تبلیغات پوش نوتیفیکیشن چیست؟

بسیاری پوش نوتیفیکیشن را به‌عنوان یک روند بازاریابی مهم معرفی می‌کنند و بر این باورند که در عصر امروزی، نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت؛ عصری که در آن مشتریان و مخاطبان دیگر اشتیاقی به دریافت پیام یا ایمیل ندارند و پوش نوتیفیکیشن به‌عنوان جایگزینی عالی، با اصول بازاریابی مبتنی بر مجوز، می‌تواند همان چیزی باشد که همه به آن نیاز دارند. در این مطلب قصد داریم شما را بیشتر با پوش نوتیفیکیشن آشنا کنیم و دربارۀ اهمیت آن در دنیای امروزی بگوییم.

تبلیغات پوش نوتیفیکیشن چیست؟

پوش نوتیفیکیشن (Push Notification) درواقع پیام‌های پاپ‌آپ (Pop Up) و قابل کلیکی است که در مرورگرها و اپلیکیشن‌های کاربران، صرف نظر از دستگاهی که از آن استفاده می‌کنند، ظاهر می‌شود و به‌عنوان نوعی کانال ارتباطی سریع عمل می‌کند و شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا پیام‌ها، پیشنهادها یا سایر اطلاعات را به مشتریان، مخاطبان و کاربران خود منتقل کنند.

پوش نوتیفیکیشن مختص زمان خاصی نیست و تا زمانی که افراد آنلاین باشند، می‌توانند این دسته از نوتیفیکیشن‌ها و پیام‌ها را دریافت کنند. این کانال بازاریابی دیجیتال که در سال ۲۰۰۹ معرفی شد، شیوه‌ای نوین و کاربردی را برای انتقال پیام در اختیار بازاریابان دیجیتال و کسب‌وکارها قرار داد و در چند سال گذشته نیز شتاب و پیشرفت قابل توجهی را شاهد بوده است.

با این حال، بازاریابان هنوز درحال کشف موارد استفاده از پوش نوتیفیکیشن هستند و طبق تحقیقات انجام‌شده، این دسته از پیام‌ها بازدیدهای مستمرتر و تعامل مجدد کاربر را به همراه دارد.

آناتومی پوش نوتیفیکیشن

پوش‌ نوتیفیکیشن‌ها از عناصر مختلفی تشکیل شده‌اند و معمولاً یک عنوان، پیام، تصویر و و حتی یک لینک را در خود جای می‌دهند. عموماً در این دسته از اعلان‌ها از تصاویری در زمینه استفاده می‌شود تا پیام منتقل‌شده کلمات کمتری را در بر بگیرد و به‌نوعی، تصویر ارائه‌شده به‌تنهایی بتواند پیام لازم را منتقل کند. در ادامه می‌توانید تصویری از آناتومی و اجزای یک پوش نوتیفیکیشن را مشاهده کنید:

آناتومی پوش نوتیفیکیشندر ساخت پوش نوتیفیکیشن خود،‌ به یاد داشته باشید که از عنوانی واضح استفاده کنید، متن خود را در محدودۀ کارکترهای توصیه‌شده بنویسید، تصاویر درستی را به کار بگیرید و لینکها و فراخوان به اقدام (Call to Action یا به‌اختصار CTA) درستی ارائه دهید تا مشتریان و کاربران شما، مشتاقانه به دنبال کلیک روی آن باشند.

پوش نوتیفیکیشن‌ها پیام‌های ساده و جذابی هستند که به‌راحتی می‌توان به آن‌ها پاسخ داد و رسانه‌ای مؤثر برای شرکت‌ها به شمار می‌آیند که مخاطبان را درگیر می‌کنند، حتی زمانی که در محیط یک سایت یا اپلیکیشن حضور نداشته باشند.

پیام‌های Opt-in چه هستند و چه ضرورتی دارند؟

پیام‌های اُپت‌این (Opt-in Message) اولین نوتیفیکیشنی است که برای مشترکان احتمالی خود ارسال می‌کنید و این نوتیفیکیشن، فرایند تبدیل‌شدن یک بازدیدکننده به مشترکان وفادار را تعیین می‌کند؛ ازاین‌رو، پوش نوتیفیکیشن‌های شما باید ارزشی را به مخاطبان منتقل کنند.

