لینکدین لرنینگ چیست؟

مزایا و معایب لینکدین لرنینگ چیست؟

وقتی می‌گوییم لینکدین حرفه‌ای‌ترین و تخصصی‌ترین شبکۀ اجتماعی است، اغراق نکرده‌ایم. قابلیت‌های جدیدی که این شبکۀ اجتماعی به‌صورت مستمر به کاربرانش ارائه می‌دهد تا وقت خود را به‌شکلی مفید در آن بگذرانند، کم‌نظیر است. این قابلیت‌ها باعث می‌شود تا کاربران لینکدین مسیرهای مختلفی را برای پیشرفت در سطح کاری و حرفه‌ای جلوی پای خود ببینند.

ازجمله امکاناتی که لینکدین در اختیار کاربرانش قرار داده است و شاید کمتر به گوشتان خورده، لینکدین لرنینگ (Linkedin Learning) است. این قابلیت با هدف آموزش بیشتر و حرفه‌ای‌تر به کاربران لینکدین در حوزه‌های تخصصی‌شان راه‌اندازی شده است.

اگر شما هم کنجکاو هستید تا بدانید این قابلیت لینکدین چیست، از کجا آمده است، چه مزایا و معایبی دارد و چطور می‌توان از آن استفاده کرد، در ادامۀ مطلب همراهمان باشید.

لینکدین لرنینگ چیست؟

لینکدین لرنینگ (Linkedin Learning) یک پلتفرم آموزشی آنلاین است که به شما کمک می‌کند تا مهارت‌های مربوط به کسب‌وکار، استفاده از تکنولوژی و فعالیت‌های خلاقانه‌تان‌ را از طریق ویدئو‌های آموزشی کشف کنید و گسترش دهید. بیشتر از ۱۸۰۰۰ دورۀ آموزشی در لینکدین لرنینگ وجود دارد؛ درنتیجه می‌توانید به‌راحتی دورۀ مورد‌نظرتان را از بین آن‌ها انتخاب کنید و دانش و مهارت خود را در حوزۀ تخصصی‌تان بالاتر ببرید. جالب است بدانید که لینکدین براساس مهارت‌هایی که دارید، دوره‌های مناسب را به شما پیشنهاد می‌دهد.

یکی دیگر از ویژگی‌های لینکدین لرنینگ کمک به بهبود پروفایل شماست؛ شما پس از گذراندن هر دوره در لینکدین لرنینگ، این اجازه را پیدا می‌کنید که مدرک مهارتی را که کسب کرده‌اید به پروفایل خود اضافه کنید.

لینکدین لرنینگ از کجا آمده است؟

جالب است بدانید که لینکدین، ایدۀ ارائۀ محتوای ویدئویی آموزشی را از نقطۀ صفر شروع نکرده و برای سریع‌تر پیاده‌شدن این ایده، از بستر یک پلتفرم دیگر یعنی لیندا (Lynda) کمک گرفته است.

اگر شما هم تا‌به‌حال به دنبال یادگیری از طریق ویدئوهای آموزشی و باکیفیت بوده‌اید، به احتمال زیاد اسم سایت لیندا (Lynda.com) به گوشتان خورده است. این سایت حدود ۲۰ سال پیش و با هزینه‌ای بسیار کم پایه‌گذاری شد، ولی بعد از مدت کمی توانست سود زیادی به دست بیاورد. در سال ۲۰۱۵ لینکدین پلتفرم لیندا را با قیمت ۱.۵میلیارد خرید.

 سال ۲۰۱۷ بود که سایت لیندا به‌شکل رسمی با لینکدین ادغام شد و لینکدین لرنینگ نام گرفت. از آن زمان به بعد، به‌مرور سایت لیندا مدیریتش را به لینکدین سپرد تا اینکه درنهایت در سال ۲۰۲۱ لیندا برای همیشه بسته شد و تمام محتواهای آموزشی‌ای که داشت، از طریق لینکدین ارائه شد.

مزایا و معایب لینکدین لرنینگ

حالا که راجع به لینکدین لرنینگ، نحوۀ شکل‌گیری و امکانات آن صحبت کردیم، نوبت آن است که مزایا و معایب این پلتفرم آموزشی را در نگاهی کلی بدانید.

