‌ترین میزان تماشای محتوای ویدیویی در آپارات و رسانه‌های اجتماعی نظیر‌‌‌‌‌‌‌ اینستاگرام است.

دلایل موفقیت روز افزون تبلیغات ویدیویی در چیست؟

نکته مهمی که در تولید ویدیو و جذب مخاطبان موثر است، ساده و جذاب بودن آن است. هرچه در ساخت آن صمیمانه‌تر و ساده‌‌تر قدم بردارید، محتوای ویدئویی شما معتبر‌تر به چشم می‌‌‌‌‌آید.‌‌‌‌‌‌‌

این دقیقا همان چیزی است که در تبلیغات‌‌‌‌‌‌‌ ویدیویی و بازاریابی دیجیتال، کاربران را به خود جذب می‌کند. دلیل دیگری که در میزان موفقیت تبلیغات شما نقش دارد‌‌‌‌‌‌‌، کم هزینه بودن تولید نسبت به بسیاری از دیگر ابزارهای پروموشن است. شما می‌توانید با استفاده از گوشی موبایل هوشمند خود نیز با کیفیت ۴k تصویر‌برداری کنید و در همان گوشی خود نیز آن را تدوین نمایید.

چند روش تبلیغات ویدیویی که بازدید مخاطبان را افزایش می‌دهد:

قبل از شروع فیلم‌برداری هدف خود را مشخص کنید، تا در وقت و هزینه خود صرفه‌جویی کرده باشید. همچنین به تکنیک‌هایی نظیر استفاده از تجربه مخاطبان و داستان‌گویی دیجیتال توجه داشته باشید.

  1. فیلم‌های آزمایشی (Demo Videos): در‌‌‌‌‌‌‌ این روش شما می‌توانید محصول خود را در یک ویدئو کوتاه معرفی کنید و مخاطب را جذب کنید. از‌‌‌‌‌‌‌ این روش بیش‌تر برای پروموت و پیش نمایش فیلم‌های سینمایی یا محصولات حوزه فناوری استفاده می‌شود. برای معرفی فیلم مورد نظر یا بازی رایانه‌ای و یا حتی یک گجت کاربردی، با نشان دادن صحنه‌های جذاب و شیوه استفاده، مخاطب را تشویق به کلیک کنید.
  2. فیلم‌های انیمیشنی (پویانمایی و یا موشن گرافی): این روش می‌تواند بستری عالی برای درک مفاهیمی باشند که به تجسمی قوی نیاز دارند. در‌‌‌‌‌‌‌ این روش با استفاده از انیمیشن، محصولتان را با جذابیت، رنگ و لعاب بیش‌تری معرفی خواهید کرد. مفاهیم انتزاعی و یا آگاهی رسانی در حوزه درمان و زیبایی، از این روش می‌توانند استفاده کنند.
  3. فیلم‌های زنده (Live Video): این سبک ویدیو که در‌‌‌‌‌‌‌ اینستاگرام و آپارات محبوبیت زیادی پیدا کرده است، این امکان را به بینندگان خود می‌دهد که به صورت زنده و در لحظه با فروشنده خود در ارتباط باشند.‌‌‌‌‌‌‌ همچنین موجب می‌شود فروشندگان زمان بیش‌تری برای تعامل با مخاطبین خود داشته باشند. این روش به جذب مشتری و افزایش اعتماد کمک بسیار زیادی می‌کند. به راحتی می‌توانید مخاطبان خود را در کسب و کار خود شرکت دهید و به سوالات آن‌ها پاسخ دهید.
  4. فیلم‌های توصیفی: این نوع ویدئو در بازاریابی دیجیتال، به مخاطب شما درک بهتری از نوع محصول عرضه شده می‌دهد. هدف از فیلمبرداری‌‌‌‌‌‌‌ این نوع ویدیوها، تمرکز بر رفع مشکلاتی است که مخاطبین با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

قبل از شروع استفاده از تبلیغات ویدیویی در دیجیتال مارکتینگ لازم است به نکات زیر توجه کنید:

  • قبل از ضبط هر ویدیوی تبلیغاتی، حتما برای آن برنامه‌ریزی کنید. تمام مراحل ساخت، ارائه و فرایند جذب مخاطب را از قبل بچینید.
  • در مورد هدف از فیلمبرداری و ساخت آگهی، خوب فکر کنید تا در هزینه و زمان خود صرفه‌جویی کنید.
  • مشخص کنید مخاطبان شما چه کسانی هستند. مثلا اگر مخاطبین شما کودکان باشند بهتر است، از روش ویدیو‌های انیمیشنی بهره بگیرید. همچنین پیام پروموشن خود را مشخص کنید.
  • مشخص کنید ویدئوی شما قرار است کجا پخش شود. مثلا اگر در رسانه‌های اجتماعی پخش شود، مثل‌‌‌‌‌‌‌ اینستاگرام، شیوه پخش ویدئو زنده پرکاربرد‌‌تر است.
  • تعیین کنید قرار است چه مقدار بودجه به برای انواع تبلیغات اینترنتی خود در نظر بگیرید. البته در مراحل اولیه تنها با یک گوشی ساده و نورپردازی خانگی می‌توانید ویدیو‌های خود را به اشتراک بگذارید.