هنگامی که پوش نوتیفیکیشن را در سایت‌های خود راه‌اندازی کردید، بازدیدکنندگان شما شروع به دیدن یک کادر کوچک و پیام‌های opt-in در مرورگر خود خواهند کرد؛ کادری که از آن‌ها می‌پرسد که آیا می‌خواهند از سایت شما نوتیفیکیشن و اعلان دریافت کنند یا خیر.

به‌محض اینکه آن‌ها این اجازه را صادر می‌کنند، به‌عنوان مشترک به پایگاه داده‌های شما اضافه می‌شوند و شما می‌توانید شروع به ارسال نوتیفیکیشن‌هایی برای تعامل با مخاطبان‌ خود کنید، آن‌ها را هدف قرار دهید و پیشنهادهای مختلف را برای آن‌ها ارسال کنید یا حتی آن‌ها را از آخرین اخبار و تخفیف‌های کسب‌وکارتان باخبر سازید.

برای اینکه بتوانید ارتباطات‌ شخصی‌سازی‌شده‌تری با مخاطبان‌ خود ایجاد کنید، پیام‌های Opt-in خود را براساس سه معیاری که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم، سفارشی‌سازی کنید:

  • براساس اینکه کسب‌وکار شما چیست و مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، پیام‌های Opt-in خود را زمان‌بندی کنید.
  • براساس اینکه مخاطبان و بازدیدکنندگان تا چه زمانی در سایت شما تعامل دارند، مشخص کنید که پیام‌های شما چه زمانی برای آن‌ها ارسال شود.
  • صریحاً بیان کنید که انصراف از پوش نوتیفیکیشن‌های شما آسان است؛ موضوعی که به اعتماد به برند شما کمک می‌کند.

انواع مختلف پوش نوتیفیکیشن۴ نوع مختلف پوش نوتیفیکیشن

به‌طور کلی، در حال حاضر چهار نوع پوش نوتیفیکیشن وجود دارد: پوش نوتیفیکیشن‌های وب، پوش نوتیفیکیشن‌های دسکتاپ، پوش نوتیفیکیشن‌های اپلیکیشن‌های موبایل و پوش نوتیفیکیشن‌های گجت‌های پوشیدنی. در ادامه به‌شکلی جزئی‌تر به معرفی هر چهار نوع می‌پردازیم:

۱) پوش نوتیفیکیشن‌های وب

این دسته از اعلان‌های مبتنی بر وب، پیام‌هایی ارتباطی هستند که از طریق نسخۀ موبایل یا دسکتاپِ وب برای کاربران ارسال می‌شوند و بسته به سیستم‌عاملی که کاربران از آن استفاده می‌کنند، این پیام‌های هشدار به‌سادگی در سمت راستِ بالا یا پایین صفحۀ دسکتاپ قرار می‌گیرند که کاملاً مشابه نحوۀ ارسال پوش نوتیفیکیشن در اپلیکیشن‌های مختلف است.

این اعلان‌ها معمولاً در هر زمانی که کاربر در حال فعالیت در مرورگر خود است، روی صفحۀ دسکتاپ یا گوشی هوشمند ارسال می‌شود؛ ‌صرف‌نظر از اینکه آن‌ها در سایت یک کسب‌وکار حضور دارند یا خیر. پوش نوتیفیکیشن‌های سطح وب عمدتاً توسط بازاریابان برای افزایش تعامل سایت و تشویق بازدیدکنندگان به بازگشت به سایتشان و درنتیجه افزایش نرخ تبدیل مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ساختن پوش نوتیفیکیشن‌های وب برای یک سایت نسبتاً آسان است و و اشخاصی که پیش‌زمینۀ فنی کمی دارند نیز می‌توانند به ساخت این نوتیفیکیشن‌ها دست بزنند و این موضوع درواقع همان چیزی است که پوش نوتیفیکیشن‌های وب را به ابزاری مفید برای بازاریابان تبدیل می‌کند.

