چطوری در لینکدین بلاک کنیم؟

29

لینکدین یک پلتفرم عالی برای رشد برند، پیداکردن ارتباطات جدید و شبکه‌سازی است. اما اگر رفتار یا ارتباط یک کاربر برای شما بیش از حد آزاردهنده باشد و راهی جز قطع ارتباط و حذف او از ارتباطات لینکدینتان نباشد، چه‌کاری باید انجام داد؟ در این موقع راهی جز بلاک‌کردن آن کاربر برای شما وجود ندارد.

در این مطلب از وی‌پدیا یاد می‌گیرید چگونه یک کاربر را در لینکدین بلاک کنید و مطمئن باشید او هیچ اعلانی (Notification) دریافت نمی‌کند. یا اگر تصمیمتان دربارۀ بلاک‌کردن یک فرد تغییر کرد، چگونه او را آنبلاک کنید.

۴ نکتۀ مهم که باید قبل از بلاک‌کردن بدانید

  1. اگر شخصی را بلاک می‌کنید که قبلاً یا در حال حاضر یک حساب Recruiter لینکدین را با او به اشتراک گذاشته‌اید، لینکدین نوتیفیکیشن بلاک‌شدن توسط شما را برایش ارسال می‌کند.
  2. شما می‌توانید ۱۴۰۰ عضو را در لینکدین بلاک کنید.
  3. بعد از آنبلاک‌کردن باید ۴۸ ساعت صبر کنید تا دوباره بتوانید او را بلاک کنید.
  4. تأییدیه‌‌ها و توصیه‌های کاربرانی را که بلاک می‌کنید، دیگر در حساب کاربری شما قابل مشاهده نیست. همچنین، توصیه‌های عضوی که بلاک کرده‌اید، در صورت آنبلاک‌کردن، قابل بازگرداندن نیستند.

روش بلاک‌کردن در لینکدین

  • وارد حساب کاربری فردی که قصد بلاک‌کردن او را دارد، شوید.
  • روی دکمۀ More در زیر تصویر حساب کاربری آن شخص کلیک کرده و Report/Block را انتخاب کنید.
  • از قسمت What you want to do، گزینۀ آخر یعنی Block (+اسم کاربر موردنظر) را انتخاب کنید.
  • در این قسمت برای بار آخر می‌پرسد، آیا مطمئن هستید که می‌خواهید کاربر موردنظر (اسم کاربر را نشان می‌دهد) را بلاک کنید؟ اگر مطمئن هستید روی دکمۀ Block کلیک کنید و در غیر این صورت گزینۀ Go back را برای تصمیم‌گیری دوباره انتخاب کنید.

بلاک‌کردن یک شخص بدون نمایش بازدید شما

در روش بالا ابتدا باید به حساب کاربری شخصی که قصد بلاک‌کردن او را دارید بروید؛ درنتیجه برای شخص بلاک‌شده یک Profile viewers از طرف شما ثبت می‌شود. برای اینکه آن شخص متوجه نشود شما از حساب کاربری او بازدید کرده‌اید، مراحلی را که در ادامه توضیح می‌دهم، مرحله به مرحله اجرا کنید.

  • وارد حساب کاربری خود در Linkedin شوید.
  • روی آیکون حساب کاربری کلیک کنید و به صفحۀ حساب کاربری خود برسید.
  • Me را از نوار بالا پیدا کنید و آن را باز کنید.
  • Settings and Privacy را انتخاب کنید، در این مرحله یک تب جدید به‌طور خودکار باز می‌شود.
  • برگۀ Visibility را انتخاب کنید. Visibility of your profile & network را پیدا کنید.
  • روی Change که در کنار Profile Viewing Options قرار دارد کلیک کنید.
  • به حساب کاربری فردی که می‌خواهید بلاک کنید بروید، More را در کنار نام او انتخاب کنید و Report/Block را انتخاب کنید.
  • از قسمت What you want to do گزینۀ آخر یعنی Block (+اسم کاربر موردنظر) را انتخاب کنید.
  • در این قسمت برای بار آخر می‌پرسد آیا مطمئن هستید که می‌خواهید کاربر موردنظر را بلاک کنید؟ اگر مطمئن هستید روی دکمۀ Block کلیک کنید و در غیر این صورت گزینۀ Go back را برای تصمیم‌گیری دوباره انتخاب کنید.

