چطور ایمیل‌ها را از تب پروموشن خارج کنیم؟

چطور می‌توانیم دسته‌بندی‌های ایمیل خود را تغییر دهیم؟

23

تنظیمات خودکار ایمیل به‌گونه‌ای است که برخی از ایمیل‌ها در دسته‌بندی پروموشن قرار گرفته و برخی دیگر در تب‌هایی مثل پرایمری، و سوشال مرتب می‌شوند. اما هرکدام از این تب‌ها نقش و معنای مختلفی دارند و ایمیل‌ها باید با توجه به آن معنا دسته‌بندی شوند. در مواقعی ممکن است بخواهیم که ایمیل‌های ما در تب پروموشن نباشند؛ اما چگونه باید ایمیل‌ها را از این دسته‌بندی خارج کنیم و به تب موردنظر خود ببریم؟

در ادامۀ این مطلب، روش جابه‌جاکردن ایمیل از تب پروموشن به تب‌های دیگر را توضیح خواهیم داد.

به‌چه دلیلی ایمیل‌های ما داخل تب پروموشن قرار می‌گیرند؟

تنظیمات Gmail طوری طراحی شده‌ است که با توجه به ماهیت کلی ایمیل، آن را در یکی از سه‌ دسته‌بندی Primary، Social و Promotion قرار می‌دهد. همان‌طور که از اسم این تب‌ها پیداست، دسته‌بندی سوشال مربوط به ایمیل‌های شبکه‌های اجتماعی بوده و پروموشن نیز مربوط به ایمیل‌های تبلیغاتی برندهای مختلف است. اصلی‌ترین تب، پرایمری است که بیشتر به آن مراجعه می‌شود.

اگر ایمیلی جزو ایمیلهای تبلیغاتی شناخته ‌شود، در تب پروموشن قرار می‌گیرد. حالا ممکن است ما بخواهیم تعدادی از ایمیل‌های تبلیغاتی مورد علاقۀ خود را به‌دسته‌بندی پرایمری بیاوریم تا دسترسی به آن‌ها راحت‌تر باشد. حتی ممکن است ایمیلی اشتباهی در دسته‌بندی تبلیغات قرار گرفته باشد و بخواهیم آن را جابه‌جا کنیم. این کار با انجام چند اقدام ساده که در ادامه خواهیم گفت، انجام‌‌شدنی است.

چگونه می‌توانیم ایمیل‌های خود را از تب پروموشن به تب دیگری انتقال دهیم؟

این کار را می‌توانیم به‌ ۳ روش مختلف انجام دهیم. این سه روش عبارت‌اند از:

۱) درگ‌کردن

این روش، ساده‌ترین روش انتقال ایمیل از تب پروموشن به سایر تب‌هاست. برای این کار لازم است روی ایمیل موردنظر کلیک کرده و آن را با درگ‌کردن، به‌ ستون پرایمری ببریم. برنامۀ جیمیل هنگام انجام این کار از ما می‌پرسد که آیا تمایل دارید از این به ‌بعد، سایر ایمیل‌های این فرستنده به‌طور خودکار در تب پرایمری قرار گیرد؟ با قبول این گزینه می‌توانید خیلی راحت ایمیل موردنظر خود را در تب پرایمری دنبال کنید.

۲) غیرفعال‌کردن تب پروموشن

برای انجام این روش باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • روی گزینۀ Setting کلیک کنید.
  • در تب بازشده، گزینۀ See all setting را انتخاب کنید.
  • به‌ تب Inbox بروید.
  • در این قسمت اسم تب‌ها را در کنار یک چک‌باکس می‌بینید.
  • تأیید چک‌باکس هر تبی را که نمی‌خواهید به آن ایمیل ارسال شود، بردارید.
  • روی گزینۀ Save change در پایین صفحه کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود.

۳) ذخیره‌کردن فرستندۀ ایمیل به‌عنوان مخاطب

در این حالت ‌باید پروفایل فرستندۀ ایمیل را باز کرده و گزینۀ Add to contacts را بزنید. پس از انجام این کار، تمام ایمیل‌های این شخص به تب پرایمری فرستاده می‌شود.

درنهایت نیز باید بدانید که جیمیل بسیار هوشمند عمل می‌کند؛ بنابراین باید هنگام ردوبدل‌کردن پیام در ایمیل با دوستانتان، از صحبت‌کردن رسمی پرهیز کنید و به قواعد املایی و نگارشی نیز توجه داشته باشید.

منابع

۵/۵ | (۱ امتیاز) به این مطلب امتیاز بده!
شاید برات جالب باشه:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.