۵ مزیت لینکدین لرنینگ

  1. استفادۀ کوتاه‌مدت رایگان: شما می‌توانید به‌مدت ۱ ماه از امکانات لینکدین لرنینگ به‌صورت رایگان استفاده کنید. هفت روز قبل از تمام‌شدن این مدت، لینکدین به شما پیام می‌دهد که این زمان در حال اتمام است. در این یک ماه به بیش از ۱۸۰۰۰ دورۀ آموزشی دست پیدا می‌کنید.
  2. گرفتن گواهی‌نامۀ دورۀ آموزشی: بعد از اتمام هر دورۀ آموزشی می‌توانید گواهی اتمام دوره دریافت کنید و مهم‌تر اینکه می‌توانید این گواهی را در پروفایل لینکدین خود به نمایش بگذارید.
  3. تماشای آفلاین: با امکانی که لینکدین لرنینگ در اختیارتان می‌گذارد می‌توانید ویدئوی دوره‌ها را از طریق موبایلتان دانلود و در هر زمان و مکانی آن‌ها را مشاهده کنید.
  4. یادگرفتن، بسته به توانایی هر شخص: سرعت یادگیری شما برای لینکدین لرنینگ اهمیت دارد؛ درنتیجه اجباری نیست که یک دوره را در مدت‌زمان خاصی یاد بگیرید. تا وقتی اشتراک شما در لینکدین لرنینگ فعال باشد می‌توانید بسته به توانایی و قدرت یادگیری‌تان، یک دوره را به اتمام برسانید.
  5. داشتن زبان‌های مختلف: این امکان لینکدین برای تمام زبان‌های زندۀ دنیا وجود ندارد؛ ولی شما می‌توانید با زبان‌های پرکاربردی ازجمله انگلیسی، اسپانیایی، آلمانی، چینی و… دورۀ موردنظرتان را تماشا کنید. علاوه‌براین، لینکدین لرنینگ برای بیشتر محتواهای ویدئویی خود زیرنویس نیز تهیه کرده است.

۳ عیب لینکدین لرنینگ

  1. نداشتن گواهی‌نامۀ معتبر: درست است که لینکدین بعد از گذراندن دورۀ آموزشی گواهی می‌دهد، اما باید بدانید ارزش این گواهی‌نامه مانند گواهی پایان دورۀ مراکز آموزشی معتبری ازجمله دانشگاه‌ها یا مؤسسات آموزشی آنلاین و یا حضوری نیست. ارزش گواهی لینکدین لرنینگ در بهبوددادن مهارت شماست، نه متخصص‌شدن آکادمیک و کامل در یک حرفه.
  2. موضوعات محدود: تمرکز لینکدین لرنینگ روی آموزش حوزه‌های مربوط به کسب‌وکار، تکنولوژی و خلاقیت است؛ درنتیجه باید انتظار داشته باشید که کمتر دوره‌های تخصصی خارج از این موارد را پیدا کنید. پیشنهاد ما این است که اگر دنبال دوره‌های دیگری هستید، وقت و هزینۀ خود را روی لینکدین لرنینگ نگذارید.
  3. نبود امکان پرداخت ریالی: نمی‌توان این مشکل را به‌طور کامل به گردن لینکدین لرنینگ انداخت، ولی متأسفانه امکان پرداخت ریالی برای استفاده از دوره‌ها در لینکدین وجود ندارد. البته سایت‌هایی هستند که با واسطه و به‌شکل پرداخت ارزی برای شما اشتراک لینکدین لرنینگ تهیه می‌کنند. درهرصورت باید بدانید که با توجه به قیمت ارز، خرید این اشتراک برای شما ارزان تمام نخواهد شد.

اشتراک لینکدین لرنینگ چقدر هزینه دارد؟

شما می‌توانید به دو شکل اشتراک لینکدین لرنینگ را تهیه کنید: اشتراک ماهانه و اشتراک سالیانه. در اشتراک ماهانه باید حدود ۴۰ دلار بپردازید و اگر اشتراک سالیانه را مدنظر دارید، این قیمت به ۳۲۴ دلار می‌رسد (این آمار مربوط به سال ۲۰۲۲ است).

قبل از هزینه حتماً به این فکر کنید که می‌خواهید دورۀ آموزش‌ خود را در چه مدت‌زمانی تمام کنید. اگر فکر می‌کنید به زمان طولانی‌تری برای آموزش‌دیدن احتیاج دارید، خریدن اشتراک سالیانه حدود ۳۳% در هزینه‌های شما صرفه‌جویی می‌کند. اگر قصد ندارید اشتراک لینکدین لرنینگ را تهیه کنید، می‌توانید از امکان خرید دورۀ تکی استفاده کنید. هر دوره چیزی بین ۲۰ تا ۴۰ دلار هزینه دارد.

