ما در صباویژن با این هدف پیش رفتیم که کار با شبکههای اجتماعی را برای کاربران ساده کنیم. ازآنجاکه هر شبکۀ اجتماعی، اصطلاحات رایج و مختص به خود را دارد، تصمیم گرفتیم بلاگپستی جداگانه با همین مضمون برای هرکدام تهیه کنیم. به همین دلیل، در این بلاگپست فهرستی از اصطلاحات کاربردی و رایج لینکدین را خواهیم گفت. برای آشنایی با اصطلاحات توییتر و اصطلاحات اینستاگرام هم میتوانید از همینجا کلیک کنید.
امکان دارد هر کدام از ما اصطلاحاتی از لینکدین را شنیده باشیم که در فهرست بالا نیامده باشند، اما پتانسیل اضافهشدن به این فهرست را داشته باشند. میتوانیم آنها را در قسمت دیدگاهها مطرح کنیم تا فهرستمان کاملتر شود.
اصطلاحات عمومی لینکدین
- خانه (Home): خانه درواقع همان تایملاین لینکدین شماست؛ صفحهای که در همان ابتدای ورود به لینکدین برای شما باز میشود.
- ارتباطات من (My Network): در ارتباطات من کانکشنهایی که دارید به شما نشان داده میشود. در این قسمت میتوانید با افراد جدید ارتباط بگیرید و برای آنها درخواست دوستی بفرستید.
- شغلها (Jobs): در این بخش میتوانید فرصتهای شغلی درجشده براساس لوکیشن، میزان حقوق و… را جستوجو کنید و رزومۀ خود را برای درخواست همکاری بفرستید.
- پیامها (Messaging): پیامهایی را که فرستادهاید یا دریافت کردهاید، در این قسمت میتوانید مشاهده کنید.
- اعلانها (Notifications): در بخش نوتیفیکشن میتوانید فعالیتهای افراد دیگر در حساب کاربریتان را (لایککردن و کامنتگذاشتن و…) ببینید.
- حساب کاربری (Profile): تمام اطلاعات شخصی شما در بخش پروفایل، قابل نمایش و ویرایش است.
- عنوان (Headline): محل نوشتن توضیحات مختصر دربارۀ خودتان است.
- جایگاه شغلی فعلی (Current Position): به محل کار فعلیتان گفته میشود.
- تحصیلات (Education): این قسمت، محل نوشتن دانستهها و مدارک آکادمیک شماست.
- خلاصه (Summary): محل نوشتن توضیحات کاملتر دربارۀ خودتان است.
- تجربۀ کاری (Experience): تجربیات کاری خودتان از شرکتها و کسبوکارهای مختلفی که در آنها بودید، میتوانید در اینجا بنویسید.
- تأییدیهها و مهارتها (Skills & Endorsements): مهارتهای کاری و غیرکاریتان را میتوانید در این بخش بنویسید؛ مثلاً سخنران هستید یا روابط قوی دارید و… .
- تأییدیه و امضا (endorse): ایندورس ویژگیای است که به شما امکان میدهد به مهارتهای بقیۀ کانکشنهای خود تأییدیه و امضا بزنید.
- توصیهها (Recommendations): بخش توصیهها به دو قسمت تقسیم میشود: قسمت اول مربوط به دوستان شماست؛ یعنی کسانی که شما دربارۀ آنها توصیهنامهای نوشتهاید. قسمت دوم هم مربوط به شماست؛ یعنی کسانی که دربارۀ شما توصیهنامهای نوشتهاند. میتوانید از دوستانتان بخواهید برای شما توصیهنامه بنویسند.
- دستاوردها (Accomplishments): در دستاوردها میتوانید مدارک دورههایی که گذراندهاید، با جزئیات بنویسید.
- علاقهمندیها (Interests): در این قسمت میتوانید گروهها و شرکتهایی را اضافه کنید که به آنها علاقه دارید و آنها را دنبال میکنید.
- تمام فعالیتها (All activity): در این قسمت تمام فعالیتهایی که در لینکدین داشتهاید به شما نمایش داده میشود؛ اینکه چه مطلبی را منتشر کردهاید، چه مطلبی را لایک کردهاید و کجا کامنت گذاشتهاید.
- مطلب (Posts): بخشی است که میتوانید مطالب خود را تا سقف ۱،۳۰۰ کارکتر منتشر کنید. مطالبی که در بخش پست منتشر میشوند، معمولاً لحن دوستانهتری در مقایسه با مقالات دارند. مطالب این بخش در نتایج موتورهای جستوجو به کاربران نشان داده نمیشود.
- مقالهها (Articles): بخشی است که میتوانید مقالات خود را بهصورت بلاگپست منتشر کنید. مقالات یا آرتیکلهای این بخش محدودیت کارکتری ندارند و در نتایج موتورهای جستوجو به کاربران نشان داده میشوند.
- ارتباطات (Connections): کسانی که به شما درخواست دوستی دادهاند و شما قبول کردهاید یا شما درخواست دوستی دادهاید و آنها قبول کردهاند، جزو ارتباطات شما یا همان کانکشنها به حساب میآیند.
- دنبالشوندگان (Followers): فالوئرها کسانی هستند که شما را در لینکدین دنبال میکنند.
- دنبالکنندگان (Following): فالوئینگها کسانی هستند که آنها را در لینکدین دنبال میکنید.
- دنبالنکردن (Unfollow): وقتی شخصی جزو کانکشنهای شماست، ولی نمیخواهید مطالبی را که منتشر میکند دنبال کنید، میتوانید او را آنفالو کنید. در این صورت او جزو کانکشنهای شما باقی میماند، اما مطالب ارسالی او دیگر در تایملاین شما نشان داده نمیشود.
- درجهاول (۱st-degree): کسانی هستند که شما بهصورت مستقیم با آنها در ارتباط هستید. شما به این دلیل با این آدمها در ارتباط هستید که یا شما برای آنها درخواست دوستی فرستادهاید و آنها قبول کردهاند یا برعکس. شما میتوانید این علامت را بهعنوان افراد درجهاول در کنار اسم سایر افراد ببینید.
- درجهدوم (۲nd-degree): کسانی هستند که شما با آنها ارتباطی ندارید و آنها با دوستان درجهاولی شما ارتباط مستقیم دارند. شما میتوانید این علامت را بهعنوان افراد درجهدوم کنار اسم سایر افراد ببینید و از طریق خود لینکدین برای آنها درخواست دوستی ارسال کنید.
- درجهسوم (۳rd-degree): کسانی هستند که شما با آنها ارتباطی ندارید و آنها با افراد درجهدومی ارتباط مستقیم دارند. شما میتوانید این علامت را بهعنوان افراد درجهسوم کنار اسم سایر افراد ببینید و از طریق خود لینکدین برای آنها درخواست دوستی ارسال کنید. بیشتر دربارۀ اولین، دومین و سومین ارتباطات بخوانید.