نرخ کلیک چیست؟ ۱۱ نکتۀ کاربردی برای بهبود آن

تکنیک‌های برای افزایش نرخ کلیک در کمپین‌های تبلیغاتی

هدف بازاریابی آنلاین، یافتن مصرف‌کنندگان بالقوه به کمک کانال‌های دیجیتال است. کاربران در اینترنت گشت‌و‌گذار می‌کنند، به‌صورت آنلاین معاشرت می‌کنند و توجه آن‌ها روی جالب‌تر‌ین وبلاگ‌ها و تبلیغات جذاب متمرکز می‌شود. نرخ کلیک (Click-Through Rate) یکی از راه‌های سنجش موفقیت موتور جست‌وجو، تبلیغات یا کمپین‌های ایمیلی است. نرخ کلیک نشان می‌دهد که چند درصد از کاربران تصمیم گرفته‌اند بلافاصله پس از دیدن لینک، روی آن کلیک کنند.

بنابراین، استفاده از معیارهای خاص برای بهبود عملکرد و موفقیت استراتژی بازاریابی دیجیتال شما ضروری است؛ درنتیجه نرخ کلیک خود را حتماً در نظر بگیرید که یک شاخص بسیار مهم برای هر استراتژی است.

نرخ کلیک چیست؟

در بازاریابی اینترنتی، CTR مخفف نرخ کلیک است. نرخ کلیک نسبت افرادی است که روی یک تبلیغ، لینک، ایمیل و… کلیک می‌کنند، به کل افرادی که آن را به‌طور کلی مشاهده کرده‌اند.  درواقع، تعداد کلیک‌هایی که تبلیغ شما دریافت می‌کند، تقسیم بر تعداد دفعاتی که تبلیغ شما نشان داده می‌شود:

نرخ کلیک برابر است با کلیک، تقسیم بر نمایش

برای مثال، اگر شما ۵ کلیک و ۱۰۰ نمایش داشته باشید، CTR شما ۵٪ خواهد بود. نرخ کلیک نشان می‌دهد که یک تبلیغ چقدر در جلب توجه کاربران موفق بوده است. هرچه نرخ کلیک بیشتر باشد، به‌معنای این است که تبلیغی بیشتر مورد علاقۀ کاربران بوده است. نرخ کلیک بالا نشانۀ خوبی است؛ زیرا کاربران، تبلیغات و لیست‌های شما را مفید و مرتبط می‌دانند.

می‌توانید از CTR برای سنجش اینکه کدام تبلیغ‌ها و کلمات کلیدی برای شما مفید هستند و کدام‌ها نیاز به بهبود دارند، استفاده کنید. هرچه کلمات کلیدی و تبلیغات شما بیشتر با یکدیگر و کسب‌و‌کار شما مرتبط باشند، احتمال اینکه کاربر پس از جست‌وجو درخصوص عبارت موردنظر، روی تبلیغ یا عنوان شما کلیک کند بیشتر می‌شود.

چرا نرخ کلیک مهم است؟

CTR‌ها روشی ارزشمند برای درک عملکرد تبلیغات هستند. از نرخ کلیک می‌توان برای مقایسۀ عملکرد خلاقیت تبلیغاتی در A/B تست استفاده کرد و به تشخیص اینکه آیا خلاقیت و تنوع در تبلیغات باعث افزایش تعاملات می‌شود یا خیر کمک می‌کند. از نرخ کلیک می‌توان برای مقایسۀ عملکرد کانال‌های تبلیغاتی مختلف استفاده کرد. مقایسۀ CTRها برای بنرها، ویدئو و سایر انواع کمپین، به تبلیغ‌کننده اجازه می‌دهد که اثربخشی آن‌ها را تعیین کند و به تعیین محل سرمایه‌گذاری عمدۀ عملکرد تبلیغات کمک کند.

توجه داشته باشید که در برخی موارد، CTR بالا همیشه با نرخ تبدیل مطابقت ندارد؛ بنابراین مهم است که KPI (شاخص کلیدی عملکرد) خود را تعریف کنید. برای مثال، فرض کنید یک اپلیکیشن برای فروش لباس دارید و مهم‌ترین تبدیل شما، یک رویداد خرید است. ممکن است در تجزیه‌و‌تحلیل خود متوجه شوید که CTR موجود در شبکۀ A به میزان ۱۰٪ است، درحالی‌که CTR موجود در شبکۀ B فقط ۷٪ است. با‌این‌حال، شبکۀ A دارای نرخ تبدیل ۵٪ است، در‌حالی‌که شبکۀ B دارای نرخ تبدیل ۲۰٪ است. در این حالت، شبکۀ B، به‌رغم داشتن CTR کمتر، نرخ بازگشت سرمایه (ROI) بهتری دارد.