۲) پوش نوتیفیکیشن‌های دسکتاپ

برخلاف پوش نوتیفیکیشن‌های سطح وب، نوع دسکتاپ این اعلان‌ها فقط در دسکتاپ کاربران ظاهر می‌شوند و عمدتاً توسط محصولاتی که روی دسکتاپ نصب کرده‌اند، با هدف ایجاد تعامل با مشتری اجرا می‌شوند. ساخت پوش نوتیفیکیشن‌های دسکتاپ در مقایسه با پوش نوتیفیکیشن‌های وب بسیار دشوار است و باید از سوی یک توسعه‌دهندۀ حرفه‌ای صورت بگیرد.

۳) پوش نوتیفیکیشن‌های اپلیکیشن‌های موبایل

مشابه پوش نوتیفیکیشن‌های دسکتاپ، اعلان‌های اپلیکیشن‌های موبایل نیز توسط یک برنامۀ موجود یا دانلودشده در گوشی‌های هوشمند و دستگاه‌های شما فعال می‌شوند و هنگامی که کاربری اپلیکیشن‌ را باز می‌کند، با استفاده از سرویس پوش نوتیفیکیشن‌های سیستم‌عامل، شناسه‌های منحصربه‌فردی برای برنامه و دستگاه شما ثبت می‌شود.

این شناسه‌ها با ناشران آن برنامه به اشتراک گذاشته می‌شوند و سپس به‌صورت دستی با هدف افزایش تعامل مشتری برای مخاطبان هدف ارسال می‌شوند. هنگامی که کاربران اجازۀ ارسال پیام‌ها را به یک برنامه می‌دهند، پوش نوتیفیکیشن‌های آن اپلیکیشن می‌توانند در سه جایگاه مختلف روی صفحۀ قفل، به شکل بنری و در قسمت نوتیفیکیشن‌سنتر (Notification Center) آن گوشی به نمایش گذاشته شوند.

درحالی‌که اندروید تنظیمات پیش‌فرضی برای انتخاب و انصراف دستی کاربران ارائه می‌دهد، iOS مشروط بر اینکه کاربران با دریافت نوتیفیکیشن موافقت کنند، به اپلیکیشن‌ها اجازه می‌دهد تا اعلان‌های خود را برای مخاطبان هدف ارسال کنند.

ایجاد نوتیفیکیشن در اپلیکیشن‌های موبایل مانند مدل دسکتاپ بسیار دشوار است و برای ساخت آن به یک توسعهدهندۀ ماهر نیاز دارید.

۴) نوتیفیکیشن‌های گجت‌های پوشیدنی

پوش نوتیفیکیشن‌ها اکنون می‌توانند روی گجت‌های پوشیدنی مثل ساعت‌های هوشمند نیز ارسال شوند و کاربران می‌توانند نوتیفیکیشن‌های ارسال‌شده در گوشی‌های هوشمند خود را در ساعت‌های هوشمند دریافت و تماشا کنند؛ چه بسا به آن‌ها پاسخ هم بدهند.

این دستگاه‌ها به‌شکلی کامل با گوشی‌های هوشمند همگام‌سازی می‌شوند و به اپلیکیشن‌ها و سرویس‌ها اجازه می‌دهند تا نوتیفیکیشن‌های ارسال‌شده را مستقیماً از داخل گجت برای کاربران به نمایش بگذارند. با‌این‌حال، ازآنجایی‌که نمایشگر دستگاه‌های پوشیدنی از گوشی‌های هوشمند کوچک‌تر است، پوش نوتیفیکیشن‌ها نمایشی کاملاً متفاوت دارند و کوتاه‌تر و چه بسا واضح‌تر از اعلان‌های گوشی‌های هوشمند هستند.

