چطور پروفایل لینکدین را از دید کاربران پنهان کنیم؟

19

هر شبکۀ اجتماعی درخصوص امنیت و حفظ حریم شخصی کاربرانش، قوانین و تنظیمات مخصوص به خود را دارد. این تنظیمات معمولاً مشابه هستند، ولی بسته به نوع شبکۀ اجتماعی، مخاطبان و کاربرد آن ممکن است در جزئیات، تفاوت‌هایی هم داشته باشند. قابلیت بازدید آزادانه یا غیرآزادانه از پروفایل افراد، یکی از این تنظیمات است. این قابلیت در شبکۀ اجتماعی لینکدین کمی با دیگر شبکه‌های اجتماعی متفاوت است.

در این مطلب راجع به این صحبت می‌کنیم که چطور تنظیمات پروفایل لینکدین خود را به‌شکلی اعمال کنید که از دید کاربران دیگر به شکل‌ها و اندازه‌های مختلف پنهان بمانید. همراهمان باشید.

چگونگی نمایش پروفایل در لینکدین

به‌صورت پیش‌فرض، پروفایل لینکدین به‌شکل عمومی تنظیم می‌شود و تمام کاربران این شبکه و حتی افرادی که کاربر نیستند و فقط از طریق مرورگرها برای جست‌وجوی اسم افراد اقدام می‌کنند، قادر خواهند بود که اطلاعات مربوط به پروفایل و پست‌های شما را ببینند. شما می‌توانید با تغییر تنظیمات، میزان نمایش مشخصات پروفایل (Profile) یا همان نمایۀ شخصی خود را تغییر دهید.

یک نکتۀ مهم:

پس از ایجاد تغییر و ویرایش در پروفایل خود، ممکن است چندین هفته یا چندین ماه طول بکشد تا موتورهای جست‌وجو مثل Google، Yahoo، Bing و… تغییرات را شناسایی کرده و به‌روزرسانی کنند. کنترل این فرایند با پلتفرم لینکدین نیست؛ درنتیجه اگر به مشکل برخوردید، حتماً به‌شکل مستقیم با تیم پشتیبانی مرورگرها ارتباط برقرار کنید.

در ادامه نحوۀ عوض‌کردن چگونگی نمایش پروفایل در لینکدین را چه با استفاده از دسکتاپ و چه تلفن‌های هوشمند، توضیح می‌دهیم.

تغییر نوع نمایش پروفایل لینکدین در دسکتاپ

  • روی آیکون Me در قسمت بالا و سمت راست کلیک کنید.
  • یک پنجرۀ کشویی باز می‌شود، روی قسمت View Profile کلیک کنید.
  • در قسمت بالا و سمت راست روی قسمت Edit public profile & URL کلیک کنید.
  • در قسمت بالا و سمت راست صفحه به قسمت Edit Visibility بروید.
  • در این قسمت گزینۀ Your profile’s public visibility را می‌بینید، دکمۀ روشن (On) را به خاموش (Off) تغییر دهید.

تغییر نوع نمایش پروفایل لینکدین در تلفن‌های هوشمند

  • روی عکس پروفایل خود کلیک کنید.
  • به قسمت تنظیمات یا همان Setting بروید.
  • به قسمت Visibility بروید.
  • روی قسمت Edit your public profile ضربه بزنید.
  • در این قسمت گزینۀ Your profile’s public visibility را می‌بینید، دکمۀ روشن (On) را به خاموش (Off) تغییر دهید.

همان‌طور که گفتیم، علاوه بر اینکه ‌می‌توانید به‌طور کلی پروفایل لینکدین خود را از چشم عموم پنهان کنید، این امکان را دارید تا فقط قسمت‌هایی از مشخصات پروفایلتان را پنهان کنید و بگذارید بقیۀ قسمت‌ها باقی بمانند.

این قسمت‌ها مواردی مثل عکس پس‌زمینه (Background Photo)، عنوان (Headline)، خلاصۀ فعالیت‌ها (Summary)، مقالات و فعالیت‌ها (Articles & Activity)، تجارب فعلی (Current Experience)، تجارب گذشته (Past Experience)، تحصیلات (Education) و توصیه‌نامه‌ها (Recommendations) را شامل می‌شود. شما می‌توانید هر کدام از این گزینه‌ها را از حالت نمایش (Show) به حالت پنهان (Hide) تغییر دهید.

چگونگی نمایش پروفایل لینکدین در هنگام جست‌وجوی نام دیگران

کاربران لینکدین این قابلیت را دارند تا ببینند چه فردی از پروفایل آن‌ها بازدید کرده‌ است. از طرف دیگر، اگر آن‌ها هم از پروفایلی بازدید کنند، نوتیفیکیشنی برای فرد مقابل ارسال می‌شود که این خبر را به او می‌دهد.

حالا بسته به نوع تنظیماتی که روی پروفایل خود اعمال کرده‌اید، اگر اسم فردی را جست‌‌وجو کنید، اطلاعات حساب کاربری شما به‌صورت شخصی‌سازی‌شده برای فرد مقابل به نمایش گذاشته می‌شود. مثلاً ممکن است شما ترجیح بدهید فقط عکس، اسم و فامیل پروفایلتان برای شخصی که او را جست‌وجو کرده‌اید نمایش داده شود. این کار به‌راحتی ممکن است! در ادامه نحوۀ تنظیماتی که پروفایل لینکدین شما را در هنگام جست‌وجوی نام دیگران نشان می‌دهد، توضیح می‌دهیم.

  • روی آیکون Me در قسمت بالا و سمت راست صفحۀ لینکدین خود کلیک کنید.
  • به قسمت تنظیمات و حریم شخصی یا همان Settings & Privacy بروید.
  • در صفحۀ بازشده، در قسمت سمت چپ روی Visibility کلیک کنید.
  • در بخش Visibility of your profile & network، روی قسمت Profile viewing options کلیک کنید.
  • حالتی را که می‌خواهید انتخاب کنید. شما ۳ گزینه دارید: دیده‌شدن نام و عنوان حساب کاربری شما (Your name and headline)، دیده‌شدن مشخصاتی مثل محل تحصیل و شغل شما (Private profile characteristics)، دیده‌نشدن هیچ‌کدام از مشخصات حساب کاربری شما (Private mode)
  • تغییراتی که اعمال کرده‌اید به‌صورت خودکار ذخیره خواهد شد.

یک نکتۀ مهم دیگر:

با یک حساب ویژه و غیررایگان (Premium) در لینکدین، می‌توانید با حالت خصوصی یا همان (Private mode) به‌مدت ۹۰ روز به مشاهدۀ پروفایل افراد بپردازید و همچنان لیست همۀ افرادی را که در ۹۰ روز گذشته پروفایل شما را مشاهده کرده‌اند، ببینید.

این کار با حساب عادی و رایگان (Free) امکان‌پذیر نیست. با‌این‌حال، لینکدین همیشه به تنظیمات حریم خصوصی اعضا احترام می‌گذارد، بنابراین حتی با یک حساب Premium، نمی‌توانید نام بینندگانی را که نوع Profile viewing خود را به حالت خصوصی تغییر داده‌اند، ببینید.

منابع

۵/۵ | (۳ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.