سئو خارجی (Off Page SEO) چیست؟ تکنیک‌های طلایی سئوی آف پیج

همۀ آنچه باید دربارۀ سئو خارجی بدانید

سئو خارجی (Off-Page) یک تاکتیک قدرتمند سئو است که نقش مهمی ‌در بالابردن رتبۀ سایت در گوگل دارد. اگر می‌خواهید مردم درمورد برند و خدمات شما صحبت کنند، باید از سایت خود فراتر روید.

در این مطلب قصد داریم به جزئیات سئوی خارجی بپردازیم و به شما کمک کنیم تا ذهنیت بهتری از چیستی سئوی خارجی و چرایی اهمیت آن برای بازاریابی آنلاین و فعالیت‌های مرتبط با آن داشته باشید؛ اینکه چگونه کسب‌و‌کارهای رقیب را در نتایج جست‌وجوی گوگل محو کنید و باعث رشد فروش در فضای دیجیتال خود شوید.

سئو خارجی چه ارتباطی با سایت کسب‌و‌کار شما دارد؟

سئوی خارجی اصطلاحی است برای اقدامات غیرمستقیم مرتبط با سئو که خارج از سایت موردنظر و با هدف تقویت سایت در شبکه انجام می‌شود. برخلاف تصور رایج، ‌‌بهینه‌سازی و سئوی خارجی چیزی بیشتر از به‌دست‌آوردن لینک‌ است. طیف گسترده‌ای از تکنیک‌ها وجود دارند که می‌توانند رتبۀ دامنۀ سایت شما را در چشم گوگل و سایر موتورهای جست‌وجو افزایش دهند.

بسیاری از کارشناسان صنعت، به ‌‌بهینه‌سازی خارجی حتی بیشتر از سئوی داخلی اهمیت می‌دهند؛ با‌این‌حال، هردو تا آنجا که به ارتقای سئو مربوط می‌شود، ضروری هستند. معروف است که ‌‌بهینه‌سازی موتور جست‌وجو (سئو) تحت‌تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد که یکی از مهم‌‌ترین آن‌ها فاکتورهای خارجی ازجمله بک‌لینک‌ها، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، اینفلوئنسر مارکتینگ و… هستند که بخش بزرگی از هر استراتژی بازاریابی دیجیتال محسوب می‌شوند. در زیر، چند واقعیت مهم را خواهید دید که می‌تواند به روشن‌شدن اهمیت سئوی خارجی کمک کند و در‌عین‌حال توضیح دهد که ‌‌بهینه‌سازی خارجی برای موتورهای جست‌وجو به چه معناست.

سئو خارجی چیست؟

سئوی خارجی به‌عنوان سئو خارج از سایت شناخته می‌شود و تکنیک‌های ‌‌بهینه‌سازی‌ای را توصیف می‌کند که می‌توانند رتبۀ شما را در صفحات نتایج موتور جست‌وجو (SERP) بهبود بخشند و شامل جذب لینک از سایر سایت‌ها و اشتراک‌گذاری در رسانه‌های اجتماعی می‌شوند. موتورهای جست‌وجو، هنگام تعیین رتبۀ صفحه، فاکتورهای زیادی را می‌سنجند. در‌حالی‌که برخی از عوامل براساس محتوا و عملکرد سایت است، گوگل نیز درک خود را از طریق منابع خارج از دامنۀ شما جمع‌آوری می‌کند؛ به همین دلیل، سئوی خارجی بسیار ارزشمند است.

سئو خارجی در مقابل سئو داخلی

سئوی خارجی زمانی است که سایت شما در جای دیگری خارج از سایت شما (از طریق بازاریابی رسانه‌های اجتماعی یا اینفلوئنسر مارکتینگ)، برای ایجاد لینک‌ها و رتبه‌بندی‌ها نام برده می‌شود؛ بنابراین سایت شما از نظر اعتبار و رتبه بالا می‌رود. سئوی داخلی، ‌‌بهینه‌سازی موارد موجود در سایت شما (مانند ‌‌بهینه‌سازی کلمات کلیدی و لینک‌سازی داخلی) است؛ بنابراین می‌توانید برای کلمات کلیدی موردنظرتان رتبۀ بالاتری کسب کنید. مهم‌ترین تفاوت بین سئوی داخلی و خارجی این است که گوگل از سئوی داخلی برای اندازه‌گیری ارتباط صفحۀ شما و از سئوی خارجی برای سنجش اعتبار صفحۀ شما استفاده می‌کند.