چرا باید از پوش نوتیفیکیشن استفاده کردچرا باید از پوش نوتیفیکیشن استفاده کرد؟

طبق برآوردها و آمارهای به‌دست‌آمده، نرخ کلیک در پوش نوتیفیکیشن ۴ یا ۸ برابر اثرگذارتر از ارسال ایمیل (به‌طور مثال با استفاده از میلرلایت) است و به سبب مبتنی‌بر‌مجوزبودنش، محبوبیت بیشتری میان کسب‌وکارها و بازاریابان دارد؛ به عبارتی، کاربران، مخاطبان، مصرف‌کنندگان و دنبال‌کنندگان کسب‌وکار یا اپلیکیشن شما تنها در صورتی نوتیفیکیشن‌های شما را دریافت می‌کنند که اجازۀ ارسال را به شما داده باشند.

در ادامه قصد داریم به ۴ ویژگی اصلیِ پوش نوتیفیکیشن که آن را به یک کانال ارتباطی بسیار قدرتمند برای بازاریابی تبدیل می‌کند، اشاره کنیم:

۱) ارائۀ پیشنهادات Opt-in

با استفاده از پوش نوتیفیکیشن، کسب‌وکارها می‌توانند تنها با دریافت مجوز از سوی کاربران، آگاهی از برند خود را در میان مخاطبان فعلی‌شان افزایش دهند؛ موضوعی که به کاربران نیز این امکان را می‌دهد تا از سایت‌ها و کسب‌وکارهای مورد انتظارشان، پیامی را دریافت کنند.

۲) دریافت سرنخ‌هایی با کیفیت خوب

بسیاری از کسب‌وکارها از تعداد سرنخ‌های پایین و با کیفیتی ضعیف رنج می‌برند؛ چراکه بازدیدکنندگان اغلب تمایلی به ارائۀ اطلاعات شخصی‌شان ندارند. پوش نوتیفیکیشن متکی بر گرفتن اطلاعات نیست و کسب‌وکارها می‌توانند با مجوزهای تککلیکی و بدون درخواست اطلاعات شخصی، مخاطبان را با کسب‌وکار خود درگیر کنند.

علاوه‌بر‌این، پوش نوتیفیکیشن‌ها به سبب مجوز‌محوربودن‌ خود این تضمین را به کسب‌وکار می‌دهند که مخاطبان وفادار و فعال، پیام‌ها را دریافت می‌کنند و ازآنجایی‌که اکثر کاربران امروزه از مرورگرهایی مانند کروم، سافاری و فایرفاکس استفاده می‌کنند، طیف گسترده‌ای از مخاطبان در حال حاضر علاقه‌مند به دریافت پیام‌ها و نوتیفیکیشن‌ها از سوی کسب‌وکارهای مورد علاقۀ خود خواهند بود.

۳) افزایش ترافیک بازگشتی

تصور کنید که شما برای اولین بار موفق شده‌اید مخاطبانی را به سایت و کسب‌وکار خود جذب کنید. در مرحلۀ بعد باید به این فکر کنید که چگونه می‌توانید آن‌ مخاطبان را حفظ کنید؟ پیام‌های قانع‌کننده و جذاب می‌تواند علاقۀ مخاطبان شما را جلب کند و بلافاصله به درگیری آن‌ها منجر شود.

درنتیجه، پیام‌های فعال و در‌عین‌حال قابل کلیکی ارسال کنید و با شخصی‌سازی‌شان، نوتیفیکیشن‌هایی هدفمند بسازید. برای افزایش تعامل بازدیدکنندگان با سایت‌ خود می‌توانید آن‌ها را با پیشنهادهای تبلیغاتی مختلف، مقالات و مواردی از این دست، درگیر نگه دارید.

۴) صرفه‌جویی در زمان

اگر شما در جایگاه یک بازاریاب مشغول فعالیت هستید، به‌سرعت متوجه می‌شوید که برای تهیۀ یک خبرنامۀ ایمیلی نیازمند زمان و تلاش بسیار هستید. نوشتن مطالب کپیرایتی، مقالات، پیشنهادات و تصاویر جذابی که انیمیشن‌های زیبا را شامل می‌شوند،‌ آن هم به‌شکل ایمیل، فرایندی طاقتفرسا را به خود اختصاص می‌دهد؛ اما در پوش نوتیفیکیشن و به‌طور کلی در نوتیفیکیشن، این موضوع صادق نیست؛ پیام‌ها در اعلان‌های مختلف مختصر هستند و در سریع‌ترین زمان ممکن می‌توانند توجه مخاطب را به خود جذب کنند.

