۸ روند هیجان‌انگیز بازاریابی ویدئویی برای سال ۲۰۲۲

اگر تاکنون متقاعد نشده‌اید که ویدئو بهترین نوع محتوای آنلاین است، همین حالا وقتش است که آن را بپذیرید.

اهمیت روندهای بازاریابی ویدئویی، در سراسر استراتژی‌های بازاریابی روزبه‌روز بیشتر می‌شود. در سال ۲۰۲۱، ۸۶درصد از کسب‌و‌کارها اعلام کردند که از ویدئو به‌عنوان یک ابزار بازاریابی استفاده می‌کنند. علاوه‌بر‌آن، ۹۳درصد از آن‌ها می‌گویند که استفاده از ویدئو در بازاریابی، بخش مهمی از استراتژی آن‌هاست.

البته کسب‌و‌کارها هم فقط از روی حدس و گمان به این ابزار بازاریابی توجه نشان نمی‌دهند، بلکه به تقاضای واضح مصرف‌کنندگان برای محتوای ویدئویی بیشتر، پاسخ می‌دهند.

تحقیقات نشان داده است که ۸۴درصد از مصرف‌کنندگان، پس از تماشای یک ویدئو متقاعد شده‌اند که یک محصول را بخرند. همچنین، آن‌ها دو برابر بیشتر از سایر انواع محتوای آنلاین، ویدئوها را به اشتراک می‌گذارند. براساس گزارش سیسکو، تا سال ۲۰۲۲، ویدئو ۸۲درصد از کل ترافیک آنلاین را به خود اختصاص خواهد داد.

برای تقویت استراتژی ویدئویی خود آماده‌اید؟ در اینجا ۸ روند ویدیو مارکتینگ نوظهور برای سال ۲۰۲۲ را معرفی می‌کنیم که باید آن‌ها را بشناسید و امتحان کنید.

مروری سریع بر نکات کلیدی

  • ویدئوی زنده به‌عنوان روشی ضروری برای ارتباط صاحبان برندها با مصرف‌کنندگان پدیدار شده است.
  • ویدئوها بخش مهمی از استراتژی سئو هستند.
  • ویدئوبلاگ‌ها و داستان‌های رسانه‌های اجتماعی، روش‌هایی عالی برای نمایش شخصیت برند شما و ایجاد ارتباط شخصی با مخاطبانتان هستند.
  • اکثر مردم ویدئوها را بی‌صدا تماشا می‌کنند.
  • محتوای تولیدشده توسط کاربران، قابل‌اعتمادترین شکل محتوای آنلاین است.

۸ روند بازاریابی ویدئویی برای سال ۲۰۲۲

8 روند بازاریابی ویدئویی برای سال 2022

۱) ویدئوی زنده

در سال ۲۰۲۰، با وقوع همه‌گیری کرونا و توقف رویدادها و تجربیات حضوری، اهمیت ویدئوی زنده به‌‌سرعت افزایش یافت و به‌عنوان روشی ضروری برای برندها مطرح شد تا بتوانند ارتباط خود با مصرف‌کنندگان را تداوم بخشند. بنابراین، امروز دیدگاه ما درمورد اینکه چه نوع محتوایی «قابلیت استریم» دارد، کاملاً تغییر کرده است.

همۀ افراد، از اینفلوئنسرهایی که محصولات را تبلیغ می‌کنند گرفته تا هنرمندان موسیقی که کنسرت‌های مجازی برگزار می‌کنند، یا شرکت‌هایی همچون برادوی که نمایش‌ها را به‌طور زنده پخش می‌کنند، از ویدئوی زنده استفاده می‌کنند.

برای بازاریابان محتوا، ویدئوی زنده باید در بالای فهرست اولویت‌های بازاریابی ویدئویی باشد. حتی با بازگشت زندگی به حالت عادی، تقاضای مصرف‌کنندگان برای محتوای ویدئویی زنده از بین نمی‌رود و همچنان در حال رشد است.

اما در‌عین‌حال که مصرف‌کنندگان، درمجموع، محتوای ویدئویی را ترجیح می‌دهند، اگر ویدئو به‌‌صورت زنده باشد، با نرخ بسیار بالاتری با محتوای آن درگیر می‌شوند. برای مثال، در فیس‌بوک، کاربران ویدئوهای زنده را ۳ برابر بیشتر از ویدئوهای از‌پیش‌ضبط‌شده تماشا می‌کنند و محتوای زنده ۶ برابر بیشتر تعامل ایجاد می‌کند.

با‌این‌حال، در نهایت تعجب، فقط ۲۸درصد از بازاریابان ویدئویی قصد دارند از فیس‌بوک لایو به‌عنوان بخشی از استراتژی خود استفاده کنند (و این آمار در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مشابه است). بیشتر بازاریابان B2B استفاده از بازاریابی ایمیلی ویدئویی را به‌عنوان یک ابزار مؤثر گزارش می‌دهند.