سئوی خارجی خارج از کنترل شماست، اما سئوی داخلی کاملاً در کنترل شماست. سئوی داخلی چیزی است که استراتژی سئوی خارجی شما را موفق می‌کند. مطمئن شوید که هر دو استراتژی را اجرا می‌کنید. ما در مطلبی درمورد چگونگی اجرای سئوی داخلی توضیح داده‌ایم؛ برای خواندن آن مطلب، اینجا کلیک کنید.

3 نوع لینک برای سئو خارجی

۴ نکتۀ مهم برای انجام سئو Off Page

یک تصور غلط رایج در میان مبتدیان سئو این است که فعالیت‌های مرتبط با لینک، تنها موردی است که اهمیت دارد؛ اما در واقعیت، الگوریتم گوگل به تعدادی از عوامل برای رتبه‌بندی محتوا توجه می‌کند. لینک‌سازی فقط یکی از راه‌های سئوی خارجی است. چرا از طیف وسیعی از دیگر ابزارها و استراتژی‌های سئو که می‌توانند سایت و برند شما را تقویت کنند، استفاده نکنید؟ هنگام کار روی سئوی خارجی خود، باید به ۴ مورد زیر دقت کنید:

۱) اعتبار دامنه (Domain Authority)

اعتبار دامنه یا همان سایت آتوریتی (Site Authority) امتیازی است که توسط Moz برای ارائۀ یک نمای کلی از عملکرد یک سایت تنظیم شده است. هنگام انجام فعالیت‌های خارجی، همیشه باید اهمیت این معیار را در نظر داشته باشید. Domain Authority یا به‌سادگی، DA، عملکرد و کیفیت سایت را ارزیابی می‌کند. اگر یک لینک برگشتی از یک ‌سایت با DA بالاتر به ‌سایتی با DA پایین‌تر از طریق لینک فالو منتهی شود، به ‌سایت با DA پایین‌تر کمک می‌کند تا رتبۀ صفحۀ بهتری داشته باشد و در SERP‌ها بالاتر رود.

۲) ارتباط

گرفتن لینک از سایت‌های با DA بالا راهی برای رفتن به صفحات اول گوگل است؛ با‌این‌حال، بسیار مهم‌ است که این سایت‌ها با سایتی که به آن لینک می‌دهید مرتبط باشند.

۳) ترافیک سایت

هنگام انجام فعالیت‌های خارجی مانند ارسال فروم، ارتباط با بلاگ‌نویسان و…، باید بفهمید که این سایت‌ها/افراد چقدر ترافیک می‌توانند به‌سمت شما هدایت کنند.

۴) نوع لینک

در اینجا دو نوع لینک اصلی در فعالیت‌های لینک‌سازی یا تبلیغاتی وجود دارد:

  • لینک :do-follow نوعی لینک پیش‌فرض است که به ربات‌ها یا عنکبوت‌های گوگل اجازه می‌دهد تا ارزش را به صفحۀ وبی که به آن لینک داده شده است منتقل کنند. گوگل تعداد لینک‌های do-follow و تعداد دامنه‌های جداگانه‌ای را که از آن‌ها دریافت می‌کنید، مشاهده می‌کند. هرچه تعداد لینک‌های do-follow از منابع متعدد و مرتبط بیشتر باشد، ارزش ارسال‌شده بیشتر می‌شود.
  • لینک‌های No-follow: به این معناست که ربات‌ها یا عنکبوت‌های گوگل چنین لینک‌هایی را دنبال نمی‌کنند. آن‌ها هیچ ارزشی به صفحه‌ای که به آن لینک داده شده ارسال نمی‌کنند. لینک‌های نوفالو هیچ تفاوتی برای رتبه‌بندی شما ایجاد نمی‌کنند.

گوگل از بیش از ۲۰۰ فاکتور برای رتبه‌بندی سایت‌ها استفاده می‌کند. رتبه‌بندی فقط براساس محتوا دشوار است. اینجا جایی است که سئوی خارجی اهمیت پیدا می‌کند؛ با گفتن اینکه دیگران درمورد شما و سایت شما چه فکری می‌کنند، به گوگل کمک می‌کنید تا مشخص کند محتوای شما چقدر برای کاربران مفید است. به همین دلیل است که دریافت لینک از سایت‌های باکیفیت بسیار مهم است. هر لینکی که از منبع دیگری به عنوان تأییدیه دریافت می‌کنید، نشان از کیفیت ‌سایت شماست.

