حتماً شما هم متوجه شدهاید که برخی استوریها در اینستاگرام بسیار متفاوتتر و جذابتر از بقیه هستند. احتمالاً در بین گزینههایی که خود این پلتفرم پیش روی کاربران قرار داده است جستوجو کردهاید و درنهایت به این نتیجه رسیدهاید که پای نرمافزارهایی حرفهای مثل فتوشاپ یا پریمیر در میان است، درحالیکه اینطور نیست. در این پستبلاگ از صباویژن اپلیکیشنهایی را به شما معرفی میکنیم که با استفاده از آنها بهراحتی میتوانید در گوشی خود استوریهای حرفهای، جذاب، خلاقانه و متفاوت بسازید.
در مارکتپلیسها، اپلیکیشنهای زیادی برای ساخت استوری اینستاگرام یافت میشوند. اما برنامههایی که در اینجا معرفی میکنیم، از پرکاربردترین و محبوبترین آنها محسوب میشوند. خوشبختانه کار با همۀ این برنامهها فوقالعاده راحت است و همگی، هم در نسخۀ Android و هم Ios در دسترس قرار دارند.
۱) InShot
اینشات یکی از پرطرفدارترین برنامههای ویرایش عکس و ویدئو در بین افراد آماتور و حرفهای به حساب میآید. این اپلیکیشن، فیچرهای جالب توجهی را در اختیار ما قرار میدهد. با استفاده از آنها میتوانیم ابعاد عکس یا ویدئوی خود را متناسب با سایز استاندارد در استوری اینستاگرام تغییر دهیم و متن، استیکر، ایموجی، فیلتر و افکتهای مختلف و زیبایی را در آن به کار ببریم.
این برنامه، بهطور اختصاصی در بخش ویدئوها، به ما اجازۀ صداگذاری، Cut، Split،Trim و ادغامکردن فایلهای مختلف را میدهد. تغییر سرعت ویدئو و قابلیتهایی مثل Fade in و Fade out نیز بهراحتی با استفاده از آن قابل انجام هستند.
قابلیتهای مهم:
- دارای فیلترهای مختلف، استیکر، تکست، ایموجی و افکتهای متنوع برای عکس و ویدئو؛
- قابلیت ویرایش و اضافهکردن موسیقی به ویدئو؛
- امکان ساخت ویدئو با تصاویر؛
- امکان ساخت کلاژ؛
- تبدیل فرمت ویدئو؛
- کنترل سرعت، ادغام و بریدن ویدئو؛
- امکان انتخاب رزولوشن خروجی کار.
برای دانلود نسخۀ دانلود Andoid یا iOS کلیک کنید.
۲) Canva
کانوا یکی دیگر اپلیکیشنهای مطرح و البته بسیار محبوب برای ویرایش و طراحی عکس، بنر، لوگو و… است. این اپلیکیشن مانند یک فتوشاپ حرفهای اما ساده عمل میکند. با استفاده از آن میتوانیم استوریهای متنوعی با الگوهای مختلف مثل اینفوگرافی، کارتپستال، کلاژ و… بسازیم.
کانوا، تصاویر و تمپلیتهای آمادۀ زیادی جهت خلق محتوای استوری در اختیارمان قرار میدهد. هرکدام از این تمپلیتهای آماده نیز با صدها رنگ بکگراند، فونت و ابزارهای گرافیکی قابلیت تغییر و شخصیسازیشدن را دارند. بنابراین میتوانیم برای همیشه یک تمپلیت خاص و زیبا برای استوریهای خود داشته باشیم.
قابلیتهای مهم:
- دارای بیش از ۶۰۰۰ تمپلیت آماده؛
- دارای بیش از یک میلیون تصویر و عکس آماده؛
- امکان شخصیسازیکردن عکس و تمپلیتهای موجود؛
- امکان کلاژ تصاویر؛
- دارای کالکشن بزرگی از استیکر، فریم، فونت و آیکون برای طراحی و ویرایش محتوا.
برای دانلود نسخۀ دانلود Andoid یا iOS کلیک کنید.
۳) Adobe spark
ادوبی اسپارک، برای ساخت استوری دارای دو اپلیکیشن مجزای ویدئو و پست است.Adobe spark post برای تولید تصاویر و طرحهای گرافیکی و Adobe spark video برای ویرایش و ساخت ویدئو به کار میرود. یکی از قابلیتهای مهم و متفاوت این دو اپلیکیشن، امکان اضافهکردن جلوههای متحرک و انیمیشن به تصاویر و ویدئوهاست. با استفاده از آنها، افکتهای خاص مانند اضافهکردن سایه، Outline و Cut-out نیز میتوانیم در محتوای خود به کار ببریم. ادوبیاسپارک، علاوه بر اندروید و Ios دارای نسخۀ دسکتاپ نیز هست.
