چطور اکانت لینکدین را از محدودیت (Restrict) خارج کنیم؟

مواجه‌شدن با پیام محدودشدن حساب کاربری (Account restricted) در شبکه‌های اجتماعی به اندازه کافی شوک‌آور و ناراحت‌کننده است، چه برسد به اینکه این پیام از طرف شبکه‌ای اجتماعی‌‌ باشد که امور حرفه‌ای و شغلی خود را به‌طور روزانه در آن پیش می‌برید؛ یعنی شبکۀ اجتماعی لینکدین.

اما همین اول به شما می‌گوییم که لازم نیست بیش از حد نگران شوید. ما در این مطلب قصد داریم چگونگی مواجهه با این پیام را به شما آموزش دهیم. بنابراین در ادامۀ مطلب همراه ما باشید تا معنی محدودشدن و اقدامات مؤثر بعد دریافت پیام محدودیت در لینکدین را به شما بگوییم.

محدودشدن حساب کاربری شما در لینکدین چه معنایی می‌دهد؟

اگر حساب کاربری لینکدین شما محدود (Account got restricted) شده باشد، به این معناست که حساب به حالت تعلیق درآمده و شما نمی‌توانید به آن دسترسی داشته باشید. معمولاً این تعلیق با یک پیام از طرف لینکدین به شما اطلاع داده می‌شود.

چه دلایلی باعث محدودشدن حساب کاربری لینکدین شما می‌شود؟

لینکدین هم مثل هر شبکۀ اجتماعی دیگری برای کابران خود قوانینی در نظر گرفته است که اگر آن‌ها این قوانین را رعایت نکنند، حساب کاربری‌شان محدود می‌شود. براساس قوانین لینکدین، اقداماتی ازجمله اقدامات زیر باعث می‌شوند تا حساب کاربران محدود شود:

  • تعداد بازدیدهای زیاد و غیرعادی از صفحۀ حساب کاربری شما.
  • استفاده از نام‌های غیرمعقول و نامتعارف در پروفایل که قوانین لینکدین را نقض کنند.
  • فعالیت نامناسب و غیرقانونی در حساب کاربری.
  • سابقۀ رفتار توهین‌آمیز و غیراخلاقی در حساب کاربری.
  • در معرض خطر بودن حساب (مثل حک‌شدن).
  • بیش از حد بودن درخواست‌های اتصال (Connection request).
  • کم‌بودن نرخ پذیرش درخواست‌های دیگران.
  • استفادۀ بیش از حد از گزینۀ من این شخص را نمی‌شناسم (I don’t know thisperson)، زمانی که نوتیفیکشن درخواست یک شخص برای شما می‌آید.
  • استفاده از ابزارهای اتوماسیون لینکدین (یکی از رایج‌ترین دلایل‌).

چگونه حساب کاربری لینکدین خود را رفع محدودیت کنید؟

بعد از دیدن پیام محدود‌شدن حساب کاربری‌تان لازم نیست دستپاچه شوید. با ۲ روش زیر به شما توضیح می‌دهیم چطور حساب کاربری‌تان را از محدودیت خارج کنید.

۱) استفاده‌نکردن از ابزارهای اتوماسیون

ابزارهای اتوماسیون ابزارهایی هستند که به‌طور خودکار کارهایی را در حساب کاربری شما انجام می‌دهند؛ مثلاً برای افراد درخواست اتصال می‌فرستند. به‌طور رسمی و براساس قوانین لینکدین، استفاده از هرگونه از این ابزارها با توافق‌‌نامۀ لینکدین تناقض دارد.

چه حساب کاربری شما به خاطر استفاده از این ابزارها محدود شده باشد و چه نه، باید فوراً استفاده از این ابزارها را متوقف کنید. برای این کار هرگونه دسترسی این ابزارها به حساب خود را ببندید، از این ابزارها خارج شوید یا حتی آن‌ها را پاک و غیرفعال کنید و درنهایت سابقۀ (Cash) مرورگر خود را نیز پاک کنید.

چند روز پس از انجام این کارها دوباره به حساب کاربری‌تان سر بزنید. اگر همچنان مشکل برطرف نشده بود، فقط یک راه باقی می‌ماند که در ادامه آن را توضیح می‌دهیم.

۲) با لینکدین تماس برقرار کنید

این تنها راه باقی‌مانده است، پس باید به بهترین شکل از آن کمک بگیرید. ما در اولین مرحله در وقت شما صرفه‌جویی می‌کنیم و لینک تماس با لینکدین را در اختیارتان قرار می‌دهیم تا به‌راحتی وارد آن شوید و درخواست خود را بیان کنید.

نکتۀ مهم: ممکن است لینکدین برای تأیید هویت، از شما بخواهد تا عکس مدارک شناسایی مثل پاسپورت یا شناسنامه را برایش بفرستید. باید بدانید لینکدین عکس پاسپورت ایرانی را هم قبول می‌کند.