این به منابع خارجی اجازه می‌دهد تا برای ‌سایت‌هایی که کیفیت سئوی داخلی مشابه دارند، به‌‌عنوان یک مانع عمل کنند. برای مثال، اگر به دو سایت عروسی با محتوای مشابه نگاه کنیم، کدام سایت رتبۀ بالاتری خواهد داشت؟اگر سایت‌ها از استراتژی‌های سئوی داخلی مشابهی استفاده می‌کنند، سیگنال‌های سئوی خارجی می‌توانند به تعیین رتبۀ بالاتر در نتایج جست‌وجو کمک کنند.

موتورهای جست‌وجویی مانند گوگل، فاکتورهای سئوی خارجی را اندازه‌گیری می‌کنند؛ مانند تعداد بک‌لینک‌ها به سایت‌ها و کیفیت آن‌ها.اگر یکی از سایت‌های عروسی بک‌لینک‌های بیشتری از منابع معتبر داشته باشد، در‌حالی‌که سایت دیگر منشن آنلاین دریافت نکرده باشد، سایتی که بک‌لینک‌های بیشتر و شهرت آنلاین بهتری دارد، احتمالاً رتبۀ بالاتری خواهد داشت.

موتورهای جست‌وجو با استفاده از فاکتورهای متعدد سئوی خارجی و داخلی تعیین می‌کنند که صفحات چقدر برای جست‌وجوهای جست‌وجوگران ارزشمند هستند و بر این اساس، نتایج مرتبط را برمی‌گردانند.به یاد داشته باشید که یک صفحۀ بدون ‌‌بهینه‌سازی، شما را از دید کاربران پنهان می‌کند؛‌ درنتیجه در نتایج جست‌وجوی گوگل رتبه‌ای به دست نخواهید آورد.

۳ نوع لینک برای سئو خارجی

لینک‌ها جزء مهمی‌ برای سئوی خارجی هستند. قبل از ساخت یا کسب بک‌لینک، شناخت انواع مختلف لینک‌ها و همچنین عواملی که بر ارزش یک لینک به سایت شما تأثیر می‌گذارند، ضروری است. ۳ نوع لینک عبارت‌اند از:

  1. لینک‌های طبیعی: یک لینک طبیعی به‌طور طبیعی به سایت شما می‌آید و تیم شما برای به‌دست‌آوردن لینک هیچ اقدام و ارتباطی ‌انجام نمی‌دهد. شخصی که آن محتوا را می‌نویسد، تصمیم گرفته به محتوای شما لینک دهد، چه به این دلیل که برند شما را دنبال می‌کند، چه اینکه محتوای شما را از طریق جست‌وجو کشف کرده است. درهرصورت، آن‌ها محتوای شما را ارزشمند دانسته‌اند.
  2. لینک‌های ساخته‌شده: یک لینک ساخته‌شده از طریق ارتباط به سایت شما می‌آید. تیم شما برای به‌دست‌آوردن این لینک تلاش کرده، چه از طریق تماس با مدیران ‌سایت‌ها، چه ناشران یا روزنامه‌نگاران و… . حتی ممکن است محتوا را با یک کمپین تبلیغاتی تبلیغ کرده باشید و در معرض دید قرار داده باشید که مخاطب محتوا را کشف کند. حتی اگر این لینک را ایجاد کردید، همچنان محتوای ارزشمندی برای کاربران ایجاد کردید.
  3. لینک‌های ایجاد‌شده: لینک ایجاد‌شده، از طریق ارسال‌های شخصی در فهرست‌ها، انجمن‌ها یا بیانیه‌های مطبوعاتی به سایت شما می‌آید. تیم شما این لینک را عمداً و بدون انجام هیچ ارتباطی ایجاد کرده است. این تاکتیک معمولاً به‌عنوان یک عمل سئوی کلاه سیاه ثبت می‌شود؛ زیرا موتورهای جست‌وجو به این نوع تاکتیک لینک‌سازی نگاهی تحقیر‌آمیز دارند. هنگام ساخت لینک، روی لینک‌های طبیعی یا ساخته‌شده تمرکز کنید.

