پیداکردن کار در لینکدین چگونه است؟

روش یافتن شغل دلخواه از لینکدین

احتمالاً شما هم شنیده‌اید که لینکدین، شبکۀ اجتماعی مخصوص افراد شاغل و متخصص است. یکی از کاربردهای لینکدین، پیداکردن شغل یا پیداکردن کارمند است. اغلب افراد وقتی که دنبال پیداکردن کار در لینکدین هستند، پست جدیدی می‌گذارند و در آن می‌گویند که به دنبال یافتن شغل جدیدی هستند.

اما لازم است بدانید که پیداکردن کار در لینکدین به همین راحتی هم نیست! برای اینکه کارفرماها را تحت‌تأثیر خود قرار دهید، باید اصول خاصی را رعایت کنید. در ادامۀ این مطلب از وی‌پدیا به شما خواهیم گفت که چطور از طریق شبکۀ اجتماعی لینکدین، شغل مورد علاقۀ خود را پیدا کنید.

چرا لینکدین یکی از بهترین مکان‌ها برای پیداکردن کار است؟

توضیح دربارۀ این سؤال را با یک مثال شروع می‌کنیم: تصور کنید که شما به دنبال خرید یک مدل لباس مجلسی هستید. اگر برای تهیۀ آن به بازار خرید کفش مراجعه کنید، آیا محصول موردنظر خود را پیدا خواهید کرد؟ مطمئناً پاسخ این سؤال خیر است. حتی اگر بتوانید در میان مغازه‌های کفش‌فروشی یک لباس مجلسی پیدا کنید، احتمالاً گزینههای زیاد و متنوعی را نمی‌بینید.

شبکۀ اجتماعی لینکدین نیز مخصوص افراد شاغل است؛ بنابراین برای پیداکردن کار و دیدن گزینه‌های متنوع، باید به ‌سراغ آن برویم. طبق آمار سایت Jobvite، حدود ۸۷% از کارفرماها برای پیداکردن کارمند موردنظر خود در لینکدین جست‌و‌جو می‌کنند. همین آمار کافی است تا بدانیم گستردگی بازار کار در لینکدین چقدر است.

علاوه‌براین، ما در لینکدین این فرصت را داریم که پیش از مصاحبه با کارفرما، از طریق پست‌ها و اطلاعات حساب‌ کاری، تخصصها و برتریهای خود را نشان دهیم. نکتۀ مهم دیگر این است که افراد بسیاری در این شبکۀ اجتماعی عضو هستند و به‌ همین دلیل، احتمال پیداکردن کار در این فضا بیشتر است.

۱۱ راهکار کاربردی برای پیداکردن کار در لینکدین

داشتن یک حسابکاربری حرفهای، راهی مهم برای پیداکردن کار در لینکدین محسوب می‌شود. همچنین، لازم است بدانید که ساختن یک حساب‌ کاربری به‌روز و کامل، نوعی مهارت بوده و هرکسی توانایی انجام آن را ندارد. در ادامه، ۱۱ راهکار کاربردی را توضیح می‌دهیم که به کمک آن می‌توانید یک حساب‌ کاربری حرفه‌ای در لینکدین ساخته و به‌ شغل مورد علاقۀ خود برسید.

۱) با داستان‌سرایی، خود را در ذهن همه ماندگار کنید

افراد زیادی در لینکدین پست می‌گذارند و از تجربه‌های خود صحبت می‌کنند، اما فقط آن افرادی به یاد می‌مانند که داستان‌سرایی قوی دارند. افراد استخدام‌کننده نیز هر روز با هزاران نفر در ارتباط هستند. استفاده از تکنیک داستان‌سرایی در پست‌های لینکدین می‌تواند شما را در ذهن کارفرماها ماندگار کند.

برای مثال، اگر قصد دارید درخواست شغل خود را به‌عنوان یک پست در لینکدین منتشر کنید، خیلی عادی نگویید که من به دنبال پیداکردن کار هستم. داستانی از خود بگویید و در دل آن داستان، درخواست خود را مطرح کنید. داستان‌ها خیلی به‌یاد‌ماندنی‌تر از جملات معمولی و تکراری برای درخواست کار هستند.

۲) دربارۀ آنچه نمی‌خواهید، صحبت نکنید

اگر پیش از این کار تولید محتوا انجام می‌دادید و اکنون می‌خواهید وارد حوزۀ شبکه شوید، باید پست‌ها، مهارت‌ها و مسائل مرتبط با شبکه را در صفحۀ خود منتشر کنید. اگر مدام از همان کار قبلی خود بگویید، نمی‌توانید کارفرماها را جذب خود کنید. برای پیداکردن کار در لینکدین باید فعالیت‌های شما در راستای همان چیزی باشد که واقعاً می‌خواهید.

