توییتر بهتازگی خبر رونمایی از دو ویژگی مهم جدید را اعلام کرده است:
- دسترسی کاربران برای هزینهگرفتن از فالوئرهای خود در قبال دسترسی به محتوای اضافی؛
- امکان ایجاد و پیوستن به گروههای مبتنی بر علایق خاص. اینها دو مورد از تغییرات اساسیتر توییتر در این مدت است. این دو ویژگی همچنین در میان مدلهای محبوب و موفق در سایر شبکههای اجتماعی جای میگیرند.
ویژگی پرداخت هزینه، که سوپر فالوز (Super Follows) نامیده میشود، به کاربران توییتر اجازه میدهد از فالوئرها در قبال اجازۀ دسترسی به محتوای اضافی خود، هزینه دریافت کنند. این دسترسی میتواند شامل دسترسی به توییتهای اضافی، دسترسی به یک انجمن مشخص، اشتراک در یک خبرنامه یا گرفتن نشانی باشد که نمایانگر پشتیبانی ما از آن شخص است.
توییتر در یک عکس، مثالی را نشان داد که در آن کاربر برای دریافت یکسری امتیازات ماهانه ۴.۹۹دلار هزینه میپردازد. توییتر آن را راهی برای اجازهدادن به کسب درآمد مستقیم تولیدکنندگان محتوا و ناشران از طرفداران خود میداند.
روشهای پرداخت
ابزارهای پرداخت مستقیم، بهخصوص در سالهای اخیر، برای تولیدکنندگان محتوا اهمیت فزایندهای یافته است. Patreon بسیار موفق بوده است و شبکههای اجتماعی دیگر ازجمله فیسبوک، یوتیوب و حتی گیتهاب همۀ ویژگیهای پرداخت مستقیم تولیدکنندگان محتوا را راهاندازی کردهاند. توییتر احتمالاً درصدی از این درآمدها را به خود اختصاص خواهد داد -این شرکت به ویژگیهای اشتراک اشاره دارد که منبع درآمد جدیدی را برای آن فراهم میکند- هرچند به نظر نمیرسد درمورد اینکه این هزینه چقدر خواهد بود چیزی گفته شده باشد.
توییتر همچنین از ویژگی جدیدی به نام انجمنها (Communities) خبر داد که به نظر میرسد کارکرد آن چیزی مشابه گروههای فیسبوک باشد. افراد میتوانند درزمینۀ علایق خاص خود گروههایی مانند گربهها یا گیاهان ایجاد کنند یا به آنها بپیوندند. این ویژگی به آنها این امکان را میدهد تا توییتهایی را که راجع به زمینۀ مورد علاقهشان است مشاهده کنند. این گروهها در فیسبوک موفقیت چشمگیری داشتهاند (و البته یک مشکل بزرگ تعدیل گروهها هم وجود دارد). آنها میتوانند ابزاری مفید در توییتر هم باشند، زیرا ماهیت بیانتهای توییتر میتواند شروع به فعالیت را برای کاربران جدیدی که وارد آن میشوند دشوار کند. پس، بودن این گروهها میتواند پیداکردن محتوای موردعلاقه را برای کاربران جدیدالورود توییتر آسانکند.
هنوز زمانبندی مشخصی برای راهاندازی هیچیک از این ویژگیها اعلام نشده است. توییتر در بعدازظهر روز ۲۵ فوریه، در هنگام ارائه به تحلیلگران و سرمایهگذاران، آنها را بهعنوان «موارد بعدی» برای پلتفرم خود ذکر کرد.