۵ عاملی که بر ارزش یک لینک برای سئوی خارجی تأثیر می‌گذارند

در نظر داشته باشید چیزی که برای شما مهم است، ارزش اعتبار ارسال‌شده توسط لینک‌هاست. شما می‌توانید ده‌ها لینک کم‌ارزش را از سایت‌های هرزنامه یا غیرقابل اعتماد جذب کنید، اما به کسب‌و‌کار شما در رتبه‌بندی خوب در نتایج جست‌وجو کمک نمی‌کنند. به همین دلیل، ضروری است که روی ‌سایت‌های قابل اعتماد که ارزش لینک بالایی دارند (لینک‌های خاصی که ارزش و اقتدار را از یک صفحه به صفحۀ دیگر منتقل می‌کنند، از قدرت بالایی برخوردارند و یکی از سیگنال‌هایی است که گوگل و سایر موتورهای جست‌وجو برای تعیین رتبه‌بندی یک صفحه استفاده می‌‌کنند) متمرکز کنید. این ۵ عامل عبارت‌اند از:

  1. انکرتکست مورد استفاده برای لینک به سایت شما؛
  2. تازگی یا قدمت لینک به سایت شما؛
  3. تعداد لینک‌های موجود در صفحه؛
  4. رابطۀ بین موضوع سایت لینک‌دهنده و موضوع شما؛
  5. اقتدار و قابل اعتماد بودن سایت و صفحۀ لینک‌دهنده.

اگر از ابزارهایی مانند Ahrefs، SEMrush و… استفاده می‌کنید، می‌توانید ارزش لینک بالقوۀ یک سایت را ارزیابی کنید.

چگونه سئو خارجی را برای کمپین سئوی خود انجام دهید؟

اکنون که متوجه شدیم سئوی خارجی چقدر برای موفقیت یک سایت اهمیت دارد، می‌توانیم به جزئیات نحوۀ بهبود سئوی خارجی بپردازیم.

۱) لینک بیلدینگ

محبوب‌‌ترین تکنیک سئوی خارجی بک‌لینک است که هدف آن ایجاد لینک‌های طبیعی به صفحۀ شماست. لینک‌دادن سایت‌های معتبر به سایت شما ۲ مزیت اصلی دارد:

  1. افزایش ترافیک به سایت
  2. کمک به تعیین رتبۀ شما

لینک‌های سایت‌های معتبر برای سایت شما بسیار مفید هستند. این مزایا به این دلیل اتفاق می‌افتند که لینک‌ها راه اصلی برای پیمایش در اینترنت هستند. لینک‌ها تجربۀ کاربران شما را بهبود می‌بخشند و می‌توانند به‌راحتی به سایر اطلاعاتی که به نظرشان مرتبط است، دسترسی پیدا کنند.

لینک‌ها همچنین ساده‌‌ترین راه برای سنجش تخصص، اعتبار و اعتماد یک سایت هستند. به همین دلیل است که گوگل لینک‌ها را بخشی از عوامل رتبه‌بندی جست‌وجو در نظر می‌گیرد؛ اما چگونه می‌توانید دیگران را متقاعد کنید که به شما لینک دهند؟ برای شروع می‌توانید استراتژی‌های بهینه‌سازی موتور جست‌وجوی خارجی زیر را امتحان کنید.

  • به یک انجمن بپیوندید: این می‌تواند یک انجمن صنعتی یا اتاق بازرگانی محلی باشد. اطمینان حاصل کنید که شرکت شما یک لینک در سایت انجمن دریافت می‌کند.
  • محتوای باکیفیت ایجاد کنید: ایجاد پست‌های بلاگ با کیفیت بالا، اینفوگرافیک‌ها، ویدئوها و موارد دیگر، همه راه‌های عالی برای جذب کلیک و لینک‌های طبیعی به سایت شما هستند.
  • ارتباط ایجاد کن: تماس با روزنامه‌نگاران و بلاگ‌نویسان به‌عنوان منابع احتمالی، فرصت‌های آینده را برای شما فراهم می‌کند تا برای سایت خود لینک کسب کنید.
  • در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید: تبلیغ محتوای خود در رسانه‌های اجتماعی می‌تواند به جلب توجه آن کمک کند. محتوای مناسب مانند اینفوگرافیک‌ها، پست‌های بلاگ و موارد دیگر را در کانال‌های رسانه‌های اجتماعی ارسال کنید. پست‌های خود را برای موفقیت و شناسایی بیشتر توسط مخاطب بهینه کنید؛ مانند استفاده از هشتگ‌ها در توییتر.