چگونه می‌‌توانیم معیارهای بازگشت سرمایۀ پوش نوتیفیکیشن را محاسبه کنیم؟

به‌عنوان یک بازاریاب وب، هنگام طراحی استراتژی ارتباطی خود باید بدانید منابع خود را در کجا سرمایه‌گذاری می‌کنید. پوش نوتیفیکیشن‌های وب در مقایسه با اپلیکیشن‌های موبایلی که طراحی اعلان‌ها در آن‌ها فرایندی پرهزینه را شامل می‌شود، در هزینۀ شما صرفه‌جویی می‌کنند. بنابراین، دانستن میزان بازگشت سرمایه از کانال‌های مختلف، امری ضروری به شمار می‌آید.

میزان بازگشت سرمایۀ پوش نوتیفیکیشن‌های وب (Web Push ROI) معیار عملکرد سرمایه‌گذاری است که در آن، اعلان‌های وب برای هدف‌قرار‌دادن مجدد بازدیدکنندگان یک سایت به نمایش گذاشته می‌شوند. علاوه‌بر‌این، کسب‌وکارها می‌توانند بازگشت سرمایۀ خود را براساس ۸ معیار زیر محاسبه کنند:

  • بازدیدکنندگان منحصر‌به‌فرد: این معیار درواقع تعداد میانگین بازدیدکنندگان منحصربه‌فرد در ماه است.
  • نرخ Opt-in: این نرخ، درصدی از مشترکان هستند که مجوزی برای پوش نوتیفیکیشن‌ها و دریافت آن‌ها صادر می‌کنند.
  • نرخ تحویل: با فرض اینکه مشترکان شما مجوز دریافت پیام را به شما ارائه داده‌اند، می‌توان نسبت نمایش و ارسال پیام‌ را به موفقیت تعداد کل پیام‌های ارسال‌شده محاسبه کرد.
  • نرخ کلیک: نرخ کلیک (Clickthrough Rate) درصدی از میزان کلیک در هر پیام ارسال‌شده است.
  • تعداد نوتیفیکیشنها: این معیار درواقع تعداد نوتیفیکیشن‌هایی است که هر کاربر در ماه روی آن کلیک می‌کند.
  • میانگین ارزش سفارش (برای کسبوکارهای تجارت الکترونیک): این معیار، میانگین کل هر سفارشی را که در یک دورۀ زمانی معین انجام می‌شود، اندازه‌گیری می‌کند.
  • میانگین فعالیت ماهانه: این معیار، میانگین زمانی است که یک بازدیدکننده در طول یک ماه در سایتِ کسب‌وکار شما صرف می‌کند.
  • نرخ تبدیل: این نرخ تبدیل، میانگینی در صنعت است و به‌طور کلی از ۲ تا ۳ درصد متغیر است.

عناصر مختلف در پوش نوتیفیکیشن

تقسیم‌بندی مخاطبان نقش مهمی در استراتژی بازاریابی دارد؛ بنابراین مشترکان خود را دسته‌بندی کنید و محتوا و نوتیفیکیشن‌های مرتبط را براساس عملکرد یا ویژگی‌های کاربرانتان ارسال کنید. برای بهره‌مندی از حداکثر سود در کمپین‌های پوش نوتیفیکیشن خود، ابزاری را انتخاب کنید که به شما امکان می‌دهد براساس ۵ مورد زیر، اعلان‌های خود را شخصی‌سازی کنید:

۱) بازدید صفحه

ساده‌ترین راه برای پی‌بردن به هدف کاربران، بررسی رفتارشان است. این بررسی را براساس اقدامات انجام‌شده از سوی بازدیدکنندگان در طول بازدید از صفحۀ سایت خود و نیز لینک‌‌های ارجاع‌دهنده، کلمات کلیدی جست‌وجو، پارامترهای پرس‌وجو و بسیاری موارد دیگر تقسیم‌بندی کنید.