به‌علاوه، اگر در حال تبلیغ روی موضوع مورد‌نظر خود هستید، دستیابی به نرخ کلیک بالا به این معناست که بیشترین تعداد ممکن از افراد را به‌سمت پیشنهاد خود سوق می‌دهید.

نرخ کلیک «خوب» چیست؟

از نقطه‌نظر آماری، این موضوع به برخی عوامل بستگی دارد. نرخ کلیک به‌طور طبیعی از یک کمپین به کمپین دیگر و حتی از کلمه‌ای کلیدی به کلمۀ کلیدی دیگر متفاوت است. هر چیزی که در نحوۀ نمایش تبلیغ شما دخیل است، از تبلیغ شما گرفته تا رتبه‌بندی تبلیغ در صفحۀ نتایج، در این موضوع نقش دارد.

بنابراین، در‌حالی‌که می‌خواهید نرخ کلیک «بالا» داشته باشید، واقعاً هیچ عدد جادویی‌ای وجود ندارد. میانگین نرخ کلیک برحسب صنعت موردنظر متفاوت خواهد بود و CTR مورد انتظار شما به موقعیت تبلیغ شما بستگی دارد. وقتی نرخ کلیک بالاتر واقعاً برای تجارت مضر است! اگر یک کلمۀ کلیدی مربوط به کسب‌و‌کار شما نیست یا قرار نیست فروش، سرنخ و سود برندسازی ایجاد کند، نرخ کلیک بالا برای آن عبارت و تجارت بد است. دلیل این امر کاملاً روشن است:

  • شما برای هر کلیک پول پرداخت می‌کنید.
  • تعداد زیادی کلیک، هزینۀ تبلیغات زیادی ایجاد می‌کند.
  • گاهی روی کلیدواژه‌هایی هزینه می‌کنید که قیمت بالایی دارند و حتی اگر تبدیل شوند، سودی به همراه نخواهند داشت.
  • کلیک‌های نامربوط، به‌وجود‌آوردن هزینه بدون ایجاد سود است.

بنابراین، شما همیشه نمی‌خواهید نرخ کلیک بالاتری داشته باشید؛ آنچه می‌خواهید CTR بالا در کلمات کلیدی است که به متن آگهی، صفحۀ فرود و پیشنهاد شما مربوط بوده و مقرون‌به‌صرفه باشد. بنابراین، به‌طور خلاصه، یک CTR خوب به این معناست که ابتدا کلمات مناسب را هدف قرار دهید، سپس تا آنجا که می‌توانید افراد بیشتری را برای کلیک روی آن تبلیغات جذب کنید.

11 نکته برای بهبود نرخ کلیک۱۱ نکته برای بهبود نرخ کلیک

هنگام تلاش برای افزایش CTR در کانال‌های مختلف بازاریابی دیجیتال، عوامل مختلفی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. نحوۀ افزایش CTR بستگی به شبکۀ اجتماعی‌ای دارد که می‌خواهید CTR را در آن افزایش دهید. برای مثال، اگر در یک رسانۀ اجتماعی مانند فیس‌بوک یا توییتر CTR پایین دارید، در نظر بگیرید که کدام هشتگ می‌تواند به گسترش دسترسی به مخاطبان هدف شما کمک کند و هنگامی ‌که می‌خواهید CTR را در یک تبلیغ کلیکی (پرداخت به ازای کلیک) افزایش دهید، باید به تیتر و تبلیغ خود بسیار توجه کنید.

بهبود CTR می‌تواند به کسب‌و‌کار شما کمک کند تا نرخ تبدیل را بهبود بخشد و درآمد بیشتری به‌صورت آنلاین کسب کند. بنابراین، چگونه می‌توانید CTR خود را افزایش دهید؟ در اینجا ۱۱ نکته وجود دارد که هنگام تلاش برای بهبود CTR باید در نظر بگیرید.

۱) تیتر خود را بهینه کنید

۲) از یک یا دو کلمۀ کلیدی مهم در عنوان خود استفاده کنید

به احساسات و نیازهای مخاطبان خود متوسل شوید و مشکلی را برای آن‌ها حل کنید.

۳) یک CTA مستقیم و قانع‌کننده بنویسید

CTA شما باید دعوت‌کننده باشد و از مخاطبان بخواهد که کلیک کنند.