۳) مدام خود را به‌روز کنید

درست است که صفحۀ لینکدین همانند یک رزومۀ آنلاین است، اما نباید محتوای آن همیشه ثابت باشد. سعی کنید هرچند وقت یک‌ بار پروفایل خود را بهروزرسانی کنید و تمام تغییرات ریز یا درشت خود را درزمینۀ کاری ثبت کنید. برای مثال، اگر در چند وقت اخیر یک دورۀ هرچند کوچک را دیده‌اید، آن را به پروفایل لینکدین خود اضافه کنید.

کارفرماها وقتی که به صفحۀ لینکدین شما مراجعه می‌کنند و می‌بینند که آخرین به‌روزرسانی برای مدت‌ها پیش است، می‌فهمند که شما فرد فعالی نیستید و این مورد، تصویر بدی را از شما در ذهن آن‌ها ایجاد خواهد کرد.

۴) از تصویرها و ویدئوها استفاده کنید

بیشتر مردم، محتواهای تصویری و بصری را بیشتر از متن‌های مختلف دوست دارند. سعی کنید در پست‌های خود حتماً از عکس استفاده کرده و به متن خالی اکتفا نکنید. همچنین می‌توانید عکس گواهی‌نامۀ دوره‌هایی را که گذرانده‌اید در پروفایل لینکدین خود اضافه کنید تا حساب‌ کاربری جذاب‌تری داشته ‌باشید.

۵) همیشه پاسخ‌گو باشید

اگر به دنبال پیداکردن کار در لینکدین هستید، بهتر است در فواصل زمانی کوتاه، لینکدین خود را چک کنید تا اگر کسی به شما پیام داده ‌بود، پاسخ‌گو باشید. اینکه کارفرما برای انجام کار به شما پیام دهد و شما پیام او را دو روز بعد جواب دهید، اصلاً جلوۀ خوبی برای شخصیت حرفه‌ای شما نخواهد داشت.

علاوه‌بر‌این، حتماً ایمیل و شماره‌تلفن خود را در پروفایل لینکدین اضافه کنید تا کارفرماها بتوانند راحت‌تر با شما در تماس باشند.

۶) مستقیماً با کارفرماها در ارتباط باشید

اگر مدیر خوب و ایدئال خود را در لینکدین پیدا کردید، منتظر نباشید تا او درخواست همکاری را برای شما ارسال کند. می‌توانید بهطور مستقیم به او پیام دهید و شانس خود را برای پیداکردن کار در لینکدین امتحان کنید.

برای پیدا کردن کار از طریق لینکدین مستقیما با کارفرما در ارتباط باشیدلازم است بدانید که بیشتر مدیرها و کارفرماها، روزهای تعطیل یا بعدازظهرها به شبکه‌های اجتماعی خود سر می‌زنند. بهتر است شما نیز در این زمان‌ها به افراد موردنظر خود پیام دهید تا احتمال دیده‌شدن پیام‌های شما توسط آن‌ها بیشتر شود.

۷) کلمات موجود در پروفایل خود را با دقت بنویسید

شبکۀ اجتماعی لینکدین همانند گوگل، روی انتخاب کلمات کلیدی حساس است. همان‌طور که می‌دانید، در لینکدین هم قابلیت جستوجو وجود دارد. برای مثال، زمانی که کارفرماها بخواهند فردی را برای جایگاه شغلی کارشناس تولید محتوا انتخاب کنند، این سه کلمه را سرچ می‌کنند و افراد مرتبط با آن شغل را می‌بینند.

بنابراین، اولین قدم برای دیده‌شدن توسط کارفرما این است که کلمات کلیدی مناسبی را در پروفایل خود استفاده کنیم. برای مثال، اگر تخصص شما برنامه‌نویسی است، در پروفایل خود عبارت برنامه‌نویس پایتون را قرار دهید تا کارفرماها راحت‌تر بتوانند شما را پیدا کنند.

۸) سایر شبکه‌های اجتماعی خود را نیز بررسی کنید

حتماً محتوای سایر شبکه‌های اجتماعی خود را نیز بررسی کنید. کارفرمایانی که حساب ‌کاربری لینکدین شما را بررسی می‌کنند، ممکن است به‌ سایر حساب‌های کاربری شما در شبکه‌های اجتماعی مختلف نیز سر بزنند. اگر محتوای زننده و نامناسبی در آن‌ها وجود داشته ‌باشد، تأثیر بدی بر ذهن کارفرما خواهد داشت.