نکتۀ کلیدی؟ در حال حاضر، برندها این فرصت را دارند که با استقبال از ویدئوی زنده، به ایجاد تعامل و کسب مزیت‌های رقابتی دست یابند.

۲) تولیدات گوشی‌های هوشمند

دیگر آن زمان گذشته است که بازاریابی ویدئویی به تجهیزات گران‌قیمت و بودجۀ تولید زیادی نیاز داشت. درواقع، حتی برندهایی که توانایی تهیۀ آن تجهیزات و پرداخت آن هزینه‌ها را دارند نیز برای تولید محتوای معتبرتر و مرتبط‌تر، به گوشی‌های هوشمند روی آورده‌اند.

اپل در کمپین بسیار موفق #ShotOniPhone این مفهوم را اساس کار خود قرار داد. آن‌ها از کاربران خواستند بهترین عکس‌های آیفون خود را ارسال کنند تا شانسی برای نمایش آن عکس‌ها در تبلیغات یا بیلبورد اپل داشته باشند.

در طول سال‌ها، این کمپین بیش از ۱۵میلیون ارسال داشته است و ثابت کرده که محتوای ویدئویی ایجادشده توسط تلفن هوشمند می‌تواند از آنچه در رسانه‌های سنتی می‌بینیم، غیرقابل ‌تشخیص باشد.

در یک تحول جالب، اینفلوئنسرهای رسانه‌های اجتماعی، در تولید هنرمندانۀ محتوای ویدئویی توسط گوشی‌های هوشمند، حتی از متخصصان باتجربۀ بازاریابی ویدئویی نیز پیشی گرفته‌اند؛ ازجمله در ویدئوهای حرفه‌ای تیک‌ تاک، ویدئوبلاگ‌ها، تبلیغات حمایت‌شده (دارای اسپانسر) و هر چیزی که فکرش را بکنید، این آماتورها هستند که در حال حاضر بهترین کار را درمورد ویدئوهای تلفن هوشمند انجام می‌دهند.

بااین‌حال، برندها به‌زودی متوجه می‌شوند که این نوع محتوای واقعی بیشتر از تبلیغات فروش، برای مصرف‌کنندگان جذاب و تأثیرگذار است.

بنابراین، اگر به تولید محتوای ویدئویی بیشتری فکر کرده‌اید، اما از بابت تجهیزات مورد نیاز آن نگرانید، این جمله خطاب به شماست: تنها چیزی که نیاز دارید، اندکی الهام‌ و یک دستگاه (مثلاً یک تلفن هوشمند) در دستتان است.

۳) ویدئوهای بهینه‌شده برای جست‌وجو

سئو چیز جدیدی نیست؛ اما ویدئوهای بهینه‌شده برای جست‌وجو چطور؟ فارستر (Forrester) اخیراً دریافته است که ویدئوها ۵۳ برابر بیشتر از سایر تکنیک‌های سنتی سئو، باعث کسب رتبه‌ در صفحۀ اول گوگل می‌شوند. بنا به گزارش برایت‌اج (Brightedge)، گوگل در حال حاضر قطعه‌های ویدئویی را در کنار ۲۶درصد از نتایج جست‌وجو قرار می‌دهد و کاربران به احتمال زیاد روی آن‌ها کلیک می‌کنند.

پس، چگونه می‌توانید از ویدئوها برای بهینه‌سازی نتایج موتور جست‌وجوی خود استفاده کنید؟ روی سه حوزه تمرکز کنید: ارتباط، پایداری و بهینه‌سازی بک‌اند (backend).

ابتدا مطمئن شوید که برای همۀ ویدئوهایتان هدف مشخصی در ذهن دارید. ویدئوها را با مشتریان مرتبط کنید؛ از طریق پاسخ‌دادن به سؤال‌هایشان، آموزش‌دادن به آن‌ها دربارۀ موضوعات مهم مرتبط با برندتان و تولید محتوای ویدئویی که تماشای آن جالب است.

بعد، استوار و ثابت‌قدم باشید. درست مانند محتوای سنتی سئو، ثبات، کلیدی برای بالابردن رتبۀ شماست. محتوای ویدئویی را به‌طور مستمر تولید کنید و همیشه آن را در سایت خود منتشر کنید تا به ارتقای ترافیک سایتتان کمک کند.

درنهایت، مراحل مهم بهینه‌سازی فنی مانند برچسب‌های عنوان، کلمات کلیدی در توضیحات، انتخاب تصاویر بندانگشتی مناسب و پاسخ‌دادن به نظرها را به‌منظور برقراری تعامل با مخاطبان فراموش نکنید.

