۵۵ نمونه از جملات مشتری‌پسند که فروش شما را متحول می‌کند

به همراه ۱۵ جمله‌ای که نباید به مشتری بگویید!

کلمات قدرتی باورنکردنی دارند. آن‌ها می‌توانند طیف وسیعی از احساسات را در آدم‌ها برانگیزند؛ می‌توانند افراد را متقاعد کنند، به آن‌ها الهام ببخشند یا دچار بیزاری و دلزدگی‌شان کنند. نویسندگان جادوی کلمات را به‌خوبی می‌شناسند و می‌دانند که هر کلمه در جلب توجه خوانندگان و انتقال مؤثر پیام، متفاوت عمل می‌کند. سخنران‌ها، آموزگاران و بازاریاب‌ها هم از اهمیت این ابزار معجزه‌گر غافل نیستند.

پس اگر صاحب کسب‌وکاری هستید، برای تأثیرگذاری بر مشتریان و فروش بیشتر، به کلماتی قدرتمند در جعبه‌ابزار خود نیاز دارید. جملات مشتری‌‌پسند همان ابزاری است که باید آن را به‌درستی بشناسید.

در این مطلب از وی‌پدیا از نقش جملات انگیزشی در جذب مشتری می‌گوییم و شما را با جملات مشتری‌پسندی آشنا می‌کنیم که می‌توانند فروش شما را متحول ‌کنند. در آخر هم به جملاتی اشاره می‌کنیم که هرگز نباید به مشتری گفت.

فهرست مطالب

کلمات قدرتمند در بازاریابی به چه کلماتی گفته می‌شود؟

کلمات قدرتمند در بازاریابی به کلماتی گفته می‌شود که احساسات مشتریان را برمی‌انگیزند، امیال آن‌ها را تحریک می‌کنند و افراد را تشویق به اقدام می‌کنند.

این کلمات می‌توانند یک جملۀ خسته‌کننده را به جمله‌ای هیجان‌انگیز، یک درخواست ساده را به یک حرف قانع‌کننده و یک تبلیغ کسل‌کننده را به یک محصول ضروری تبدیل کنند.

کلمات قدرتمندی که در جملات مشتری‌پسند استفاده می‌شوند، آن‌قدر قوی هستند که می‌توانند حتی پیش‌پاافتاده‌ترین جملات را به چیزی جادویی بدل کنند. یک مثال می‌زنیم؛ به این دو جمله دقت کنید:

  1. «این کتاب دربارۀ استراتژی‌های بازاریابی است.»
  2. «این کتاب اسرار پنهان بازاریابی را آشکار می‌کند که می‌تواند برای کسب‌وکار شما معجزه کند.»

کدام جمله شما را بیشتر ترغیب می‌کند؟ البته که دومی! کلمات قدرتمند «اسرار پنهان» و «معجزه» شما را کنجکاو و هیجان‌زده می‌کند تا دربارۀ محتوای کتاب بیشتر بدانید.

اکنون که کلمات قدرتمند را شناختیم، می‌خواهیم عمیق‌تر بررسی کنیم که چرا آن‌ها نقش مهمی در فروش دارند.

چرا استفاده از جملات مشتری‌پسند برای فروش مهم است؟ + نقش جملات انگیزشی در جذب مشتری

در فرایند فروش، هدف بازاریابان، فروشندگان و کسب‌وکارها ترغیب مشتریان بالقوه برای اقدام و خرید است. برای دستیابی به این هدف، فروشندگان باید از زبانی استفاده کنند که روی مخاطبان تأثیر بگذارد، توجه‌شان را جلب کند و آن‌ها را تشویق به عمل کند. اینجاست که کلمات قدرتمند وارد می‌شوند. نتایج یک مطالعه که توسط Outbrain انجام شده، نشان می‌دهد که:

عناوینی با کلمات قدرتمند، نرخ کلیک بالاتری نسبت به تیترهای معمولی دارند.

برای مثال، نرخ کلیک عناوین حاوی کلمۀ «غافلگیرکننده»، ۲۱۲٪ بالاتر از تیترهای دیگر است.