برخی از لینک‌ها وزن بیشتری نسبت به سایرین دارند. برای مثال، لینک‌های اینفلوئنسرها در جامعۀ مخاطبان شما نسبت به لینک‌های سایت‌های هرزنامه دارای اعتبار بیشتری هستند. لینک‌های با کیفیت بالا به گوگل می‌گویند که شما این اعتبار را کسب کرده‌اید و گوگل شما را در رتبۀ بالاتری قرار می‌دهد. برای اطمینان از اینکه استراتژی سئوی خارجی شما به همان اندازه عمل می‌کند، به‌طور مرتب بک‌لینک‌های خود را بررسی کنید. می‌توانید از ابزارهایی برای تجزیه‌و‌تحلیل بک‌لینک خود و رقبایتان استفاده کنید. برخی از ابزارهای بک‌لینک عبارت‌اند از:

  • Ahrefs
  • Moz Link Explorer
  • SEMrush
  • Buzzsumo
  • Ubersuggest

هنگام اجرای استراتژی سئوی خارجی خود نه‌تنها بلد باشید چگونه لینک بسازید، بلکه بدانید که چرا آن‌ها را ایجاد می‌کنید. شما در حال ساختن آن‌ها هستید تا بتوانید حضور چشمگیرتری داشته باشید و به افرادی دسترسی پیدا کنید که فکر می‌کنید خدمات و محصولات شما می‌توانند به آن‌ها کمک کنند.

محتوا چه ربطی به سئوی خارجی دارد؟

شما ممکن است بهترین تکنیک‌های خارجی را داشته باشید، اما اگر محتوای باکیفیتی نداشته باشید، اهمیتی ندارند. محتوا همان چیزی است که کاربران را در صفحه نگه می‌دارد و اگر برای مخاطبان شما ارزشمند نباشد، آن‌ها نمی‌مانند. با لینک‌های کافی، ممکن است ترافیک زیادی ایجاد کنید، اما اگر محتوای خوبی در صفحۀ سایت شما وجود نداشته باشد، این ترافیک هرگز مخاطب شما را تبدیل به مشتری نمی‌کند. محتوا چیزی است که مخاطب شما را متقاعد می‌کند و باید پاسخ‌گوی خواسته‌های او باشد!

اگر به قیاس عروسی ادامه دهیم، محتوای شما غذای عروسی است. این چیزی است که مهمانان شما را تا انتها در مجلس نگه می‌دارد. بنابراین، یک بخش اساسی از هر استراتژی سئوی خارجی، داشتن محتوای خوب برای کمک به جذب کاربران، هنگام ورود به صفحۀ شماست.

۲) بلاگ‌نویسی

بلاگ‌نویسی یک راه عالی برای شروع تولید محتوا همراه با لینک برای برند شماست. در بلاگ شما، مخاطبان شما می‌توانند نظر بدهند و محتوای شما را به اشتراک بگذارند، که باعث جلب و تولید لینک‌های طبیعی و ذکر نام تجاری می‌شود. شما با پست‌های مداوم، به یک رهبر آگاه در صنعت خود تبدیل خواهید شد و مخاطبان شما ابتدا برای اطلاعات درمورد به‌روزرسانی‌ها و روندهای اخیر و همچنین راهنماها و مقالات اطلاعاتی به شما مراجعه می‌کنند.

۳) پست مهمان

یکی از سودمندترین فعالیت‌های سئوی خارجی، بلاگ‌نویسی مهمان است و به شما کمک می‌کند دو نشان را با یک تیر بزنید؛‌ یعنی هم لینک‌ها و هم شهرت خود را بسازید. پست مهمان یک روش بازاریابی محتوایی و سئو است که در آن، هر شخص برای تبلیغ برند شخصی یا شرکتی خود، یک پست بلاگ را تحت عنوان بلاگ تبلیغاتی در سایت یا بلاگ شخص ثالث، به‌صورت درج رپورتاژ، می‌نویسد و منتشر می‌کند.