۴) از تصاویر استفاده کنید

استفاده از تصاویر یک راه عالی برای افزایش CTR است. انواع A/B تست‌ها را با انواع مختلف تصاویر اجرا کنید تا بفهمید چه چیزی برای شرکت شما بهتر است.

۵) سعی کنید از هشتگ‌ها استفاده کنید

هشتگ‌ها در چندین پلتفرم مانند فیس‌بوک، توییتر و لینکدین کار می‌کنند. دربارۀ هشتگ‌های پرطرف‌دار در صنعت خود تحقیق کنید و از هشتگ‌هایی استفاده کنید که با بقیۀ کسب‌و‌کار شما مرتبط است تا شانس دیده‌شدن توسط مخاطبان هدف خود را افزایش دهید.

۶) برای تبدیل بهتر به مشتریان ایدئال خود بازاریابی کنید (نه‌فقط CTR بالا)

تعداد کلیک‌ها و تبدیل‌ها یکسان نیستند: CTR درصد افرادی را که کلیک می‌کنند به شما می‌گوید؛ اما نرخ تبدیل تعداد کل افرادی که به مشتری شما تبدیل می‌شوند، نشان می‌دهد (مثلاً خریدی انجام داده‌اند یا در خبرنامۀ شما ثبت‌نام کرده‌اند). به عبارت دیگر، یک تبلیغ آنلاین می‌تواند نرخ کلیک بالایی با نرخ تبدیل بسیار پایین داشته باشد و هزینۀ تبدیل (CPC) بالایی را برای شما ایجاد کند.

بنابراین، چگونه می‌توانید مطمئن شوید افرادی که روی تبلیغات شما کلیک می‌کنند، به سفر مشتری خود تا نقطۀ تبدیل ادامه می‌دهند؟ شما روی مشتریان ایدئال خود تمرکز می‌کنید. مشتریان ایدئال کسانی هستند که بیشترین ارزش را از آنچه کسب‌و‌کار شما ارائه می‌دهد به دست آورند. اگر با آن‌ها خوب رفتار کنید، احتمالاً بارها و بارها برمی‌گردند؛ بنابراین شما می‌خواهید آن‌ها را با تبلیغات خود هدف قرار دهید.

۷) مخاطبان هدف خود را دوباره ارزیابی کنید

یکی از اجزای اصلی کمپین تبلیغاتی شما این است که چه کسی را هدف قرار می‌دهید. اگر متوجه شدید که تبلیغات شما CTR پایینی دارد، درمورد مخاطبان هدف خود تجدیدنظر کنید. شما ممکن است افراد مناسب را هدف قرار ندهید که به CTR پایین منجر می‌شود. به مخاطبان خود نگاه کنید تا ببینید چه کسانی را هدف قرار می‌دهید. اگر فقط براساس یک یا دو عامل مانند سن و جنسیت، افراد را هدف قرار می‌دهید، لایه‌های بیشتری اضافه کنید. این کار را انجام دهید تا روی گروه خاصی از افراد تمرکز کنید.

شما می‌توانید افراد را از نظر اطلاعات جمعیتی، وضعیت اجتماعی-اقتصادی یا عادات خرید هدف قرار دهید. این به شما کمک می‌کند تا سرنخ‌های واجد شرایط‌تر‌ی را هدف قرار دهید و تعامل بیشتر مخاطب را رقم بزنید؛ مثلاً:

  • او چه کسی است؟
  • هدف اصلی او چیست؟
  • مسیر شغلی او چگونه است؟
  • چه چیزی او را از رسیدن به خواسته‌هایش باز می‌دارد؟
  • یک روز عادی برای او چگونه است؟
  • و… .

این به شما کمک می‌کند تا بتوانید پیام‌های خود را مطابق با نیازهای آن‌ها تنظیم کنید و به غلبه بر مخالفت‌های آن‌ها و ایجاد تبدیل‌های واقعی کمک کنید.

۸) محتوای باکیفیت ایجاد کنید

خواه یک تبلیغ در رسانه‌های اجتماعی باشد یا یک کمپین بازاریابی ایمیلی، کیفیت محتوای شما بر نحوۀ تعامل مخاطبان با کمپین شما تأثیر می‌گذارد. محتوای شما باعث می‌شود که مخاطبان شما روی تبلیغ شما کلیک کنند یا ایمیل شما را باز کنند. اگر محتوا جالب نباشد، مخاطبان با آن درگیر نمی‌شوند.