کلماتی مانند «اختصاصی»، «بهترین»، «محدود» و «تضمین‌شده» برخی از کلمات پرکاربرد در فروش هستند. این کلمات با دقت انتخاب می‌شوند تا پاسخی احساسی در خواننده یا شنونده برانگیزند و خواسته‌ها و نیازهای او را تحریک کنند.

علاوه بر آن، کلمات قدرتمند می‌توانند به فروشندگان کمک کنند تا محصولات یا خدمات خود را از رقبا متمایز کنند. فروشندگان با استفاده از زبانی که ویژگی‌ها و مزایای منحصربه‌فرد محصولشان را برجسته می‌کند، به این هدف دست می‌یابند.

برای مثال، کلماتی مانند «مرغوب»، «ممتاز» و «مجلل» می‌توانند حسی از محصولات باکیفیت، منحصربه‌فرد و پیچیده را القا کنند که معمولاً قیمت‌های بالاتر را توجیه می‌کنند.

ناگفته نماند که اثربخشی کلمات قدرتمند به زمینه و مخاطب بستگی دارد و فروشندگان باید از کلمات مرتبط و معنادار برای مخاطب هدف خود استفاده کنند. برای نمونه، کلماتی که برای دهه‌شصتی‌ها جذاب است، به احتمال زیاد روی بچه‌های پرشور دهه‌هشتادی تأثیر زیادی نخواهد گذاشت.

برای انتخاب کلمات قدرتمند مناسب، باید درمورد مخاطبان هدف خود تحقیق کنید، نیازها و خواسته‌های آن‌ها را بشناسید و از جملات مشتری‌‌پسندی استفاده کنید که روی آن‌ها تأثیرگذار باشد. در بازاریابی دیجیتال، استفاده از این کلمات قدرتمند در صفحات فرود، موضوع ایمیل و تبلیغات می‌تواند ارتباط عاطفی قوی‌ای با مخاطبان شما برقرار کند و فروشتان را بهبود بخشد.

در ادامه، ۵۵ نمونه از کلمات قدرتمند را به همراه جملاتی مشتری‌پسند که می‌توانید به کار ببرید، معرفی می‌کنیم. لازم به توضیح است که در انتخاب این جملات، تمرکز ما روی «فرایند فروش در بازاریابی دیجیتال» بوده است. بدیهی است که بخش پشتیبانی مشتریان یا انواع بازاریابی سنتی نیز می‌توانند جملات مشتری‌پسند خاص خود را داشته باشند که البته برخی از آن‌ها با جملاتی که در ادامه می‌آید مشترک است.

۵۵ جملۀ مشتری‌پسند برای متقاعدکردن مشتری

فروشندگان با درک روان‌شناسی زبان و استفاده از کلمات قدرتمند و جملات مشتری‌پسندی که در ادامه معرفی می‌کنیم، می‌توانند واکنش عاطفی قدرتمندی را در مشتریان خود برانگیزند و فروش خود را افزایش دهند.

نکته: تیترهای زیر، کلمات قدرتمندی است که می‌توانید با خلاقیت خود و متناسب با ویژگی‌ها و شرایط مخاطب هدفتان در جملات خود به کار ببرید. ما برای بعضی کلمات، دو جمله و برای برخی دیگر، یک جملۀ مشتری‌پسند را به‌طور نمونه ارائه کرده‌ایم که درمجموع ۵۵ جمله را در اختیار خواهید داشت.

۱) انحصاری/ اختصاصی/ مخصوص/ مختص/ خاص/ ویژه

مشتریان عاشق این‌اند که احساس کنند چیز خاصی را دریافت می‌کنند که همه نمی‌توانند به آن دسترسی داشته باشند.

مثال‌ها:

  • یک پیشنهاد مخصوص (ویژه) برای شما.
  • یکی از معدود افرادی باشید که خط محصول جدید ما را به‌طور اختصاصی تجربه می‌کنند.

۲) محدود/ معدود

«محدود‌بودن» یا «کمیاب‌بودن» یک محصول می‌تواند یک انگیزۀ قوی برای مشتریان باشد تا هرچه سریع‌تر دست به اقدام بزنند. استفاده از کلمۀ «محدود» یا «معدود»، به این معنی است که مقدار محدودی از محصولات یا خدمات شما دردسترس است که آن را خواستنی‌تر می‌کند.