هر زمان که به‌عنوان نویسنده در ‌سایت یا بلاگ دیگری مهمان می‌شوید، این سایت اغلب به شما امکان می‌دهد لینکی را به سایت خود در پست یا بیوگرافی نویسنده وارد کنید. این یک امتیاز برای تلاش‌های شما برای آگاهی از برند شماست؛ زیرا نام و برند شما در مکانی جدید نشان داده می‌شود.

بلاگ‌نویسی مهمان مزایای متعددی را ارائه می‌دهد. اول، توانایی دستیابی به مخاطب جدیدی است که در بازار هدف شما قرار می‌گیرد. دوم، ارزش بک‌لینکی است که می‌توانید با انتشار در دامنۀ معتبری دیگر به دست آورید. درنهایت، بلاگ‌نویسی مهمان می‌تواند ترافیک سایت بیشتری را برای شما به ارمغان بیاورد.

۴) بازاریابی رسانه‌های اجتماعی

در‌حالی‌که لینک‌های رسانه‌های اجتماعی بر رتبه تأثیر نمی‌گذارند، سایت‌های رسانه‌های اجتماعی هنوز از بهترین مکان‌ها برای ایجاد آگاهی برای برند شما هستند. برندهایی که حضور قوی در رسانه‌های اجتماعی دارند قابل دسترس‌تر هستند و این چیزی است که امروزه برای کسب‌و‌کارها اهمیت بسیاری دارد. اگر یک برند به‌راحتی قابل دسترسی نباشد و کاربران نتوانند به اطلاعات مربوط به آن دسترسی پیدا کنند، قابل اعتماد بودن آن نیز زیر سؤال می‌رود.

شما می‌توانید این کار را با فعال‌ماندن در رسانه‌های اجتماعی و با راه‌اندازی بلاگی انجام دهید که در آن به مخاطبان خود اجازه می‌دهید استعداد برند شما را احساس کنند. همچنین، محتوایی تولید کنید که مناسب و خواندنی باشد و به نظرات در بلاگ و صفحات رسانه‌های اجتماعی خود پاسخ مثبت و صمیمانه بدهید. انجام این کار به مخاطب شما کمک می‌کند تا احساس کند که به‌جای یک ربات، با فرد در ارتباط است.

۵) اینفلوئنسر مارکتینگ

با برقراری ارتباط با اینفلوئنسرها، هم به هزاران نفری که آن‌ها را دنبال می‌کنند دسترسی پیدا می‌کنید و هم پیام خود را از طریق شخصی ارسال می‌کنید که در صنعت شما اعتبار کسب کرده است. این نوع بازاریابی متکی به تبلیغ محصول/خدمت، با تعدادی از افراد مورد اعتماد صنعت است که با تکیه بر آن‌ها پیام برند شما به مخاطبان موردنظر می‌رسد. با اینفلوئنسرها همکاری کنید. با داشتن یک فرد شناخته‌شده که برند شما را تأیید می‌کند، اعتماد مخاطبان خود را افزایش خواهید داد.

۶) نوشتن برای انتشارات

نوشتن برای نشریات راه بسیار خوبی برای نشان‌دادن این است که در صنعت خود صاحب قدرت هستید و در‌عین‌حال، خدمات کسب‌و‌کار خود را نیز تبلیغ می‌کنید. این نوع تبلیغات به شما پتانسیل زیادی برای جذب مشتریانی می‌دهد که ممکن است نام شما را نشنیده باشند.

۷) سئوی محلی

سئوی محلی یک استراتژی است که شامل ‌‌بهینه‌سازی سایت برای نتایج جست‌وجوی محلی است. معمولاً برای مشاغلی که به مصرف‌کنندگان در مناطق جغرافیایی خاص خدمات می‌دهند، مانند سالن‌های مو، شرکت‌های تهویۀ مطبوع، یا سوپرمارکت‌ها، استفاده می‌شود.برای انجام این کار، باید سیگنال‌هایی را به موتورهای جست‌وجویی ارسال کنید که به مصرف‌کنندگان در مناطق محلی خدمات ارائه می‌دهند. چگونه این کار را انجام می‌دهید؟ دراینجا چند راه کلیدی وجود دارد:

  • شرکت خود را به فهرست راهنمای کسب‌و‌کار محلی و ملی، یعنی Google My Business اضافه کنید.
  • مشتریان خود را تشویق کنید تا نظرات مثبت خود را به‌صورت آنلاین بنویسند.
  • اطلاعات تماس ثابتی در تمام پلتفرم‌های دیجیتال داشته باشید.

