چگونه اینفلوئنسر شویم؟

۸ نکتۀ کاربردی برای بلاگر و اینفلوئنسرشدن

اگر بلاگرها و اینفلوئنسرهای مختلفی را در شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌کنید، ممکن است حداقل یک‌ بار به ذهنتان خطور کرده باشد که خودتان هم یک بلاگر یا اینفلوئنسر شوید. تصور ترک یک شغل معمولی و خسته‌کننده و جایگزین‌کردن آن با یک شغل متفاوت‌تر، بسیار هیجان‌انگیز به نظر می‌رسد؛ اما باید بدانید که رسیدن به این هدف آسان نیست.

در این مطلب از وی‌پدیا تفاوت میان بلاگر و اینفلوئنسر و همچنین ۸ نکتۀ کاربردی برای بلاگر و اینفلوئنسرشدن را به شما می‌گویم.

چه تفاوتی میان بلاگرها و اینفلوئنسرها وجود دارد؟ + بیان ۸ نکتۀ کاربردی

 بلاگر شخصی است که دربارۀ موضوع مشخصی (تخصصی یا غیرتخصصی) تولید محتوا می‌کند یا به‌اصطلاح، بلاگ می‌کند. تمرکز بلاگرها بیشتر روی محتواهای آموزشی است؛ مثل بلاگرهای زیبایی، سفر، آشپزی و… .

اینفلوئنسر شخصی است که با سبک زندگی خود و محتوایی که تولید می‌کند، قصد دارد اثر مثبتی بر مخاطبان خود ایجاد کند. اینفلوئنسرها بیشتر جنبه‎‌های مختلف زندگی شخصی خود را با مخاطبانشان به اشتراک می‌گذارند.

بلاگرها و اینفلوئنسرها معمولاً در شبکه‌های اجتماعی ازجمله اینستاگرام، توییتر و لینکدین حضور دارند و تلاش آن‌ها بر جذب مخاطب بیشتر است؛ زیرا با بالارفتن تعداد مخاطبان و میزان تعامل آن‌ها، به‌تبع، درآمد این افراد هم افزایش پیدا می‌کند. البته حضور بلاگرها صرفاً محدود به شبکه‌های اجتماعی نمی‌شود و افرادی که می‌توانند در هر فضای دیگری مثل صفحات وب، محتوای تخصصی تولید کنند، بلاگر محسوب می‌شوند. در ادامه ۸ نکتۀ کاربردی و مفید برای تبدیل‌شدن به بلاگر یا اینفلوئنسر را به شما خواهم گفت.

۱) جایگاه خود را پیدا کنید

برای جذب مخاطب خوب و داشتن فالوئرهای وفادار، باید یک موضوع کلی و سپس یک موضوع فرعی را انتخاب کنید که در آن خود را به‌عنوان متخصص معرفی کنید.

مثلاً اگر «سفر» را به‌عنوان موضوع خود انتخاب می‌کنید، باید موضوعی فرعی مثل «سفر لوکس» یا «سفر با کوله‌پشتی» را انتخاب کنید و در آن تخصص داشته باشید. در غیر این صورت، اگر شروع به نوشتن دربارۀ سفرهای کم‌هزینه کنید و بعد از چند ماه به‌سمت سفرهای لوکس بروید، ممکن است بخش زیادی از مخاطبان خود را از دست بدهید.

بنابراین باید بسته به علاقه و تخصص خود، یک موضوع اصلی و سپس یک موضوع فرعی را انتخاب کنید و تا جایی که می‌توانید روی یادگیری تمرکز کنید و سعی کنید با به‌روز نگه‌داشتن اطلاعات خود، ارزش افزوده‌ای برای مخاطبانتان داشته باشید.

۲) یک نام منحصربه‌فرد انتخاب کنید

مهم است که برای صفحۀ خود نامی انتخاب کنید که کوتاه، منحصربه‌فرد و جذاب باشد و به‌راحتی به خاطر سپرده شود. به این ترتیب، شما قادر به ساختن برند شخصی خود خواهید بود و با آن نام، در ذهن افراد ماندگار خواهید شد. زمانی را به انتخاب نام خود اختصاص دهید و سعی کنید نهایت دقت و توجه را هنگام انتخاب اسم مناسب داشته باشید.

۳) استراتژی بچینید و برنامه‌ریزی کنید

تبدیل‌شدن به بلاگر یا اینفلوئنسر موفق، بدون داشتن استراتژی و برنامه‌ریزی، غیرممکن است. بسیار مهم است که در این زمینه مطالعه داشته باشید و دانش خود را دربارۀ حضور اصولی و مؤثر در هریک از شبکه‌های اجتماعی که در آن فعالیت می‌کنید، بالا ببرید.

