بلاگ‌پست آسمان‌خراش چیست؟

همه‌چیز دربارۀ بلاگ‌پست آسمان خراش یا همان Skyscraper

از تکنیک آسمان‌خراش (Skyscraper) در حوزۀ تولید محتوا چه می‌دانید؟ احتمالاً زیاد اسمش را شنیده‌اید و می‌دانید که استفاده از آن می‌تواند نتایج خوب زیادی به دنبال داشته باشد. اگر می‌خواهید بدانید قصه از چه قرار است، مقصد شما همین‌جاست. در این بلاگ‌پست تکنیک آسمان‌خراش را به‌تفصیل بررسی می‌کنیم.

تکنیک آسمان‌خراش چیست؟

آسمان‌خراش یکی از انواع تکنیک‌های نوشتن بلاگ‌پست است، بنیان این آسمان‌خراش را، بلاگ‌پست‌هایی که قبلاً نوشته شده‌اند و در موتورهای جست‌وجو و شبکه‌های اجتماعی عالی عمل کرده‌اند، می‌سازد.

درواقع در این تکنیک به نوعی از مهندسی معکوس کمک گرفته می‌شود، بهترین محتوا دربارۀ هر موضوع خاصی باید به‌عنوان بلندترین آسمان‌خراشِ آن حوزه در نظر گرفته شود و محتوایی بسیار بهتر از آن محتوا بر فرازش ساخته شود.

محتوا (آسمان‌خراش جدید) می‌تواند به محتواهای موجود مجدداً لینک بدهد و یا با افرادی که قبلاً به این نوع محتوا علاقه‌مندی نشان داده‌اند به اشتراک گذاشته شود.

نام آسمان‌خراش براساس ذات و میل طبیعی انسان روی این تکنیک گذاشته شده است. انسان‌ها همیشه به دنبال بهترین و کامل‌ترین هستند. قطعاً تجربۀ ایستادن بر فراز بلندترین ساختمان جهان قابل مقایسه با مثلاً هشتمین ساختمان بلند دنیا نیست. درزمینۀ تولید محتوا هم باید بلندترین آسمان‌خراش دنیا (منظور فقط طول محتوا نیست، بلکه ارزش و عمق آن نیز اهمیت دارد) را بسازیم تا خواننده تجربه‌ای متفاوت داشته باشد.

آیا تکنیک آسمان‌خراش واقعاً مؤثر است؟

برایان دین (Brian Dean)، مدیرعامل BACKLINKO، در بلاگ‌پستی توضیح می‌دهد که اجرای تکنیک آسمان‌خراش چطور جست‌وجوی ارگانیک کل سایتش را در عرض ۱۴ روز بیش از ۱۱۰درصد افزایش داده است. دین ادعا می‌کند که بعد از اجرای تکنیک آسمان‌خراش، تعداد بک‌لینک‌ها به صفحۀ محتوای مذکور نیز به‌طرز خارق‌العاده‌ای افزایش پیدا کرده است.

او می‌گوید، فقط همان یک بلاگ‌پست بیش از ۳۰۰هزار Referral Visitors (بازدیدکننده‌هایی که از طریق کلیک روی لینکی در سایتی دیگر به سایت شما هدایت می‌شوند) برای سایتش به ارمغان آورده است.

احتمالاً الان متوجه میزان جذابیت و تأثیر مثبت این تکنیک شده‌اید و مطمئن هستید که حتماً آن را امتحان خواهید کرد. صبر کنید؛ اگر خودتان را به‌جای خوانندۀ مطالبتان بگذارید خواهید دانست که شرایط خاص و پنهان دیگری نیز در پسِ پردۀ تولید چنین محتوایی وجود دارد.

