Invalid Dynamic Link چیست؟

چطور URL نامعتبر را حل کنیم؟

آیا تا‌به‌حال برای شما پیش آمده که شخصی لینک یک سایت، برنامه، شبکۀ اجتماعی، بلاگ‌پست و… را برایتان بفرستد، ولی نتوانید با استفاده از لینک وارد آن صفحه شوید؟ یا تا‌به‌حال پیش آمده است که وقتی سعی دارید وارد یک صفحه شوید، پیامی مثل Invalid Link، Invalid Dynamic Link یا Link not allowed را ببینید؟ بگذارید جور دیگری سؤال را مطرح کنیم: آیا تا‌به‌حال به URL نا‌معتبر برخورد کرده‌اید؟

شاید برات جالب باشه:

در این مطلب قرار است راجع به همین مفهوم صحبت کنیم و بگوییم لینک‌های نامعتبر چه معنایی دارند، چرا یک لینک نامعتبر می‌شود و با چه روش‌هایی می‌توان با لینک‌های نامعتبر برخورد کرد.

Invalid Dynamic Link یعنی چه؟

برای جست‌جوی هر صفحه‌ای در دنیای اینترنت، احتیاج به داشتن یک آدرس یا همان لینک خاص است. این آدرس بها نام Uniform Resource Locator (به شکل مختصر URL) شناخته می‌شود و افراد به‌واسطۀ این آدرس می‌توانند به صفحۀ موردنظرشان در اینترنت راه پیدا کنند. حالا وقتی صحبت از URL نامعتبر (Invalid URL) می‌کنیم، منظورمان این است که این آدرس مطابق انتظار کاربران عمل نمی‌کند.

URL نامعتبر، یک لینک معیوب است که مرورگر شما نمی‌تواند به آن دسترسی داشته باشد؛ درنتیجه به شما پیام‌هایی با مضمون وجود یک لینک نامعتبر می‌دهد.

یک URL اشتباه بر سئوی سایت تأثیر زیادی می‌گذارد؛ چون افراد نمی‌توانند وارد سایت شوند و درنتیجه بازدید از سایت کاهش پیدا می‌کند. چرا یک URL نامعتبر می‌شود؟ دلایل مختلفی برای دیده‌شدن خطای Invalid URL وجود دارد، اما متداول‌ترین آن‌ها در ۳ دستۀ زیر جا می‌گیرند:

تصویر Invalid Dynamic Link۱) وجودنداشتن لینک

یک URL درصورتی وجود نخواهد داشت و کار نخواهد کرد که:

  • میزبان سایت (Host) آن را از صفحه حذف کرده باشد.
  • URL از سرور‌های اصلی حذف شده باشد.
  • در هنگام نوشتن URL اشتباهات نوشتاری مثل زیادنوشتن، کم‌نوشتن، املای اشتباه یا ترتیب غلط کاراکترها اتفاق افتاده باشد.

۲) ریدایرکت اشتباه

آدرس یک سایت را می‌توان به آدرس یک سایت دیگر منتقل کرد؛ به این ترتیب که وقتی یک فرد به نشانی سایت اول مراجعه کند، به‌طور خودکار به صفحۀ سایت دوم وارد شود. به این کار ریدایرکت‌کردن (Redirection) یا تغییر مسیر سایت می‌گویند. گاهی‌اوقات پیام خطای Invalid URL زمانی نشان داده می‌شود که توسعه‌دهندگان سایت (Developers)، لینک اشتباهی را به‌عنوان ریدایرکت استفاده کرده باشند.

تصویر ریدایرکت اشتباه۳) محدودیت

گاهی‌اوقات به خاطر دلایل و سیاست‌های مختلف، صاحبان و دست‌اندرکاران سایت تصمیم می‌گیرند که دسترسی گروهی از مخاطبان را به سایت محدود کنند؛ مثلاً ممکن است به علت تحریم‌ها یا مسائل سیاسی، دسترسی به لینک‌هایی که از طریق این سایت‌ها به اشتراک گذاشته می‌شوند وجود نداشته باشد. در این حالت، مخاطبانی که محدود شده‌اند با پیام URL بی‌اعتبار مواجه می‌شوند.

box

فیلیمو


آشنایی با تبلیغات ویدئویی در فیلیمو
کلیک کنید

چطور مشکل URL نامعتبر را برطرف کنیم؟

۶ روش زیر به شما کمک می‌کند تا مشکل مواجه‌شدن با پیام URL نامعتبر را برطرف کنید. اگر به هر دلیلی با این روش‌ها مشکل شما برطرف نشد، پیشنهاد می‌کنیم که حتماً از یک متخصص کامپیوتر کمک بگیرید. به این نکته هم باید اشاره کنیم که به دلیل استفادۀ بیشتر افراد از گوگل برای جست‌وجو، روش‌های زیر فقط مربوط به مرورگر کروم (Chrome Browser) است.

۱) کَش (Cache) خود را پاک کنید

کَش نوعی حافظۀ جانبی کوچک است و اطلاعاتی را که برای بالاتربردن سرعت مرورگر و نیز اطلاعات دستگاهی که از آن برای جست‌وجوی یک سایت استفاده می‌کنید، ذخیره می‌کند. استفادۀ زیاد از اینترنت و ورود به سایت‌های مختلف باعث می‌شود که قسمت کش (Cache) یارانه و یا موبایل شما پر شود و با پیام URL غیرمعتبر مواجه شوید.