چیدن یک استراژی محتوایی به شما کمک می‌کند که ذهنیت منسجم‌تر و برنامه‌ریزی‌شده‌تری نسبت به حضور خود در شبکه‌های اجتماعی داشته باشید. پس سعی کنید یک استراتژی محتوایی اصولی و البته منعطف طراحی کنید که بتوانید برحسب شرایط، تغییراتی در آن ایجاد کنید.

۴) کیفیت محتوای تولیدشدۀ خود را بالا نگه دارید

کیفیت محتواهایی که تولید می‌کنید، چه از نظر محتوای نوشتاری و چه بصری، اهمیت بالایی دارد. در دنیای پررقابت امروز که بلاگرها و اینفلوئنسرها همواره در تلاش‌اند تا باکیفیت‌ترین محتواها را در اختیار مخاطبان خود بگذارند، اگر شما کیفیت بالایی را برای محتواهای خود در نظر نگیرید، قطعاً دیده نخواهید شد. به ‌دنبال ایده‌های خلاقانه و نوآورانه باشید، رقبای خود را بشناسید و سعی کنید نسبت به آن‌ها متفاوت‌تر عمل کنید.

۵) بازاریابی و شبکه‌سازی را یاد بگیرید

اگر دانش کافی دربارۀ بازاریابی دیجیتال داشته باشید، حضور موفق‌تری را تجربه خواهید کرد. اما اگر خودتان زمان کافی برای یادگرفتن این دانش را ندارید، از یک دیجیتال مارکتر کمک بگیرید و از او بخواهید که به‌عنوان مشاور، به شما کمک کند. شبکه‌سازی عامل دیگری است که در موفقیت شما نقش چشمگیری را ایفا خواهد کرد.

ارتباط‌گرفتن شما با فعالان حوزۀ مشترک یا مرتبط با حوزۀ فعالیت خودتان، به شما کمک می‌کند که با افراد بیشتری آشنا شوید، تجربه‌های بیشتری کسب کنید و درنتیجه، قدم‌هایی که برمی‌دارید، شما را به هدفتان نزدیک‌تر کند.

۶) کانال‌های خود را انتخاب کنید

هیچ قانون مشخصی دربارۀ اینکه باید در کدام‌یک از کانال‌ها حضور داشته باشید و در کدام‌یک حضور نداشته باشید، وجود ندارد. اگر بتوانید در کانال‌های مختلف فعالیت کنید، کم‌کم قادر به تشخیص اینکه مخاطب هدف شما در کدام کانال‌ها بیشتر حضور دارد، خواهید شد. اما مهم است بدانید که هر کانال، مخاطبان متفاوتی دارد که انتظار محتوای متفاوتی هم دارند. به همین دلیل، باید محتواهای خود را متناسب با هر کانال، آماده و منتشر کنید.

۷) ارتباط خود را با مخاطبانتان حفظ کنید

برای اینکه مخاطبان وفاداری داشته باشید، باید ارتباط خود را با آن‌ها حفظ کنید. پاسخ‌دادن به پیام‌ها و کامنت‌ها تا حد ممکن، به شکل‌گیری ارتباطی دوطرفه و صمیمانه بین شما و مخاطبانتان کمک خواهد کرد. سعی کنید دغدغه‌های آن‌ها را بشناسید و تا حد ممکن به آن‌ها بپردازید.

۸) حضور فعالانه و مستمر داشته باشید

گاهی، خصوصاً زمانی که در ابتدای مسیر هستید، ممکن است از نتیجۀ عملکرد خود رضایت کافی نداشته باشید و همین مسئله باعث شود که حضور شما در شبکه‌های اجتماعی کمرنگ‌تر شود یا حتی به‌قدری ناامید شوید که به‌صورت کلی فعالیت خود را قطع کنید. اما فراموش نکنید که یکی از مهم‌ترین رموز موفقیت بلاگرها و اینفلوئنسرها، حضور فعالانه و مستمر است.

برنامۀ منظمی برای انتشار محتواهای خود داشته باشید و سعی کنید به آن پایبند باشید. مطمئن باشید که تلاش‌های مستمر شما نتیجه‌بخش خواهند بود.

کلام آخر

بلاگر یا اینفلوئنسر شدن نیز مثل هر شغل دیگری، به تلاش مستمر و پذیرش سختی‌ها و ناهمواری‌ها نیاز دارد. با درنظرگرفتن ۸ نکته‌ای که پیش‌تر اشاره شد، می‌توانید مسیر مناسبی برای رسیدن به هدف خود تعیین کنید و فراموش نکنید که همواره در تلاش برای بهبود عملکرد خود و طی‌کردن روندی رو به رشد باشید.

اگر به غیر از  نکاتی که اشاره شد، نکتۀ دیگری برای بلاگر یا اینفلوئنسر شدن در نظر دارید، با ما به اشتراک بگذارید.

۵/۵ | (۵ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.