برای کمپین‌های تبلیغاتی خود یک نسخۀ تبلیغاتی قوی ایجاد کنید تا مخاطبان خود را علاقه‌مند کنید. اطمینان حاصل کنید که با مخاطبان شما مرتبط است و بر نیازهای آن‌ها تمرکز دارد. اگر می‌خواهید مخاطبان شما روی تبلیغ کلیک کنند، باید یک نسخۀ تبلیغاتی ایجاد کنید که متناسب با نیازها و علایق آن‌ها باشد.

در کمپین‌های ایمیل مارکتینگ، موضوع مربوط به محتوای درونی است. مخاطبان شما قبلاً اولین قدم را برای بازکردن ایمیل برداشته‌اند، بنابراین اکنون باید آن‌ها را با اطلاعات داخل ایمیل خود خیره کنید. ایمیل قوی باعث می‌شود که آن‌ها روی لینک‌هایی که بیشتر مربوط به آن‌هاست کلیک کنند.

۹) از یک CTA قوی استفاده کنید

CTA شما بخش مهمی ‌از تعامل مخاطبان با محتوای شماست و او را به برداشتن گام بعدی در این فرایند ‌تر‌غیب می‌کند. اگر می‌خواهید کمپین مؤثری داشته باشید، یک CTA قوی بگنجانید. شما نمی‌خواهید از یک CTA عمومی ‌استفاده کنید. مهم است که به مخاطبان خود بگویید اگر روی دکمه کلیک کنند چه اتفاقی می‌افتد. تا حد امکان از CTA خاص استفاده کنید.

به‌جای گفتن «اینجا کلیک کنید»، بگویید «اکنون کتاب الکترونیکی رایگان خود را دانلود کنید!». این به مخاطب شما می‌گوید که اگر روی دکمه کلیک کند، کتاب الکترونیکی را دانلود خواهد کرد. این پیام خاص و دقیق است و به مخاطبان ‌کمک می‌کند تا بدانند چه چیزی دریافت می‌کنند.

۱۰) کمپین‌های خود را بهینه کنید

برای افزایش CTR، کمپین‌های خود را بهینه کنید تا بهترین عملکرد را داشته باشند. اگر یک نسخۀ تبلیغاتی باکیفیت ایجاد کنید و به افراد مناسب دسترسی پیدا کنید، آن‌ها را مجبور خواهید کرد که روی محتوای شما کلیک کنند و CTR شما را افزایش دهند. انتخاب کلمۀ کلیدی نقش مهمی ‌در تبلیغات PPC ایفا می‌کند؛ زیرا تعیین می‌کند تبلیغ شما در کجای نتایج جست‌وجو ظاهر شود. اگر می‌خواهید کمپین مؤثری ایجاد کنید، کلمات کلیدی خود را برای دستیابی به سرنخ‌های مرتبط‌تر بهینه کنید.

با تبلیغات PPC و تبلیغات رسانه‌های اجتماعی می‌توانید بر بهینه‌سازی کمپین خود برای دستیابی به افراد مناسب تمرکز کنید. اطمینان حاصل کنید که تبلیغ شما برای مخاطبان جذاب است و علایق آن‌ها را بیان می‌کند. وقتی با تبلیغات مرتبط‌تر‌ی به مخاطبان خود دسترسی پیدا می‌کنید، احتمال بیشتری وجود دارد که با آن‌ها تعامل داشته باشند.

برای بازاریابی ایمیلی، می‌توانید کمپین خود را با تقسیم‌بندی مخاطبان خود بهینه کنید. هر‌یک از اعضای مخاطب شما خواسته‌ها و نیازهای متفاوتی دارد. با تقسیم‌بندی آن‌ها، اطمینان حاصل می‌کنید که محتوای مرتبط با خود را دریافت می‌کنند. محتوای مرتبط، احتمال کلیک مخاطبان روی محتوای شما را افزایش می‌دهد.

۱۱) محتوای خود را تست کنید

هنگامی ‌که برای کمپین‌های خود محتوا تولید می‌کنید، مهم است که آن را آزمایش کنید. ممکن است تبلیغی بسازید یا ایمیلی بنویسید که فکر ‌کنید برای مخاطبان شما مفید است، اما ممکن است برای آن‌ها مؤثر نباشد. برای ایجاد بهترین محتوای بازاریابی برای کسب‌و‌کار خود، A/B تست را انجام دهید. A/B تست به شما کمک می‌کند عناصر مناسب برای تبلیغات و ایمیل‌های خود را پیدا کنید.

