تفاوت فالو و کانکت در لینکدین چیست؟

لینکدین یکی از شبکه‌های اجتماعی است که هدف و فعالیت اصلی آن در حوزۀ تخصص‌ و مهارت‌های شغلی و کاری، یا اصطلاحاً Career افراد مختلفی که عضو آن می‌شوند، تعریف می‌شود. افراد معمولاً از لینکدین برای پیدا‌کردن پوزیشن شغلی مناسب، یا صحبت دربارۀ محل کار و مزایا و معایبی که در حوزۀ تخصصی‌شان با آن‌ها سر‌و‌کله می‌زنند، استفاده می‌کنند.

در لینکدین می‌توانید به دیگران اجازه بدهید با شما کانکت (Connect) شوند یا شما را فالو (Follow) کنند. درواقع، کاربران در صفحۀ پروفایل‌ شما گزینۀ فالو یا کانکت را برای کلیک‌کردن می‌بینند. این دو گزینه چه تفاوتی با هم دارند؟ و بهتر است کدام‌یک را به پروفایل خود اضافه کنیم؟

در این مطلب از وی‌پدیا دربارۀ این تفاوت صحبت خواهیم کرد و توضیح می‌دهیم که چگونه باید آن‌ها را در پروفایل خود فعال کنیم.

فرق فالو و کانکت در لینکدین

فالو و کانکت‌کردن در لینکدین چه فرقی با هم دارند؟

وقتی در پروفایل یک کاربر روی کانکت کلیک می‌کنیم و او می‌پذیرد، ارتباطی دوطرفه شکل می‌گیرد؛ به این معنا که هردو می‌توانیم پست‌ها و محتواهای یکدیگر را در صفحۀ فید خود ببینیم. در ارسال پیام مستقیم (Direct Message) به یکدیگر هم بدون مشکل و راحت خواهیم بود.

اما وقتی روی گزینۀ فالو کلیک کنیم و درخواستمان پذیرفته شود، ارتباطمان یک‌طرفه خواهد بود و فقط ما می‌توانیم محتواهای شخص مقابل را ببینیم؛ درواقع، شخص مقابل چنین دسترسی‌ای ندارد، مگر اینکه او هم ما را فالو کند. در لینکدین به‌صورت پیش‌فرض برای حساب‌های کاربری دکمۀ Connect درج می‌شود و کاربران می‌توانند به‌صورت دستی آن را به Follow تغییر دهند. روش انجام این کار را در بخش‌های بعد بیان می‌کنیم.

در لینکدین پروفایل کانکت داشته باشیم یا فالو؟

در‌این‌باره دو دیدگاه متفاوت وجود دارد و هریک دلایل قابل قبول خود را دارند.

پروفایل دارای فالو، شبکۀ ارتباطی ما را سریع‌تر گسترش می‌دهد و فرصت‌های بیشتری برای ساخت برند و رشد کسب‌وکار در لینکدین فراهم می‌کند. می‌توانیم به دیگران دسترسی بدهیم تا محتواهای ما را راحت‌تر ببینند و درنتیجه بازدید بیشتری دریافت خواهیم کرد. شاید ما نتوانیم در دایرۀ کانکشن‌های ارتباطی اشخاص برجسته‌ای مثل دیوید آگیلوی قرار بگیریم، اما حداقل می‌توانیم از پست‌های او و امثال او بیاموزیم. شخصی که به دنبال رشد فالوئرها، اینفلوئنسرشدن، دریافت بازدید بیشتر و ساخت برند شخصی خود است، حتماً باید به چنین پروفایلی فکر ‌کند.

اما گروهی که موافق کانکت هستند، به هدف اصلی حضور در لینکدین اشاره می‌کنند. مبنای این شبکۀ اجتماعی، ایجاد ارتباط حرفه‌ای با افراد موردنظر و شبکه‌سازی است و مسلماً ساخت چنین شبکه‌ای به توجه، گفت‌وگو و ارتباط دوطرفه نیاز دارد. چنین کاری با قابلیت فالو ممکن نیست؛ آیا کسی که ۵۰۰ یا ۱۰۰۰ فالوئر دارد، همۀ فالوئرهای خود را می‌شناسد و می‌تواند ارتباطی دوطرفه با همه داشته باشد؟

از طرفی بحث اعتماد هم مطرح است؛ شخصی که در شبکۀ ارتباطی ما جای می‌گیرد، اطلاعات تماس یا تغییرات و آپدیت پروفایل را می‌بیند. کانکت فرصت شناخت طرف مقابل و ایجاد این اعتماد را فراهم می‌کند. هرچند برخی از دوستان دستۀ اول پیشنهاد می‌دهند که وقتی کسی ما را فالو می‌کند و او را نمی‌شناسیم به‌جای Ignore، می‌توانیم خودمان دست‌به‌کار شویم؛ یعنی برای مدتی این فرد را دنبال ‌کنیم و وقتی اعتماد حاصل شد، درخواست او را بپذیریم.

چگونه دکمۀ کانکت یا فالو را در صفحۀ لینکدین خود فعال کنیم؟

همان‌طور که گفته شد، هنگام ساخته‌شدن صفحۀ کاربری، دکمه‌ای که به‌صورت پیش‌فرض در پروفایل قرار می‌گیرد Connect است. برای تبدیل آن به Follow کافی است به مسیر زیر برویم:

Setting> Visibility> Visibility of your LinkedIn activity> Followers

در این صفحه گزینۀ Make follow primary را از حالت OFF خارج کنیم.

البته باید این نکته را هم گفت که در پروفایل هر فرد هر دو گزینۀ Follow و Connect در دسترس هستند. حرف ما بر سر دکمۀ اصلی که در معرض دید همه قرار می‌گیرد بود. اما اگر به هر دلیلی نمی‌خواستیم فردی را کانکت یا فالو کنیم، می‌توانیم روی دکمۀ More در صفحۀ کاربری او کلیک کنیم. در این قسمت گزینۀ دوم را برای انتخاب خواهیم دید؛ در پروفایل کانکت گزینه فالو و در پروفایل فالو گزینۀ کانکت.

۴.۶/۵ | (۱۱ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:
3 نظرات
  1. وحید می گوید

    واقعا من هنوزم نفهمیدم فرقشون چیه. خیلی کتابی و رسمی نوشتین 😐. الان فالو کنیم بهتره یا کانکت؟

    1. تیم محتوایی صباویژن می گوید

      سلام دوست عزیز؛ روزتون بخیر.
      مطلب مربوط به «تفاوت فالو و کانکت‌کردن در لینکدین» به‌روزرسانی شد. خواهشمندیم مجددا مطالب فوق را مطالعه کنید. به‌احتمال بسیار زیاد پاسخ سوالتان را دریافت خواهید کرد.
      خیلی خلاصه بخواهیم بگوییم، «فالو کردن» در لینکدین باعث می‌شود تا از تمام فعالیت‌های فرد موردنظر آگاه شوید؛ اما درصورتیکه قصد دارید آن فرد تنها در دایرۀ دنبال‌کنندگان‌تان باقی بماند و تمایلی به رصد فعالیت‌های وی ندارید، از قابلیت «کانکت شدن» استفاده کنید.

  2. کیوان زینلی می گوید

    مطلب کار راه بندازی بود مرسی

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.