ریکامندیشن جنریتور لینکدین چیست؟ + معرفی ۳ ابزار ریکامندیشن جنریتور
نحوۀ استفاده از Recommendation Generator Linkedin
اگر چرخی در حسابهای کاربری افراد مختلف در لینکدین زده باشید، احتمالاً توجهتان به توصیهنامههایی (Recommendation) که افراد برای یکدیگر نوشتهاند، جلب شده است. ریکامندیشن درواقع متن کوتاهی است که میتوانید بهعنوان کارفرما یا همکار، برای فردی که با او همکاری داشتهاید، بنویسید. متن ریکامندیشن اغلب شامل نکات مثبت همکاری با آن فرد است که بهعنوان مهر تأییدی بر صلاحیت آن فرد عمل میکند و میتواند توجه کارفرمایان دیگر را به خود جلب کند.
حالا اگر قصد نوشتن ریکامندیشن برای فردی را دارید، اما گیر افتادهاید و نمیدانید که دقیقاً آن را چطور بنویسید، این مطلب را تا انتها بخوانید؛ شما را با ریکامندیشن جنریتور (Recommendation Generator) لینکدین و نحوۀ استفاده از آن آشنا میکنم.
توصیهنامه یا ریکامندیشن (Recommendation) چیست و چرا اهمیت دارد؟
ریکامندیشن یا توصیهنامه یکی از اصطلاحات لینکدین است؛ برای آشنایی با تمامی اصطلاحات لینکدین، پیشنهاد میکنم مطلب فهرست اصطلاحات فارسی لینکدین را بخوانید. توصیهنامۀ لینکدین مثل یک تقدیرنامه است که توسط یکی از اعضای لینکدین نوشته میشود تا بهنوعی کیفیت کار شما و تواناییهایتان را تضمین کند. نوشتن توصیهنامه زمان و توجه بیشتری میطلبد؛ زیرا میتواند مهر تأییدی بر همۀ تواناییها و مهارتهایی باشد که در حساب کاربری خود به اشتراک گذاشتهاید.
زمانی که همکار یا کارفرمای شما از مهارتها و تجربههایتان مینویسد، این امکان را به کارفرمایان بعدی میدهد که شما و تواناییهایتان را بیشتر و بهتر بشناسند و برای همکاری با شما مشتاقتر شوند. پس بهتر است این نکته را در نظر داشته باشید و اگر از کارکردن با فردی کاملاً رضایت دارید، برای او توصیهنامه بنویسید یا از همکاران خود بخواهید که برای شما بنویسند.
۴ ویژگی مهم یک توصیهنامۀ کامل
برای اینکه یک ریکامندیشن خوب و کامل بنویسید، لازم است نکاتی را رعایت کنید. در ادامه ۴ ویژگی مهم را که یک ریکامندیشن کامل باید داشته باشد، معرفی میکنم:
۱) در آن به جزئیات پرداخته شود
هرچه جزئیات بیشتری به توصیهنامۀ خود اضافه کنید، خوانندگان علت توصیۀ شما را بهتر متوجه میشوند. فقط یک یا دو جمله ننویسید و بگویید «کارکردن با او خوب بود»، زیرا این جمله هیچ اطلاعاتی را که شامل علت خوببودن همکاری باشد، بیان نمیکند.
۲) جالب باشد
هیچکس نمیخواهد یک ریکامندیشن طولانی، خستهکننده و خشک را بخواند. بنابراین آن را تبدیل به یک متن جالب کنید. اولین جملۀ شما باید توجه خواننده را جذب کند و او را به خواندن تشویق کند. درحالیکه جملۀ آخر شما باید قدرتمند باشد تا ریکامندیشن را با انرژی خوب و نکتهای مثبت به پایان برساند.
۳) قابل درک و تشخیص باشد
بهجای اینکه مبهم بنویسید و بگویید که او فردی حرفهای است، سعی کنید بهصورت واضحتر، مهارتها، تواناییها یا هر چیزی را که این شخص را در نظر شما شایسته کرده است، ذکر کنید. حتماً خصوصیت قابل توجهی بوده است، پس حتماً در متن ذکر کنید.
۴) شخصیسازیشده باشد
توصیۀ شما براساس تجربۀ شخصی شما با این فرد است. جزئیاتی دربارۀ رابطۀ حرفهای خود بنویسید تا کاملاً مشخص باشد که این نوشته دربارۀ شخص و خصوصیات اوست و یک نوشتۀ کلی نیست.
ریکامندیشن جنریتور لینکدین چیست و چگونه کار میکند؟
ریکامندیشن جنریتور ابزاری است که به شما کمک میکند یک ریکامندیشن مناسب آماده کنید. فقط کافی است دادههای اولیه را در فرم تکمیل کنید، و هوش مصنوعی چند نمونه ریکامندیشن شامل نام، شرکت، موقعیت و مهارتهایی را که شما اضافه کردهاید، تولید میکند. شما میتوانید از نمونههای تولیدشده، هرکدام را که میخواهید، انتخاب کنید.
۳ ابزار ریکامندیشن جنریتور
همانطور که پیشتر هم اشاره شد، از ابزارهای مختلفی برای نوشتن ریکامندیشن میتوان استفاده کرد که در ادامه ۳ ابزار رایگان و پرطرفدار در این زمینه را معرفی میکنم:
۲) Vanling
در نظر داشته باشید که این ابزارها از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنند و اگر قصد نوشتن ریکامندیشن به زبان انگلیسی را دارید، میتوانید از این ابزارها استفاده کنید.
اگر شما هم ابزار ریکامندیشن جنریتور دیگری میشناسید، در کامنت معرفی کنید.