حالا نوبت این است که درخواست خود را برای لینکدین بنویسید و بگویید دقیقاً چه اتفاقی افتاده که حساب محدود شده و چرا از این بابت نگران هستید. پیشنهاد می‌کنیم در نوشتن درخواست خود موارد زیر را رعایت کنید.

  • صادق باشید: اگر بعد از محدودشدن حساب قبلی کاربری‌تان یک حساب جدید ایجاد کرده‌اید، آن را به لینکدین بگویید. درکل سعی نکنید لینکدین را گول بزنید، چون روال فعالیت‌های شما برای این پلتفرم واضح است.
  • از ابزارهای اتوماسیون لینکدین نامی نبرید: اگر از این ابزارها استفاده کرده باشید، لینکدین حتماً متوجه این موضوع شده است و اگر این کار را نکرده‌اید، لازم نیست به آن اشاره کنید.
  • روی بازیابی حساب تمرکز کنید: در این قسمت، از لینکدین درخواست کنید تا به شما بگوید چرا حسابتان محدود شده و چطور می‌توانید آن را بازیابی کنید و به فعالیت همیشگی‌تان ادامه دهید.

بعد از فرستادن درخواست با ۲ احتمال مواجه می‌شوید.

  1. حسابتان را پس نمی‌گیرید. در این صورت یک یا ۲ ماه دیگر دوباره درخواست دهید.
  2. حساب شما بازیابی می‌شود که در این صورت به شما تبریک می‌گوییم.

بعد از محدودشدن حساب کاربری لینکدین چه کارهایی نکنیم؟

محدودشدن حساب کاربری لینکدینتان پایان دنیا نیست، ولی بهتر است بعد از محدودیت ۳ کار زیر را انجام ندهید.

چطور اکانت لینکدین را از محدودیت خارج کنیم؟ - چه کارهایی بعد از محدود شدن نکنیم.۱) دستپاچه نشوید

یک نفس عمیق بکشید. این آخر دنیا نیست و شما هم اولین نفری نیستید که محدودشدن حساب برایش اتفاق می‌افتد. اگر کارِ بیش از حد غیرقانونی‌ای نکرده باشید، به احتمال زیاد حسابتان به شما باز می‌گردد.

توجه کنید: بسته به نوع فعالیت شما، لینکدین به احتمال زیاد قبل از محدود‌کردن، یک پیام برایتان می‌فرستد. به‌هیچ‌وجه این پیام را نادیده نگیرید. اگر از ابزارهای اتوماسیون استفاده می‌کنید آن‌ها را قطع کنید و تمام فعالیت خود را به‌شدت محدود کنید. بعد از مدتی (شاید ۲ هفته) کم‌کم به روال عادی فعالیتتان برگردید.

۲) حساب کاربری جدید ایجاد نکنید

ممکن است وقتی پیام محدود‌شدن حساب را می‌بینید به این فکر کنید که بلافاصله یک حساب دیگر ایجاد کنید، ولی این اشتباه‌ترین کار است. لینکدین IP حساب شما را می‌شناسد. درنتیجه وقتی یک حساب جدید با همان IP ایجاد می‌کنید، متوجه می‌شود که شما دارید قوانین این پلتفرم را دور می‌زنید. از منظر لینکدین (و از منظر منطقی) شما هیچ‌گاه احتیاج به دو حساب مشابه برای فعالیت حرفه‌ای‌تان در لینکدین پیدا نمی‌کنید.

در توافقنامۀ لینکدین آمده است: حق ندارید در لینکدین هویت جعلی ایجاد کنید، هویت خود را نادرست معرفی کنید، برای فردی (یک فرد حقیقی) غیر از خودتان حساب ایجاد کنید، یا سعی در استفاده از حساب دیگران داشته باشید.

۳) درخواست‌های شناسایی ID لینکدین را نادیده نگیرید

گاهی ممکن است که لینکدین هم‌زمان با درخواست شناسۀ کاربری، یک محدودیت موقت هم برای حساب شما ایجاد کند. اگر این اتفاق بیفتد، یعنی لینکدین گمان کرده است که حساب شما توسط یک بات مدیریت می‌شود و نه یک انسان.

این محدودیت موقت جدی‌تر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید؛ درنتیجه بلافاصله درخواست ID لینکدین را نادیده نگیرید. هر چیزی را که لینکدین از شما درخواست کرده برایش بفرستید و با توجه کامل به دستورالعمل‌هایی که به شما می‌گوید، پیش بروید.

نکتۀ نهایی:

استفاده از ابزارهای اتوماسیون لینکدین همیشه هم بد نیست و بسیاری از حساب‌های کاربری لینکدین از آن‌ها استفاده می‌کنند. مهم این است که قبل از استفاده از این ابزارها به‌خوبی تحقیق کنید و ببینید کدام‌یک از آن‌ها کمترین خطر را برای حساب کاربری‌تان ایجاد می‌کنند.

۴.۶/۵ | (۱۴ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.