می‌توانید مواردی مانند تصاویر، تایپوگرافی و CTA خود را آزمایش کنید. مهم است که شما فقط یک عنصر را در یک زمان آزمایش کنید تا به‌طور واقعی نحوۀ تأثیر تغییر بر مخاطبان خود را‌ اندازه‌گیری کنید.

آیا نرخ کلیک پایین بد استآیا نرخ کلیک پایین بد است؟

ابتدا سازمان‌ها باید به نرخ کلیک خود از منظر صنعت نگاه کنند. به میانگین CTR برای صنعت خود نگاه کنید و سپس تصمیم بگیرید که کم است یا خیر. در‌حالی‌که بازاری مانند خودرو دارای نرخ کلیک میانگین ۴٪ است، بخش فناوری فقط ۲.۰۹٪ را مدیریت می‌کند. میانگین صنعت خود را مشاهده کنید و سپس نرخ کلیک خود را ارزیابی کنید.

اگر CTR شما با میانگین بازار شما مطابقت ندارد، ممکن است لازم باشد استراتژی خود را دوباره ارزیابی کنید. در‌حالی‌که نرخ کلیک پایین همیشه بد نیست، اما می‌تواند نشان‌دهندۀ استراتژی‌‌ای باشد که امتیاز خود را از دست داده است.

آیا نرخ کلیک بالا بد است؟

کلیک زیاد یک دستاورد فوق‌العاده است؛ اما آیا همیشه همان چیزی است که می‌خواهید؟ نه، این‌طور نیست. برای مثال، کسب‌و‌کار شما ممکن است کلمات کلیدی‌ای را هدف قرار دهد که در عین اینکه مرتبط با تبلیغ شما هستند، مخاطبی را که می‌خواهید به سایت شما هدایت نمی‌کنند. در این سناریو، شرکت شما برای کلیک‌ها و کاربرانی که برای اهداف بلندمدت شما اهمیتی ندارند، هزینه پرداخت می‌کند.

بله، شما CTR بالایی به دست می‌آورید که هزینه‌های تبلیغات و دیده‌شدن آنلاین شما را بهبود می‌بخشد. با‌این‌حال، شما سرنخ‌ها یا مشتریانی را دریافت نمی‌کنید که به کسب‌‌وکارتان بیشترین ارزش را می‌دهند و شرکت شما را موفق می‌کنند. حتی اگر نرخ کلیک بالایی دارید که با میانگین صنعت شما مطابقت دارد، همچنان به عملکرد کمپین‌های خود نگاه کنید. برای مثال، با تیم فروش خود گپ بزنید و بدانید که آیا نوع خرید و فروش تبلیغات شما به سود کسب‌و‌کار شما و اهداف بلندمدت آن برای رشد است یا خیر.

کجا می‌توانم CTR را ردیابی کنم؟

CTR در بسیاری از کمپین‌های بازاریابی دیجیتال اعمال می‌شود. در اینجا چند استراتژی وجود دارد که می‌توانید CTR را نظارت کنید.

۱) تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC)

تبلیغات پرداخت به ازای کلیک یکی از استراتژی‌های بازاریابی دیجیتالی است که در آن می‌خواهید CTR را نظارت کنید. در نظر داشته باشید که CTR شما بر جنبه‌های مختلف کمپین PPC شما تأثیر می‌گذارد. هنگامی‌ که یک کمپین تبلیغاتی PPC اجرا می‌کنید، هر زمانی که شخصی کلمۀ کلیدی استفاده‌شده در تبلیغ شما را تایپ کند، تبلیغ شما در نتایج جست‌وجو ظاهر می‌شود. هنگامی‌ که در نتایج جست‌وجو ظاهر می‌شود، یک نمایش به حساب می‌آید.

اگر مردم به کسب‌و‌کار شما علاقه‌مند باشند، روی تبلیغ شما کلیک می‌کنند. مهم است که یک نسخۀ تبلیغاتی قوی ایجاد کنید تا مشتریان را به کلیک روی تبلیغ خود تشویق کنید. علاوه‌بر‌این، انتخاب کلمات کلیدی مناسب به شما کمک می‌کند تا سرنخ‌های ارزشمندی را که به تجارت شما علاقه‌مند هستند جذب کنید.

