معرفی ۱۳ افزونه چت جی پی تی + کاربرد هر افزونه

فایل صوتی بلاگ

 

واقعیت این است که کسب‌وکارهای مدرنی که از هوش مصنوعی استفاده نمی‌کنند، محکوم به حذف‌شدن هستند. شاید این جمله خوشایند نباشد، ولی با سرعتی که هوش مصنوعی در انواع جنبه‌ها ایجاد کرده، چاره‌ای جز پذیرفتن آن نیست. بازاریابی دیجیتال و تمام زیرمجموعه‌های آن هم دستخوش تغییرات هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند، به‌خصوص با آمدن Chatgpt! به همین دلیل است که در این مطلب از وی‌پدیا قصد داریم ۱۳ پلاگین چت جی‌پی‌تی برای بازاریابان را معرفی کنیم. پس همراهمان باشید.

افزونه های چت جی‌پی‌تی مخصوص بازاریابان و تولید‌کنندگان محتوا

پلاگین‌هایی که در ادامه معرفی می‌کنیم، پلاگین‌هایی هستند که خود Chargpt استفاده از آن‌ها را توصیه کرده ‌است.

متأسفانه استفاده از بیشتر این پلاگین‌ها بدون واسطه ممکن نیست، ولی همان‌طور که داشتن حساب چت جی‌پی‌تی هم ممکن نبود ولی در ادامه ممکن شد، استفاده از این پلاگین‌ها هم به‌زودی ممکن می‌شود. حتی بعضی از شرکت‌ها، با واسطه نوعی حساب کاربری برای شما باز می‌کنند که از این پلاگین‌ها استفاده کنید.

تنها مشکل عمدۀ آن‌ها پولی‌بودن است. شاید برای کسب‌وکارهای کوچک هنوز به‌صرفه نباشد که از این پلاگین‌ها استفاده کنند، ولی برای کسب‌وکارهای بزرگ قطعاً گزینه‌های مناسبی هستند.

۱) FAQ Wizard

اگر سایت پرترافیکی داشته‌ باشید، می‌دانید که سؤال‌های مشابه هم زیاد دریافت می‌کنید و حتماً یکی از دغدغه‌های شما طراحی باتی می‌شود که به این سؤال‌های پرتکرار جواب بدهد. در اینجا FAQ Wizard نقش خود را شروع می‌کند.

این پلاگین چت جی‌پی‌تی می‌تواند اسناد Word یا PDF صفحات شما را بگیرد و براساس آن، در عرض چند دقیقه محتوای پرسش‌وپاسخ درست کند. این پلاگین از نسخۀ ۳.۵ چت جی‌پی‌تی هم پشتیبانی می‌کند.

۲) Bramework

استراتژی بازاریابی محتوایی خود را با افزونۀ Bramework بهتر کنید. این پلاگین برای سازندگان محتوا، بلاگ‌نویسان یا بازاریابان دیجیتال عالی است. کارکرد Bramework شامل تجزیه‌و‌تحلیل کلمات کلیدی، بهینه‌سازی سئو و تولید محتوا است.

۳) ChatwithPDF

اگر برای تولید محتوا در مجموعه‌ای که دارید، باید روزانه داده‌های داخلی زیادی را جست‌وجو کنید، این پلاگین مختص شما است.

با افزونۀ ChatwithPDF، اطلاعات فایل‌های PDF خود را کشف می‌کنید. این افزونه یک دارایی برای محققان، دانشجویان یا تولیدکنندگان محتوای متنی است که به آن‌ها امکان می‌دهد راجع به محتوای اسناد PDF خود سؤال بپرسند، اطلاعات خاص را استخراج کنند و دانشی کلی دربارۀ فایل‌های پی‌دی‌افی که دارند، به دست بیاورند.

۴) KalendarAI

حتماً به‌عنوان بازاریاب، به‌خصوص اگر در سطح بین‌المللی و به‌شکل B2B فعالیت می‌کنید، دغدغۀ این را دارید که به شبکۀ کسب‌وکارهایی که می‌شناسید، با برنامۀ دقیق‌تری محصول و خدمتتان را معرفی کنید و بفروشید. پلاگین KalendarAI به شما این امکان را می‌دهد.

این پلاگین چت جی‌پی‌تی به شما قدرت می‌دهد که کارهای مهم مربوط به بازاریابی مثل زمان‌بندی تماس‌های فروش، جلسات دموی محصولات و ایونت‌های اینترنتی را با سرعت و دقت بیشتری جلو ببرید.

۵) Kraftful

برای بازاریابان و طراحان خدمات و محصولات زیاد پیش می‌آید که به قول معروف، ایده‌هایشان ته بکشد. با Kraftful تا حد زیادی این مشکل برطرف می‌شود.

این پلاگین چت جی‌پی‌تیِ پرکاربرد، شما را در پروسۀ ایدۀ محصول جدید، استراتژی ارائۀ محصول، پیداکردن چالش‌های احتمالی و… راهنمایی می‌کند. مثلاً می‌توانید از پلاگین Kraftful بپرسید برای یک نرم‌افزار مخصوص ورزش، چه ویژگی‌هایی لازم است و جوابتان را بگیرید.

۶) Metaphor

بازهم یک پلاگین دیگر مخصوص تولید‌کنندگان محتوا! برای بسیاری از تولیدکنندگان محتوا این دغدغه وجود دارد که از منابع بسیار معتبری برای محتوای جدیدی که قرار است تولید کنند، استفاده کنند. Metaphor در همین‌جا به کمک شما می‌آید.

Metaphor دسترسی به محتوای موجود در اینترنت را با بالاترین کیفیت و از طریق یک موتور جست‌وجوی قدرتمند فراهم می‌کند. مقالات، ویدئوها، تصاویر یا هر موضوع خاص دیگری را که بخواهید، Metaphor برای شما به ارمغان می‌آورد.

۷) Video Insights

ازآنجایی‌که محتوای ویدئویی پرطرف‌دارترین نوع محتوا در این روزها است، بسیاری از بازاریابان این چالش را دارند که ویدئوهای منتشرشدۀ برندشان را تا حد ممکن به‌شکل دقیق آنالیز کنند.

Video Insights گنجینه‌ای برای بازاریابان، سازندگان محتوا یا هر فرد دیگری است که به تجزیه‌و‌تحلیل ویدئو علاقه دارد.

این پلاگین اطلاعاتی درمورد رفتار بیننده، عملکرد محتوا و استراتژی‌های بهینه‌سازی ویدئو ارائه می‌دهد.

۸) WebPilot

فرایند تضمین کیفیت صفحۀ وب خود را با افزونۀ WebPilot ساده کنید. این ابزار به شما امکان می‌دهد کیفیت صفحات سایت یا بلاگ‌پست‌های خود را بسنجید؛ مثلاً می‌توانید به آن دستور دهید که صفحات محصولاتتان را بررسی کند. این قابلیت WebPilot، آن را به منبعی ارزشمند برای توسعه‌دهندگان وب و مدیران محتوا تبدیل می‌کند.

۹) Show Me

بسیاری از سایت‌های تخصصی این روزها قسمتی به نام اینفوگرافیک دارند. اینفوگرافیک‌ها به مخاطبان سایت کمک می‌کنند که اطلاعات مهم و کلیدی دربارۀ یک موضوع تخصصی را با نگاهی کوتاه دریافت کنند.

پلاگین Show Me به تولیدکنندگان محتوا و بازاریابان محتوایی کمک می‌کند که درخصوص موضوع موردنظرشان اینفوگرافیک یا دیاگرام‌های باکیفیت درست کنند.

۱۰) Yay! Forms

این پلاگین برای سایت‌ها و گرفتن اطلاعات از مشتری عالی است. با Yay! Forms می‌توانید انواع مختلفی از فرم‌ها، نظرسنجی‌ها، آزمون‌ها یا پرسش‌نامه‌ها و سؤالات مربوط به آن‌ها را ایجاد کنید.

۱۱) SEO Assistant

برای سایت‌های وردپرسی، پلاگین SEO Assitant کاربرد زیادی دارد. این پلاگین قادر است کلمات کلیدی و مورد نیاز برای تولید محتوای سایت را شناسایی کند. اگر هنوز اول کسب‌وکار هستید، شاید استفاده از این پلاگین به‌جای یک متخصص سئو، هزینۀ معقول‌تری برای شما داشته‌ باشد.

box

وی‌پلاس


همین الان تبلیغات ویدئویی خود را شروع کنید
کلیک کنید

۱۲) Scraper

برای بازاریابان دیجیتال بسیار مهم است که عملکرد سایت برندهای رقیب را چک کنند و راجع به محتوای کلی آن، اطلاعات به ‌دست‌آورند. Scraper برای همین کار ساخته ‌شده ‌است. با واردکردن URL، به‌طور خودکار محتوای کلی سایت و صفحه‌بندی آن را شناسایی می‌کنید.

۱۳) QR Generator

اگر فعالیتی مستمر، به‌خصوص در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام دارید، یا اینکه کمپین‌های تبلیغاتی را در انواع کانال‌های کسب‌وکارتان راه‌اندازی می‌کنید، حتماً به QR code احتیاج پیدا می‌کنید.

این بارکدهای دوبعدی مخاطبان شما را به صفحۀ موردنظرتان هدایت می‌کند. مثلاً تصور کنید از اپلیکیشنی جدید رونمایی کردید و در صفحۀ اینستاگرام یا سایتتان به مخاطبان می‌گویید با اسکن QR code به صفحۀ دانلود اپلیکیشن وارد می‌شوند. با پلاگین QR Generator به‌راحتی این بارکد را ایجاد و از آن استفاده می‌کنید.

در آخر

روز‌به‌روز به تعداد پلاگین‌ چت‌ جی‌پی‌تی اضافه می‌شود؛ درنتیجه شما هم باید دانشتان را با این پلاگین‌های جدید به‌روز کنید. لزوماً همۀ پلاگین‌های به کار شما نمی‌آیند. مثلاً پلاگین‌ چت جی‌پی‌تی برای بازاریابان با پلاگین‌های چت جی‌پی‌تی برای برنامه‌نویسان بسیار متفاوت است. پیشنهاد می‌کنیم در این دنیای شلوغِ پلاگین‌ها کمی بیشتر تحقیق کنید تا بهترین آن‌ها را استفاده کنید.

سؤالات متداول

تعداد پلاگین‌های چت جی‌پی‌تی مخصوص بازاریابان دیجیتال چقدر است؟


طبق گفتۀ سایت chatgptguide.ai، حدود ۱۵ پلاگین مخصوص بازاریابان دیجیتال و تولیدکنندگان محتوا وجود دارد (تا بهار ۲۰۲۳)، البته روز‌به‌روز به تعداد این پلاگین‌ها افزوده می‌شود.

برای استفاده از پلاگین‌های پولی چت‌ جی‌پی‌تی چه کار کنیم؟


شرکت‌های واسطه‌ای وجود دارند که با ترفندهایی شما را قادر می‌سازند از این پلاگین‌ها استفاده کنید. جدای از این، برخی بات‌های تلگرام هم در حد محدود، امکانات این پلاگین‌ها را در اختیار شما می‌گذارند.

۵/۵ | (۸ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.