یکی از اهداف ما از حضور در شبکههای اجتماعی، بیشتر دیده شدن و برقراری ارتباط با افراد مختلف است. اما چگونه میتوانیم به این اهداف برسیم؟ یکی از کارهایی که میتوانیم انجام دهیم این است که از نحوۀ نمایش پستها در فید یا همان تایملاین آن شبکۀ اجتماعی مطلع شویم. در مطلب امروز تلاش کردهایم کمی دربارۀ الگوریتم نمایش پستها در فید لینکدین و نحوۀ تنظیمکردن فید لینکدین توضیحاتی بدهیم.
الگوریتم لینکدین چگونه کار میکند؟
الگوریتم لینکدین دو هدف اصلی دارد:
- محتوای مرتبط را اولویتبندی کند.
- تعامل را تشویق کند و ترفیع بدهد.
سه عامل مهم رتبهبندی الگوریتم لینکدین
- ارتباطات شخصی
برای مثال، شما ممکن است بیل گیتس را در لینکدین دنبال کنید، اما به احتمال زیاد از نزدیک او را نمیشناسید. الگوریتم جدید لینکدین، هدف اصلی خود را ایجاد ارتباطات شخصی تعیین کرده است و در این راستا میکوشد.
برای تعیین اینکه کدام پستها بیشترین ارتباط شخصی را با کاربران دارند، لینکدین عوامل ضمنی و صریحی را در نظر میگیرد. برای مثال، از طریق نظریات، اشتراکها و واکنشها به کسانی که مستقیماً با آنها در ارتباط بودهاید، ارتباطات شخصی شما را تشخیص میدهد. همچنین اطلاعات مربوط به نمایهها، از قبیل علایق و مهارتها و اینکه کاربر با چه کسانی همکاری میکند، ازجمله سایر عوامل تشخیص ارتباطات شخصی شما و نمایشدادن پستهای شما به آنهاست، و البته بالعکس. - ارتباط علایق
ممکن است از نزدیک با شخصی در لینکدین در ارتباط باشید، اما این الزاماً بدان معنا نیست که به محتوای او علاقهمندید. به همین دلیل، الگوریتم لینکدین میزان وابستگی پست به علایق شخصی را براساس گروههایی که کاربران در آنها هستند و همچنین هشتگها، افراد و صفحاتی که دنبال میکنند تعیین میکند.
طبق گفتۀ بلاگ مهندسی لینکدین، این الگوریتم همچنین به زبان پست، شرکتها، افراد و موضوعات ذکرشده در آن پست نگاه میکند و آنها را در نظر میگیرد. - احتمال تعامل
تعامل کلید موفقیت عملکرد الگوریتم است. الگوریتم لینکدین این مؤلفه را در دو مرحله رتبهبندی میکند:- در ابتدا الگوریتم احتمال بهاشتراکگذاشتن، نظردادن یا واکنش به یک پست را ارزیابی میکند. این ممکن است براساس محتوایی که در گذشته دوست داشتهاید و به اشتراک گذاشتهاید و همچنین افرادی که بیشتر اوقات با آنها تعامل دارید، اندازهگیری شود. لینکدین این عمل را «بهینهسازی چندهدفه» مینامد.
- در مرحلۀ دوم، همانطور که لینکدین بیان میکند، «این مدل همچنین بازخورد بهموقع از سازندگان محتوا را در نظر میگیرد.» به عبارت دیگر، پس از انتشار پست، چنانچه هرچه سریعتر تعاملات انجام شود، احتمال بیشتری وجود دارد که لینکدین آن را در فید دیگران قرار دهد.
تنظیم نحوۀ نمایش پستها در فید لینکدین
تحقیقات نشان دادهاند که مرتبطبودن محتوا با اقبال بهتری از طرف کاربران لینکدین مواجه شده است. به همین دلیل، صفحۀ اصلی بهطور پیشفرض روی پستهای «برتر» تنظیم میشود. اما کاربران میتوانند فید خود را به روش زیر، به نمایش پستهای اخیر تغییر دهند:
- فقط کافی است که وارد فید لینکدین شویم،
- پایین کادر Start a post، در سمت راست آن، یک فلش کوچک وجود دارد که کنار آن بهطور پیشفرض Sort by Top نوشته شده است،
- با کلیک روی آن میتوانیم انتخاب کنیم که پستهای برتر به ما نشان داده شوند یا پستهای اخیر (Recent).
البته باید این نکته را یادآوری کرد که این تنظیمات را در مرورگرهای تلفن همراه نمیتوان اعمال کرد. در ادامه تصویری که خود لینکدین از الگوریتم خود منتشر کرده است مشاهده میکنید: