چرا فروشنده‌های اینستاگرامی می‌گویند: «قیمت در دایرکت»؟

مشخص‌کردن قیمت در کپشن پست‌های فروشگاه‌های اینستاگرامی و یا نیاز به پرسیدن آن در دایرکت توسط مشتری، محل بحث و گفت‌و‌گوی فراوانی است. نظریات موافق و مخالفی حول این موضوع وجود دارد که در این بلاگ‌پست آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

قیمت محصولات اینستاگرامی در کپشن یا دایرکت؟

برخی افراد بر این باورند که فروشگاه‌های اینستاگرامی با قید‌نکردن قیمت در کپشن معرفی محصول، کاری جز تلف‌کردن وقت مشتری واقعی انجام نمی‌دهند. مشتری با مشاهدۀ قیمت‌ها بهتر می‌تواند تصمیم بگیرد و نیازی به منتظرماندن برای دریافت پاسخش در دایرکت ندارد. درمقابل، فروشگاه‌های اینستاگرامی هم از واکنش برخی مخاطبان به قیمت محصولات در کامنت‌ها و تأثیر منفی آن بر فروش می‌گویند. البته گاهی درج‌نشدن قیمت در کپشن‌ها این شبهه را پدید می‌آورد که فروشنده قصد دارد با توجه به اطلاعاتی که از بیو پروفایل مخاطب به دست می‌آورد، قیمت را سلیقه‌ای اعلام کند.

درج‌نکردن قیمت محصولات در کپشن به بیشتر دیده شدن پست کمک می‌کند؟

بعضی‌ هم بر این باورند که با مشخص‌نکردن قیمت، مخاطب مجبور به گذاشتن کامنت می‌شود. با افزایش تعداد کامنت‌ها، الگوریتم اینستاگرام این پست را به‌عنوان پستی محبوب، در معرض دید مخاطبان بیشتری قرار می‌دهد که درکل، روند مناسبی برای رشد صفحه محسوب می‌شود. هرچند به نظر می‌رسد دلیلی ندارد که وقتی در کپشن عنوان شده است برای اطلاع از قیمت‌ها دایرکت دهید، مخاطب وقت خود را صرفِ گذاشتن کامنتی بیهوده کند و درنتیجه، خود‌به‌خود این سناریو از دور خارج می‌شود. این نکته را هم باید در نظر داشت که پاسخ‌گویی به کامنت‌های تکراری، کاری وقت‌گیر است و نکتۀ مثبتی به حساب نمی‌آید.

تجربۀ بعضی از فروشنده‌ها هم نشان می‌دهد که با تکرار این رفتار توسط صفحات مختلف، مخاطبان به این روند عادت کرده‌اند. آن‌ها بدون مطالعۀ توضیحات کپشن، برای آگاهی از قیمت و یا مشخصاتِ دیگر محصول، در دایرکت پیام می‌دهند.

چرا فروشنده‌های اینستاگرامی می‌گویند قیمت در دایرکتدو دلیل اصلی درج‌نکردن قیمت در کپشن اینستاگرام توسط فروشنده‌ها

برخی از فروشنده‌ها تمایلی به اعلام عمومی قیمت محصولات در کپشن ندارند، چون نمی‌خواهند رقیبانشان از قیمت‌ها اطلاع داشته باشند. با کمی تأمل می‌توان دریافت که این موضوع راه‌حل مناسبی برای نگرانی‌شان نیست؛ چراکه کمترین کاری که رقیب مورد‌نظر می‌تواند انجام دهد، استفاده از صفحه‌ای با نام دیگر و درخواست قیمت، مانند مخاطبی معمولی است.

نکتۀ دیگری که در اینجا حائز اهمیت است، نوسان قیمت محصولات، مخصوصاً محصولاتی‌ است که قیمتشان کاملاً به قیمت ارز وابسته است. اینجاست که ممکن است درج قیمت، برای فروشنده و خریدار مشکل ایجاد کند. البته هر مشکلی راه‌حلی دارد؛ درخصوص این نوع محصولات می‌توان مدت‌زمان مشخصی را برای اعتبار قیمت در نظر گرفت.

جمع‌بندی

به‌طور‌کلی به نظر می‌آید که صفحات مختلف با توجه به نکاتی که ذکر شد و استراتژی‌ای که برای ادارۀ صفحه‌ اینستاگرامی‌شان دارند می‌توانند برای درج قیمت در کپشن و یا اعلام آن در دایرکت اقدام کنند. اما درصورتی‌که قیمت‌ها در کپشن اعلام نشود، بهتر است فروشنده دلایلش را در هایلایتی به مخاطبان اعلام کند.

۵/۵ | (۱ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.