پیشنهاد: اگر هنوز آن‌قدری درآمد ندارید که برای بازاریابی خود هزینه کنید، بهترین روش و کم هزینه ‌ترین روش‌ها برای شما استفاده از رسانه‌های اجتماعی و پروموشن ویدیویی است.

مزایای تبلیغات ویدیویی در آپارات برای کار تبلیغات اینترنتی

تبلیغات اینترنتی رایگان

اگر هزینه چندانی برای فرایند مارکتینگ خود ندارید، می‌توانید یک راهکار اساسی را در پیش بگیرید تا به رایگان خود را پروموت کنید. فعالیت در شبکه‌های اجتماعی روشی رایگان برای تبلیغات اینترنتی است که می‌تواند بدون هزینه انجام شود. در این روش تنها با ساخت محتوای مناسب حتی با گوشی تلفن همراه و اشتراک گذاری در صفحات مجازی، مخاطبان هدف خود را جذب خواهید کرد.

ویدیو مارکتینگ نیز در بستر شبکه‌های اجتماعی و صفحات مجازی مانند آپارات قابل انجام است. در این شیوه با تولید محتوای جذاب که نیازها و دغدغه‌های ذهنی مخاطبان را هدف قرار می‌دهد، رفته رفته رشد خواهید کرد و به درآمد خواهید رسید.

مزایای بازاریابی‌‌‌‌‌‌‌ اینترنتی به روش تبلیغات ویدیویی در آپارات

  • استفاده از ویدیو‌ها در آپارات می‌تواند رتبه بندی موتور جستجوی شما SEO و میزان کلیک PPC را روی کمپین شما افزایش دهد.
  • آپارات در ایران پس از گوگل از پرطرفدار‌ترین موتور‌های جستجو به شمار می‌رود.
  • پخش ویدیو‌ها در جلب اعتماد مخاطبین بیش‌ترین تاثیر را می‌گذارد. تحقیقات نشان داده است که، پس از تماشای ویدئو مصرف کنندگان بیش‌تری برای خرید آن محصول مشتاق می‌شوند.
  • با بازاریابی محتوایی در آپارات به مشتری احترام خواهید گذاشت. به این صورت که اگر مخاطبی مایل به دیدن ویدئوی شما نبود، به راحتی می‌تواند آن را رد کند. با این حال به صورت تضمینی ۵ ثانیه اول ویدئو، نمایش داده خواهد شد.
  • امکان درج لینک مستقیم به سایت شما در ویدیو‌هایی که در آپارات پخش می‌شود، وجود دارد. این موجب دسترسی راحت‌تر مخاطبان به سایت شما خواهد شد.
  • فیلم‌ها به راحتی در دسترس هستند. تولید و پخش ویدئو‌های تبلیغاتی ساده است و به راحتی می‌تواند در دسترس مخاطبین قرار بگیرد.
  • ویدئو‌‌‌‌‌‌‌ این امکان را به شما می‌دهد، با هدف قرار دادن شنوایی و بینایی مخاطب، توسط موسیقی و انیمیشن‌ها، بیش‌ترین تاثیر را بر مخاطب خود بگذارید.

در نهایت باید بدانید که:

محبوبیت تبلیغات ویدیویی برای کاربران جوان بیش‌تر است. بهترین و گسترده‌ترین بستر اشتراک ویدئو در آپارت اتفاق می‌افتد. برای داشتن کسب و کار موفق، ابتدا به دنبال یک نام تجاری و لگو مناسب بگردید که معرف کسب و کار شما باشد. همچنین سعی کنید از تمامی‌ روش‌های بازاریابی دیجیتال و تبلیغات اینترنتی برای جذب مخاطبان خود استفاده کنید. چرا که تمام این روش‌ها مانند یک زنجیره به هم متصل هستند و یکدیگر را کامل خواهند کرد.‌‌‌‌‌‌‌ این‌گونه از تمامی ‌‌رقبا پیشی گرفته و تقریبا هیچ مخاطبی را از دست نخواهید داد؛ و در نهایت بالاترین بازده را کسب خواهید کرد. فراموش نکنید: هرچه فرایند تبلیغات اینترنتی شما ساده‌تر و دسترسی به آن آسان‌تر باشد، مخاطبان بیش‌تری جذب آگهی و در نهایت خرید محصولات شما خواهند شد.

منابع

سؤالات متداول

انواع تبلیغات اینترنتی کدام‌اند؟

مهم‌ترین انواع تبلیغات اینترنتی عبارت‌اند از: بازاریابی محتوایی، بازاریابی موتور جست‌وجو، تبلیغات نمایشی، تبلیغات موبایلی، بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی، بازاریابی ایمیلی، اینفلوئنسرمارکتینگ، تبلیغات ویدئویی و تبلیغات صوتی.

مزایای تبلیغات اینترنتی نسبت به تبلیغات سنتی چیست؟

دسترسی جهانی، مقرون‌به‌صرفه‌بودن، سهولت دسترسی به مخاطبان هدف، تعامل با مشتریان و درگیرکردن آن‌ها، دسترسی به داده‌ها، سرعت و سهولت در پیاده‌سازی و اجرا.

۵/۵ | (۱ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.