❌ چگونه اکانت کلاب‌هاوس را حذف کنیم؟

حذف اکانت کلاب‌هاوس در 5 مرحله

52

همان‌ قدر که عضویت و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مختلف می‌تواند جذاب و پرچالش باشد، آسیب‌ها و خطراتی که در ادامه می‌تواند به دنبال داشته باشد نیز کم نیست؛ به حدی که شاید در بعضی موارد نیاز پیدا می‌کنیم که حساب کاربری خود در آن شبکۀ اجتماعی خاص را حذف کنیم.

به همین خاطر است که بیشتر پلتفرم‌های جهانی این ویژگی را در تنظیمات اپلیکیشن خود اضافه کرده‌اند تا از این جهت حقوق کاربران نیز رعایت شده باشد؛ موضوعی که بعضاً در اپلیکیشن‌های داخلی (مشابه خارجی) رعایت نشده است و همین موضوع باعث شده که ریسک به‌خطرافتادن حریم شخصی شما بالا رود.

در این مطلب از وی‌پدیا قصد دارم چگونگی حذف حساب کاربری پلتفرم کلاب‌هاوس را بررسی کنم. اگر به دنبال ترک دائمی این شبکۀ اجتماعی تماماً صوتی هستید، تا انتها این مطلب را مطالعه کنید.

Disabling، Deactivating یا Deleting

قبل از اینکه سراغ نحوۀ حذف حساب کاربری در کلاب‌هاوس برویم، بهتر است چند کلمۀ کلیدی را در‌این‌باره با هم بررسی کنیم. کلماتی حول‌و‌حوش این موضوع مانند Disabling، Deactivating و Deleting وجود دارند که معمولا هر موقع صحبت از حذف‌کردن حساب کاربری از یک شبکۀ اجتماعی می‌شود، از یکی از این‌ها حتی جای همدیگر هم استفاده می‌شود.

مشخصاً بین این کلمات تفاوت معنایی وجود دارد که باید حتماً در نظر بگیرید. همچنین، به این موضوع هم باید توجه داشته باشید که هرکدام از این اقدامات، در هر پلتفرمی مانند فیس‌بوک و توییتر می‌تواند به اشکال گوناگونی انجام شود؛ اما در این مطلب فقط موضوع حذف حساب کاربری در کلاب‌هاوس را بررسی می‌کنیم.

وقتی شما در کلاب‌هاوس حساب کاربری خود را Deactivate می‌کنید، حساب کاربری‌تان درواقع از منظر بقیه حذف می‌شود؛ اما اپلیکیشن همچنان داده‌های کاربری شما را ذخیره نگه می‌دارد و شما بعداً تا ۳۰ روز دوباره می‌توانید حساب کاربری خود را فعال کنید. اما بعد از این ۳۰ روز، کلاب‌هاوس حساب کاربری شما را Disable می‌کند. اکانت Disableشده به این معناست که شما به‌طور دائمی دسترسی خود به آن حساب کاربری و اطلاعات مرتبط با آن را از دست می‌دهید و دیگر نمی‌توانید وارد آن شوید. اما کلاب‌هاوس همچنان این حق را دارد که داده‌های کاربری شما را ذخیره نگه دارد.

اما با Deleteکردن یا حذف قطعی اکانت که به نحوۀ انجام آن در انتهای این مطلب اشاره می‌کنیم، تمامی شواهد و اطلاعاتی که مشخص می‌کند شما روزی در کلاب‌هاوس عضو بوده‌اید پاک می‌شود که شامل حذف اطلاعات شما از سرورهای کلاب‌‌هاوس هم می‌شود.

چگونه اکانت کلاب‌هاوس را Deactivate کنیم؟

  • برای دی‌اکتیوکردن اکانت خود در کلاب‌هاوس ابتدا وارد این اپلیکیشن شوید و روی عکس پروفایل خود بزنید.
  • در صفحۀ جدید سمت بالا راست روی علامتی شبیه به یک دنده بزنید.
  • حالا وارد منوی تنظیمات شده‌اید و باید روی اسم خود در قسمت بالایی صفحه کلیک کنید.
  • در صفحۀ بعدی روی Deactivate Account بزنید.
  • صفحۀ بعدی که به شما نمایش داده می‌شود، اطلاعاتی را دربارۀ اینکه بعد از دی‌اکتیوکردن چه اتفاقی بر سر اکانت شما می‌آید نمایش می‌دهد و این را هم می‌گوید که تا ۳۰ روز بعد می‌توانید اکانت خود را بازیابی کنید. اما بعد از آن اکانت شما Disable خواهد شد. در صورت تأیید باید روی دکمۀ قرمزرنگ I Understand. Deactivate Account بزنید.

به این ترتیب حساب کاربری شما در کلاب‌هاوس دی‌اکتیو می‌شود.

چگونه به‌طور دائمی داده‌ها و اکانت کلاب‌هاوس را پاک کنیم؟

حذف دائمی اطلاعات و پروفایل شما در کلاب‌هاوس مانند فیس‌بوک نیست که دکمۀ پاک‌کردن دائمی درست زیر دکمۀ دی‌اکتیوکردن آن است، و روند متفاوت‌تری دارد. کلاب‌هاوس برای این کار شما را مجبور به ارسال ایمیلی به این آدرس support@alphaexplorationco.com و مطرح‌کردن درخواست خود در آن یا پرکردن فرم پشتیبانی در این آدرس می‌کند.

این موضوع را خود کلاب‌هاوس در سیاست‌های محافظت از حریم شخصی‌اش بیان کرده است که معمولاً کاربران آن را مطالعه نمی‌کنند. البته با پرکردن فرم یا ارسال ایمیل (به‌عنوان مثال با استفاده از میل‌چیمپ و میلرلایت) معلوم نخواهد بود که چه زمانی به درخواست شما پاسخ داده می‌شود یا اینکه اصلاً هیچ‌وقت پاسخی داده خواهد شد یا خیر!

پس در نظر داشته باشید که در هر پلتفرمی، به‌خصوص اپلیکیشن‌های نوظهوری مانند کلاب‌هاوس با چه کسانی و چگونه تعامل می‌کنید، چه‌بسا اگر بخواهید رد پای خود را از آن شبکۀ اجتماعی به‌طور کامل پاک کنید، ممکن نباشد!

منابع

۵/۵ | (۲ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.