مثال‌ها:

  • تخفیف با زمان محدود؛ فرصت را از دست ندهید.
  • فقط برای چند نفر؛ این محصول خاص در چند نسخۀ محدود تولید شده است.

۳) تضمین

این کلمه، حس امنیت و اطمینان را به مشتریان بالقوه منتقل می‌کند و آن‌ها را برای خرید ترغیب می‌کند.

مثال‌ها:

  • رضایت از محصول؛ صددرصد تضمینی.
  • ضمانت بازگشت وجه.

۴) به‌موقع/ سر وقت

با استفاده از این کلمات در جملات خود، به مشتری می‌فهمانید که شما در زمان مشخصی نیاز او را رفع خواهید کرد و از این طریق حس اطمینان و اعتماد او را نسبت به خود برمی‌انگیزید.

مثال:

  • خرید شما را به‌موقع تحویل می‌دهیم (ارسال می‌کنیم، به‌ دستتان می‌رسانیم و…).

۵) فوری/ فوراً

یکی از ویژگی‌های مشترک انسان‌ها، میل به ارضای آنی است که به «اصل لذت» معروف است. فروشندگان ماهر می‌دانند چگونه و چه زمانی از کلمۀ «فوراً» یا «فوری» استفاده کنند تا به مشتریان بگویند محصول آن‌ها می‌تواند بلافاصله مشکلشان را حل کند.

این کلمه احساس فوریت را در مشتریان برمی‌انگیزد و آن‌ها را تشویق می‌کند که سریع اقدام کنند. یک مطالعه توسط پلتفرم بازاریابی ایمیلی Constant Contact نشان داد که نرخ بازشدن ایمیل‌هایی که در قسمت موضوع خود از کلمۀ «فوری» استفاده می‌کنند، ۶۱.۸٪ بیشتر از سایر ایمیل‌هاست!

مثال‌ها:

  • فوراً اقدام کنید: تخفیف ۵۰درصدی ما به‌زودی پایان می‌یابد.
  • شما می‌توانید به دوره‌های آنلاین ما دسترسی فوری داشته باشید و از همین امروز یادگیری را شروع کنید.

۶) بهترین

این کلمه برای متمایزکردن خود از رقبا استفاده می‌شود و بر کیفیت و برتری محصولات یا خدمات شما تأکید می‌کند. هرچند کلمات قدرتمند می‌توانند در ترغیب مشتریان به خرید بسیار مؤثر باشند، مهم است که درمورد مزایا و محدودیت‌های یک محصول یا خدمت صادق و شفاف باشیم.

مثال‌ها:

  • بهترین راه‌حل برای نیازهای شما.
  • بهترین راه برای [حل یک مشکل] – همین حالا آن را امتحان کنید.

۷) شما

با استفاده از کلمۀ «شما» در پیام‌های خود، تمرکز را به مشتری معطوف می‌کنید و به او احساس ارزشمندی می‌دهید.

مثال‌ها:

  • شما لایق بهترین محصول هستید.
  • خدمت به شما، افتخار ماست.

۸) جدید/ آخرین

کلمۀ «جدید» می‌تواند به ایجاد حس فوریت و هیجان درمورد محصولات یا خدمات شما کمک کند. این بدان معناست که پیشنهاد شما تازه و نوآورانه است؛ یعنی همان چیزی که مشتریان نمی‌توانند در جای دیگری پیدا کنند.

مثال‌ها:

  • محصول جدید و بهبودیافتۀ ‌ما را امتحان کنید.
  • آخرین نسخۀ محصول ما را بررسی کنید!

۹) رایگان

مردم هر چیز مجانی‌‌ای را دوست دارند و کلمۀ «رایگان» انگیزه‌ای قوی برای ترغیب مشتریان به اقدام است. ارائۀ یک دورۀ آزمایشی رایگان یا یک هدیه می‌تواند به متقاعدکردن مشتریان بالقوه برای خرید کمک کند.

مثال‌ها:

  • تنها با یک کلیک، نسخۀ آزمایشی رایگان ما را دریافت کنید.
  • با خرید محصولات جدید ما، یک هدیۀ رایگان از ما بگیرید.