۸) بازاریابی محتوایی

بازاریابی محتوایی به شما کمک می‌کند به مخاطبان هدف خود برسید و آن‌ها را با اطلاعاتی که نیاز آن‌ها را برطرف می‌کند، جذب کنید. علاوه بر تلاش‌های بازاریابی برای محتوای درون صفحه‌تان مانند پست‌های بلاگ، می‌توانید از روش‌هایی مانند بلاگ‌نویسی مهمان، پیشنهادهای قابل دانلود، نظرسنجی‌ها و گزارش‌ها نیز استفاده کنید.

این روش‌ها راه‌های بسیار خوبی برای هدایت ترافیک به ‌سایت شما، تولید سرنخ‌های جدید و بهبود رتبۀ موتور جست‌وجو هستند. یکی دیگر از عوامل مهم رتبه‌بندی، بازاریابی از طریق رسانه‌های اجتماعی (SMM) است. در‌حالی‌که رسانه‌های اجتماعی تأثیر مستقیم و آشکاری بر سئو ندارند، اما هرچه سایت شما در پلتفرم‌های مختلف رسانه‌های اجتماعی بیشتر ذکر شود، برند شما در معرض دید قرار می‌گیرد.

چگونه رسانه‌های اجتماعی با سئو آمیخته می‌شوند؟

موتورهای جست‌وجو رسانه‌های اجتماعی را یک عامل رتبه‌بندی قوی نمی‌بینند، اما باوجوداین می‌توانند به‌طور چشمگیری بر سئو تأثیر بگذارند. روش‌های مختلفی وجود دارد که در آن SMM، سئو را بهبود می‌بخشد:

  • توزیع کارآمد محتوای شما را در چندین رسانه تضمین می‌کند.
  • شهرت و شناخت برند شما را افزایش می‌دهد.
  • به افزایش رتبۀ سئوی محلی شما کمک می‌کند.

بازهم اگر سیگنال‌های اجتماعی کمک مستقیمی ‌به سئو نمی‌کنند، حتی برای یک بازاریاب تازه‌کار نیز باید واضح باشد که هرچه کاربران بیشتری محتوای شما را به اشتراک بگذارند، بهتر است. هرچه توجه بیشتر به پیشنهادهای شما افزایش یابد، شناخت برند شما نیز افزایش می‌یابد و این به جست‌وجوهای برند بیشتر منجر می‌شود که به‌نوبۀ خود عملکرد سئوی شما را بهبود می‌بخشد. آنچه در اینجا مهم است این است که واقعاً محتوای جالبی ایجاد کنید که بتواند افراد بیشتری را وادار کند که واقعاً درمورد شما و محصولات و خدمات شما کنجکاو شوند. قابلیت پیدا‌شدن آسان به شما کمک می‌کند تا در درازمدت حضور و شهرت آنلاین خوبی داشته باشید.

۹) برند منشن

ساخت یک برند به همان اندازه که برای بازاریابی ضروری است، برای سئو نیز ضروری است. همۀ کارآفرینان باید تلاش فعالی برای افزایش اقتدار آنلاین خود برای مخاطبان و موتورهای جست‌وجو انجام دهند. سؤال این است که آگاهی از برند دقیقاً چگونه با سئو تلاقی می‌کند و چه چیزی می‌تواند برای سنجش موفقیت تلاش‌های شما استفاده شود؟

یکی از معیارهای کلیدی برای ردیابی، جست‌وجوهای برند است و زمانی است که افراد نام برند، نام‌های محصولات یا نام دامنۀ شما را در گوگل جست‌وجو می‌کنند. افزایش تعداد جست‌وجوها برای برند شما به این معناست که شما در مسیر درستی حرکت می‌کنید. کار سخت روی برندسازی به الگوریتم‌های گوگل کمک می‌کند که اعتبار شما را درک و ارزیابی کنند. یکی از پیامدهای مثبت مستقیم برندسازی این است که شما افراد بیشتری را به سایت خود جذب می‌کنید، بدون اینکه تلاش‌های خود را برای ایجاد لینک افزایش دهید.