۲) بازاریابی از طریق رسانه‌های اجتماعی

تبلیغات رسانه‌های اجتماعی تبلیغاتی هستند که در فید مخاطبان شما ظاهر می‌شوند و هر پلتفرم، برنامۀ تبلیغاتی خود را دارد. با تبلیغات رسانه‌های اجتماعی، تبلیغات شما در فید خبری لیدهای علاقه‌مند ظاهر می‌شود؛ این به شما کمک می‌کند تا به افراد بیشتری که به تجارت شما علاقه‌مند هستند دسترسی پیدا کنید.

مثلاً شما قصد انجام کمپینی در اینستاگرام را دارید که هدف آن افزایش فروش است. با استفاده از پیج‌های پرمخاطب و اینفلوئنسرها در اینستاگرام، شما می‌توانید به هدف موردنظر خود یعنی افزایش فروش دست پیدا کنید. هرچقدر تعداد بیشتری از افراد روی لینک موجود در استوری کلیک کرده باشند و از سایت شما خرید کرده باشند، کمپین موفق‌تری خواهید داشت.

۳) بازاریابی ایمیلی

در بازاریابی ایمیلی، CTR به تعداد افرادی اشاره دارد که روی لینک موجود در ایمیل شما کلیک می‌کنند. CTR شما برای بازاریابی ایمیلی، اطلاعات مهمی‌ درمورد کمپین شما می‌گوید و یکی از مهم‌ترین معیارها در کمپین بازاریابی ایمیلی است. باید به نرخ بازشدن ایمیل خود نیز توجه کنید. شما می‌توانید ببینید چند نفر روی لینک موجود در ایمیل‌ شما در مقایسه با ایمیل مشاهده‌شده، کلیک می‌کنند.

نمونه‌های CTR

برخی از نمونه‌های CTR عبارت‌اند از:

  • لینک فراخوان به اقدام در ایمیل؛
  • لینک در صفحۀ فرود؛
  • تبلیغ PPC در صفحۀ نتایج جست‌وجوی گوگل؛
  • تبلیغ در یک رسانۀ اجتماعی مانند لینکدین یا اینستاگرام؛
  • عناصر موجود در سایت (دکمه‌ها، تصویر و…).

کجا می‌توانم CTR را ردیابی کنمنتیجه

نرخ کلیک می‌تواند به بازاریابان دیجیتال کمک کند تا کارایی انواع کمپین‌های بازاریابی آنلاین را ‌اندازه‌گیری کنند و با انواع رسانه‌ها مانند تبلیغات نمایشی، تبلیغات ایمیلی و جست‌وجوی پولی استفاده می‌شود. از‌آنجایی‌که بیشتر ‌سایت‌ها برای وادار‌کردن کاربران به انجام یک اقدام تلاش می‌کنند، نرخ کلیک می‌تواند به بازاریابان دیجیتال کمک کند تا بفهمند چه چیزی مؤثر است و چه چیزی مؤثر نیست.

شما می‌خواهید که کمپین‌های شما CTR بالایی داشته باشند؛ زیرا وقتی افراد بیشتری برای مشاهدۀ محتوای شما کلیک می‌کنند و دربارۀ کسب‌وکار شما اطلاعات بیشتری کسب می‌کنند، احتمال خرید آن‌ها بیشتر می‌شود. بنابراین، نرخ کلیک به چند دلیل مهم است:

  • CTR نشان می‌دهد که آیا مردم به تیتر آگهی، تگ‌های عنوان صفحه، جذابیت تصویر و موارد دیگر پاسخ می‌دهند یا خیر.
  • بینشی درمورد هدف‌گذاری مخاطبان و درک هدف جست‌وجو ارائه می‌دهد.
  • بر عملکرد تبلیغات پولی و تلاش‌های سئوی شما تأثیر می‌گذارد.

در نظر داشته باشید که گام‌های متعددی وجود دارد که می‌توانید برای بهبود CTR خود بردارید. با بهبود کلی کمپین تبلیغاتی خود، CTR خود را بهبود می‌بخشید که به تبدیل بیشتر منجر می‌شود.

صباویژن، بزرگ‌ترین آژانس تبلیغات آنلاین با بیش از ۲۰ سال تجربه در ایجاد کمپین‌های تبلیغاتی، به شما کمک می‌کند که CTR خود را بهبود دهید. تیم ما می‌داند که چگونه کمپین‌ها را برای بهبود CTR و تبدیل‌ها بهینه کند. در صورت همکاری با ما، تیمی ‌باتجربه خواهید داشت که می‌داند چگونه محتوایی ایجاد کند که CTR شما را افزایش دهد.

۵/۵ | (۱ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.