۱۰) اثبات‌شده

مشتریان می‌خواهند مطمئن باشند که خریدی هوشمندانه انجام می‌دهند. با استفاده از کلمۀ «اثبات‌شده»، می‌توانید نشان دهید که محصول یا خدمت شما سابقۀ موفقیت دارد.

مثال‌ها:

  • نتایج اثبات‌شده؛ به هزاران مشتری راضی که محصول ما را امتحان کرده‌اند بپیوندید.
  • نتایج اثبات‌شدۀ محصول ما را تجربه کنید.

۱۱) صرفه‌جویی/ پس‌انداز

استفاده از کلمۀ قدرتمند «صرفه‌جویی» در جملات مشتری‌پسند شما، حس برنده‌شدن و فوریت را در مشتریان بالقوه برمی‌انگیزد و آن‌ها را تشویق به اقدام و خرید می‌کند.

مثال‌ها:

  • قدرت پس‌انداز را کشف کنید: محصولات تخفیف‌دار ما را همین امروز بخرید.
  • آخرین فرصت برای صرفه‌جویی بزرگ، در فروش بهارۀ ما!

۱۲) هیجان‌انگیز

این کلمۀ قدرتمند می‌تواند حس هیجان و انتظار را ایجاد کند و نشان دهد که محصولات یا خدمات شما استثنایی هستند و ارزش امتحان‌کردن را دارند.

مثال‌ها:

  • محصولات هیجان‌انگیز ما را بخرید و حسابی صرفه‌جویی کنید.
  • محصول جدید ما؛ طعم هیجان‌انگیزی که نمی‌خواهید از دست بدهید.

۱۳) حیرت‌آور/ شگفت‌انگیز/ باورنکردنی

مشتریان نمی‌خواهند به چیز خوب رضایت دهند. آن‌ها می‌خواهند شگفت‌زده شوند! «شگفت‌انگیز»، «باورنکردنی» و «حیرت‌آور» همگی کلمات قدرتمندی هستند که تقریباً برای هر محصول یا خدمتی قابل استفاده‌اند. استفاده از این کلمات باعث ایجاد حس کنجکاوی در مشتریان می‌شود و آن‌ها را تشویق می‌کند تا محصول شما را بخرند.

مثال‌ها:

  • یک تخفیف باورنکردنی در هفتۀ اول رونمایی محصول جدید ما.
  • یک جشنوارۀ شگفت‌انگیز با محصولات شگفت‌‌انگیز.

۱۴) معتبر/ اصل/اصیل

استفاده از کلمۀ «معتبر» به این معناست که محصولات یا خدمات شما اصیل و قابل‌اعتمادند. این کلمه می‌تواند به افزایش اعتماد به برند شما کمک کند و به فروش بیشتر و وفاداری مشتری منجر شود.

مثال‌ها:

  • تجربۀ یک اقامت به‌یادماندنی در کلبه‌های سنتی و اصیل ما.
  • طعم اصیل چای ایرانی را تجربه کنید.

۱۵) راحت/ آسان

به‌کاربردن این کلمه در جملات مشتری‌پسند، می‌تواند بر سهولت استفاده و کارایی محصولات یا خدمات شما تأکید کند و آن‌ها را برای مشتریان جذاب‌تر و دردسترس‌تر کند.

مثال‌ها:

  • با فروشگاه آنلاین ما راحت خرید کنید.
  • خریدی آسان همراه با ارسال رایگان و سریع برای همۀ سفارش‌ها.

۱۶) چون/ زیرا

یکی از اولین سؤالاتی که مشتریان از خود می‌پرسند این است که چرا باید یک محصول را بخرند. «زیرا» یک کلمۀ توضیحی است که تقریباً در هر مکالمه‌ای متقاعدکننده است. با توضیح دلایل مناسب‌بودن محصولات یا خدماتی که می‌فروشید و اینکه چرا به درد مشتری می‌خورد، موافقت آن‌ها را جلب کنید.

مثال‌ها:

  • این کرم شب را توصیه می‌کنیم؛ زیرا اثراتش روی پوست، سریع و محسوس است.
  • این رژیم لاغری مناسب شماست؛ چون با سبک زندگی‌تان همخوانی دارد.