چگونه سئوی خارجی می‌تواند بر نظرات آنلاین تأثیر بگذاردچگونه سئو خارجی می‌تواند بر نظرات آنلاین تأثیر بگذارد؟

هدف واقعی سئوی خارجی، افزایش رتبه است تا افراد بتوانند شما را پیدا کنند، با شما تماس بگیرند و از شما خرید کنند. سئوی خارجی باعث ایجاد تعامل مثبت با برند شما می‌شود، چه از طریق لینک‌ها، چه از طریق بررسی‌ها، رسانه‌های اجتماعی یا ذکر نام تجاری. بااین‌حال، سئوی خارجی می‌تواند سخت باشد؛ زیرا تقریباً از کنترل شما خارج است و ممکن است به‌عنوان سئوی کلاه سیاه (مجموعه‌ای از تکنیک‌ها برای کسب جایگاه سریع در نتایج جست‌وجوست که با استانداردها و الگوریتم‌های گوگل در تضاد است) در نظر گرفته شوید و هیچ‌کسی این را نمی‌خواهد.

هیچ راه مطمئن‌تری برای کاهش اعتبار برند یا رتبۀ شما به‌جز روش‌های سئوی کلاه سیاه، مانند ارسال نظرات مثبت توسط کارمندانتان یا خرید لینک به سایت شما وجود ندارد. ازآنجایی‌که نمی‌توانید سئوی خارجی را به همان روشی کنترل کنید که می‌توانید عناصر داخلی سایت خود را کنترل کنید، این کار می‌تواند به یک بازی انتظار خسته‌کننده تبدیل شود. استراتژی سئوی خود را دوباره ارزیابی کنید. ببینید چه چیزی کار می‌کند و آنچه را کار نمی‌کند، تغییر دهید. از راه‌هایی که می‌توانید با نظرات منفی مبارزه کنید این است:

  • اعمال تغییراتی که نظرات منفی را برطرف کند.
  • پس از خرید، با مشتریان خود تماس بگیرید و از آن‌ها بخواهید نظر خود را اعلام کنند.

با انجام این دو کار، محصولات و خدمات خود را بهبود می‌بخشید و نظرات بهتری را ایجاد می‌کنید.

سئو داخلی اهمیت بیشتری دارد یا خارجی؟

این درمورد انتخاب بین سئوی داخلی و خارجی نیست، مانند این است که باید بین پایه یا سقف خانۀ خود یکی را انتخاب کنید. سئوی داخلی و خارجی با هم کار می‌کنند تا رتبه‌بندی موتورهای جست‌وجوی شما را به‌صورت مکمل بهبود بخشند. بااین‌حال، سئوکاران به‌طور کلی توصیه می‌کنند که قبل از تمرکز بیش از حد روی سئوی خارجی، سئوی داخلی خود را پشت‌سر‌هم قرار دهید.

درست مانند ساختن یک خانه، شما می‌خواهید قبل از ساختن بقیۀ خانه، ابتدا پایه را تنظیم کنید. درنهایت، ایجاد تعادل بین این دو کمک می‌کند تا سایت شما دوزبانه شود، به‌طوری که کاربران و ربات‌های موتورهای جست‌وجو می‌توانند آن را درک کنند و به این ترتیب رتبۀ شما شروع به بهبود می‌کند.

نتیجه

اکنون که پاسخ خود را به سؤال «سئوی خارجی چیست؟» دریافت کرده‌اید، تلاش‌های دیجیتال خود را به فعالیت‌های استاندارد ‌‌بهینه‌سازی موتور مانند لینک‌ها یا بلاگ‌نویسی محدود نکنید. سایت شما بخشی ذاتی از اکوسیستم اینترنتی در حال تکامل است که در آن دائماً توسط گوگل ارزیابی و درجه‌بندی می‌شوید. به لطف به‌روزرسانی‌های مداوم الگوریتم‌های گوگل، کیفیت محتوا در حال حاضر بهتر از همیشه است، به این معنا که شما رقبای زیادی برای مبارزه دارید.

بهترین اقدام شما این است که به تقویت عملکرد فنی سایت خود ادامه دهید و محتوای خوب، مقالات معنادار و ویدئو تهیه کنید؛ اما فقط در اینجا متوقف نشوید.

۵/۵ | (۲ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.