چگونه در لینکدین پست‌ها را فیچر کنیم؟

ساخت پورتفولیو در لینکدین با Featured Section

در لینکدین می‌توانیم یک رزومۀ کامل از سوابق کاری، مهارت‌ها و اطلاعات تماسمان بسازیم. اما چگونه باید تجربیات عملی و نمونه‌کارهای خوب‌ خود را هم به آن اضافه کنیم؟ درست است، در صفحۀ پروفایل، بخشی به ‌نام All Activity وجود دارد و دیگران می‌توانند تمام پست‌ها و فعالیت‌های ۴۵ روز گذشتۀ ما را در آن ببینند. اما آیا کسب‌وکارها آن‌قدر زمان می‌گذارند که از بین آن‌ها کارهای برجسته یا نگرش واقعی ما را در حوزۀ مرتبط کشف کنند؟ به‌ندرت این اتفاق می‌افتد و همیشه در کنار رزومه، از ما پورتفولیو یا نمونه‌کار خواسته می‌شود.

لینکدین، این دغدغه را با ایجاد بخش Featured پوشش داده است. در این مطلب از وی‌پدیا توضیح می‌دهیم که چگونه می‌توان پست‌ها را فیچر کرد و یک پورتفولیو دیجیتال ساخت.

بخش Featured لینکدین چیست؟

در صفحۀ پروفایل ما در لینکدین، درست در بخش بالایی All Activity، نوار باریک دیگری به نام Featured وجود دارد. در این قسمت می‌توانیم محتواها یا نمونه‌کارهای مورد علاقۀ خود را ثبت کنیم؛ به این ترتیب، آن‌ها جداگانه و به‌راحتی در معرض دید قرار می‌گیرند و دیگران برای شناخت نگرش، تجربیات و مهارت‌های ما سردرگم نمی‌شوند.

این بخش، ما را از نظر نوع و تعداد محتوا محدود نمی‌کند. پست‌ها و مقالات خوبی که منتشر کرده‌ایم، محتواهای بازنشری از دیگران یا حتی تصاویر و ویدئوهایی که آن‌ها را پست نکرده‌ایم اما می‌خواهیم در این قسمت قابل مشاهده باشند، همگی می‌توانند در آن قرار بگیرند.

نکتۀ مهم دیگر این است که قابلیت انتشار پست‌های فیچر فقط برای حساب‌های کاربری شخصی ممکن است و کسب‌وکارها به آن دسترسی ندارند.

چگونه محتوا یا پست‌های خود را در لینکدین فیچر کنیم؟

همان‌طور که گفته شد، محتواهای مختلفی را می‌توانیم در قسمت Featured درج کنیم. برای فیچرکردن پست‌ها، می‌توانیم روی سه‌نقطۀ بالای آن‌ها کلیک و سپس Feature On Top Of Profile را انتخاب کنیم. اما اگر قصد داشته باشیم که محتوایی از سیستم خود را در این قسمت بارگذاری کنیم چطور؟

ساخت پورتفولیو از طریق صفحۀ پروفایل، آزادی عمل بیشتری در انتخاب محتوا به ما می‌دهد. وقتی در این صفحه و در قسمت بالایی نوار Featured، روی آیکون Add ضربه بزنیم، ۴ گزینه پیش رویمان قرار می‌گیرد:

  • Add a post: با انتخاب این گزینه، تمام پست‌های خود و محتواهایی را که بازنشر کرده‌ایم می‌بینیم. با کلیک روی هریک، وارد صفحۀ خود آن پست می‌شویم و می‌توانیم از سه‌نقطۀ بالایی، آن را به فیچر اضافه کنیم.
  • Add an article: این گزینه فهرست مقاله‌هایی را که منتشر کرده‌ایم نشان می‌دهد. به همان شیوه‌ای که در قسمت قبل گفته شد، می‌توانیم مواردی را که در نظر داریم اضافه کنیم.
  • Add a link: اگر محتوای ما در سایت یا رسانه‌ای دیگر منتشر شده است، لینک آن را می‌توانیم در این بخش قرار دهیم.
  • Add media: ممکن است تصویر یا ویدئوی خود را پست نکرده باشیم، اما تمایل داشته باشیم آن‌ها را در فهرست نمونه‌کارهای خود قرار دهیم. با کلیک روی این گزینه می‌توانیم فایل‌های موردنظر خود را با یک عنوان و توضیح کوتاه در لینکدین آپلود کنیم.

چگونه محتواهای فیچر خود را مدیریت کنیم؟

گاهی لازم است ترتیب نمایش محتوا یا پست‌های فیچر را تغییر دهیم یا آن‌ها را حذف کنیم. برای این کار باید به سراغ آیکون ویرایش در قسمت Featured صفحۀ کاربری برویم. در صفحه‌ای جدید، تمام محتواهای فیچرشده نمایش داده می‌شوند. آیکون Reorder به ما اجازه می‌دهد به‌صورت دستی پست‌ها را جابه‌جا کرده و ترتیب آن‌ها را تغییر دهیم. در قسمت پایینی هریک از پست‌ها هم گزینۀRemove From Feature ، حذف آن‌ها را انجام می‌دهد.

لینکدین برای کمک به ما در مدیریت بهتر این بخش، فیچرشدن محتواها را به دیگران اطلاع‌رسانی نمی‌کند. به‌علاوه، تا وقتی این محتواها را در قالب پست منتشر نکرده باشیم، آن‌ها را در نتایج جست‌وجوی کاربران هم نمایش نمی‌دهد. با این حساب، فقط افرادی که از صفحۀ ما بازدید می‌کنند آن‌ها‌ را می‌بینند.

این پلتفرم به ما اجازه می‌دهد که بتوانیم برای کسانی که از صفحۀ پروفایل یا کارهای ما بازدید می‌کنند هم محدودیت بگذاریم. البته این محدودیت فقط برای بخش فیچر نخواهد بود، بلکه روی نمایش تمام صفحۀ پروفایل اعمال می‌شود. با‌این‌حال، اگر می‌خواهیم فقط فالوئرهای ما به صفحه دسترسی داشته باشند، باید به سراغ تنظیمات Visibilty در Settings & Privacy برویم.

امیدواریم بتوانید یک رزومۀ بصری جامع برای معرفی خود بسازید. خوشحال می‌شویم سؤالات و نظرات شما را دراین‌باره بدانیم.

منابع

۳.۷/۵ | (۳ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.