درحالیکه تبلیغات معمولاً بر انتشار پیامها به تعداد بسیار زیادی از مخاطبان متکی است، فناوریهای اخیر تبلیغکنندگان را قادر ساخته است تا بهطور مشخص به جامعۀ هدفی که در نظر دارند، دست پیدا کنند. این موضوع باعث شده است که کسبوکارهای بزرگ و کوچک و بهطور کلی برندها، برای خرید و استفاده از این بسترهای آنلاین عجله داشته باشند.
غولهای فناوری مانند گوگل و فیسبوک، تقریباً ۵۰٪ از کل درآمد تبلیغات آنلاین جهان را در سال ۲۰۱۷ به خود اختصاص دادند و موفق به کسب درآمدی معادل ۱۱۴میلیارد دلار شدند. در این راستا، شرکت خدمات مالی JPMorgan Chase پیشبینی کرده است که درآمد تبلیغاتی شرکت آمازون از پلتفرم تجارت الکترونیک، تا سال ۲۰۱۹ به ۶.۶میلیارد دلار میرسد.
بهمنظور استفادۀ هرچه بهتر از بازاریابی دیجیتال، که این روزها در بین کسبوکارها بسیار محبوب شده است، ارائهدهندگان، محصولات متنوعی را جهت ارائۀ خدمات بهتر، پیش روی تبلیغکنندگان قرار میدهند. یکی از این روشهای جدید، تبلیغات برنامهای نام دارد که برای خرید تبلیغات از نرمافزار خاصی استفاده میکند. گفتنی است که در انجام این فرایند، نیروی انسانی هیچگونه دخالتی ندارد؛ بنابراین، این رویکرد کارآمدتر و مقرونبهصرفهتر به نظر میرسد.
اما چگونه به این مرحله رسیدیم؟ در این راستا، Tech in Asia نگاهی به سیر تکامل تبلیغات (تبلیغات برنامهریزیشده) در طول سالهای اخیر میاندازد.
دانلود اینفوگرافیک الفبای تبلیغات برنامهریزیشده