۴) ویدئوبلاگ‌ها

ما می‌دانیم که داستان سرایی برند یکی از مؤثرترین روش‌ها برای برقراری ارتباط با مصرف‌کنندگان، پرورش شخصیت برند و جلب توجه مخاطبان است. ویدئوبلاگ‌ها (یا بلاگ‌های ویدئویی) رسانه‌ای عالی برای بیان این داستان‌ها هستند.

آن‌ها خالق یا برند را در جایگاه شخصیت اصلی قرار می‌دهند و داستان موضوعات مختلف، رویدادها و تجربیات را از دیدگاه آن‌ها تعریف می‌کنند و به مصرف‌کنندگان کمک می‌کنند تا درک بهتری از شخصیت این برندها داشته باشند.

ویدئوبلاگ‌ها تاکتیک دیگری است که اینفلوئنسرها به بهترین نحو از آن استفاده کرده‌اند. شما می‌توانید درمورد هر موضوعی، از فرزندپروری گرفته تا ورزش، مراقبت از حیوانات خانگی و مسافرت (هر چیزی که فکرش را بکنید)، ویدئوبلاگ‌هایی را بیابید. آن‌ها حتی سطح بلاگ‌نویسان سنتی را هم ارتقا داده‌اند؛ در دنیایی که دیگر حتی روایت‌های متنی عالی هم نمی‌توانند مخاطبان را ترغیب کنند که برای کسب اطلاعات بیشتر، دوباره به‌سوی آن‌ها برگردند.

البته این فقط محتوای متنی نیست که ویدئوبلاگ‌ بهتر از آن‌ عمل می‌کند. بنا به گفتۀ Think with Google، ویدئوبلاگ‌های گردشگری ۴ برابر بیشتر از هر نوع محتوای گردشگری در یوتیوب، تعامل اجتماعی ایجاد می‌کنند و سرگرم‌کننده‌ترند.

اما تحقیقات نشان می‌دهد که اکثریت قریب‌به‌اتفاق ویدئوبلاگ‌ها توسط اشخاص منتشر می‌شوند و این بدان معناست که وقت آن رسیده است که برندها نیز با این روند بازاریابی ویدئویی همراه شوند. ویدئوبلاگ‌ها فرصتی عالی برای ایجاد ارتباط انسانی میان اعضای گروه شما و مخاطبانتان، نمایش شخصیت برندتان و بازگرداندن مشتریان برای دریافت محتوای بیشتری از برند شما هستند.

۵) داستان‌سرایی رسانه‌های اجتماعی

مانند ویدئوبلاگ‌ها، داستان‌های رسانه‌های اجتماعی نیز شخصیت یک برند را نمایش می‌دهند و نسبت به سایر محتواهای ویدئویی، ارتباط شخصی‌تری میان برند و مشتری ایجاد می‌کنند. اما داستان‌های شبکه‌های اجتماعی دقیقاً مشابه ویدئوبلاگ‌ها نیستند.

اغلب، قرار است معمولی‌تر باشند. اگر ویدئوبلاگ‌ها نسخۀ ویرایش‌شده و نهایی داستان کلی برند شما هستند، داستان‌های رسانه‌های اجتماعی، صحنه‌ها و سکانس‌های روزمره‌ای هستند که در آن نسخۀ نهایی گنجانده نشده‌اند (اما در‌عین‌حال، همه مشتاق‌اند آن‌ها را ببینند).

داستان‌های رسانه‌های اجتماعی، راه‌های مختلفی برای تعامل با مشتریان ارائه می‌دهند. از قابلیت سؤال در اینستاگرام برای انجام پرسش و پاسخ با مخاطبان خود استفاده کنید. نظرسنجی بگذارید تا نظرات مخاطبان را دربارۀ محصولات و ایده‌هایتان دریافت کنید.

از مشتریان بخواهید شما را در استوری‌های خود تگ کنند تا بتوانید شیوه‌های پوشیدن یا استفاده از محصولات خود را به اشتراک بگذارید. این‌ها فقط چند نمونه‌اند!

این برندها را که در حال حاضر داستان‌سرایی رسانه‌های اجتماعی را به‌خوبی انجام می‌دهند، بررسی کنید.

۶) ویدئوهای AR/VR

محتوای واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) مدت کوتاهی است که به وجود آمده، اما درنهایت با دسترس‌پذیرترشدن فناوری و تقاضای فزایندۀ مصرف‌کنندگان برای محتوای تعاملی، به مسیر اصلی بازاریابی ویدئویی راه خواهد یافت. برندها باید با آینده‌نگری این آمادگی را داشته باشند که ویدئوهای AR/VR را در استراتژی‌های بازاریابی ویدئویی خود بگنجانند؛ زیرا ممکن است همیشه ویدئوهای سنتی، کافی نباشند.