۲) عناصر کلیک‌شده

کنجکاو هستید که بدانید مشترکان شما چگونه با صفحات سایت شما تعامل دارند؟ فقط‌ آن‌ها را براساس عناصر کلیک‌شده تقسیم‌بندی کنید تا بتوانید شیوه‌های مختلف و عناصر مختلف کلیک‌شده از سوی کاربر را شناسایی کنید؛ به‌خصوص برای مواردی مانند کلیک روی سبد خرید یا درگیرشدن با دکمه‌های خاص فراخوان به اقدام (Call to Action یا به‌اختصار CTA).

۳) ویژگی‌های مشترکان

مشترکان خود را براساس ویژگی‌های مختلف کاربران مانند سیستمعامل،‌ پلتفرم و حتی مرورگر تقسیم‌بندی کنید؛ چراکه این کار، تشخیص و چیدمان استراتژی برای رسیدن به اهداف تجاری را برای شما آسان‌تر می‌کند.

۴) موقعیت جغرافیایی

اگر قصد دارید براساس یک موقعیت جغرافیایی خاص، کمپین‌های خود را برنامه‌ریزی کنید، باید به تقسیم‌بندی مخاطبان‌ خود براساس کشورهای خاص و حتی به‌شکل جزئی‌تر، براساس مناطق مختلف بپردازید. این موضوع باعث می‌شود که براساس الزامات و ویژگی‌های موردنظر کسب‌وکارتان، حذف یا اضافه کردن یک کشور یا منطقه آسان‌تر شود.

۵) جاوا اسکریپت/کوکی و API

ابزارهای پوش‌نوتیفیکیشن خوب به شما این امکان را می‌دهند تا بخش‌های مختلف کمپین‌ خود را سفارشی‌سازی کنید. اگر یک توسعه‌دهنده هستید، می‌توانید مشترکان خود را براساس متغیرهای رابط برنامهنویسی اپلیکیشن (Application Programming Interface یا به‌اختصار API) و جاوا اسکریپت، در کد خود تقسیم‌بندی کنید. علاوه‌بر‌این، می‌توانید آن‌ها را براساس کوکیها و اطلاعات ذخیرهشده توسط یک سایت که از سوی مرورگر کاربر به‌دست‌آمده، مدیریت کنید.

کاربرد پوش نوتیفیکیشن در صنایع مختلفکاربرد پوش نوتیفیکیشن در کسب و کارهای مختلف

پوش نوتیفیکیشن عموماً برای تعامل مجدد، حفظ کاربر و همچنین تبلیغات مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ موضوعی که باعث می‌شود این سبک از نوتیفیکیشن به‌عنوان یکی از بهترین کانال‌های اتوماسیون بازاریابی برای رسانه‌ها، بلاگ‌نویسان و کسب‌وکارهای تجارت الکترونیک شناخته شود. با‌این‌حال، کاربرد و استفاده از این کانال فقط به حوزه‌های ذکرشده محدود نمی‌شود و نتایج مثبتی در بسیاری از صنایع مختلف به همراه دارد.

برای استفاده از پوش نوتیفیکیشن در هر صنعتی، شش مورد را باید در نظر داشت که در ادامه به هریک اشاره می‌کنیم:

  • نقش پوش نوتیفیکیشن در استراتژی بازاریابی خود را شناسایی کنید.
  • به تقسیم‌بندی مخاطبان خود بپردازید.
  • اولین پیام Opt-in خود را ایجاد و آن را برای کاربرانتان منتشر کنید.
  • تصاویر خوبی را به پوش نوتیفیکیشن‌های خود اضافه کنید و در نظر داشته باشید که این اعلان‌ها از نظر بصری جذابیت کافی را داشته باشند.
  • نوتیفیکیشن‌های خود را برنامه‌ریزی کنید و زمان‌بندی مناسبی برای آن‌ها داشته باشید تا بتوانید نحوۀ ارسال آن‌ها را به‌خوبی کنترل کنید.
  • برای افزایش ترافیک، مشوق‌های ویژه‌ای به مخاطبان هدف خود ارائه دهید.