قابلیتهای مهم:
- دارای بیش از ۳۰۰۰ قالب آماده؛
- دارای سبکهای متنوع برای ساخت تایپوگرافیهای زیبا؛
- دسترسی به میلیونها تصویر و آیکون آماده؛
- امکان ساخت کلاژهای خاص؛
- وجود ابزارهای ویرایشی حرفهای برای ویدئوها؛
- امکان ساخت ویدئوهای انیمیشنی؛
- قابلیت اضافهکردن انیمیشن و جلوههای متحرک به تصویر، متن و ویدئوها؛
- امکانِ داشتن بکآپ آنلاین از کارها.
برای دانلود نسخۀ دانلود Andoid یا iOS کلیک کنید.
۴) PicsArt
پیکسآرت نیز یکی دیگر از اپلیکیشنهای کارآمد و حرفهای ویرایشگر تصویر محسوب میشود که به خاطر کالکشن بینهایت متنوع خود از استیکرها شناختهشده است. توسط این برنامه، حتی میتوانیم استیکر دلخواه و خاص خود را بسازیم. پیکسآرت ابزارهای حرفهای جهت ویرایش را در اختیار ما قرار میدهد؛ میتوانیم بکگراند سوژۀ اصلی را محو کنیم، عکس خود را روتوش کنیم، هرکدام از اجزای موردنظر عکس را تغییر رنگ بدهیم و… .
این اپلیکیشن برای ویرایش و تهیۀ ویدئوها نیز کاربرد دارد. با استفاده از آن میتوانیم با تصاویر مختلف، ویدئوی دلخواه خود را بسازیم یا فایلهای موجود در گالری خود را ویرایش و صداگذاری کنیم.
قابلیتهای مهم:
- دارای ابزارهای حرفهای برای ویرایش فیلم و عکس؛
- دسترسی به استیکرهای آماده و قابلیت ساخت استیکر دلخواه؛
- امکان نقاشیکشیدن و تبدیل عکس به نقاشی؛
- دارای افکت و فیلترهای متنوع؛
- دسترسی به میلیونها تصویر آماده جهت استفاده؛
- امکان ساخت کلاژ؛
- دارای بیش از ۲۰۰ فونت متنوع؛
- دارای دوربین مجزا در خود برنامه جهت تنظیم نور، افکت و… .
برای دانلود نسخۀ دانلود Andoid یا iOS کلیک کنید.
۵) Mojo
موجو در ساخت استوریهای متحرک و زیبا به ما کمک میکند. درواقع قالبها، تصاویر، استیکرها و متون متحرک را در اختیار ما قرار میدهد تا بتوانیم محتوای تصویری و ویدئویی حرفهای خلق کنیم. قالبهای آمادۀ موجو، بهلحاظ رنگ، نوع فونت و عکس استفادهشده در آنها قابل ویرایش و شخصیسازی هستند.
قابلیتهای مهم:
- دارای بیش از ۵۰ قالب آماده؛
- امکان ویرایش و شخصیسازی قالبها؛
- دسترسی به قالب، استیکر و متنهای متحرک جهت ایجاد استوری؛
- دارای فونت و سبکهای نوشتاری مختلف.
برای دانلود نسخۀ دانلود Andoid یا iOS کلیک کنید.
حرف آخر اینکه…
همۀ این اپلیکیشنها بخشی از قابلیتهای خود را بهصورت رایگان ارائه میدهند و برای استفاده از تمامی قابلیتهایی که دارند، باید نسخۀ پریمیوم آنها را تهیه کرد. البته زیاد میبینیم که در مدیاهای مختلف، آموزش این اپلیکیشنها به همراه نسخۀ آنلاکشده ارائه میشود. جدای از بحث اعتماد و اعتبار، این کار نوعی راهحل موقتی است؛ چون بعد از مدتی باز هم باید به دنبال نسخۀ جدید و آنلاکشدۀ آنها بود. به خاطر شرایط تحریم نیز امکان خرید برای اغلب ما وجود ندارد. پس راهحل چیست؟
افراد حرفهای، بهطور همزمان از چندین اپلیکیشن مختلف در گوشی خود استفاده میکنند. برای مثال، در کانوا تمپلیت خود را میسازند، از استیکرهای پیکسآرت استفاده میکنند و برای درج تایپوگرافی به سراغ ادوبی اسپارک میروند. اگر فیلتری در اینشات مشروط به نسخۀ پریمیوم باشد، ممکن است بتوان در پیکسآرت به فیلتری مشابه آن بهصورت رایگان دست پیدا کرد. بدین ترتیب از پتانسیل در دسترس تمامی این اپلیکیشنها استفادهکرده و استوری خاص خود را خلق میکنند.
امیدواریم از این پستبلاگ بهره برده باشید. خوشحال خواهیم شد تجربههای خود را از این اپلیکیشنها یا برنامههای دیگری که دراینباره میشناسید با ما و دیگر خوانندگان به اشتراک بگذارید.