۱۷) همین‌حالا/ اکنون

«اکنون» یکی دیگر از کلمات فروش قدرتمند است که فوریت را برمی‌انگیزد. به این معنا که محصول، خدمت یا پیشنهاد شما انحصاری، محدود یا بسیار مهم است و باید خیلی زود برایش اقدام کنید. این کلمه روی فومو (FOMO) یا ترس مشتری برای ازدست‌ندادن فرصت‌های جذاب، مانور می‌دهد.

مثال‌ها:

  • همین‌حالا اقدام کنید، فردا دیر است.
  • همین‌حالا به سایت ما بروید و درخواست خرید خود را ثبت کنید.

۱۸) ما/ باهم

استفاده از کلمه‌های «ما» و «باهم» باعث می‌شود مشتریان فکر کنند که شما هم مانند آن‌ها چالش‌های مشابهی را تجربه کرده‌اید و همین باعث اعتماد بیشتر آن‌ها به شما می‌شود.

مثال‌ها:

  • نگران نباشید، ما در مسیر تناسب اندام در کنار شماییم.
  • ما این مسیر را با هم می‌رویم، شما تنها نیستید.

۱۹) منحصر‌به‌فرد/ بی‌نظیر/ استثنایی

مشتریانی که می‌خواهند از دیگران متمایز شوند، معمولاً به کلماتی مانند «استثنایی»، «بی‌نظیر» یا «منحصربه‌‌فرد» پاسخ خوبی می‌دهند. با ایجاد این احساس در مشتری که می‌تواند صاحب یک محصول یا فرصت منحصربه‌فرد باشد، می‌توانید علاقۀ آن‌ها برای خرید را افزایش دهید.

مثال‌ها:

  • یک سفر بی‌نظیر و رؤیایی با خدمات شرکت مسافرتی ما.
  • جواهرات منحصر‌به‌فرد برای سلیقۀ خاص‌پسندان.

۲۰) تصور

«تصور» کلمه‌ای است که باعث همدلی و تجسم می‌شود. مشتریان می‌توانند قبل از خرید، مزایای محصول یا خدمات شما را تجسم کنند. همچنین، استفاده از این کلمه در زمان‌هایی مفید است که بخواهید دربارۀ محصول یا خدمت جدید یا نورآورانۀ خود به مشتریان بی‌اطلاع آگاهی دهید.

مثال:

  • تصور کنید که با فشاردادن یک دکمه…

۲۱) کشف

استفاده از واژۀ «کشف» در جملات مشتری‌پسند، کاربرد و تأثیری مشابه کلمۀ «جدید» دارد. این کلمه نشان می‌دهد که مشتریان شما جزو اولین کسانی هستند که محصولی را به دست می‌آورند و ویژگی‌های نوآورانۀ آن را تجربه می‌کنند.

مثال‌ها:

  • کشف یک طعم رؤیایی.
  • با محصول جدید ما دنیای تازه‌ای را کشف کنید.

۲۲) سپاسگزاریم/ ممنون/ متشکریم

استفاده از این کلمات چه در حین تماس تلفنی و آنلاین، چه در نوشتن یا برخورد حضوری، مؤدب‌بودن، شما را برای یک رابطۀ دوستانه آماده می‌کند. ‌

مثال‌ها:

  • ممنون که ما را برای خرید انتخاب کردید.
  • از اعتماد شما متشکریم.

۲۳) خوش آمدید

درست مانند «ممنون»، برای ابراز قدردانی خود، از «خوش آمدید» هم زیاد استفاده کنید. خوشامدگویی به مشتریان این حس را می‌دهد که برایتان مهم و ارزشمندند.

مثال:

  • به جمع مشتریان ما خوش آمدید.

۲۴) اقدام کنید

استفاده از کلمات مثبت و قاطعی مانند «اقدام کنید» به‌جای «سعی کنید»، شما را قاطع‌تر، توانمندتر و قابل‌اعتمادتر نشان می‌دهد. ‌

مثال:

  • برای ثبت‌نام در دوره‌های اثربخش ما همین‌حالا اقدام کنید.

