چگونه با استفاده از شماره‌ی تلفن همراه‌، افراد را در توییتر پیدا کنیم؟

آیا شما به‌تازگی وارد فضای توییتر شده‌اید و دوست دارید هرچه زودتر حساب کاربری دوستانتان را پیدا کنید؟

اگر دقت کرده باشید، زمانی که حساب توییتر خود را فعال می‌کنید، تلفن همراه و آدرس ایمیلی از شما درخواست می‌شود. این کار صرفاً برای امنیت حساب کاربری شما نیست، بلکه می‌توانید با دوستان قدیمی خود نیز در این فضا ارتباط برقرار کنید. بنابراین نیاز است که تلفن همراه و ایمیل معتبری را در اختیار توییتر قرار دهید تا بتوانید نزدیکان خود را پیدا کنید.

با گام‌هایی که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد، حساب کاربری توییتر مخاطبان تلفن همراهتان، نمایش داده می‌شود.

چگونه با استفاده از شماره‌‌تلفن همراه‌، افراد را در توییتر پیدا کنیم؟

برای پیداکردن حساب کاربری توییتر افرادی که در فهرست مخاطبان‌ خود ذخیره دارید، این گام‌ها را دنبال کنید:

  • در تلفن همراهتان اپلیکیشن توییتر را باز کنید. سپس آیکون سه‌خط مربوط به تنظیمات را فشار دهید.
  • گزینۀ Settings and privacy و سپس در منوی بازشده، Privacy and safety را انتخاب کنید.
  • پس از آن گزینۀ Discoverability and contacts را لمس کنید.
  • حال گزینۀ Sync address book contacts را فعال کنید. حالا حساب کاربری تمامی مخاطبانتان که از توییتر استفاده می‌کنند، نمایش داده می‌شود.

نکتۀ ۱: با فعال‌کردن Sync address book contacts، هر زمان که شماره‌تلفن شخص جدیدی را در مخاطبان‌ خود ذخیره کنید، اگر شخص در توییتر حساب کاربری داشته باشد، برای شما نمایش داده می‌شود.

نکتۀ ۲: اگراطمینان دارید که یکی از دوستان شما در توییتر حساب کاربری دارد، ولی با انجام این تنظیمات، همچنان او را پیدا نکردید، احتمالاً شخص مورد نظر، با شماره‌موبایل دیگری در توییتر فعالیت می‌کند.

چگونه این ویژگی را متوقف کنیم؟

  • در توییتر، آیکون سه‌خط مربوط به تنظیمات را فشار دهید.
  • گزینۀ Settings and privacy را انتخاب کرده و سپس در منوی بازشده، Privacy and safety را بفشارید.
  • گزینۀ Discoverability and contacts را لمس کنید.
  • حال گزینۀ Sync address book contacts را غیرفعال کنید.

نکته: با انجام این تنظیمات، فقط حساب کاربری مخاطبان جدید در توییتر شما نمایش داده نمی‌شود، و مخاطبان قبلی همچنان در توییتر شما قرار دارند. اگر می‌خواهید مخاطبان قبلی نیز از حساب توییتر شما حذف شوند، گام‌های بعدی را دنبال کنید.

چگونه مخاطبان تلفن همراهمان را از حساب کاربری توییتر حذف کنیم؟

  • در توییتر، آیکون سه‌خط مربوط به تنظیمات یا آیکون پروفایل خود را فشار دهید.
  • گزینۀ Settings and privacy و سپس Privacy and safety را انتخاب کنید.
  • گزینۀ Discoverability and contacts را لمس کنید.
  • حال گزینۀ Remove all contacts را انتخاب کنید (تأیید را نیز فشار دهید).

نکته: در نظر داشته باشید که با انجام این کار، تمامی مخاطبان در یک لحظه پاک نمی‌شوند و کمی زمان می‌برد. بنابراین اگر همچنان شاهد پیشنهاد حساب کاربری آشنایانتان بودید، تعجب نکنید.

منابع

۵/۵ | (۲ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.