۹) تمام فیلدهای موجود در حساب‌کاربری را پر کنید

سعی کنید هیچ قسمتی را در حساب‌کاربری لینکدین خود خالی نگذارید. مهم‌ترین قسمتی که نباید خالی گذاشته‌ شود، عکس پروفایل شماست. اگر عکس پروفایل خوبی نداشته باشید، کارفرماها به شما اعتماد نمی‌کنند و ممکن است در پیداکردن کار مورد علاقۀ خود دچار مشکل شوید.

همچنین، لازم است عکس پروفایل خود را بهروز کنید و عکس‌های قدیمی را در این فیلد قرار ندهید. سایر قسمت‌های موجود در لینکدین مثل دربارۀ من، مهارت‌ها، دوره‌ها و… را نیز به‌طور کامل پر کنید تا کارفرماها اطلاعات بیشتری را دربارۀ شما بدانند. پرکردن بخش دربارۀ من یا Summery نیز تأثیر زیادی در ذهن کارفرما دارد. سعی کنید این بخش را تا حد امکان خلاقانه و به‌یادماندنی بنویسید.

۱۰) از دیگران تأیید بگیرید

یکی دیگر از قسمت‌های مهم در لینکدین، فیلد Recommendations است. از دیگران بخواهید که در این قسمت، نظرات مثبت خود را دربارۀ شما بنویسند. برای مثال، اگر همکاران گذشتۀ شما نظرات خوبی را در این قسمت بنویسند، کارفرماها برای کارکردن با شما تمایل بیشتری نشان می‌دهند.

۱۱) از قابلیت open to work استفاده کنید

یکی از راه‌هایی که می‌توان به کمک آن جویای کار بودن را به سایرین نشان‌ داد، استفاده از قابلیت open to work لینکدین است. زمانی که از این قابلیت استفاده می‌کنید، یک نوار سبزرنگ به عکس پروفایل شما اضافه شده و تمام افراد می‌توانند آن را ببینند. با این کار، مخاطب‌ها و کارفرماها می‌فهمند که شما به دنبال کار هستید و احتمال یافتن شغل، افزایش می‌یابد.

معرفی بخش Jobs در لینکدین

داخل صفحۀ لینکدین هرکاربر، قسمتی به‌نام Jobs وجود دارد. وقتی وارد این قسمت می‌شوید، دو فهرست My jobs و Post a job را می‌بینید. فهرست اول، شرکت‌هایی را که شما به آن‌ها درخواست کار داده‌اید نشان می‌دهد. وقتی روی فهرست دوم کلیک می‌کنید، گزینه‌هایی به‌شما نشان‌داده می‌شود که با پرکردن آن‌ها می‌توانید یک آگهی شغلی به عنوان کارفرما، منتشر کنید.

در پایین این دو فهرست، گزینه‌ای به ‌نام Search jobs وجود دارد که شما با کلیک روی آن و نوشتن عنوان شغلی موردنظر خود، می‌توانید آگهیهای شغلی مرتبط با آن را ببیند. این بخش کمک می‌کند که پیداکردن کار در لینکدین راحت‌تر پیش رود و افراد بتوانند زودتر به موقعیت شغلی خود دست ‌یابند.

جمع‌بندی

در این مطلب، دربارۀ راه‌هایی صحبت کردیم که به کمک آن می‌توان در لینکدین کار پیداکرد. گفتیم که شبکۀ اجتماعی لینکدین، جامعه‌ای بزرگ متشکل از افراد شاغل و کارفرماست که پیداکردن کار در آن راحت‌تر از کانال‌های دیگر است.
همچنین گفتیم که برای پیداکردن کار در لینکدین باید یک پروفایل حرفه‌ای داشته باشیم. ساخت یک پروفایل حرفه‌ای مهارتی است که هرکسی ندارد و افراد دارای آن، از بقیه جلوتر هستند.

ازجمله نکاتی که باید برای داشتن یک پروفایل حرفه‌ای رعایت کنید می‌توان به استفاده از تکنیک داستان‌سرایی، صحبت‌کردن دربارۀ مسائل مرتبط، به‌روزکردن حساب‌کاربری و… اشاره کرد. همچنین برای یافتن موقعیت‌های شغلی مختلف می‌توانید از قسمت Jobs لینکدین نیز استفاده کنید.

۵/۵ | (۲ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.