معنی Wants to send you a message در اینستاگرام چیست؟

91

احتمالاً برای همۀ ما پیش آمده که هنگام فعالیت در اینستاگرام (Instagram)، با پیغام‌هایی از طرف این برنامه مواجه شویم. هرکدام از این پیغام‌ها معنایی دارد که برای فعالیت بهتر در این شبکۀ اجتماعی باید مفهوم آن‌ها را بدانیم.

یکی از پیغام‌های مرسوم اینستاگرام به کاربران، پیام Wants to send you a message است که قبل از کلمۀ Wants، اسم یک حساب کاربری نیز نشان داده می‌شود. اگر X را نام یک حساب‌کاربری در نظر بگیریم، پیغام مورد نظر به‌صورت X wants to send you a message ارسال می‌شود.

در ادامۀ این مطلب خواهیم گفت که این پیغام چه معنایی داشته و به چه منظور از طرف اینستاگرام ارسال می‌شود.

آیا امکان ارسال پیام خصوصی به افراد در اینستاگرام وجود دارد؟

چندین سال قبل، زمانی که اینستاگرام هنوز به پیشرفت امروز خود نرسیده بود، امکان ارسال پیام خصوصی به افراد وجود نداشت. برای انجام این کار لازم بود که برنامه‌های مختلف جانبی را نصب کرده و با استفاده از آن، پیام ارسال کنیم. البته این کار به همین آسانی نبود و برای ارتباط با افراد باید برنامه‌های جانبی مشترکی روی گوشی‌ها نصب می‌شد.

پس از به‌روزرسانی‌های مختلف، بالأخره اینستاگرام قابلیت ارسال پیام به‌صورت شخصی (Direct) را در تمام نسخه‌های خود ایجاد کرد. البته این قابلیت در ابتدا به اندازۀ امروز کامل نبود و اینستاگرام در هر به‌روزرسانی، ایرادهای آن را برطرف می‌کرد. در حال حاضر نیز دایرکت اینستاگرام دارای ایرادهایی است که احتمالاً در به‌روزرسانی‌های بعدی رفع خواهد شد.

Wants to send you a message چه معنایی دارد؟

این پیغام زمانی ارسال می‌شود که ما فردی را در اینستاگرام دنبال (Follow) نکرده باشیم و آن فرد در دایرکت به ما پیام ارسال کند. علت ارسال این پیام، حفظ حریم خصوصی افراد در اینستاگرام است. این پیغام نشان می‌دهد که هر فردی نمی‌تواند به ما پیام دهد و ارتباط برقرار کند.

برای ارسال این پیغام، تفاوتی ندارد که فرد پیام‌دهنده ما را دنبال کرده باشد یا خیر. تنها زمانی این پیغام ارسال می شود که ما فرد موردنظر را دنبال نکرده باشیم.

پس از مواجه‌شدن با این پیغام از طرف اینستاگرام، چه باید کرد؟

پس از اینکه این پیغام برای ما ارسال شد، می‌توانیم به دایرکت مراجعه کرده و پیام فرد را بخوانیم. در این حالت، اینستاگرام سه گزینه به ما می‌دهد که می‌توانیم یکی از آن‌ها را انتخاب کنیم.

  • Accept: این گزینه در پایین صفحۀ دایرکت نشان داده می‌شود. اگر این گزینه را انتخاب کنیم، یعنی تمایل داریم صحبت را با فرد پیام‌دهنده ادامه دهیم. در این حالت، فرد متوجه می‌شود که ما پیام او را دیده‌ایم. در به‌روز‌رسانی‌های قبلی، از گزینۀ Allow به‌جای Accept استفاده می‌شد.
  • Block: این گزینه نیز در پایین صفحه قرار دارد و انتخاب آن، طناب گفت‌و‌گو با فرد پیا‌م‌دهنده را قطع می‌کند. اگر این گزینه را انتخاب کنیم، فرد پیام‌دهنده دیگر نمی‌تواند با آن حساب‌ کاربری به ما پیام ارسال کند. در نسخه‌های قبلی اینستاگرام گزینۀ Block وجود نداشت و به‌جای آن گزینۀ Decline این نقش را ایفا می‌کرد.
  • Delete: این گزینه در کنار گزینه‌های قبلی بوده و انتخاب آن به‌معنی پاک‌کردن پیام فرد پیام‌دهنده است. نکتۀ مهم این است که با انتخاب این گزینه، فرد می‌تواند دوباره به ما پیام دهد و راه ارتباطی او به‌طور کامل قطع نمی‌شود.

نکتۀ قابل توجه این است که تا زمانی که یکی از این سه گزینه را انتخاب نکرده‌ایم، حتی اگر پیام فرد را بخوانیم، او متوجه این کار نمی‌شود؛ یعنی فرد نمی‌فهمد که ما پیام او را دیده‌ایم. اما اگر گزینۀ Accept را انتخاب کنیم، فرد پیام‌دهنده متوجه دیده‌شدن پیام توسط ما می‌شود.

این نکته فقط برای گزینۀ Accept وجود دارد و در صورت انتخاب سایر گزینه‌ها، فرد پیام‌دهنده متوجه دیدن‌شدن پیام توسط ما نخواهد شد.

۵/۵ - (۳ امتیاز) امتیاز یادت نره!
شاید برایتان جالب باشد

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.