چرا باید پست اینستاگرام را در استوری منتشر کرد؟

5 دلیل برای ضرورت انتشار پست‌ در استوری

نمی‌توانیم در اینستاگرام به فکر افزایش مشارکت و بازدید صفحۀ‌ خود باشیم، اما قدرت استوری را در آن نادیده بگیریم. این استوری‌ها هستند که باعث پویایی صفحۀ ما می‌شوند و کمک می‌کنند داستان برند و کسب‌وکار خود را به گوش مخاطبان برسانیم؛ اما سؤال اینجاست که چرا باید در تقویم محتوایی خود، جایی را به نشر پست‌های خود در استوری اختصاص دهیم؟ آیا این نوعی دوباره‌کاری محسوب نمی‌شود و تکرار در یادآوری، مخاطب را خسته نمی‌کند؟ در این مطلب از وی‌پدیا به این سؤالات پاسخ می‌دهیم.

به ۵ دلیل، باید پست‌های خود را استوری کنید

با استوری‌کردن پست‌، به افزایش اینگیجمنت آن و درنتیجه به رشد صفحۀ خود کمک می‌کنیم. از دلایل آن هم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱) توسط تعداد بیشتری از فالوئرهای خود دیده می‌شویم

درست است که در صفحۀ خود افراد مشخصی را دنبال می‌کنیم و انتظار داریم محتوای همۀ آن‌ها را ببینیم، اما طبق الگوریتم اینستاگرام، محتوای کاربرانی در فید (Feed) ما نمایش داده می‌شود که تعامل بیشتری با آن‌ها داشته‌ایم؛ پس طبیعی است که گاهی متوجه پست‌های برخی دوستان نشویم.

متعاقباً فالوئرهای ما هم ممکن است متوجه پست به‌اشتراک‌گذاشته‌شده نشوند. وقتی آن‌ را استوری ‌می‌کنیم، این شانس را ‌که توسط تعداد بیشتری از مخاطبانمان دیده شود افزایش می‌دهیم.

۲) استوری‌ها به‌مدت ۲۴ ساعت در دسترس هستند

دنبال‌کنندگان ما معمولاً از قشرها و مناطق مختلف هستند؛ درنتیجه در ساعات مختلفی صفحات اجتماعی خود را چک می‌کنند. حتی اگر پست را در ساعات اوج بازدید منتشر کنیم، باز هم عده‌ای هستند که آن را نمی‌بینند. با گذشت هر دقیقه، محتوای ما در صفحات کاربران، بیشتر و بیشتر زیر حجمی از محتواهای دیگر دفن می‌شود؛ بنابراین کاربری که ۱۰ یا ۱۵ساعت بعد به صفحۀ خود سر می‌زند، احتمالاً متوجه آن نمی‌شود.

با استوری‌کردن پست، خبر آپلود آن تا ۲۴ ساعت در معرض دید همه قرار خواهد داشت. ظرف این مدت می‌توان با اضافه‌کردن استوری‌های دیگر، بازهم احتمال دیده‌شدن آن را تقویت کرد؛ چون طبق الگوریتم اینستاگرام، با آپلود هر استوری جدید، دوباره در سر خط کادر استوری‌ مخاطب خود‌ قرار می‌گیریم.

۳) می‌توانیم لینک سایت یا فراخوان‌ به ‌اقدام خود را در استوری قرار دهیم

امکان قراردادن لینک یا فراخوان ‌به ‌اقدامِ قابل کلیک در پست‌ها وجود ندارد. عده‌ای معتقدند نوشتن لینک در کپشن از نظر الگوریتم اینستاگرام یک امتیاز منفی محسوب می‌شود؛ چون کاربر را به خروج از پلتفرم تشویق می‌کند. البته این شبکۀ اجتماعی در سایت خود دراین‌باره چیزی نگفته است، اما می‌دانیم که پلتفرم‌های اجتماعی هیچ‌وقت به‌صورت شفاف از عملکرد الگوریتم خود صحبت نمی‌کنند.

با‌این‌‌حال، در استوری می‌توانیم لینک سایت یا صفحۀ فرود خود را بگذاریم. کاربر با یک ‌کلیک وارد این صفحات می‌شود و می‌تواند اطلاعات بیشتری کسب کند، یا اقدامی را که از او خواسته‌ایم انجام دهد.

۴) در استوری فرصت داریم که علت مهم‌بودن پست را به مخاطبان توضیح بدهیم

در استوری‌ها می‌توانیم اطلاعات بیشتری را دربارۀ محتوای پست ارائه کنیم و به مخاطبان خود توضیح دهیم که چرا باید آن را ببینند. در این بخش، باید از جادوی داستان‌سرایی استفاده کنیم: از دلیل تصمیممان برای نشر چنین‌ پستی بگوییم، پشت‌صحنۀ تولید آن را نشان دهیم یا توضیح دهیم که با مطالعۀ آن، چه چیزی عایدشان می‌شود.

هرچه در این بخش جذاب‌تر عمل کنیم، به کاربران برای دیدن پست انگیزۀ بیشتری می‌دهیم و با هیجان بیشتری آن‌ها را به مشارکت ترغیب می‌کنیم. حتی کاربرانی که قبلاً سطحی‌وار از کنار این محتوا گذشته بودند، برمی‌گردند و این‌بار نگاهی دقیق‌تر به آن می‌اندازند.

۵) می‌توانیم پست‌های قدیمی خود را یادآوری کنیم

پست‌های قدیمی موجود در صفحه، به ‌مرور زمان و با اضافه‌شدن هر پست جدید، پایین‌ و‌ پایین‌تر می‌روند و به فراموشی سپرده می‌شوند. به‌ندرت پیش می‌آید که کاربران جدید، صفحات ما را برای دیدن آن‌ها اسکرول کنند. می‌توانیم هرازگاهی، پست‌های قدیمی خود را در استوری یادآوری کنیم و به این ترتیب، مشارکت آن‌ها را بالا ببریم.

از طرفی، ایده‌یابی و تولید محتوای جدید، فرایندی زمان‌بر است. استفاده از این تکنیک، به ما فرصت بیشتری برای خلق محتواهای جدید می‌دهد و اجازه نمی‌دهد در این مدت، در ذهن کاربران به فراموشی سپرده شویم.

پس، از قابلیت استوری به نفع استراتژی اینستاگرام‌مارکتینگ خود استفاده کنید و تعاملات ارگانیک خود را افزایش دهید.

منابع

۵/۵ | (۳ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.