همه‌گیری، رشد AR و VR را سرعت بخشیده است؛ زیرا برندهای مختلف در صنایع، از آن برای خلق تجربه‌های مجازی استفاده کردند. فروشگاه‌های خرده‌فروشی «قبل از خرید امتحان کنید» مجازی را ارائه دادند، ارائه‌دهندگان خدمات بهداشتی از AR و VR برای تشخیص‌های خودراهنما استفاده ‌کردند و مربیان، دانش‌آموزان را با بازی‌ها و فعالیت‌های مبتنی بر واقعیت افزوده و واقعیت مجازی مشغول ‌کردند.

درست مانند ویدئوی زنده، دیدگاه ما درمورد اینکه چه نوع تجربه‌هایی می‌توانند مجازی باشند، طی یک‌سال‌و‌نیم گذشته تغییر کرده و بعید است مصرف‌کنندگان بخواهند از راحتی و دسترس‌پذیربودن‌ این گزینه‌های مجازی دست بکشند. AR و VR ممکن است هرگز به‌طور کامل جایگزین تجربۀ حضوری نشوند، اما قطعاً به‌عنوان یک تاکتیک کلیدی برای بازاریابان ویدئو باقی خواهند ماند.

۷) ویدئوهای بی‌صدا

امروزه بازاریابان به‌طور مشخص ویدئوهایی را تولید می‌کنند تا در سکوت تماشا شوند. احمقانه به نظر می‌رسد، نه؟ آیا همۀ هدف یک ویدئو، داشتن تصویر و صدا نیست؟ دیگر نه.

حدود ۸۵درصد از ویدئوها در فیس‌بوک، به‌صورت بی‌صدا تماشا می‌شوند. درواقع، ۸۰درصد از استفاده‌کنندگان می‌گویند وقتی از یک تبلیغ به‌طور غیرمنتظره صدای بلند پخش شود، واکنش منفی نشان می‌دهند. مردم در همه‌جا در حال تماشای ویدئوها در تلفن‌های هوشمند خود هستند؛ در اتاق‌های انتظار شلوغ، در وسایل نقلیۀ عمومی، در کلاس‌های درس و حتی در جلسات (بیایید صادق باشیم).

این بدان معناست که اگر می‌خواهید مردم در همان حال که در کنار هم‌ هستند، محتوای شما را نیز تماشا کنند، باید آن را برای مشاهده به‌صورت بی‌صدا بهینه کنید. خبر خوب این است که اغلب، تنها چیز موردنیاز، اضافه‌کردن زیرنویس است تا افراد را درگیر کند. مردم ویدئوهای تبلیغاتی زیرنویس‌دار‌ را به‌طور متوسط ۱۲درصد بیشتر از ویدئوهای بدون زیرنویس تماشا می‌کنند؛ یک راه‌حل سریع!

۸) محتوای تولیدشده توسط کاربر (UGC)

مصرف‌کنندگان، به‌طور چشمگیری به محتوای تولیدشده توسط کاربران بیشتر از محتوای برندها اعتماد دارند. درواقع، ۸۵درصد از آن‌ها فکر می‌کنند UGC قابل‌اعتمادتر است و نزدیک به ۷۰درصد، آن را معتبرتر و جذاب‌تر می‌دانند.

به‌جای جنگیدن با این روند، می‌توانید با مشتریان راضی خود شریک شوید تا آن‌ها را در نقش حامیان برندتان داشته باشید. مشتریان می‌توانند محتوای ویدئویی را در کانال‌های اجتماعی خود منتشر کنند و شما نیز آن را مجدداً به اشتراک بگذارید تا بیشتر دیده شود.

به‌تدریج، محتوای تولیدشده توسط کاربران، اعتماد مصرف‌کننده را جلب می‌کند و بر تصمیمات او برای خرید تأثیر می‌گذارد. پس، با اتخاذ رویکرد درست، یافتن حامیان برند می‌تواند آسان باشد! ارائۀ مشوق‌ها، کار با اینفلوئنسرها، استفاده از برنامه‌های بازاریابی ارجاعی (معرفی از طریق مشتریان) و صرفاً پرسیدن، همگی راه‌هایی برای جلب رضایت مشتریان از طریق به‌اشتراک‌گذاری داستان‌ها و ویدئوها درمورد تجربه‌های مثبت آن‌ها از برند شماست.

برای پشتیبانی از استراتژی ویدئویی خود، محتوای قانع‌کننده تولید کنید

ویدئوها یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک استراتژی بازاریابی قوی برای سال ۲۰۲۲ و سال‌های آینده‌اند. تیم ما دارای متخصصان باتجربه‌ای است که می‌توانند به شما در تحقق بهینۀ این استراتژی کمک کنند.

برای شروع آماده‌اید؟ خدمات ما را در حوزه تبلیغات ویدیویی بررسی کنید یا امروز جهت مشاورۀ رایگان با ما تماس بگیرید.

۵/۵ | (۱۴ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.