چرا پست‌هایی که بازنشر می‌شوند اینگیجمنت کمتری دارند؟

بازنشر محتوای دیگران در شبکه‌های اجتماعی یک معاملۀ برد-برد است. ما می‌توانیم به ساده‌ترین و سریع‌ترین روش ممکن در صفحات خود محتواگذاری ‌کنیم و درعین‌حال پست اصلی و صاحب آن هم بیشتر دیده می‌شوند. اما مشکل اینجاست که اصولاً پست‌های بازنشرشده اینگیجمنت کمتری دریافت می‌کنند.

چرا این اتفاق می‌افتد؟ آیا باید به‌طور کلی دور بازنشر محتوا را خط بکشیم؟ چگونه می‌توان در این نوع پست‌ها بازخورد بهتری دریافت کرد؟ در این مطلب از وی پدیا، این موضوع را بررسی می‌کنیم.

۴ دلیلی که باعث اینگیجمنت کمتر پست‌های بازنشری می‌شوند

هریک از شبکه‌های اجتماعی برای به‌اشتراک‌گذاری محتوای دیگران راهی را پیش پای ما گذاشته‌اند. در لینکدین گزینۀ Share، در توییتر قابلیت Quote و در اینستاگرام امکان Repost یا Regram در اختیارمان قرار دارد. با این گزینه‌ها می‌توانیم محتوای دیگران را همراه با متنی از دیدگاه یا نظر خود به اشتراک بگذاریم.

یک مقایسۀ سرانگشتی نشان می‌دهد که به‌طور معمول پست‌های بازنشری اینگیجمنت کمتری نسبت به پست اصلی دریافت می‌کنند. موارد زیر کمک می‌کنند که علت آن را درک کنیم:

  1. بخشی از این مسئله به الگوریتم حاکم بر پلتفرم شبکه‌های اجتماعی برمی‌گردد. قوانینی که آن‌ها برای این نوع پست‌ها در نظر گرفته‌اند، به کمتردیده‌شدن محتوا منجر می‌شود.
    برای مثال، لینکدین در هنگام توضیح الگوریتم خود صراحتاً اعلام می‌کند که معمولاً پست‌‌های بازنشری حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد کمتر از باقی پست‌ها بازدید (Reach) دریافت می‌کنند. این شرکت به کاربران خود پیشنهاد می‌کند محتوای دیگران را به اشتراک نگذارند.
    اینستاگرام هم قوانین سخت‌گیرانه‌ای دربارۀ نشر محتوای دیگران دارد. باید از صاحب اصلی پست یا محتوا اجازه گرفته باشیم و حتماً او را منشن کنیم. در‌صورتی‌که الگوریتم اینستاگرام تشخیص دهد که این مورد رعایت نشده، پست را به دیگران نمایش نمی‌دهد. از طرفی، صاحب اثر هم این امکان را دارد که پست ما را Report کند.
  2. مردم تمایل کمتری دارند که روی پست‌های بازنشر کامنت بگذارند. آن‌ها دوست دارند ماجرا را از صفحۀ اصلی پیگیری کنند، نظرات دیگران را بدانند و کامنت خود را در کنار آن‌ها ثبت کنند.
  3. استفادۀ زیاد از این شیوه باعث می‌شود مخاطبان تصور کنند که ما از خود ایده، فکر یا ‌نظری نداریم. همین امر به تعامل کمتر آن‌ها با پست و شاید هم صفحۀ ما منجر می‌شود.
  4. گاهی هم لازم است محتوای قدیمی خود را مجدداً بازنشر کنیم. این پست فقط برای افرادی که به‌تازگی به جمع مخاطبان ما ملحق شده‌اند جدید خواهد بود. چند درصد از کاربرانی که قبلاً این پست را دیده‌اند حاضرند باز هم در آن مشارکت کنند؟!

با این حساب، آیا می‌توان گفت که به‌طور کلی نباید از بازنشر محتوا استفاده کرد؟ خیر؛ این کار به بهبود تعاملات و شبکه‌سازی ما در شبکه‌های اجتماعی کمک می‌کند. همچنین، باعث صرفه‌جویی در وقت و هزینۀ تولید محتوا می‌شود. اما می‌توان با رعایت برخی نکات، بازخورد بهتری از آن‌ها دریافت کرد.

۵ پیشنهاد برای افزایش اینگیجمنت پست‌هایی که بازنشر می‌شوند

نکات زیر به دریافت نتیجۀ بهتر از به‌اشتراک‌گذاری محتوای دیگران کمک خواهند کرد:

  1. هنگام بازنشر محتوا از هشتگ استفاده کنید تا بیشتر دیده شود.
  2. فقط زمانی محتوایی را بازنشر کنید که خود یک ایده یا دیدگاه درخور توجه برای اضافه‌کردن به آن داشته باشید. در غیر این‌ صورت بهتر است روی پست اصلی کامنت بگذارید.
  3. محتواهایی را بازنشر کنید که برای دیگران ارزشی ایجاد کرده باشند.
  4. اطمینان حاصل کنید که صاحب اثر از این موضوع رضایت دارد.
  5. برای بازنشر محتواهای قدیمی خود هم بهتر است یک برنامۀ زمانی مناسب داشته باشید. انتشار پست جدید در فاصلۀ زمانی نزدیک به قبلی صورت نگیرد.

آیا شما تجربه‌ای دراین‌باره داشته‌اید؟ فکر می‌کنید چه علت‌های دیگری سبب مشارکت پایین یا برعکس، بازخورد خوب کاربران در این پست‌ها می‌شوند؟ خوشحال می‌شویم تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منابع

امتیاز می‌دم
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.