۲۵) کمک

هیچ روشی بهتر از کمک به مشتریان، برای جلب اعتماد آنان وجود ندارد. پس به آن‌‌ها بگویید که آماده‌اید تا کمکشان کنید.

مثال‌ها:

  • چطور می‌توانم به شما کمک کنم؟
  • خیلی خوشحالم که می‌توانم به شما کمک کنم.

۲۶) مزیت/ منفعت

با استفاده از دو کلمۀ «مزیت» و «منفعت» در جملات مشتری‌پسند خود، می‌توانید ارزش‌های پیشنهادی خود را بیان کنید و به مشتریان بگویید که چرا باید پیشنهاد شما را به رقیبتان ترجیح دهند.

مثال:

  • محصول ما چندین منفعت دارد: ۱، ۲، ۳…
  • بزرگ‌ترین مزیت محصول ما، رابط کاربری آسان آن است.

۲۷) بهبودیافته/ ارتقایافته

بهترین محصولات/خدمات، خود را با تغییر ترجیحات و نیازهای مشتریان سازگار می‌کنند. استفاده از کلمۀ «بهبودیافته» یا «ارتقایافته» به شما کمک می‌کند تا نشان دهید که نسخۀ جدید محصول شما بهتر از نسخه‌های قبلی است. ‌

مثال:

  • نسخۀ ارتقایافتۀ محصول ما را ببینید و با نسخۀ قبلی مقایسه کنید.
  • این نسخۀ بهبودیافته همان چیزی است که دنبالش بودید.

۲۸) منصفانه

یک میل طبیعی در انسان‌ها وجود دارد آن است که منصف تلقی شود و آنچه را که منصفانه است به دست آورد. پیشنهادی بدهید یا چیزی بخواهید و آن را با «آیا منصفانه است؟» کامل کنید.

مثال:

  • من می‌توانم با همین قیمت، یک محصول کمی قدیمی‌تر به شما معرفی کنم. آیا منصفانه است؟

۲۹) موفقیت/پیروزی

کلمۀ «موفقیت» حس پیروزی در معامله را القا می‌کند.

مثال:

  • با کتاب‌های آموزشی ما، موفقیتی باورنکردنی در انتظار شماست.

۳۰) پیشرفته/نوآورانه

هر شرکتی سعی می‌کند خود را پیشرفته یا نوآور معرفی کند. ‌این یک مزیت بزرگ برای کسب‌وکارهاست. مشتریان هم خواهان محصولات پیشرفته‌اند. پس می‌توانید در جملات مشتری‌پسند خود روی کلماتی مانند «پیشرفته» و «نوآورانه» مانور دهید.

مثال:

  • راه‌حل نوآورنۀ ما تمام چیزی است که نیاز دارید.
  • با این محصول پیشرفته، همیشه پیشتاز باشید.

۳۱) خوش‌وقت/خوشحال

استفاده از جملات مشتری‌پسند حاوی کلمۀ «خوش‌وقت» یا «خوشحال» در ایمیل‌ها یا ملاقات حضوری با مشتری، به او نشان می‌دهد که این ارتباط فراتر از یک خریدوفروش معمولی است.

مثال:

  • از آشنایی با شما بسیار خوش‌وقتیم (خوشحالیم).

چه جملاتی را نباید به مشتری گفت

همان‌قدر که بیان جملات مشتری‌پسند برای فروش بیشتر شما مهم است، به‌کارنبردن جملات منفی هم اهمیت دارد. پس، از این جملات، کلمات و عبارات در ارتباطات خود با مشتریان خودداری کنید:

۱) چیز مهمی نیست

ممکن است پرسش یا نگرانی مشتریان برای شما خیلی بزرگ نباشد، اما مطمئن باشید برای آن‌ها مهم است که بیانش می‌کنند. پس به‌جای گفتن «چیز مهمی نیست»، به آن‌ها بگویید «از دغدغه‌ات بیشتر برایم بگو».

۲) نگران نباشید

شما نمی‌دانید هر مشتری با اضطراب یا نگرانی‌های خود چگونه برخورد می‌کند. نکتۀ کلیدی این است که هرگز به مشتریان نگویید چه احساسی داشته باشند. درعوض، بگویید: «من متوجه نگرانی شما هستم. حواسم هست.»