گاهی‌اوقات پاک‌کردن کش درست مثل یک خانه‌‌تکانی سبک برای دستگاه و مرورگر شما عمل می‌کند و باعث می‌شود مشکل نامعتبربودن URL از بین برود.

برای پاک‌کردن کَش کافی است مراحل زیر را طی کنید:

  1. به قسمت تنظیمات مرورگر (Google Chrome) خود بروید؛
  2. قسمت تاریخچه (History) را انتخاب کنید؛
  3. در قسمت سمت چپ صفحه گزینۀ Clear browsing data را انتخاب کنید؛
  4. محدودۀ زمانی خود را معین کنید و تاریخچۀ مرورگر خود را حذف کنید؛
  5. مرورگر و دستگاه خود را به‌صورت مجدد راه‌اندازی کنید.

با این کار، به احتمال زیاد مشکل دیدن پیام Invalid Dynamic Link برطرف می‌شود.

پاک کردن کش۲) افزونه‌های مشکل‌ساز را غیرفعال کنید

افزونه‌های گوگل (Google extensions) ضروری هستند، اما استفاده از برخی از آن‌ها ممکن است باعث دیدن خطای URL نامعتبر اشتباه شود. پیشنهاد ما به شما این است که قبل از اضافه‌کردن هر افزونه‌ای، از اینکه آن افزونه امنیت شما را به‌عنوان کاربر زیر سؤال نمی‌برد و باعث ردیابی و کندی اینترنت شما نمی‌شود مطمئن شوید. همین کندی و ردیابی، یکی از دلایل دیدن پیام URL نامعتبر است. از افزونه‌هایی که به‌هیچ‌وجه استفاده از آن‌ها را پیشنهاد نمی‌کنیم می‌توان به Hola، New NX، FindMeFreebies و Hover Zoom اشاره کرد.

۳) از حساب Google خود خارج شوید

گاهی‌اوقات نقص‌ها و ضعف‌های مرورگر کروم باعث دیده‌شدن URL اشتباه هنگام جست‌وجوی یک صفحه می‌شود. کاربران مک‌بوک بیشتر از کاربران ویندوز با این مشکل مواجه هستند. بهترین راه‌حل این است که از حساب Google خود خارج شوید، رایانۀ شخصی و مرورگر را مجدداً راه‌اندازی کنید و دوباره وارد حساب خود شوید. با‌این‌حال، بازهم ممکن است به مشکل بربخورید.

در این صورت، از یک حساب کاربری دیگر استفاده کنید و ببینید آیا مشکل همچنان ادامه دارد یا خیر. اگر هیچ‌یک از راه‌حل‌ها کار نکرد، ممکن است لازم باشد حساب Google دیگری ایجاد کنید.

راهنمای خروج از حساب کاربری گوگل۵) از مرورگری متفاوت کمک بگیرید

برخی سایت‌های قدیمی هستند که با به‌روزرسانی‌های جدید مرورگر کروم بهینهسازی نشده‌اند، به همین دلیل است که کروم این سایت‌ها را باز نمی‌کند. بنابراین، اگر URL مدنظرتان بعد از شیوه‌هایی که گفتیم کار نکرد، بهتر است آن را در یک مرورگر دیگر هم امتحان کنید.

علاوه‌بر‌این، برخی از صفحات وب معمولاً به زمان زیادی برای بارگیری (Loading) در کروم نیاز دارند که همین باعث به‌وجود‌آمدن خطای URL می‌شود، اما در مرورگرهای دیگر این بارگیری سریع‌تر انجام می‌شود و درنتیجه خطا خود‌به‌خود برطرف می‌شود. با این حساب، اگر عجله داشتید و با پیام URL اشتباه مواجه شدید، حتماً مرورگرهای دیگر را هم امتحان کنید (مثل مرورگر Firefox).

مرورگر فایرفاکس۶) تنظیمات دسترسی خود را بررسی کنید

بعضی از سایت‌های مربوط به اطلاعات، آمار و نظرسنجی‌های حساس، برای ورود کاربران به صفحاتشان شرایط دسترسی ویژه‌ای تعیین کرده‌اند. اگر برای ورود به این صفحات با پیام URL غیرمعتبر مواجه شدید، باید به‌شکل مستقیم با مدیر فناوری اطلاعات (IT admin) یا مالک سایت وارد گفت‌وگو شوید تا در صورت امکان، اجازۀ دسترسی به سایت را به شما بدهند.

گاهی‌اوقات هم ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی (Internet Service Provider) یا همان ISP می‌توانند دسترسی افراد به صفحات خاصی را محدود کنند که در این صورت نیز با URL آن صفحات به مشکل برمی‌خورید. در این حالت هم بهتر است با همان سازمان ارائه‌دهندۀ خدمات اینترنتی برای حل مشکلتان وارد گفت‌وگو شوید.

حرف آخر

به‌جز راه‌‌حل‌هایی که گفتیم، حتماً به این توجه کنید که رایانۀ شخصی و یا تلفن هوشمندتان آخرین نسخه از سیستم‌عامل و برنامه‌های مختلف را پشتیبانی کنند. گاهی‌اوقات به‌روزرسانی این دستگاه‌ها از جنبه‌های مختلف به حل مشکل URL غیرمعتبرکمک می‌کند.

۵/۵ | (۷ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.