تفاوت روم و کلاب در کلاب هاوس در چیست؟

برای حضور حرفه‌ای در شبکه‌های اجتماعی باید با چم‌وخم‌های هر شبکه آشنا شوید تا بتوانید بیشترین بهره را از آن‌ها ببرید. به‌طور معمول، وقتی سروکلۀ شبکۀ اجتماعی جدیدی پیدا می‌شود، با خودش اصطلاح‌ها و ویژگی‌های خاص خودش را می‌آورد؛ کلاب هاوس هم به‌عنوان شبکه‌ای نوظهور از این قاعده مستثنا نیست.

در این مطلب از وی‌پدیا مجله‌ی صباویژن قرار است تفاوت دو اصطلاح این شبکۀ اجتماعی، یعنی روم و کلاب را با هم مرور کنیم. پس با ما همراه باشید.

تفاوت روم و کلاب در کلاب هاوس

اگر بخواهیم خیلی سریع و شفاف تفاوت این دو را بگوییم، می‌توان گفت که کلاب (Club) را می‌توان شبیه یک کامیونیتی یا اکوسیستم در نظر گرفت و روم (Room) را هم مشابه رویدادهایی که در آن کامیونیتی یا اجتماع برگزار می‌شود، دانست. روم به‌نوعی زیرمجموعۀ کلاب است. تفاوت دیگرشان در این است که کلاب به‌صورت دائمی وجود دارد، ولی روم موقتی است (البته به‌تازگی قابلیت بازپخش روم‌ها به کلاب هاوس اضافه شده است).

می‌توانید روم‌های زیادی زیر چتر یک کلاب درست کنید و درمورد مسائل مربوط به آن کلاب صحبت کنید. به‌طور مثال، کلابی با موضوع شبکۀ اجتماعی ایجاد می‌کنید؛ می‌توانید در روزهای متفاوت، با ساخت روم‌های مختلفی با موضوع اینستاگرام، لینکدین، توییتر یا حتی خود کلاب هاوس با دیگران درمورد این شبکه‌ها صحبت می‌کنید.

به‌علاوه، دنبال‌کردن یک کلاب، مشابه دنبال‌کردن افراد است. وقتی در کلابی عضو شوید، روم‌هایی را که در آن کلاب در حال برگزاری است، در تالار ورودی (Hallway) خود می‌بینید. همچنین ممکن است به‌واسطۀ این عضویت، اعلان‌هایی را برای روم‌های در حال برگزاری یا روم‌های آینده (Scheduled) این کلاب دریافت کنید.

البته امکان دارد روم یا کلابی ساخته باشید و به هر دلیلی بخواهید آن را حذف کنید و ندانید که چطور باید آن‌ها را حذف کنید؛ نگران نباشید، چراکه ما در وی‌پدیا مطلبی را با عنوان «چگونه در کلاب‌هاوس یک روم را حذف کنیم؟» برایتان تدارک دیده‌ایم. می‌توانید این روش‌ها را امتحان کنید.

بعضی از کلاب‌ها این مجوز را به همۀ اعضا می‌دهند که رومی را باز کنند؛ اما در بیشتر آن‌ها این مدیران کلاب هستند که مجوز ایجاد روم را دارند. ممکن است برخی کلاب‌ها، روم‌های خصوصی برگزار کنند که برای حضور در آن‌ها باید عضو این کلاب‌ها باشید؛ چراکه فقط و فقط اعضای کلاب می‌توانند در آن حضور پیدا کنند. می‌توانید از این ویژگی برای برگزاری جلسه‌های خصوصی چندنفره استفاده کنید.

منابع

۵/۵ | (۲ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.