🕖 بهترین زمان برای پست‌گذاشتن در لینکدین چه زمانی است؟

یک دو سه! امتحان می‌کنیم! صدا می‌آید؟ بهترین زمان برای پست‌گذاشتن در لینکدین، یکی از بحث‌های چالش‌برانگیز در این شبکۀ اجتماعی است. ازآنجاکه فعالیت در لینکدین معمولاً با هدف تعامل انجام می‌شود، پست‌گذاشتن در شرایطی که تعداد کاربران آنلاین بیشتر باشد، ما را به هدفمان نزدیک‌تر می‌کند؛ درواقع، فعالیت در لینکدین در زمان نامناسب، درست مثل این است که با میکروفون خاموش سخنرانی کنیم و بعد از یک ساعت بالا و پایین پریدن، متوجه شویم تمام تلاش مذبوحانه‌مان برای بهترین ارائۀ تاریخ تمدن بشری، در حد یک پانتومیم گنگ بی‌نمک بوده است!

و نه‌تنها کسی در این مدت شنوندۀ ما نبوده، بلکه شاید تلخی این شکست زودهنگام وادارمان کند چهار گوشۀ تشک لینکدین را خیلی زود ببوسیم و عرصه را ترک کنیم. پس با پاسخ‌دادن به پرسش بهترین زمان مناسب برای پست‌گذاشتن در لینکدین می‌توانیم با جامعۀ هدف بیشتری در ارتباط باشیم.

پاسخ گوگل به بهترین زمان برای گذاشتن پست در لینکدین چیست؟

اگر همین حالا از گوگل بخواهید پاسخی سرراست به شما بدهد و بهترین زمان برای پست‌گذاشتن در لینکدین را اعلام کند، با چنین پاسخی روبه‌رو خواهید شد:

  • بهترین روز: چهارشنبه و پنجشنبه؛
  • بدترین روز: یکشنبه در واقع همان جمعۀ ما به وقت ایران؛
  • بهترین ساعت: ۸ تا ۱۰ صبح؛
  • بدترین ساعت: ۸ شب به بعد.

احتمالاً شما هم از چنین پاسخ‌هایی متعجب شوید، اما این گزارش با توجه به میانگین حضور فعالیت در لینکدین آماده شده است. با توجه به اینکه روزهای تعطیل در ایران با سایر کشورها متفاوت است، پیروی از این برنامۀ زمانی احتمالاً برای ما مناسب نخواهد بود. پس بهتر است سؤالمان را کمی جزئی‌تر بیان کنیم.

بهترین زمان پست‌گذاشتن در لینکدین در ایران

اگر بخواهیم این فرمول را برای کاربران ایرانی متناسب‌سازی کنیم، ۷ تا ۹ صبح و ۶ تا ۸ بعد‌از‌ظهر که در رفت‌وآمد می‌گذرد، بهترین زمان، پنجشنبه و جمعه بدترین روز، و شنبه به‌عنوان شلوغ‌ترین روز کاری، کم‌بازدیدترین روز هفته است. در حالت کلی دو نوع فعالیت در لینکدین انجام می‌شود:

  1. تجارت به تجارت (B2B)، با هدف جلب نظر و همکاری با یک مجموعۀ دیگر: در این حالت، زمان مناسب برای پست‌گذاشتن، قبل از شروع ساعت کاری و در حین رفت و آمد است.
  2. تجارت به مصرف‌کننده (B2C)، با هدف جذب مشتری نهایی: برای چنین فعالیتی، زمان‌هایی خارج از ساعات کاری یا زمان ناهار، بهترین گزینه‌ها هستند.

مثلاً شرکت‌های نرم‌افزاری معمولاً با آغاز فعالیت در صبح زود نتایج بهتری می‌گیرند، چون مخاطبانشان با شروع روز، جدیدترین اخبار تکنولوژی را دنبال می‌کنند. اما پیشنهاد ما این است که برای پست‌گذاشتن در لینکدین به دنبال زمان‌بندی اختصاصی خودتان باشید. چگونه؟

۳ قدم برای پیدا کردن زمان اختصاصی پست‌گذاشتن در لینکدین

اولین قدم نترسیدن و آزمایش‌کردن است. می‌توانیم بازه‌های مختلف زمانی ارسال پست‌های یک ماه بعدمان را مشخص کنیم تا بازدیدها و تعامل پست‌هایمان را در این مدت اندازه‌گیری و تجزیه و تحلیل کنیم. فقط باید به خاطر بسپاریم که پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها را به‌عنوان گزینه‌های حذفی در نظر بگیریم؛ زیرا طبق بررسی‌های انجام‌شده، لینکدین در روزهای تعطیل و نیمه‌تعطیل مخاطبان فعال کمتری دارد. پیشنهاد ما به شما این ۳ بازه زمانی است:

  1. قبل از شروع کار
  2. بعد از اتمام کار
  3. زمان تقریبی ناهار

قدم بعدی، آماده‌کردن پست‌ها برای این بازه‌های زمانی است. برای بارگذاری پست‌ها هم می‌توانیم روی کمک ربات‌های هوشمند یا سایت‌های پست خودکار حساب باز کرده و برنامۀ ماهانۀ خود را به‌روزرسانی کنیم. به این ترتیب، در زمان‌های مشخص‌شده پست‌های مدنظرمان در این شبکۀ اجتماعی منتشر خواهد شد.

قدم نهایی، تجزیه‌و‌تحلیل داده‌هاست. اگر در لینکدین یک صفحۀ تجاری و کاری داشته باشیم، می‌توانیم با استفاده از گزینۀ Analytics تشخیص دهیم که مخاطبان در چه ساعات و روزهایی فعالیت داشته‌اند و بهترین زمان برای پست‌گذاشتن در لینکدین چه روزها و ساعاتی است. همچنین، اگر سایت داشته باشیم، با استفاده از گوگل آنالیتیکس می‌توانیم ورودی سایتمان از لینکدین در ساعات و روزهای مختلف را اندازه‌گیری کنیم. البته اگر پروفایلمان در لینکدین به‌صورت شخصی باشد نیز جای نگرانی نیست. در بررسی پروفایل شخصی، علاوه بر تعداد لایک‌ها، تعداد ویو و بازدید هر پستمان نیز قابل مشاهده است.

سخن آخر

در شرایطی که گفتمان و تعامل حرف اول کسب موفقیت را می‌زند، باید به دنبال ایجاد راهی برای بازکردن کانال‌های ارتباطی باشیم. ماهانه ۳۰۰میلیون کاربر در لینکدین فعالیت دارند که بیش از ۳۵ هزار نفر آن‌ها ایرانی هستند. شبکۀ اجتماعی با این میزان مخاطب می‌تواند ما را سریع‌تر به اهدافمان برساند.

پیداکردن بهترین زمان برای پست‌گذاشتن در لینکدین، با توجه به طیف مخاطب‌ها و نوع فعالیتمان می‌تواند متفاوت باشد؛ اما با رعایت نکاتی مثل حذف روزهای تعطیل و ساعات اوج فعالیت‌های کاری، می‌توانیم برای پیداکردن بهترین زمان اختصاصی ارسال پست‌ها تلاش کنیم. پس بهتر است تا دیر نشده هرچه در دستانتان دارید کنار بگذارید و برای آزمایش پست‌های آینده برنامه‌ریزی کنید. نگذارید این آش از دهن بیفتد و سیم‌های ارتباطی میکروفون قطع شود. برای دانستن بقیۀ نکات، بلاگ پست نکات زیرپوستی دربارۀ لینکدین را از دست ندهید.

۵/۵ | (۱ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.