Opt-out

2

«Opt-out» درواقع نوعی «لغو عضویت» کاربر و اعلام علاقه‌مند‌نبودن او برای ادامۀ دریافت پیام از جانب شماست؛ مثلاً زمانی که کاربران از لیست خبرنامۀ ایمیلی شما خارج شوند و اصطلاحاً unsubscribe کنند.

مطالب پیشنهادی ما:

نظرات بسته شده است.