مثلاً استراتژی تولید اکثر محتواهای آسمان‌خراش، بر بلندی مطلب چیده می‌شود؛ البته اگر به قوانین سئوی موتورهای جست‌وجو نیز نگاهی بیندازید، می‌بینید که محتواهای طولانی‌تر بهتر عمل می‌کنند. اما به‌عنوان خواننده، شما چقدر وقت دارید و تمایل دارید که این وقت را صرف مطالعۀ بلاگ‌پستی طولانی کنید تا به اصل ماجرایی که در جست‌وجوی آن هستید برسید؟

پس باید با نگاهی دقیق‌تر به مخاطبتان کمک کنید تا مطالعۀ محتوای آسمان‌خراشی که تولید کرده‌اید برای او راحت‌تر شود. چطور؟

با اجرای تکنیک آسمان‌خراش در سه قدم ساده

چگونه مطمئن شویم آسمان‌خراشی مستحکم ساخته‌ایم؟

مانند هر تکنیک دیگری، در اجرای تکنیک آسمان‌خراش نیز بازی، بازیِ جلب توجه است، هرچقدر هم که محتوای شما طولانی و حاوی اطلاعات مفید و آموزنده باشد، اگر نتواند در چشم مخاطب جلوه کند، بازی را می‌بازد.

شهرتی که یک کسب‌وکار، سایت و یا بلاگ در بین مخاطبان هدف صنعت فعالیتش رقم می‌زند، شانس محتوای تولیدشده را برای انتخابِ اولِ خواننده‌ها شدن، بیشتر می‌کند. این اعتبار آرام‌آرام و با صرف وقت و تلاش فراوان به دست می‌آید و مزیت رقابتی برای شما به حساب می‌آید.

سه راهکار زیر کمک می‌کنند که محتوای آسمان‌خراشتان در کارزار رقابت شانس بیشتری برای پیروزی داشته باشد:

  1. احساس و نیاز واقعی مخاطبان را دریابید: قرار نیست هر موضوعی که ترند می‌شود به کسب‌وکار و مخاطب هدف شما مربوط باشد، گاهی‌اوقات مخاطبان علاقه‌مندیِ لحظه‌ای به موضوعی نشان می‌دهند. باید حواستان باشد نیاز و احساس واقعی آن‌ها را درک کنید و بر آن اساس به دنبال محتوای قابل لینک دادن بگردید. محتوایی که به‌روز باشد و تاریخ‌گذشته نباشد، پر از لینک‌های شکسته نباشد، اطلاعات و آمار غلط ارائه ندهد و از همه مهم‌تر، با ارزش پیشنهادی برند شما همسو باشد.
  2. از زاویه‌ای منحصر‌به‌فرد به موضوع نگاه کنید: مخاطبان شما همین حالا هم با موضوع محتوای شما آشنا هستند، پس باید کاری کنید که از خواندن مطلب شما احساسی متفاوت در آن‌ها شکل بگیرد. زاویه‌ای منحصربه‌فرد برای پرداختن به موضوع پیدا کنید، با روشی جذاب داستان سرایی کنید، چیزی غیرقابل پیش‌بینی برای آن‌ها داشته باشید. نگاهی گذرا به ترندهای صنعتتان داشته باشید، موضوعی خاص را بشکافید و تحلیل کنید، نحوۀ عملکرد کسب‌وکارتان را شرح دهید، از نتایج نظرسنجی اخیرتان بگویید و… . در یک کلام حرفی تازه بزنید تا خواننده را متقاعد کنید موضوعی تکراری را نه‌تنها بپسندد، بلکه آن را به اشتراک نیز بگذارد.
  3. روی ارزش‌آفرینی تمرکز کنید و فقط به طول محتوا اهمیت ندهید: هدف شما تولید محتوایی بهتر از محتواهای موجود است، پس فقط به طول محتوا فکر نکنید. هرچند که قطعاً محتوای طولانی‌تر براساس الگوریتم‌های موتورهای جست‌وجو بهتر عمل می‌کند، اما شما با پاسخ‌دادن به نیازهای مخاطبان است که می‌توانید بلندترین آسمان‌خراش محتوایی‌تان را بسازید. پس ارزش‌آفرینی در محتوایتان را فدای طول بلند محتوا نکنید.

تکنیک آسمان‌خراش اگر به‌درستی اجرا شود، می‌تواند نقش مهمی در رشد کسب‌وکارتان داشته باشد. مطمئن شوید هر محتوایی که تولید می‌کنید مورد پسند مخاطبانتان قرار بگیرد و چیزی بر دانسته‌هایشان اضافه کند و یا نیازی از آن‌ها را برطرف کند.

امتیاز می‌دم
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.