۳) شما اولین کسی هستید که از این موضوع شکایت می‌کنید

مشتری‌ای که یک شکایت منحصر‌به‌فرد را مطرح می‌کند، بزرگ‌ترین لطف را به شما می‌کند. چون خیلی از مشتریان ناراضی، بدون بیان مشکل خود و بدون هیچ ‌حرف و شکایتی یک برند را کنار می‌گذارند. پس، بهتر است به او بگویید: «چقدر جالب. دیگر چه می‌توانید به من بگویید؟».

۴) به نظرم متوجه منظورم نمی‌شوید

شاید بیان شما واضح نیست؛ پس به‌جای اینکه توجه و فهم مشتری را زیر سؤال ببرید، به او بگویید: «چه چیزی را می‌توانم برایتان روشن کنم؟».

۵) حواستان به من نیست، به من گوش نمی‌کنید

مشتریان هم مانند شما ممکن است حواسشان به چیزی پرت شود. یکی از این چیزها می‌تواند نحوۀ بیان اطلاعات توسط شما باشد؛ شاید با سرعتی کسل‌کننده، یا لحنی تحقیرآمیز حرف می‌زنید. پس به‌جای گفتن «حواستان به من نیست»، به آن‌ها بگویید: «لطفاً به من بگویید چه چیزی برایتان واضح نیست تا بیشتر توضیح دهم».

۶) من اطلاعات را برای شما ایمیل خواهم کرد

شک نکنید که آن ایمیل خوانده نخواهد شد. مثال‌زدن، داستان‌گفتن و انتقال اطلاعات به‌صورت شخصی و جذاب، تنها راه فروش است.

۷) صادقانه بگویم/ راستش را بگویم

فروشندگان زیادی این جمله‌ را می‌گویند، یا از روی عادت یا به این دلیل که فکر می‌کنند یک تکنیک فروش مؤثر است. گفتن این جمله نه‌تنها کلیشه‌ای است، بلکه تأثیری برعکس آنچه مدنظر شماست خواهد داشت. با این جمله، انگار اعتراف می‌کنید که پیش از این صادق نبوده‌اید.

۸) محصولات رقیب ما افتضاح است

بدگویی‌کردن از رقبا راهی مطمئن برای ازدست‌دادن مشتریان است. البته، در تحسین بیش از حد آن‌ها نیز مراقب باشید. معمولاً برخی تمجیدهای ضعیف و سپس اشاره به تفاوت ارزش‌های محصول شما در مقایسه با محصول آن‌ها بهترین راه است، اما هرگز پیش مشتری به رقبای خود توهین نکنید.

۹) آیا می‌خواهی کمی درمورد آن فکر کنی؟

مشکل این جمله آن است که به مشتری راهی برای پایان سریع مکالمه می‌دهد. البته ممکن است خود مشتری زمان بیشتری بخواهد تا فکر کند، آن وقت شما می‌توانید از او بپرسید که نگرانی‌هایش چیست و سعی کنید آن‌ها را برطرف کنید.

۱۰) اگر هنوز چند دقیقه وقت دارید…

اگر اطلاعات بیشتری دارید که فکر می‌کنید برای مشتریان شما مفید است، به‌جای برخورد منفعلانه، آ‌ن‌ها را بیان کنید. قاطع باشید و روی چندین نکتۀ کلیدی تمرکز کنید. لازم نیست بپرسید که آیا آن‌ها وقت دارند یا خیر.

بهتر است بگویید: «با توجه به توضیحاتی که دادم، به من بگویید چه چیزهای دیگری دوست دارید بدانید؟»

۱۱) اگر مشکل شما را حل کنم، همین امروز خرید می‌کنید؟

شما نمی‌خواهید مشتری را مجبور به تصمیم‌گیری کنید، بلکه می‌خواهید به او کمک کنید تا مزایای محصولتان را بشناسد و برای خرید ترغیب شود. به مشتری فرصت بدهید. خیلی زود از او تقاضای خرید نکنید.

بهتر است بگویید: «براساس صحبت‌‌های شما، اجازه بدهید ۳ گزینه را به شما پیشنهاد بدهم که برایتان مناسب است.»

