ایگنور چیست؟

ایگنور در توییتر چیست؟

سری به تنظیمات تلفن همراه خود بزنید و ببینید چند ساعت از زمان امروزتان صرف دیدن نوزادان، گربه‌ها، سلفی‌ها یا جملات نه‌چندان مفید دیگران شده است. برخی از ما می‌خواهیم کتاب بنویسیم، روزانه نیم‌ساعت یوگا تمرین کنیم، با فرزندان خود بیشتر وقت بگذرانیم یا با دوستی قدیمی تماس بگیریم. در انتهای روز زمانی که هیچ‌یک از این کارها را انجام نداده‌ایم، نداشتن زمان را بهانه می‌کنیم؛ این در حالی است که در خوشبینانه‌ترین حالت، ۲ ساعت از زمان خود را در رسانه‌های اجتماعی چرخیده‌ایم.

گاهی نیز خودمان به این موضوع آگاه هستیم و قصد داریم زمان استفاده از رسانه‌های اجتماعی را کاهش دهیم، ولی زمانی که تلفن همراه خود را روشن می‌کنیم، چندین نوتیفیکیشن از دوستان و آشنایان در چندین پلتفرم مختلف می‌بینیم که چشم‌پوشی از آن‌ها بسیار سخت خواهد بود. اینجاست که ایگنورکردن به دادمان می‌رسد.

در این نوشته به معنای ایگنورکردن (Ignore) در رسانه‌های اجتماعی و روش انجام این کار در توییتر، خواهیم پرداخت.

ایگنورکردن چیست؟

ایگنورکردن (Ignore) درواقع کلمه‌ای انگلیسی و به‌معنای نادیده‌گرفتن است. این اصطلاح بیشتر توسط کاربران رسانه‌های اجتماعی، خصوصاً کاربران توییتر استفاده می‌شود.

ایگنورکردن در رسانه‌های اجتماعی به چه معناست؟

ایگنورکردن در رسانه‌های اجتماعی درواقع نوعی بلاک‌کردن است، ولی ۲ تفاوت اصلی دارد:

  1. طرف مقابلی که ایگنور شده است، متوجه این عمل نمی‌شود.
  2. تعداد دنبال‌کننده‌های طرف مقابل تغییری نمی‌کند.

درواقع با این کار شما همچنان در فهرست مخاطبان فرد قرار دارید، ولی پیام‌‌ها یا پست‌های او را نمی‌بینید.

ایگنورکردن در توییتر

  • در ابتدا نیاز است که چند نکته را درمورد ایگنورکردن در توییتر بدانید:
    • ایگنورکردن در توییتر و اکثر رسانه‌های اجتماعی از طریق گزینۀ میوت (mute) صورت می‌پذیرد.
    • صفحه‌های میوت‌شده می‌توانند شما را فالو را کرده و شما نیز می‌توانید آن‌ها را فالو کنید. میوت‌کردن یک صفحه موجب آنفالو‌شدن آن صفحۀ کاربری نمی‌شود.
    • اگر صفحۀ کاربری یک شخص را میوت کرده باشید، او همچنان می‌تواند به شما دایرکت دهد.
    • شما هیچ نوتیفیکیشنی از اکانت میوت‌شده دریافت نخواهید کرد.
  • زمانی که صفحۀ کاربری‌ای را که فالو دارید، میوت می‌کنید:
    • رپلای‌ها (Replies) و منشن‌های (mentions) حساب‌های کاربری میوت‌شده در اعلان‌ها (Notifications tab) دیده خواهند شد.
    • توییت‌های این کاربران در قسمت تایم‌لاین (timeline) وجود نخواهند داشت (منظور از تایم‌لاین، همان صفحۀ اصلی توییتر است که تمامی توییت‌های فالوئران در آن دیده می‌شود).
  • زمانی که صفحۀ کاربری‌ای را که فالو ندارید، میوت می‌کنید:
    • رپلای‌ها (Replies) و منشن‌های (mentions) حساب‌های کاربری میوت‌شده در اعلان‌ها (Notifications tab) دیده نخواهند شد.
    • توییت‌های این کاربران در قسمت تایم‌لاین (timeline) وجود نخواهند داشت.

چگونه در توییتر صفحۀ کاربری شخصی را میوت کنیم؟

  • گام اول: وارد حساب کاربری شخصی شوید که قصد میوتکردن آن را دارید.
  • گام دوم: روی آیکون سهنقطه کلیک کنید.
  • گام سوم: گزینۀ Mute را انتخاب کنید.

چگونه در توییتر، توییت کاربری را میوت کنیم؟

  • گام اول: در توییت، روی آیکون سه‌نقطه کلیک کنید.
  • گام دوم: گزینۀ Mute را انتخاب کنید.

منابع

۴.۴/۵ | (۵ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.