همچنین، این پلتفرم امکان پرداخت گروهی را برای دوره‌هایی که دارد، در نظر گرفته است. اگر سازمان شما برای آموزش افرادش بین ۲ تا ۲۰ نفر را مدنظر دارد، می‌توانید به‌صورت ماهانه چیزی حدود ۳۲ دلار و به‌صورت سالانه مبلغ ۳۸۰ دلار برای اشتراک پرداخت کنید. اگر تعداد افراد بیشتر از ۲۰ نفر است باید برای تعیین قیمت اشتراک به‌صورت جداگانه با لینکدین لرنینگ مکاتبه کند.

چطور از لینکدین لرنینگ استفاده کنیم؟

اولین قدم برای استفاده از لینکدین لرنینگ داشتن حساب کاربری در لینکدین است؛ پس اگر حسابی ندارید، حتماً یکی باز کنید. در‌صورتی‌که حساب کاربری دارید، کافی است به لینک اختصاصی لینکدین لرنینگ بروید یا آدرس www.linkedin.com/learning را تایپ کنید.

بعد از ورود به این صفحه، دوره‌های پیشنهادی به شما نشان داده می‌شود. همچنین می‌توانید دورۀ موردنظرتان را جست‌وجو کنید. در جزئیات معرفی هر دوره مواردی مثل خلاصۀ دوره، امتیاز کاربران لینکدین لرنینگ به دوره، سرفصل‌ها و مدت‌زمان دوره، داشتن یا نداشتن گواهی پایان دوره و… به شما نشان داده می‌شود.

آیا لینکدین لرنینگ واقعاً می‌ارزد؟

جواب این سؤال به هدف استفادۀ شما از این پلتفرم بستگی دارد؛ اگر به دنبال بهبود مهارت‌هایتان در حوزه‌های کسب‌وکار، تکنولوژی و یا مهارت‌های مربوط به خلاقیت هستید و داشتن مدرک معتبر برای شما در اولویت نیست، استفاده از آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم؛ ولی اگر حتماً مدرک معتبر و آکادمیک می‌خواهید، بهتر است از روش‌های دیگری استفاده کنید.

یک نکته:

امکان یک‌ماهه و رایگانی را که لینکدین لرنینگ در اختیارتان قرار می‌دهد دست‌کم نگیرید. حتماً وقتی برای آموزش‌دیدن کنار بگذارید و از این امکان استفاده کنید تا ببینید آیا واقعاً لینکدین لرنینگ جواب نیازهای شما را می‌دهد یا نه. بعد از این یک ماه برای پرداخت ارزی تصمیم بگیرید تا متحمل هزینۀ زیاد نشوید.

منابع

۵/۵ | (۱۰ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:
3 نظرات
  1. فرها می گوید

    سلام
    هنگام فعالسازی اشتراک یکماهه رایگان، می تونم با اطلاعات کارت اعتباری فیک جلو برم و بعداً برای دوره های ماهیانه از طریق واسطه ها خرید کنم؟

    1. تیم محتوایی صباویژن می گوید

      سلام دوست عزیز؛ وقتتون بخیر.
      هدف استفاده از لینکدین لرنینگ، یادگیری مباحث مختلفی است که ارتباط مستقیمی با حوزۀ شغلی و فعالیتتان دارد؛ درنظر داشته باشید که پس از اتمام هر دوره، گواهینامۀ مربوط به آن در حساب کاربری لیکندین‌تان درج می‌شود. بنابراین استفاده از اطلاعات نادرست و غیررسمی برای فعال‌سازی این قابلیت (لینکدین لرنینگ) به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، زیرا ممکن است مشکلاتی را برای حساب کاربری‌تان ایجاد کند.
      پیشنهاد می‌کنیم تا از طریق سایت‌هایی که اقدام به شارژ و فعال‌سازی قابلیت لینکدین لرنینگ براساس آدرس ایمیل‌تان می‌کنند و هزینۀ بالایی هم ندارند، اقدام کنید و بدون دردسر دوره‌های آموزشی موردنظرتان را پشت سر بگذارید.

  2. مریم می گوید

    میشه لطفا آموزش بدید متن انگلیسی آموزش و زیرنویس فارسی رو از کجا بیاریم روی فیلمهای لینکدین لرنینگ؟

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.