چگونه دایرکت توییتر را ببندیم؟

بستن دایرکت توییتر در ۶ مرحله

117

توییتر مثل هر شبکۀ اجتماعی دیگری، در هر سری از آپدیت‌های خود از قابلیت‌ها و امکانات مختلفی رونمایی می‌کند که استفادۀ کاربران را ساده‌تر ‌کند. در این مطلب از وی‌پدیا به شما می‌گویم که چگونه می‌توانید دایرکت توییتر را ببندید و انتخاب کنید که چه کسی بتواند برای شما پیام بفرستد؛ پس تا انتهای این مطلب همراه من باشید.

دایرکت توییتر چیست؟

دایرکت (Direct Messages) توییتر که به‌صورت اختصاری DMS هم نوشته می‌شود، پیام‌های مستقیمی هستند که از طرف سایر کاربران برای شما ارسال می‌شوند. به‌طور کلی اینکه پیامی را از طرف دوستان و اطرافیان دریافت کنید، ممکن است خوشایند باشد، اما گاهی هم پیام‌های ناشناخته و جعلی می‌توانند بسیار آزاردهنده باشند یا حتی ممکن است در شرایطی باشید که اصلاً تمایلی به دریافت پیام از هیچ‌کسی نداشته باشید.

توییتر برای رفع این مشکل، امکان کنترل و مدیریت دایرکت‌ها را برای کاربران افزایش داده است. شما می‌توانید انتخاب کنید که چه کسی بتواند برای شما پیام ارسال کند یا حتی این امکان را به‌صورت کلی غیرفعال کنید.

برای اطلاع از چگونگی تغییر نام در توییتر، مطلب زیر را بخوانید:

چطوری در توییتر آیدی و نام را تغییر دهیم؟

غیرفعال‌کردن دایرکت توییتر در نسخه‌های موبایل و دسکتاپ

در ادامه به شما می‌گویم که چگونه می‌توانید دایرکت توییتر را هم در تلفن همراه و هم در دسکتاپ غیرفعال کنید.

۱) نسخۀ موبایل

برای غیرفعال‌کردن دایرکت در نسخۀ موبایل، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اپلیکیشن توییتر را در موبایل خود باز کنید.
  2. روی نماد DM در گوشۀ بالا سمت راست کلیک کنید.
  3. حالا روی آیکون تنظیمات کلیک کرده و در صورت فعال‌بودن گزینۀ Enables Messaging، آن را خاموش کنید.

۲) نسخۀ دسکتاپ

برای غیرفعال‌کردن دایرکت در نسخۀ دسکتاپ، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. توییتر را در سیستم خود باز کنید. (تصویر شمارۀ ۱)
  2. روی گزینۀ More در منو کلیک کنید. (تصویر شمارۀ ۲)
  3. روی گزینۀ Settings and privacy کلیک کنید. (تصویر شمارۀ ۳)
  4. روی گزینۀ Privacy and Safety کلیک کنید. (تصویر شمارۀ ۴)
  5. روی گزینۀ Direct messages کلیک کنید. (تصویر شمارۀ ۵)
  6. علامت تیک Allow message requests from everyone را بردارید. (تصویر شمارۀ ۶)

چگونه می‌توان دریافت دایرکت از حساب کاربری خاصی را محدود کرد؟

برای بستن دایرکت روی حساب کاربری بخصوص، کافی است وارد صفحۀ دایرکت آن شخص شوید و روی آیکون Report و سپس Confirm کلیک کنید. شما همچنین می‌توانید آن فرد را بلاک کنید تا دیگر پیامی از او دریافت نکنید.

منابع

۵/۵ | (۳ امتیاز) به این مطلب امتیاز بده!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.