معنی Confirm در اینستاگرام چیست؟

1,527

اگر به‌تازگی برای خود یک حساب اینستاگرام ساخته‌اید، بدیهی است که سؤالات زیادی داشته باشید یا به اصطلاحات و روش کار با اینستاگرام آشنا نباشید. استفاده از این شبکۀ اجتماعی محبوب بسیار ساده و دلنشین است، فقط کافی است کمی بیشتر با اصطلاحات رایج اینستاگرام آشنا شوید.

اگر برای حفظ بیشترِ حریم خصوصی یا هر دلیل دیگری حساب خود را در حالت خصوصی (Private) قرار داده‌اید، قطعاً با مواردی روبه‌رو می‌شوید که مختص حالت خصوصی هستند. یکی از این موارد، کانفرم‌کردن (Confirm) است. در این مطلب از وی‌پدیا به بررسی مفهوم Confirm می‌پردازم و به سؤالات متداول آن پاسخ می‌دهم.

معنی Confirm در اینستاگرام چیست؟

اگر شما هم دوست ندارید هر محتوایی که منتشر می‌کنید، برای هر شخصی که در اینستاگرام است قابل مشاهده باشد، قطعاً حساب کاربری خود را با تنظیم‌کردن روی حالت خصوصی (Private) محدود کرده‌اید. در این حالت، هر شخصی که بخواهد حساب کاربری شما را دنبال کند، اول باید از شما اجازه بگیرد. حالا فهرست افرادی که درخواست و اجازۀ دنبال‌کردن حساب کاربری شما را دارند در کجا قرار دارد؟

وارد حساب کاربری خود شوید. در نوار پایین کنار عکس‌ حساب کاربری‌تان، آیکون قلب را می‌بینید. روی آن ضربه بزنید. حالا وارد صفحه‌ای می‌شوید که در بخش ابتدایی و بالایی آن تمام درخواست‌های دنبال‌کردن را می‌بینید.

در این مرحله شما باید درخواست فالوی (Follow) آن اشخاص را تأیید (Confirm) کنید و برای این کار باید بر دکمه‌ی Confirm ضربه بزنید. بعد از این کار، او می‌تواند به‌راحتی یکی از فالوئرهای شما باشد، تمام محتواهای منشرشدۀ شما را ببیند و با آن‌ها تعامل داشته باشد.

اگر دکمۀ حذف (Delete) را انتخاب کنید، درخواست فالوی آن شخص را رد می‌کنید. حالا اگر به اشتباه این کار را انجام دهید، فقط کافی است از او بخواهید دوباره درخواست دنبال‌کردن را برای شما ارسال کند.

معنی Confirm در اینستاگرام چیستسؤالات متداول دربارۀ Confirm

اگر هنوز هم دربارۀ اصطلاح Confirm سؤال دارید، در ادامه به بررسی ۳ سؤال پرتکرار که ممکن است دربارۀ این اصطلاح ایجاد شود می‌پردازم.

۱) بعد از تأیید (Confirm) درخواست فالوی افراد، آیا ما هم فالوئر آن‌ها می‌شویم؟

خیر، این‌طور نیست. وقتی شما درخواست فالوی افراد را تأیید می‌کنید، فقط به این معناست که آن شخص به فالوئر شما تبدیل خواهد شد. به‌هیچ‌وجه نمی‌توانید به‌طور خودکار فردی را فالو ‌کنید، مگر اینکه شما هم همان مسیر را برای حساب‌های موردنظر سپری کنید و درخواست دنبال‌کردن (Follow) دهید.

۲) اگر من درخواست فالوکردن شخصی را در اینستاگرام داشته باشم و او من را رد کند، آیا علامت درخواست از بین می‌رود یا می‌ماند؟

در این حالت، قطعاً درخواست شما از بین می‌رود.

۳) چگونه می‌توانم بفهمم برای چه افرادی تا امروز درخواست فالو ارسال کرده‌ام که هنوز تأیید (Confirm) یا حذف (Delete) نشده‌اند؟

برای اینکه بدانید تا همین لحظه برای چه حساب‌هایی درخواست دنبال‌کردن ارسال کرده‌اید، وارد حساب کاربری خود شوید و این مسیر را طی کنید:

  • در قدم اول به قسمت سه خط در بالای حساب کاربری‌تان بروید.
  • سپس گزینۀ Security را انتخاب کنید.
  • حالا از زیر منوی Data and history گزینۀ Access data را انتخاب کنید.
  • در نهایت، از بخش Connections روی Current follow requests کلیک کنید.
  • در صفحۀ Current follow requests، فهرست افرادی را می‌بینید که از آن‌ها درخواست فالو کرده‌اید، اما بدون تأییدشدن یا ردشدن، هنوز در حالت انتظار مانده‌اند.

کلام آخر

در این مطلب سعی کردم تمام نکات مربوط به Confirm را برای شما توضیح دهم. اگر هنوز هم دربارۀ این اصطلاح سؤالی دارید، در بخش نظرات همین مطلب بپرسید تا به‌سرعت به آن پاسخ دهیم.

۵/۵ | (۳ امتیاز) امتیازت با موفقیت ثبت شد!
مطالب پیشنهادی ما:

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.