۱) پوش نوتیفیکیشن در کسب‌وکارهای تجارت الکترونیک

بخش اعظمی از کاربران پوش نوتیفیکیشن در صنعت تجارت الکترونیک (eCommerce) فعال هستند و این اعلان‌ها معمولاً برای تبلیغ فروش یا معاملات حساس به زمان، اعلام محصولات جدید و ارائۀ تبلیغات‌ شخصی‌سازی‌شده در این صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرند. پوش نوتیفیکیشن‌ها در این حوزه همچنین برای یادآوری یک سبد خرید یا محصولاتی که در سبد خرید رها شده‌اند، برای کاربران ارسال می‌شوند.

۲) پوش نوتیفیکیشن در حوزۀ بازی و گیم

بخش اعظمی از جمعیت جهان به‌طور منظم از کامپیوترهای شخصی، گوشی‌های هوشمند و تبلت خود برای بازی‌کردن استفاده می‌کنند. چگونه می‌توانید از این مخاطبان برای افزایش ترافیک سایت‌های خود استفاده کنید؟ چند سال پیش، استودیوهای سازندۀ بازی‌های مختلف، با ارسال یک ایمیل به مخاطبان و کاربران خود می‌توانستند این نیاز را برطرف کنند؛ اما امروزه، جایگزین بهتری وارد عرصه شده است: پوش نوتیفیکیشن.

روش‌های مختلفی برای ایجاد تعامل با کاربران وجود دارد، اما تمام پیشنهادات تبلیغات و بسته‌های هدیه، ترافیک کافی را برای استودیوهای سازنده به همراه ندارد. به همین سبب نیز بسیاری از بازی‌سازان مختلف مثل استودیو یوبیسافت (Ubisoft)، از پوش نوتیفیکیشن برای تعامل مجدد با کاربران استفاده می‌کنند.

۳) پوش نوتیفیکیشن در آموزش و تحصیل

سایت‌های آموزشی می‌توانند از پوش نوتیفیکیشن برای ارتباط آنلاین با مشترکان خود، ارسال محتوای به‌روزرسانی‌شده به دانش‌آموزان موجود در زمان واقعی یا افزایش تعامل کاربران بالقوه برای یادگیری استفاده کنند. با پوش نوتیفیکیشن، سایت‌های آموزشی می‌توانند:

  • با حقایق جالب، بازدید مجدد به صفحۀ خود را تشویق کنند.
  • با دادن اطلاعات ارزشمند و به‌روزرسانی‌های مختلف دربارۀ دوره، با دانش‌آموزان به‌شکل آنلاین در ارتباط باشند.
  • تجربۀ آن‌ها را با ارائۀ اطلاعاتی مانند استراتژی‌های کلیدی، نکات یا مواردی از این دست بهبود ببخشند.
  • برای بازگرداندن کاربران، می‌توانند دوره‌های مختلف را تبلیغ کنند.

۴) پوش نوتیفیکیشن در حوزۀ گردشگری و سفر

اخیراً در صنعت گردشگری و سفر شاهد افزایش استفاده از نوتیفیکیشن‌ها، چه در گوشی‌های هوشمند و چه در سایت‌های وب بوده‌ایم؛ از یادآوری برای اعلام حضور گرفته تا اطلاعیه‌هایی درمورد تغییر در زمان سفر و بلیت‌ها. پوش نوتیفیکیشن به کسب‌وکارهای این حوزه اجازه می‌دهد تا مشتریان را با اطلاعات به‌موقع و حیاتی، به‌روز نگه دارند.

سخن آخر

پوش نوتیفیکیشن‌ها پیام‌های مستقیمی را به مرورگر بازدید‌کنندگان ارسال می‌کنند، دسترسی آنلاین شما به کاربران را گسترش می‌دهند و این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهند تا با یک کلیک، به‌راحتی با مشترکان خود ارتباط برقرار کنید. درنتیجه، استراتژی‌های مختلف و کمپین‌های پوش نوتیفیکیشن را راهی برای تعامل مجدد با کاربران فعلی و درگیر‌کردن مخاطبان بالقوه در نظر بگیرید.

۵/۵ | (۲ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.