۱۲) ما کمترین قیمت بازار را داریم

با این جمله، مشتری را مجبور می‌کنید که به‌جای ارزش کالا به قیمت آن فکر کند، درحالی‌که فروش براساس ارزش قوی‌تر است.

بهتر آن است که مزایای محصول خود را یکی‌یکی برای او بیان کنید و بگویید: «شما با خرید محصول ما به این منافع می‌رسید: ۱، ۲، ۳…».

۱۳) این محصول ارزان است

استفاده از کلمۀ «ارزان» پیشنهاد شما را کم‌ارزش جلوه می‌دهد و این احساس را به مشتری می‌دهد که محصول یا خدمت شما غیراستاندارد و بی‌کیفیت است. به‌جای آن بگویید «مقرون‌به‌صرفه» یا «اقتصادی». ‌

۱۴) این کار را فقط برای شما می‌کنم

این جمله خیلی صادقانه به نظر نمی‌رسد. اگر کار ویژه‌ای برای مشتری انجام نمی‌دهید، لازم نیست به آن تظاهر کنید. درعوض بگویید: «هر کاری بتوانم برایتان انجام می‌دهم.»

۱۵) عرض کردم (قبلاً هم گفتم و…)

این جمله را هرگز به کار نبرید، چون مشتری با شنیدن آن، احساس عذاب وجدان می‌کند و این نگرانی را پیدا می‌کند که شاید باعث مزاحمت و آزار شما شده است.

به‌جای این جمله‌ها، سعی کنید منظور خود را ساده‌تر بیان کنید و به او نشان دهید که رفع ابهام‌ها و دغدغه‌هایش برای شما مهم است.

سخن آخر

کلمات مناسب می‌توانند در جلب توجه و علاقۀ مخاطبان و درنهایت فروش بیشتر شما اثرگذار باشند. اما همان‌طور که اشاره کردیم، اثربخشی جملات مشتری‌پسند به زمینه و مخاطب بستگی دارد؛ بنابراین جملات خود را آگاهانه و هدفمند انتخاب کنید و بارها و بارها مورد ارزیابی قرار دهید. با کمی خلاقیت و آزمون، در راه خلق جملات غیرقابل مقاومت موفق خواهید شد.

با شناختی که از جملات مشتری‌‌پسند پیدا کردید، از همین حالا می‌توانید فروش خود را تقویت کنید! اگر به کمک نیاز داشتید، با آژانس تبلیغات آنلاین صباویژن تماس بگیرید.

سؤالات متداول

کلمات قدرتمند در بازاریابی به چه کلماتی گفته می‌شود؟


کلمات قدرتمند در بازاریابی به کلماتی گفته می‌شود که احساسات مشتریان را برمی‌انگیزند، امیال آن‌ها را تحریک می‌کنند و افراد را تشویق به اقدام می‌کنند.

چرا استفاده از جملات مشتری‌پسند برای فروش مهم است؟


در بازاریابی دیجیتال، استفاده از کلمات قدرتمند در صفحات فرود، موضوع ایمیل و تبلیغات می‌تواند ارتباط عاطفی قوی‌ای با مخاطبان شما برقرار کند و فروشتان را بهبود بخشد.

برخی از پرکاربردترین کلمات قدرتمند در بازاریابی کدام است؟


کلماتی مانند «اختصاصی»، «بهترین»، «محدود» و «تضمین‌شده» برخی از کلمات پرکاربرد در فروش هستند. این کلمات با دقت انتخاب می‌شوند تا پاسخی احساسی در خواننده یا شنونده برانگیزند و خواسته‌ها و نیازهای آن‌ها را تحریک کنند.

اثربخشی کلمات قدرتمند به چه چیزی بستگی دارد؟


اثربخشی کلمات قدرتمند به زمینه و مخاطب بستگی دارد و فروشندگان باید از کلمات مرتبط و معنادار برای مخاطب هدف خود استفاده کنند. برای نمونه، کلماتی که برای دهه‌شصتی‌ها جذاب است، به احتمال زیاد روی بچه‌های پرشور دهه‌هشتادی تأثیر زیادی نخواهد گذاشت.

۵/۵ | (۳ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.