حالا بدون اینکه فرد بلاک‌شده متوجه شود که از حساب‌کاربری او بازدید کرده‌اید، توانسته‌اید او را بلاک کنید.

روش آنبلاک‌کردن در لینکدین

گاهی ممکن است به هر دلیلی، بعد از بلاک‌کردن یک حساب کاربری تصمیمتان عوض شود و بخواهید دوباره با آن فرد ارتباط برقرار کنید. پس باید آن حساب کاربری در لینکدین را آنبلاک کنید. برای این کار باید ۴ گام ساده بردارید. پس همراه من باشید:

  1. روی نماد Me در بالای صفحۀ اصلی لینکدین خود کلیک کنید.
  2. گزینۀ Settings & Privacy را انتخاب کنید.
  3. در بخش Visibility گزینۀ Block را انتخاب کنید و روی گزینۀ Change کلیک کنید.
  4. از لیست بلاک خود، نام شخص را پیدا کنید و روی Unblock کلیک کنید.

به همین راحتی و در ۴ گام ساده می‌توانید حساب کاربری بلاک‌شده را آنبلاک کنید.

چرا کسی را در لینکدین بلاک کنیم؟

در ابتدای این مطلب، روش بلاک‌کردن حساب‌های کاربری مزاحم را برای شما توضیح دادم. اما به نظر من برای بسیاری از اتفاقات و درمورد بسیاری از افراد، بلاک‌کردن شایسته نیست و کاری افراطی به نظر می‌رسد. شاید در لحظه برای شما آرامش‌بخش باشد، اما تمام راه‌های ارتباطی را قطع می‌کند. بهتر است در مواقعی که احساس می‌کنید می‌شود کمی ملایم‌تر برخورد کنید، به روش زیر عمل کنید:

  • روی حساب کاربری شخصی که قصد دارید از نظر فنی فاصله‌ای خاص با او داشته باشید کلیک کنید و از کنار نام او گزینۀ More را انتخاب کنید. حال سه راه پیش رو دارید:
    1. :Unfollow The Connection برای اینکه دیگر به‌روزرسانی‌های آن شخص را نبینید، روی این برچسب که به‌معنی لغو دنبال‌کردن است، کلیک کنید. در این صورت، شما نمی‌توانید پست‌ها و به‌روز‌رسانی‌های او را ببینید، اما او می‌تواند محتواهای جدید شما را ببیند.
    2. Remove Connection: با انتخاب این گزینه شما به‌طور کامل از هم جدا می‌شوید و هیچ‌یک از شما نمی‌تواند به‌روز‌رسانی‌های دیگری را ببیند؛ اما اگر می‌خواهید در آینده دوباره وصل شوید، فقط کافی یک درخواست Connect ارسال کنید.
    3. Report/Block: این همان بلاک‌کردن است که در بالا به‌طور کامل دربارۀ آن توضیح دادم. ضمناً درصورتی‌که بخواهید موردی را که خلاف قوانین لینکدین است گزارش دهید، باز هم باید همین گزینه را انتخاب کنید.

کلام آخر

بلاک‌کردن افراد مزاحم یا افرادی که به هر دلیلی دوست ندارید با آن‌ها ارتباط برقرار کنید بسیار ساده است و در چند گام انجام می‌شود. اما بهتر است در موقع تصمیم‌گیری کمی صبر کنید و این کار را در زمانی که آرامش کامل داشتید انجام دهید؛ چراکه شاید روش‌های دیگری را انتخاب کردید تا ارتباط را به‌طور کامل قطع نکنید. یادآوری دوبارۀ این نکته که توصیه‌های عضوی که بلاک کرده‌اید، در صورت آنبلاک‌کردن قابل بازگرداندن نیستند هم خارج از لطف نیست.

۵/۵ - (۱ امتیاز) امتیاز یادت نره!
شاید برایتان جالب باشد

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.